Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist ( 49 )

Gitarist zoekt band in Limburg (België) | 142x bekeken

gemotiveerde gitarist ( 49 ) met wat band ervaring zoekt een opstartende of bestaande band met evenveel motivatie ( solo skills zijn niet super dus als puur sologitarist kom ik waarschijnlijk te kort ) speel zowel akoestisch als elektrische mijn voorkeur gaat altijd naar het Belgische/Nederlandse rockwerk maar ben daarin ruim denkend ( geen metal !) vervoer en materiaal kom ik niet te kort, wil … meer »

Muzikantenbank user Van Der Borght ChristopheVan Der Borght Christophe

(Blues)rock band

Gitarist zoekt band in Lelystad (Flevoland) | 180x bekeken

Hoi, Ik, gitarist 59 jaar, zoek mensen om een bluesrock band te starten of een bestaande band. Ik heb de afgelopen jaren in een paar bands gespeeld die helaas uit elkaar gevallen zijn, maar mis het spelen met gelijkgestemden! Ik ben qua niveau gevorderd en kan meezingen/tweede stem. Heb een lijstje met nummers die ik graag wil spelen om een indruk te geven. Plezier in het spelen staat bij mij voorop, … meer »

rob jaspersen

Key-tarist

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 181x bekeken

Hallo, Na een tijdje stil te hebben gestaan wil ik weer muziek maken. Ik speel (ritme) gitaar op elektrisch en (semi) akoestisch. Ook speel ik begeleidende stukjes op keyboard en synth.. Het zou het leukste zijn om de twee te kunnen combineren. Muziekstijl, van hedendaagse pop tot stevige rock muziek. Voorkeur gaat uit naar eigen werk of de wat onbekendere covers..

Patrick A

Gitarist zoekt!

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 225x bekeken

Gitarist zoekt!Gitarist (36) Ik zoek een band of nieuw project met gedreven muzikanten! Zelf heb ik ruime ervaring met bands en projecten door het land heen. Ben zeer creatief en melodisch in mijn spelen. Ik zoek een band of een nieuwe formatie binnen de omgeving van Amersfoort, Utrecht en Amsterdam. Het mag cover of eigen werk zijn! Beschikbaarheid: Weekends Ik luister en … meer »

Thomas

Op zoek naar dé glam metalband

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 159x bekeken

Op zoek naar dé glam metalbandEen oproep aan de liefhebbers van ruig haar, leren broeken en flamboyante shows. Momenteel ben ik (gitarist) op zoek naar andere bandmaatjes om toffe muziek mee te maken, schrijven en op te treden. Zelf neig ik veel naar de stijl van Motley Crue, Def Leppard, W.A.S.P. etc etc Ben jij gitarist, zanger, toetsenist of whatever? Lemme know! Grzz Stan 0629184425

Stan

Gitarist zoekt leuke coverband (Den Haag omgeving)

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 339x bekeken

Gitarist zoekt leuke coverband (Den Haag omgeving)Gitarist zoekt een leuke coverband om in een gezellige en ongedwongen sfeer muziek te maken in omgeving van Den Haag en aangrenzende gemeenten om te oefenen en/of op te treden. Meer dan 2 jaar recente ervaring als rhythm/lead gitarist in 60's - 2010 coverband met frequente/wekelijkse oefensessies en optreden ervaring. Bij interesse graag een WhatsApp of een belletje naar 0655127726 voor meer informatie … meer »

Muzikantenbank user Toon RientjensToon Rientjens

Houd jij van zingen?

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 157x bekeken

Hi zangers en zangeressen! Zing jij graag en heb je voor je gevoel genoeg meegezongen met Youtube en Spotify? Misschien leuk om een keer met gitaarbegeleiding te zingen? Het lijkt me leuk om iemand die zo graag zingt te begeleiden met de gitaar. Ik heb ervaring met optredens in cafe's en speel sinds mijn 7e gitaar. Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Ik sta voor verschillende muziek … meer »

gitarist-647