Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Tekstschrijver.componist/gitarist

Gitarist zoekt band in Oost-Vlaanderen (België) | 53x bekeken

Ik schrijf eigen muziek en teksten, maar zing of arrangeer ook bestaande muziek. Kan je je als zangeres vinden in liedjes zoals: Warwick Avenue van Duffy, Mr. Bojangles van Nina Simone, We are never apart van Mulvy, dan kunnen we misschien iets opstarten. Eerst accoustische/klassieke gitaar en stem en dan misschie uitbreiden naar toetsenist en/of bassist. Eigen arrangementen staan op cobianen.be

Muzikantenbank user Lucas VerhelstLucas Verhelst

Gitarist zoekt band of nieuw project! ( Hard Rock & Metal )

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 75x bekeken

Gitarist zoekt band of nieuw project! ( Hard Rock & Metal )Ik ben 33 jaar en bespeel 2 instrumenten ( gitaar/drums ). Ik ben thuis op het gebied van componeren, heb de nodige ervaring op het gebied van optreden, studiowerk en invalwerk. Ik zou mijzelf omschrijven als rustig, serieus en zeer gefocust. Omgeving: Groningen, Friesland, Drenthe. Invloeden: Led Zeppelin, Deep Purple, Van Halen, White Snake, Def Leppard, Iron Maiden, Metallica, Megadeth, Slayer, … meer »

Muzikantenbank user Thomas De JongThomas De Jong

Gemotiveerde gitarist zoekt (pop/rock/blues/funk/soul/cover)band in Amsterdam!

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 85x bekeken

Gemotiveerde gitarist zoekt (pop/rock/blues/funk/soul/cover)band in Amsterdam!Hi, mijn naam is Dylano en ben 28 jaar. Speel sinds een aantal jaar in verschillende bandjes. Ik ben opzoek naar een band die regelmatig repeteert met als doel om betaalde optredens spelen. Ben erg gemotiveerd en oefen veel. Covers, eigen werk, alles is prima zolang iedereen met de neuzen dezelfde kant op staan en er moeite voor wilt doen! Hieronder mijn IG pagina waar een aantal voorbeeldjes staan … meer »

Muzikantenbank user Dylano HahuryDylano Hahury

Zanger(es)/muzikant om (semi)akoestische muziek te spelen

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 129x bekeken

Het wordt hoog tijd om weer met mensen samen te spelen. Ik (Frans) speel zelf gitaar - Fingerstyle en slag. Ook kan ik 2e stem zingen. Ik vind het leuk om harmonieën te zingen en het zou mooi zijn als je ook een instrument speelt, hoewel dat niet per se moet natuurlijk. Mijn muzikale belangstelling gaat uit naar: Americana in brede zin - CSN&Y - Jayhawks - J. Prine - Norah Jones - etc.etc. Ik … meer »

Frans

Inspirerende gitarist zoekt blues

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 107x bekeken

Inspirerende gitarist zoekt bluesGitarist, prima geluid, spullen en vervoer, zoekt echt goeie bluesband. Geen vage verhalen maar gewoon spelen en vooral ook optreden. Woon in Blaricum, alles binnen een straal van 25 km is goed te doen om te repeteren. Niet teveel repeteren graag, maar gewoon het podium op.

Kees Poulus

Gitarist/vocalist zoekt band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 155x bekeken

Deze enthousiaste gitarist/vocalist zoekt een bandje om nummers mee te schrijven en op te treden. Het liefst in de metal/metalcore/rock genre Ben redelijk ervaren met de gitaar en heb een goeie stabiele stem. Voor meer informatie kunt u mij bereiken op het nummer 0640064388 Ben zelf 26 Groeten Evert

Muzikantenbank user Evert RuitenEvert Ruiten

Slaggitarist/fiddler zoekt aansluiting bij Ierse band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 67x bekeken

Slaggitarist/fiddler (evt. eenvoudige gitaarsolo's) zoekt aansluiting bij een Ierse band. Ik speel ook viool, dus kan van instrument wisselen. Op de viool ben ik zeker geen virtuoos, maar als begeleiding bij nummers als, The Irish rover, The wild rover en Donnegal Danny en voor instrumentale reels en jigs als, Cooley's reel, Humours of Glendart, Irish washerwoman en The swallowtail jig. Verder eventueel … meer »

Muzikantenbank user Ron VeringmeierRon Veringmeier