Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt funk, blues band

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 32x bekeken

Hi Muzikanten, Ik (man 33jr) ben recent terug verhuisd naar Nederland. Woonde een aantal jaar in Leuven (Belgie), waar ik graag naar de funk/soul/blues jamsessies ging. Ik wil mijn muzikale honger graag weer voeden, en dat lijkt me toch het leukst in een bandje. Ik heb geen enorm breed repertoire, maar speel dagelijks, en probeer dan vooral nieuwe stijlen te leren. Kortom, ik zoek een band in … meer »

Aijse de Vries

Gitarist zoekt medemuzikanten om band te starten

Gitarist zoekt band in Deventer (Overijssel) | 50x bekeken

Ik ben Imco, ik speel gitaar. Ik zou graag een band willen oprichten om eigen werk te spelen. Daarvoor zoek ik een drummer, bassist, tweede gitarist en zang. Een paar van mijn favoriete bands zijn System of a Down, Alice in Chains. Ik woon in Deventer en wil graag in deze omgeving oefenen. Laat me weten als je interesse of vragen hebt!

Imco Ankersmit

Gezocht: Zangtalent M/V om eigen [modern country] werk in te zingen.

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 63x bekeken

Gitarist-liedjesmaker met veel ervaring, werkt met Logic Pro in Rotterdam, zoekt talentvolle zanger/zangeres, om eigen songs in te zingen. Gevraagd wordt: zang/talent/ervaring met teksten schrijven en heel veel interesse in hedendaagse moderne country muziek. De bedoeling is, om eerst goede songs/demo's te maken, daarna zien we verder. Goede contacten met andere muzikanten en producers zijn aanwezig. Voor … meer »

Mac Sell

Zanger gezocht voor vuige blues rock band regio Apeldoorn/Dieren/Zutphen

Gitarist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 61x bekeken

Wij zijn twee gitaristen, een drummer en een bassist. Wij spelen al heel lang samen en zijn op zoek naar een zanger die samen met ons regelmatig zalen plat wil spelen. Genre? vuige blues rock. Denk aan Gov't Mule, Rival Sons, Vintage Trouble etc... misschien starten met wat covers maar al weer snel eigen werk toevoegen aan de setlist.

Muzikantenbank user Ray ter RietRay ter Riet

Gitarist zoekt band/muzikanten

Gitarist zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 118x bekeken

Hoi, Ik ben een gitarist van eind 40 en, ik ben op zoek naar een band, of muzikanten in of, omgeving van Dordrecht. Ik speel al wat jaren gitaar met een voorkeur naar steviger werk. ik wil dan ook graag in contact komen met een, opzoek zijnde band of muzikanten om muzikale ideeën mee te wisselen. Ik heb jaren band en podium ervaring en ik ben in bezit van goede apparatuur. Laat het weten en wie … meer »

Muzikantenbank user Eelco Van T HofEelco Van T Hof

Gitarist zoekt drummer, bassist, zanger, toetsenist

Gitarist zoekt band in Hilversum (Noord-Holland) | 91x bekeken

Hoi, Ik ben op zoek naar ervaren muzikanten om een band op te richten om rock te spelen. Het gaat om een zang, bas, drums en keyboard. Zelf ben ik een ervaren gitarist en houd ik veel van muziek van Cream, CCR, SRV, Chili Peppers maar ook van Anouk, Crowded House en andere melodieuze rock. Omdat ik last heb van pieporen (tinnitus) wil ik met beperkt volume repeteren. Dat houdt in dat de drummer … meer »

Muzikantenbank user Wopke Postuma-BijlWopke Postuma-Bijl