Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres gezocht door singer songwriter

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 91x bekeken

Zangeres gezocht door singer songwriterHa zangeres, Mijn naam is Onne van Deventer. Ik ben gitarist en zanger van 41. Ik zoek een zangeres voor het zingen van nummers in de stijlen van singer songwriter en blues. Ik heb zo'n 12 liedjes geschreven die ik samen uit wil werken en opnemen. Je hoeft niet zelf te schrijven en het is ook prima als je dit wel doet. Inbreng is welkom in het kiezen van de zangmelodie voor de liedjes. Zowel … meer »

Muzikantenbank user Onne van DeventerOnne van Deventer

Gitarist (17) zoekt andere muzikanten

Gitarist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 67x bekeken

Ik ben Anna en ik ben zelf (beginnend) gitarist en ik zoek een bassist, drummer en 2de gitarist om een band mee te beginnen. Ik zoek leeftijdsgenoten dus mensen van 16-19. Mijn favorieten bands & artiesten zijn: Arctic Monkeys, My Chemical Romance, The Libertines, Amy Winehouse, The Strokes, Pulp, Twenty One Pilots & The Last Shadow Puppets. Dan heb je een beetje een idee van wat voor een soort muziek … meer »

Anna

Slaggitarist zoekt rock georiënteerd bandje regio Amsterdam

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 93x bekeken

Tijdje gespeeld in rockband als slaggitarist. (covers) Lijkt me wel weer leuk om na een lange tijd geen muziek te maken weer iets te gaan doen. Liefst in een coverband als 2e gitarist, verwacht geen dikke solo's van mij :) Muziekvoorkeur is toch wel een beetje rock maar sta voor veel open. Ik ben zelf 50 maar leeftijd maakt voor mij niet veel uit. Groet Lester...

Lester Bonn

Zoek creatieve muzikanten voor eigen muziek

Gitarist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 235x bekeken

Hallo allemaal, ik ben een gitarist/componist en zoek naar muzikanten die er van houden creatief bezig te zijn en de wens hebben om in dit proces kwaliteiten van zichzelf te ontdekken. Stijl is rock, blues, folk geen Jazz. Mocht je geinteresseerd zijn als muzikant, kan zijn zanger, bassist, toetsenist,gitarist. Laat van je horen kijken we of er een klik is. Leeftijd is geen issue. Mvg. Ed

Muzikantenbank user Ed de VriesEd de Vries

Ervaren gitarist zoekt bluesband

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 188x bekeken

Na het uiteenvallen van mijn bluesband zoek ik een band met blues als basis, maar wel breed, (ook hier en daar andere sound), funky, jazzy en vaak complexer dan simpele 3 akkoorden/12 bar bluesschema’s. Een uitstekende bassist wil eventueel meedoen. Beschik over een eigen oefenruimte/studio, volledig ingericht. Reactie graag van ervaren muzikanten. Leeftijd niet belangrijk, maar zekere voorkeur … meer »

henk bijvoet

Ervaren slag/sologitarist heeft interesse in rock band

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 134x bekeken

Hoi, ik zou me willen aansluiten bij een goedlopende classic rock cover band of tribute band tussen Den Helder en Amsterdam. Als ervaren (dus al beetje op leeftijd ook) slag en sologitarist met goede gear en vervoer zou ik graag weer de bekende (heavy) rock songs uit m.n. de 70/80er jaren willen spelen met regelmatig een optreden. Ook stevige blues rock of een mix daarmee is prima. Nieuwe bands ook … meer »

Muzikantenbank user Jack WinderJack Winder

Pianist, gitarist of tresspeler gevraagd

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 113x bekeken

Semi prof zangeres zoekt samenwerking met gitarist of pianist voor samenwerking en véél optredens. Graag met feeling voor Cubaanse muziek (Son, Bolero, Chachacha, enz.) en tijd om optredens aan te nemen. Leeftijd is niet van belang, ervaring, tijd en een klik wel. Er is al repertoire, maar dat kan uitgebreid worden met nummers van jouw smaak. Ik heb opnames en stuur je die ter informatie als … meer »

Marijke Bruin