Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Akoestische gitarist zoekt muzikanten om te jammen

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 126x bekeken

Akoestische gitarist zoekt muzikanten om te jammenHoi ik ben Michel 27 jaar oud en op zoek naar mensen die zin hebben om af en toe samen te jammen en wellicht samen naar jam sessies, open stage avonden enz te gaan. Ik speel best goed akoestische gitaar en ben daarnaast sinds een jaar zingen aan het leren. Dus, als je akoestische gitaar of basgitaar speelt, zingt of een ander instrument speelt dat goed in een akoestische setting past dan stuur me … meer »

Muzikantenbank user Michel ZeißMichel Zeiß

Singersongwriter

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 78x bekeken

ik schrijf dus zelf songs (Engels-, Nederlands- en Franstalig) en zoek iemand die ook schrijft ter inspiratie en stimulatie van elkaar, of (een) andere muzikant(en) waarmee ik de nummers kan uitwerken en performen. Ik zing en speel redelijk gitaar in de stijlen folk, funk, rock en mellow. Je kunt mij bellen op 06 5117 5197 of mailen naar ericdros at xs4all.nl

Eric Dros

Solo gitarist-Zanger-muziekschrijver- zoekt nieuwe band

Gitarist zoekt band in Gouda (Zuid-Holland) | 99x bekeken

Solo gitarist-Zanger-muziekschrijver- zoekt nieuwe bandHee, ik ben Mark 28 jaar uit Gouda. Ik ben op zoek naar een nieuwe band om nieuwe, eigen muziek mee te maken. Schrijf mijn eigen nummers en ben opzoek naar een nieuwe band! Heb in verschillende bands gespeeld en ben op zoek naar iets nieuws. Mijn muzieksmaak varieert van Muse tot Pink Floyd en Mumford and Sons tot Kings of Leon. Zin om nieuwe gave muziek te maken?

Mark Spee

Gitarist zoekt metalband

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 91x bekeken

Ik speel de elektrische gitaar en zoek een metalband of personen om mee te jammen. Ik houd van old school (Metallica, Slayer, Iron Maiden, Rammstein), maar ook nieuwer (Mastodon, Gojira, Ghost). Na jaren zelf spelen, wil ik graag met anderen creativiteit en passie voor metal delen! Covers doen of eigen werk schrijven, het maakt mij niet uit.

Colin Middel

Ervaren en breed georienteerde gitarist (50) zoekt een leuke band!

Gitarist zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 145x bekeken

Ervaren en breed georienteerde gitarist (50) zoekt een leuke band!Funk, blues en rock...! En nog wel een paar dingen :-) Lekkere covers, maar eigen werk ook prima. Repeteren is leuk maar optreden ook! En als het moet dan lukt keys, drum, percussie of bas ook nog best! En misschien nog een klein beetje achtergrond zang... Ik heb een erg brede muzikale kennis en ervaring, en ik weet mn weg ook te vinden in de (opname)studio. Ook veel kennis van PA's en mengtafels.

Gitarist Roosendaal

Help! Help! Akoestische duo gezocht!??

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 131x bekeken

Halo hallo hallllo, Mijn naam is Leonie Geurts. Ik speel al meerdere jaren gitaar en zou het fantastisch vinden om met iemand een duo of uiteraard met meer mensen een band te beginnen of bij aan te sluiten. Het liefst zou ik willen coveren omdat je hiermee meer mensen bereikt, maar dit zou natuurlijk altijd in overleg anders kunnen. Ik hoor graag!

Leonie Geurts