Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 84x bekeken

Hallo, Ik ben een gitarist woonachtig in Rotterdam. Ik ben in bezit van eigen equipment, vervoer en heb band en podiumervaring. Ik heb voornamelijk rock gespeeld, zeg maar van A tot Z en alles wat er tussen zit. Ik speel slag en solo. Ook akoestische nummers vind ik prettig om te doen. Wat ik zoek in een band: Communicatie, afspraken nakomen, gedrevenheid. Groetjes

Leo

Gitarist zoekt aansluiting voor eigen werk.

Gitarist zoekt band in Maastricht (Limburg) | 116x bekeken

Gitarist zoekt aansluiting voor eigen werk.Ervaren gitarist 60 jaar oud zoekt aansluiting voor het oprichten van een band in de omgeving van Margraten of Maastricht. Blues, country, rock pop of jazz. Maakt me niet uit. Ik ben gek op zoveel stijlen. Als het maar eigen werk is. Ik heb geen zin om covers te spelen. De inspiratie voor eigen werk is altijd mijn drive geweest. Er zal toch wel ergens een bassist en drummer met het zelfde idee … meer »

Muzikantenbank user Paul PrevooPaul Prevoo

Beginnende gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 87x bekeken

Hey ik ben Sjoerd, ik ben 17 jaar. Ik speel nu 2 jaar gitaar en speel vooral metal (heavy metal, thrash en begin nu met deathmetal). Naast metal houd ik ook van rock en dan voornamelijk van hard rock, bijvoorbeeld AC/DC. Ik zoek een band die met mij muziek zou willen maken en daar samen dan ook beter in te worden. Ben je geïnteresseerd, stuur me dan een berichtje via hier of je kunt mij een bericht … meer »

Sjoerd Smits

Gitarist zoekt bandleden om bandje op te richten

Gitarist zoekt band in West-Vlaanderen (België) | 118x bekeken

Hey! Ik ben Miel, 17, en ik woon in Roeselare, West-Vlaanderen. Ik heb vandaag mijn eerste optredentje gehad en ik heb echt de smaak te pakken! Dus ik ben op zoek naar een aantal mensen om een coverband op te richten. Alles en iedereen is welkom! Zelf vind ik belangrijk dat er niet te veel druk achter staat. Dus als je eens geen zin hebt om af te komen is dat zeker ok. Misschien ook belangrijk om … meer »

Muzikantenbank user Miel VandenbergheMiel Vandenberghe

Gitarist swing/jazz/evergreens wil graag weer spelen

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 110x bekeken

Jazz-Swing Gitarist, redelijk ervaren, (pensionado !), voorkeur voor kleine bezettingen, fijne muziek maken, jazz-standards, evergreens, Great American songboek etc. Ben niet geïnteresseerd in andersoortig repertoire. Zou na de Corona-stilstand in de muziek graag weer lekker muziek maken op goed amateurniveau, met gezellige muzikanten. Regelmatig repeteren prima en ook optreden vind ik leuk. In … meer »

Hans Pekelharing

Gitarist zoekt bandleden

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 149x bekeken

Gezocht: Band(leden) om samen muziek mee te maken Ik ben gitarist, 31 jaar en woonachtig in Bavel. Speel nu zo'n 12 jaar gitaar en heb in verschillende bandjes gezeten. Voorkeur genres maakt niet echt uit. Zelf ben ik o.a. gek op Bruce Springsteen, Tom Petty, CCR, Britpop, NL-talig, vrij divers dus. Doel: repeteren, af en toe spelen in een kroegje/feestje, gezelligheid, lol en bier Ben … meer »

Jan-Willem

Gitarist zoek rock/hardrock band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 238x bekeken

Ik ben een leadgitarist (die het ook niet erg vind om slag te spelen). Ik zoek een rock/hardrock coverband, van Clapton tot AC/DC, van Led Zeppelin tot Motorhead enz. Als het maar lekker rockt. Ik kan prima uit de voeten in een powertrio, maar een grotere band vind ik ook leuk. Een goede sfeer vind ik belangrijk en op een zo hoog mogelijk gebied musiceren ook. Heb je vragen, wil je iets horen? Laat … meer »

Sander van der Vliet