Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 13x bekeken

Gitarist zoekt bandAangezien ik al een langere tijd gitaar speel en ik steeds meer de behoefte voel om samen te spelen met andere muzikanten, ben ik op zoek naar een band. Het heeft voor mij niet per se hele serieuze doeleinde. Optreden hoeft voor mij dan ook niet zo zeer. Ik ben vooral geïnteresseerd in folk en indie achtige muziek.

Muzikantenbank user Osip SchoenmakersOsip Schoenmakers

Wie wil een blues / bluesrock / jazzrock band starten?

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 95x bekeken

Al een tijdje volg ik hier de advertenties maar vond nog geen goede match. Daarom nu zelf maar deze vraag uitgezet omdat ik graag samen muziek wil gaan maken. Wat mij betreft in de blues en -rock hoek, dat lijkt me gaaf. En met ruimte voor improvisatie. Mijn intentie is om samen muzikaal iets moois neer te zetten en zeker ook met veel plezier, het is immers onze vrijetijds besteding. Zelf zou ik … meer »

Robbert

Jazzgitarist zoekt band of muzikanten

Gitarist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 120x bekeken

Jazzgitarist zoekt band of muzikantenIk ben op zoek naar mensen om mee te musiceren. Een complete band is natuurlijk ook goed ;-) Ik ben geschoold gitarist, maar langere tijd eruit geweest en sinds aantal jaar weer actief. Qua stijl: mag vrij breed zijn, zolang er voldoende ruimte is voor improvisatie en creativiteit.

Muzikantenbank user Paul MourusPaul Mourus

Gitarist zoekt blues, bluesrock of southernrock band.

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 113x bekeken

Hallo, ik ben een 53 jarige ervaren gitarist uit Nijmegen op zoek naar een band. Wat zoek ik? Mijn voorkeur gaat uit naar blues, bluesrock, southern rock en classic rock. Covers of eigen werk, maakt mij niet uit. Het liefst sta ik elk weekend op het podium. Ben bereid om +/- 40 km te rijden om te repeteren. Ik heb wat dingen op SoundCloud gezet zodat je het een en ander kan horen. Mvg Simon van der … meer »

Muzikantenbank user Simon van der HeijdenSimon van der Heijden