Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ik zoek een zangeres om samen muziek mee te maken

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 68x bekeken

Ik zoek een zangeres om samen muziek mee te makenGewoon voor het plezier, geen directe ambities om op te treden. Ik heb een ruime smaak. Ik speel al jaren gitaar en heb in een aantal bands gezeten waarin ik Hendrix, Led Zeppelin, Kravitz, Free, Black Corws ea heb gespreeld. Met alleen een gitaartje wordt dan anders maar in deze hoek zit ik dus. Ik hou van muziek met een hartslag :-) Ik denk aan 1 keer in de twee weken samen muziek maken.

Muzikantenbank user Vincent van KleefVincent van Kleef

Gitarist met het gevoel ik moet meer gaan spelen!!!

Gitarist zoekt band in Hilversum (Noord-Holland) | 91x bekeken

Gitarist met het gevoel ik moet meer gaan spelen!!!Ken je dat gevoel €œIK MOET MEER SPELEN€? dat gevoel heb ik dus gemiddeld 24 uur per dag en zo’n beetje 7 dagen in de week. Ik ben Melle 25jr uit Hilversum en speel nu ongeveer 8 tot 9 jaar gitaar. Ik heb bijna alle stijlen wel gespeeld van akoestische sing/songwriter dingen tot aan de heftige metal. Ja ik heb ervaring op het podium en ja ik heb zeker ervaring in de studio (ben zelfs … meer »

Muzikantenbank user Melle van der WielMelle van der Wiel

Rock N Roll Blues Gitarist

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 51x bekeken

Hoi Ik ben op zoek naar een Rock-Roll Bluesband of ik kom eraan. Ik had veel bandervaring en speelde veel optredens in heel Nederland. Mijn belangrijkste beïnvloeders zijn dr feelgood Rory Gallagher Dave Edmunds Fabulous Thunderbirds

Muzikantenbank user damien Hughesdamien Hughes

Gitarist (zanger) zoekt band, coverband of leden om te starten

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 108x bekeken

Beste muzikanten ik zoek een leuke band in omgeving Utrecht als het kan met muzikanten rond mijn leeftijd. Zelf ben ik 33 en woonachtig in Utrecht centrum. Heb ruim 19 jaar ervaring en ook op podium. Met mijn laatste band speelden wij gemiddeld 26 optredens in een half jaar in zalen en festivals. Heb je interesse stuur mij dan een mail naar: pascal.j.nak@ gmail.com Met informatie over jullie … meer »

Muzikantenbank user Pascal NakPascal Nak

Ervaren gitarist zoekt muzikanten om mee te jammen

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 80x bekeken

Hey! Mijn naam is Lion, 28 jaar en woonachtig in Breda. Ik ben op zoek naar muzikanten om mee te jammen en covers van vette nummers te spelen. Ik speel sinds mijn twaalfde gitaar en elektrisch sinds 15 jaar oud. Ik ben een creatieve gitarist met een brede muzieksmaak variërend van metal, rock, blues en elektronische muziek. Improviseren doe ik een groot deel van mijn tijd en jammen met mijn looper. … meer »

Muzikantenbank user Lion van WoerdenLion van Woerden

Gitarist met passie voor symfo-rock zoekt band

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 63x bekeken

Gitarist met passie voor symfo-rock zoekt bandAl jaren speel ik zowel elektrisch, semi-akoestisch en elektrisch gitaar. Ben 58 jaar en speel de volgende stijlen: symfonische rock, blues, bluesrock, jazzy- en folk-invloeden. Ik ben geen copy-cat zoals een coverband maar wil voor uitdagingen gaan door eigen inbreng. Zo schrijf ik eigen (instrumentale) nummers in diverse bovenstaande stijlen. Verder heb ik een uitgebreid en uitstekend instrumentarium … meer »

Muzikantenbank user Erick DetremainErick Detremain

Otmar Willems

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 77x bekeken

Solo-slaggitarist 67jr.(kan ook bassen), zoekt muzikanten (50+) om te jammen en evt. af en toe op te treden. Kan alles spelen: covers jaren 60 tot nu. Druten en omgeving. Tel.: 06 48951327

Otmar Willems