Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt creatieve muzikanten

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 121x bekeken

Gitarist zoekt creatieve muzikantenHallo, mijn naam is Markus, ik ben 54 jaar oud, speel gitaar en woon in Amsterdam. Na mijn muziekstudie heb ik lange tijd als muzikant gewerkt en veel projecten gedaan tussen jazz, pop en wereldmuziek. Zo’n 10 jaar geleden ben ik gaan werken op het gebied van milieu en duurzame energie, van muziek maken kwam er sindsdien niet meer veel. Maar nu kriebelt het weer en heb ik zin om de draad weer op … meer »

Markus Schmid

Gitarist in Amsterdam zoekt mensen om mee te jammen (punk-dance/indie/rock)

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 180x bekeken

Hee iedereen! Ik ben op zoek naar mensen die het leuk lijken eens te gaan jammen, te kijken of het klikt en eventueel meer. Qua stijl die ik wil spelen moet je denken aan New Order, LCD Soundsystem, Squid, Working Men's Club, Black Country New Road etc. Maar ook Tame Impala, Unknown Mortal Orchestra of Steve Lacy. Denk dus een beetje aan punk-dance/indie en dat soort dingen. Zelf speel ik gitaar … meer »

J

Gitarist (27) zoekt band. Noord-Brabant (Tilburg, Breda, Eindhoven etc.)

Gitarist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 118x bekeken

Ik ben op zoek naar een serieuze en passievolle band in Noord-Brabant. Zelf kom ik uit Tilburg, ben 27 jaar en speel zowel elektrisch als akoestisch gitaar. Mijn muzieksmaak is heel breed; classic rock, blues(rock), metal.. Denk aan Pink Floyd, AC/DC, Guns n Roses, Pearl Jam, Deep Purple, Lynyrd Skynyrd, Led Zepplin etc. etc.. Maar ik sta voor vrijwel alles open! Reizen is voor mij geen probleem, … meer »

Jordi

Lead gitarist zoekt harde band!

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 91x bekeken

Hoi, Mijn naam is Demian en ik ben op zoek naar muzikanten. Ik speel 20+ jaar 8 snarige gitaar en heb alle professionele gear om meteen te starten. Ik ben op zoek naar de genres : death metal/progressive/metal/technical death metal etc. Regio : rotterdam Graag serieuze muzikanten die naast hun job leven voor muziek, liefst met professionele gear, of bereid voor aanschaf in de loop der tijd. Zijn … meer »

Muzikantenbank user DemianDemian

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Antwerpen (België) | 155x bekeken

Beste medemuzikanten, Ik ben op zoek naar gedreven muzikanten om een project uit de grond te stampen. Zelf kan ik lead/rhytm spelen. Het idee is om richting de stevige nummers van CCR te gaan. Lynyrd Skynyrd, clutch en stoner rock bv. Regio Kempen zou ideaal zijn maar ik maak er geen probleem van om verder te hoeven rijden. Ik heb podiumervaring en ik ben dus nog op zoek naar: drummer, gitarist, … meer »

Muzikantenbank user Thomas LeirsThomas Leirs

Nieuw Rockend Project

Gitarist zoekt band in Lelystad (Flevoland) | 145x bekeken

Ik ben op zoek naar medemuzikanten die samen met mij een nieuw avontuur aan willen gaan. De richting die ik op wil is Hard Rock/metal. Denk aan band als: Motley Crue, Airbourne, Steel Panther, Heloween, Metallica.

Muzikantenbank user Richard van den BoschRichard van den Bosch