Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zoekende naar een muziekmaatje die met verschillende genres wil experimenteren puur voor de lol en ervaring.

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 149x bekeken

Ik speel klassiek gitaar sinds ik 12 ben en heb dat af en aan gedaan, nu ben ik 22. Sinds een jaar geleden heb ik elektrisch gitaar opgepakt en ben nog erg zoekende naar genres waar ik me verder in wil verdiepen. Muziek theorie ben ik enorm in vooruitgegaan de afgelopen tijd, maar nog niet vloeiend. Ik luister echt van alles, dus heel veel genres zal ik in mee kunnen gaan. De enige waar ik niet heel … meer »

Michiel

Gitarist zoekt band/jam partners

Gitarist zoekt band in Parkstad (Limburg) | 138x bekeken

Hallo muzikanten, ik ben een gitarist met 20 jaar ervaring en ik zoek een band (om mee op te treden) of andere enthousiastelingen (om te jammen en/of opnames te maken). Mijn voorkeur gaat uit naar: bluesrock, blues, rock, hard rock en neo soul (en alle klassiekers van vroeger natuurlijk). Groet!

Rowan Starmans

Gitarist zoekt (eenmalig) begeleider

Gitarist zoekt band in Almere (Flevoland) | 159x bekeken

Hoi Guys, Mijn naam is Alex W. Ik ben een gitarist uit Groningen die al 23 jaar met zeer veel voldoening in Almere woont. Ik heb ooit een paar jaar Conservatorium gevolgd maar dat was niet mijn ding. In de jaren tussen 1992 en 2014 heb ik meer dan 100 songs geschreven. Een kleine 10% daarvan is naar mijn eigen idee toch (of: enigszins)de moeite waard. Ik zou deze songs graag opnemen met een band bestaande … meer »

Alex Wever

Gitariste zoekt band

Gitarist zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 192x bekeken

Hallo allemaal, Mijn naam is Fenne, 18 jaar. En ik ben gitariste. Op dit moment studeer ik popmuzikant aan het Vista College in Heerlen. Ik ben op zoek naar een rock/pop band of misschien kunnen we een nieuwe band beginnen. (leeftijd van 18 tot 30 jaar) en locatie omgeving Sittard-Geleen. Zelf speel ik graag muse, Arctic Monkeys. Maar ook jaren 80 muziek zoals Phil Collins. Interesse? Stuur … meer »

Muzikantenbank user Fenne VinckenFenne Vincken