Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikant zoek andere muzikanten

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 113x bekeken

Beste muziekmakers, Ik ben Mart 24 jaar en speel sinds mijn jeugd gitaar. Ook speel ik bas, drums, een aardig nootje toetsen en zing ik. heb geen drumstel overigens. Zoeken jullie nog een gedreven aanvulling voor je muzikale project? Laat me wat weten! Fijne groeten van Mart 0618892430

Muzikantenbank user Mart HensMart Hens

(Ritme)Gitarist zkt band

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 113x bekeken

Slag / Ritme gitarist (lead is niet mijn ding) zkt band. Ik ben een gitarist met ruime ervaring in diverse muziekstijlen, goed werkende apparatuur en eigen vervoer. Liefst speel ik afwisselend akoestisch en electrisch, ben niet zo gecharmeerd van het Top2000 genre. Dus...is er nog een band in de Poprock, Americana, Countryrock, Singer songwriter, eigen werk hoek die een gitarist zoekt die in dienst … meer »

Patrick A

Ouwe rocker zoekt band.

Gitarist zoekt band in Antwerpen (België) | 156x bekeken

Hoi hoi hoi, Ik ben een gepensioneerde maar gepassioneerde ouwe rockgitarist uit Essen (ten noorden van Antwerpen; tegen de Nederlandse grens. Ik zoek een band (bestaand of op te richten) Slechts één probleem: ik wens mij voor repetities niet verder te verplaatsen dan 20 km. Grts Luc

Muzikantenbank user Luc BrosensLuc Brosens

Gitarist zkt pop/indie singer/songwriter

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 121x bekeken

Ik ben een gitarist 44, en zoek een pop indie singer/songwriter band. Mijn interesse is breed. Ik ben goed in het leggen van sounds en leads, zoek ook muziek waarin ik niet hoef te scheuren. Ik denk bijvoorbeeld aan Haevn, Fink, Dotan, zachtere muziek dus. Ik heb goede gear, bereid en mogelijk om wekelijks te repeteren en voor te bereiden. Ik ben geen pro, ben geen broodspeler en verwacht ook geen … meer »

Rob

Ervaren Gitarist - Breda

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 139x bekeken

Ik ben een ervaren gitarist uit Engeland, die al meer dan 30 jaar speelt. Ik heb opgenomen en opgetreden. Ik hou van alle stijlen en genres, maar ik ben vooral thuis in Rock, Blues en Funk. Ik speel momenteel in een coverband, maar ik zou graag mijn repertoire en spel willen uitbreiden door lid te worden van een andere band. Ik ben vrij om elke week en optreden te oefenen. Als je voorbeelden wilt horen, … meer »

Martin Walker

Gitarist zoekt metal band Leeuwarden

Gitarist zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 101x bekeken

Hallo, Mijn naam is Jelte. Ik ben 26 jaar en speel al gitaar sinds mijn 12e. Ik ben op zoek naar een band om metal mee te spelen in Leeuwarden. Ik houd het genre bewust breed omdat ik zelf alles ook vet vind om te spelen. Een band vormen met andere muziekkanten of juist in een bestaande band komen is beide prima. Dus lijkt het je wat neem dan contact met me op.

Jelte

Gitarist Jazz Swing (senior) zoekt orkest

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 103x bekeken

Ervaren Jazz-Swing Gitarist (senior) zoekt orkest Roaring Twenties, Jazz Standards, RealBooks, Great American Songboek etc Kortom, lekker swingende muziek! Ben ook beschikbaar als invaller. Kleine formaties en zijn ook interessant, trio, kwartet enz. Wil liefst aansluiten bij bestaand orkest of formatie, maar iets nieuws opzetten in dezelfde jazz-swing stijl is ook bespreekbaar. Geen Big-Band, … meer »

Hans Pekelharing

(Slag) Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 129x bekeken

Hey :) Ik heet Tuğçe (V) en ik ben een 23 jarige gitarist. Ik speel sinds mijn 18e gitaar (3 jaar les gehad). Ik speel vaak door te luisteren. Ik heb nooit eerder opgetreden en dit is iets waar ik wel naar uitkijk. Doordat ik nooit eerder heb opgetreden zou ik graag als "background / rythm guitarist" willen beginnen. Mijn interesse ligt echter wel bij "lead guitarist". Mijn muzieksmaak is breed! … meer »

Tugce

Gitarist zoekt band/project

Gitarist zoekt band in Maastricht (Limburg) | 140x bekeken

Als (senior) speel ik al langere tijd in bands en heb meerdere soorten muziek gespeeld. Ben opzoek naar een band of project met wat interessante mogelijkheden voor de (lead)guitar waarbij het vastomlijnde kader wat mij betreft niet strikt noodzakelijk is, een enigszins vrijere interpretatie van de muziek ervaar ik zeker ook als een uitdaging. Coveren vind ik geen probleem. Het muziekgenre is binnen … meer »

Flash Artistmanagement