Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Goes (Zeeland) | 70x bekeken

Gitarist zoekt band. Graag zou ik eigen werk willen maken en spelen maar covers zijn ook goed! Ik speel het liefste slaggitarist. Liefst wat steverige rock muziek. Geen metal. Liefst in de ongeving Goes, Middelburg, Vlissingen

Ger-Jan Krijnsen

Jazzgitarist zoekt combo

Gitarist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 86x bekeken

Ik speel al vele jaren in een vast kwartet, nog ruimte om in een ander combo te spelen. Speel vnl de begeleiding en soli (vnl standards) op bovengemiddeld amateurniveau. Ben een gezellig persoon (60+), jazz is mijn passie. Graag omgeving Leiden.

Muzikantenbank user Rob BoxhoornRob Boxhoorn

Slaggitarist zoekt leuke cover band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 111x bekeken

Hallo, ik ben slaggitarist en ben 66 jaar maar nog niet versleten haha. Ik wil me graag aansluiten bij een band die muziek wil maken in een goede sfeer waar iedereen zich happy bij voelt. Mijn muziekkeuze is vrij breed , maar geen jazz. metal of heavy rock. Verder ben ik voor alles in zoals Rock&Roll, Country, Pop-Rock, 50-60-70-80-ties enz. Ik speel zowel elektr. als akoestische gitaar. de … meer »

albert weber

Gitarist zoekt zanger/zangers voor akoestisch duo

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 98x bekeken

Ik ben een 25 jarige gitarist/drummer/bassist en heb al flink wat speeluren achter de rug. Zowel thuis als op een podium. Ik ben opzoek naar een zanger/zangers die ik kan ondersteunen met akoestische gitaar en wellicht backing vocals in een leuk duootje. Qua muziekgenres geen specifieke voorkeuren pas ik me graag aan. Als je originele muziek hebt die je graag zou willen spelen of verder arrangeren … meer »

Muzikantenbank user HenryHenry

Rock gitarist zoekt band omgeving Breda

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 96x bekeken

Beste collega muzikanten, Ik ben op zoek naar een bestaande kwalitatief goede band die nog een goede slag/solo gitarist zoeken. Mijn stijl van spelen is old school dus denk aan Gary Moore, Thin Lizzy Europe Rainbow etc... ik ben 54 en heb menig bühne gezien in Nederland. Voorkeur gaat uit naar eigen werk (ik schrijf ook) maar een goede coverband is ook mogelijk. Groet Taco 0683843216

Muzikantenbank user Taco VledderTaco Vledder

Gitarist (49) zoekt band en/of mede-muzikanten (gevorderd)

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 225x bekeken

Gitarist (49) zoekt band en/of mede-muzikanten (gevorderd)Nadat ik door omstandigheden het maken van muziek een tijdje op een laag pitje heb moeten zetten, zoek ik, gitarist opnieuw aansluiting bij een band en/of samenwerking met (liefst gevorderde) mede-muzikanten. Genre: aangenaam in het gehoor liggende ("smooth") jazz, blues en soul. Ik sta ook open voor: americana, folk, singer/songwriter (dromerig, ingetogen en melancholisch) en kleinkunst. Ik … meer »

Muzikantenbank user Ed MelssenEd Melssen