Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist biedt zich aan!

Gitarist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 66x bekeken

Gitarist biedt zich aan!Hoihoi! Vorig jaar studeerde ik af als muziekdocent en werk sindsdien volop! Ik geef veel les maar helaas schiet zelf spelen er nogal bij in. Ik wil graag weer muziek gaan maken en optreden. Het liefst in een kleine formatie of akoestisch. Ik speel vooral pop, rock en blues. Zoek je een gitarist? Dan hoor ik graag van je!

Muzikantenbank user Jos WiegminkJos Wiegmink

Ik zoek muzikanten...

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 123x bekeken

Ik zoek muzikanten om een mix te spelen van akoestische en elektrische blues/bluesachtige muziek, eerder traditioneel dan modern, geen bluesrock. Denk Ry Cooder, Eric Bibb, Bert Deivert & Copperhead Run. Niet het ego staat voorop maar samenspel. En: less is more. Eerst maar eens kijken hoe het samen spelen gaat; wel de ambitie om er mee op te gaan treden. Ik speel gitaar, dobro en mandoline als … meer »

Michael

Gitarist

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 123x bekeken

Hallo, Ik ben op zoek naar mensen/ bands/ groepen in de regio Breda (Breda - Etten-Leur heeft voorkeur) die op zoek zijn naar een gitarist. Genre is enigszins ondergeschikt aan het feit dat ik vooral meer (divers) en vaker wil spelen (enige band/ podium ervaring aanwezig). Op dit moment speel ik enkel electrische gitaar. Een week of 4 geleden heb ik met mijn gitaarleraar de eerste stapjes gezet … meer »

Hillman

Cover\tribute band gezocht regio Breda

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 97x bekeken

Als gitarist zonder band\podium ervaring lijkt het me leuk en leerzaam om dit op te gaan doen. Ben geen beginner wat betreft het gitaar spelen dus ga er van uit snel van betekenis te zijn voor de band. Muziek smaak is divers zoals pop (bv Steve Miller), blues (bv SRV, Buddy Guy) en top2000 nummers. Natuurlijk altijd leuk om nieuwe nummers en stijlen te leren dus ben benieuwd. Als er interesse is … meer »

Ed

Jonge ervaren gitarist zoekt blues/funk/swing band.

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 165x bekeken

Jonge ervaren gitarist zoekt blues/funk/swing band.Dag! Ik ben Thomas, 21 jaar en ik speel gitaar. Ik ben 2 weken geleden in Rotterdam komen wonen i.v.m. mijn studie op het conservatorium. Ik heb de afgelopen 2 jaar gestudeerd aan het conservatorium waar ik veel kennis heb opgedaan over veel muziek stijlen, maar mijn hart ligt toch echt bij jazz, blues en funk. Ik heb in de afgelopen 11 jaar dat ik gitaar speel al heel wat ervaring opgedaan. Dus … meer »

Muzikantenbank user Thomas CouperusThomas Couperus

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Parkstad (Limburg) | 114x bekeken

Gitarist zoekt bandHallo, ik ben Jordan Faber, 18 jaar, en ik ben op zoek naar een band. Ik speel al 5 jaar gitaar en ik ben vooral beïnvloed door metalbands zoals Mastodon en Gojira, maar ook speel ik graag muziek zoals post-punk of alternative rock (bands waarvan ik graag nummers speel zijn onder andere: The Cure, Death, Alice in Chains, Bauhaus, Darkthrone, Muse, Eyehategod, Rammstein, Dead Kennedys, etc). Ik ben … meer »

Jordan Faber

2e Gitarist(e) gevraagd voor Cranberries tribute band (Boxmeer/Cuijk)

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 86x bekeken

Hoi, wij zijn ‘Ode to the Cranberries’ en zijn met zes leden (zang, backing vocals, lead gitarist, bass, drum en toetsen). We zijn ter vervanging van onze vorige gitariste op zoek naar een 2e gitarist(e) om de band compleet te maken. Een pré is dat je de muziek van the Cranberries leuk vindt en ook wilt optreden. Ervaring is een voordeel maar geen must. Als je denkt: “ik wil wel eens in een … meer »

Muzikantenbank user Jurgen DijsselbloemJurgen Dijsselbloem

Gitarist op zoek naar bandje/jamming in utrecht

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 94x bekeken

Hallo, zie titel! MIjn naam is Jop van Rijen, ik speel vooral akoestisch en heb hier iets van 5 jaar ervaring mee vanuit mijn slaapkamer. Lijkt me lachen om wat te spelen in een band of als begeleiding te spelen om mijn gitaarspel naar een hoger niveau te brengen en in het proces lekker creatief te zijn, plus een goede tijd te hebben met gelijkgestemde mensen. Mijn passie in muziek is wat meer richting … meer »

Jop van Rijen