Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt rockband Tilburg e.o.

Gitarist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 275x bekeken

Gitarist zoekt rockband Tilburg e.o.Net 65 geworden, minder gaan werken en dus meer tijd om weer in een bandje te spelen. Liefst werk van de Stones, U2, Pearl Jam, CCR, Status Quo, Pink Floyd, Brian Adams enz. Wie heeft zin om met mij een nieuwe band op te richten, of welke bestaande band kan nog een gitarist gebruiken? Verwacht geen Stevie Ray Vaughn, maar van bovenstaande bands speel ik een aantal nummers zo mee! Ook andere genres … meer »

Muzikantenbank user Nick van den BergNick van den Berg

(Lead)gitarist, tevens singer-songwriter

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 108x bekeken

Ik zoek een band op een behoorlijk speelniveau om daar als gitarist een rol te spelen bij de inkleuring van het geluid. Geen coverbands en geen metal. Het zou mooi zijn als er dan ook ruimte is voor door mij geschreven songs. Ervaring te over in vrijwel elke muziekstijl. Goeie Spullen en vervoer. Graag in een straal van 30 km rond het Gooi. Omdat ik vanaf februari nog maar 1 week elke maand in het … meer »

Kees Poulus

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 102x bekeken

Hoi ik ben 17 jaar, en ik zoek een band om mee te beginnen, omstreeks Wageningen (dichtbij Ede) Gewoon een beetje jammen, en uiteindelijk misschien eigen muziek te maken. Ik heb zelf nooit in een band gespeeld, en ben redelijk onervaren nog, maar hiermee wil ik nieuwe ervaringen op doen. Ik vind veel verschillende genres leuk. Vooral rock (ook verschillende soorten). Artiesten zoals: Pink Floyd, Bruce … meer »

Roos

Drumster zoekt band

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 166x bekeken

Hoi allemaal ik ben Britt 19 jaar drum nu al ruim 4 jaar ik krijg 1 keer in de week les van Ilse uit de band wulf en zelf drum ik natuurlijk iedere dag ik ben op zoek naar een band die het liefst 1 keer in de week willen repeteren ik zoek een sologitarist pianist en zanger ik speel voornamelijk pop / rock maar Nederlands talige muziek vind ik ook wel leuk hebben jullie interesse stuur dan een berichtje … meer »

Muzikantenbank user Britt Van ZwedenBritt Van Zweden

Ik zoek een band

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 148x bekeken

Hoi, ik zing en speel gitaar en zoek en bandje. Ik heb een sterke voorkeur voor country en muziek van Pokey Lafarge. Ik zoek niet perse ouderen, maar ben zelf 60 ... Ik heb in een band gezeten maar de band is door verhuizingen ter ziele, en ik mis het. Groet van Hinke

hinke goulooze

Gitarist zoekt leuke band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 137x bekeken

Ik ben Albert 65+ en slaggitarist. Het repertoire wat ik wil spelen is van alle tijden en genres met een voorkeur voor de sixties en instrumentalen(gitaar). ik doe ook nog desgewenst een zangstemmetje erbij. Optredens geen bezwaar maar niet te vaak. Groet, Albert 06-25550602

albert weber

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Parkstad (Limburg) | 106x bekeken

Hallo muzikanten, Mijn naam is Olaf en ben inmiddels 30 jaar actief als gitarist. Graag maak ik eigen muziek, maar een cover her en der is ook leuk natuurlijk! Ik zoek een drummer, zanger(es), bassist, 2de gitarist en/of eventueel een toetsenist. Genre(s): Rock speedrock Hardrock Metal Omgeving Heerlen/parkstad zuid/midden limburg Groet Olaf (olafhermans@*******.com)

Olaf