Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist/Gitarist die zoekt voor een band

Gitarist zoekt band in Assen (Drenthe) | 148x bekeken

Ik ben 16 jaar oud en zoek voor een band om meer ervaring mee op te doen. Ik speel al een jaar en wil graag met anderen spelen. Genre maakt mij niet zoveel uit, ik speel alles waar geluid uit komt en heb een brede smaak in muziek. Laat me graag wat weten Nummer:0639439179

Muzikantenbank user Quentin SibbaldQuentin Sibbald

Slaggitarist zoekt leuke cover band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 145x bekeken

Slaggitarist zoekt leuke cover bandSlag/ritme gitarist zoekt leuke band die 50/60/70/80 ties muziek wil maken. Heb verder een brede interesse ook voor andere genres muziek behalve hard-rock en metal. Ik ben 66 jaar en speel zowel elektrisch als akoestisch en daarnaast kan ik ook nog een stem toevoegen als dat nodig is.. Met vriendelijke groet, Albert. P.S. midden op de foto ben ik.

albert weber

Gitarist biedt zich aan, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 153x bekeken

Beste muzikanten. Omdat mijn vorige, super leuke, band helaas moest stoppen wegen gezondheidsproblemen van één van de bandleden, zoek ik een nieuwe, positieve en eerlijke band. Zelf sta ik open voor erg veel, van funk, tot indy, tot rock, tot ska tot … Belangrijkste is dat het een positieve band is, met eigen werk. Nieuw op te richten, of al bestaand. Leuk, maar zeker niet noodzakelijk: zang in … meer »

Rense

Amateur gitarist zoek andere muzikanten en studio

Gitarist zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 186x bekeken

Ik ben 39 en ik ben aan het leren van electric gitar. Mijn niveau is middelmatig maar ik geef veel inspanning uit, en ik leer snel. Ik zoek voor andere mensen voor samen repeteren en misschien optreden. Samen kunnen we een studio huren en 1 of 2 dag per week repeteren. Mijn muziek stijl zijn rock van 60 en 70's, funk, afrobeat, blues, soul, ... ik hou van bijna alles zolangs is goed. Ik woon in Haarlem … meer »

Muzikantenbank user Alvaro Santiago CaroAlvaro Santiago Caro

Creatieve muzikanten voor een op te richten ‘jam style band’ (Den Bosch)

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 252x bekeken

Creatieve muzikanten voor een op te richten ‘jam style band’ (Den Bosch)Vind je het ook leuk om goede muziek te maken maar niet per se een nummer of cover ‘exact’ in te studeren? Ik ben op zoek naar muzikanten voor een ‘Jam style band’ (zie wikipedia :): spelen met goede nummers als basis, maar veel ruimte voor improvisatie. Muziekstijlen samen te bepalen, uiteenlopend en combineren. Doel: lekker samen muziek maken, en een aantal optredens per jaar. Voor bezetting … meer »

Bart Brorens

GItarist zoekt band - omgeving Breda

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 148x bekeken

GItarist zoekt band - omgeving BredaHi! Ik, lead-gitarist, veertiger, veel ervaring, zoek een bandje! Mijn voorkeur gaat uit naar Blues, Rock, of eigenlijk alle muziek met veel gitaar. Wat ik niet zoek is een standaard cover of tribute band. Bij voorkeur zoek ik een band die een eigen draai geeft aan muziek, met ruimte voor improvisatie. Eigen werk vind ik helemaal leuk! Omgeving Breda.

Muzikantenbank user MartinMartin

Gitarist zoekt serieuze band in het noorden van het land!

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 151x bekeken

Ik zoek een gedreven band in het noorden van het land. Goede sfeer en motivatie is doorslaggevend. De motivatie ligt bij mij voornamelijk wekelijks repeteren en toewerken naar optredens toe. Het is makkelijker gezegd dan gedaan, optreden is een resultaat van een stabiele en evenwichtige samenwerking binnen het groepsproces. Ik zoek muzikanten van mijn leeftijd of een stuk ouder waar ik … meer »

Muzikantenbank user FloydFloyd