Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rmatrd

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 117x bekeken

Ik zoek professionele groep muzikanten...die mijn repertoire begeleidt....ik heb zeer veel uitgewerkt eigen repertoire.. Het is allemaal niet zo moeilijk..om in te studeren...moet wel even tijd voor worden genomen...ik zelf beheers het repertoire door en door....op gitaar zang en keyboard....gitaar is mijn hoofdinstrument..minimaal zoek...ik een drummer een bassist...een keyboard speler....en een tweede … meer »

maarten albert kersten

Gezocht bassist, gitarist en drummer

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 283x bekeken

We zijn op zoek naar leuke enthousiaste muzikanten om samen rocknummers te schrijven. Repeteren gaan we wekelijks doen en beginnen eigenlijk met niets anders dan dit leuk idee. Inmiddels zijn we met twee meiden die gaan zingen en een gitarist. Ben je ergens rond de vijftig en heb je zin om op een gezellige en creatieve manier muziek te maken, dan horen wij het graag. Laters!

Muzikantenbank user Auginus NiezenAuginus Niezen

Black/death/prog metal guitarist available!

Gitarist zoekt band in Hilversum (Noord-Holland) | 109x bekeken

Black/death/prog metal guitarist available!Hi all! I'm a 29 year old rhythm/lead guitarist from Huizen (N-H, NL), composer and all-out batshit crazy dude looking for a metal band, preferably in the style of (melodic/viking) death metal. I'm also open for other styles of metal! ;-) Since 2005 I have build up approx. 8 years of band experience with various concerts played, with some of the biggest concerts in the P60 Amstelveen, Melkweg … meer »

Cor

Gitarist zoekt bluesband

Gitarist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 118x bekeken

Dag muzikanten, ik ben een gitarist van 60 jaar woonachtig in de regio Doetinchem. Ik speel al sinds de middelbare school en heb eerder in diverse bands gespeeld. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier in een bluesband in Noord-Holland gespeeld maar wil me nu graag aansluiten bij een bluesband in mijn nieuwe woonomgeving. Stuur een berichtje als je interesse hebt. Met muzikale groet, Mario

Mario Verweijen

Hard-rock, Old-skool metal gitarist zoekt (cover)band

Gitarist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 119x bekeken

Hard-rock, Old-skool metal gitarist zoekt (cover)bandHallo allemaal, Ik ben een redelijk gevorderde gitarist en sound-engineer, die al in een band zit maar nog wat extra uitdaging zoekt. Ik heb een jaar of 4 les gehad, en nu bijna 6 jaar ervaring. In totaal een keer of 4 opgetreden met de huidige band. Ben in bezit van eigen gear, maar staat bij de huidige band. Voor wat demo's van mezelf, check de Spotify pagina van Jelle Haasnoot. Ik speel … meer »

Jelle Haasnoot

Gitarist (Rhythm/Lead/Acoustic) zoekt coverband

Gitarist zoekt band in Almere (Flevoland) | 118x bekeken

Gitarist (Rhythm/Lead/Acoustic) zoekt coverbandGitarist (47) zoekt een leuke en goede coverband op gevorderd niveau in Almere of zeer nabije omgeving. Ik hoef niet zo vaak op te treden, gemiddeld 1x per maand vind ik prima. Wel wil ik regelmatig repeteren (wekelijks of 2-wekelijks) en dat kan ik op de maandag-, dinsdag-, woensdag- of donderdagavond. Voorkeur gaat uit naar hedendaagse muziek pop, soul, r&b en rock. Maar af en toe een goede klassieker … meer »

Muzikantenbank user LapageLapage