Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist-Banjoist (senior) zoekt gezellige Jazz/swing-of dixieland Band

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 52x bekeken

Ervaren Gitarist-Banjoist-Zanger (senior) zoekt aansluiting bij een gezellige jazz-swing-of dixieland band, orkestje of andere setting. Mijn voorkeur gast uit naar Jazz-standards, Great American Songbook, Evergreens, Dixieland, Oude stijl jazz,Latin etc. Zing ook Frans en Duits. Ik zoek een leuke club gelijkgestemde muzikanten, lekker spelen is hoofddoel. Af en toe optreden prima. Maximaal 30 … meer »

Hans Pekelharing

Stoner, Psychedelic, Blues Rock band

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 53x bekeken

Hallo! Mijn naam is Roel en ik ben een gitarist woonachtig in Breda. Mijn muziek smaak is breed maar ik zou me graag willen focussen op een sound verwant aan die van de bands All them witches, Motorpsycho en Desert mountain tribe. Zelf nummers schrijven en snel optreden heeft de voorkeur, maar een vette cover op zijn tijd en af en toe vaag jammen/experimenteren blijft natuurlijk leuk. Stuur … meer »

Muzikantenbank user RoelRoel

Aangeboden slag gitarist

Gitarist zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 76x bekeken

Na een jaar niet gespeeld te kunnen hebben zou ik het leuk vinden om weer in een coverband aan de slag te te gaan . Data : Naam Joey Maas Woonplaats : Hoofddorp Leeftijd : 39 jaar oud / jong Positie : slag gitarist Ervaring : 10 jaar gitaar les en in diverse bands gespeeld Muziek smaak : alles behalve metal In bezit van eigen vervoer en apparatuur joeymaas@*******.com Ik hoop graag … meer »

joey maas

Ervaren allround gitarist

Gitarist zoekt band in Gouda (Zuid-Holland) | 103x bekeken

Ervaren allround gitaristOmgeving Gouda/Rotterdam/Den Haag Ervaren gitarist, zowel slag- als sologitaar, electrisch en akoestisch. Ik ben op zoek naar leuke en gezellige coverband. Genre pop/rock. Ben in bezit van eigen apparatuur en vervoer. Ben je op zoek? Stuur me een reactie.

Muzikantenbank user Erwin EdamErwin Edam

(metal) gitarist zoekt dito band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 53x bekeken

Hallo, ik ben een 42 jarige (metal) gitarist op zoek naar een band die eigen muziek schrijft. (hier en daar een cover is leuk, maar geen must). Ik speel het liefste, death/trash/groove achtige metal/riffs.(denk slayer,death,SYL, pantera,oude machine head, obituary etc). muziek maken is vooral leuk en zou graag een aantal keer per jaar optreden. ik speel zowel slag als solo. woon omgeving den … meer »

Muzikantenbank user Geert KoelinkGeert Koelink

Gitarist met ervaring en backing-vocals zoekt band in West-Brabant/Z.Holland

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 73x bekeken

Gitarist met ervaring en backing-vocals zoekt band die soul, funk, r & b en/of jazzy/blues(y) repertoire speelt. Met eventueel wat uitstapjes naar pop en rock. Repeteren in een goeie relaxte sfeer met humor en naar optredens toe werken is mijn motto. Ben geen broodspeler. Kan snel inwerken. Ik zoek in het westen van Brabant (zo`n beetje tussen Tilburg en Bergen op Zoom) en Zuid-Holland. Interesse? … meer »

Snarenplukker

Enthousiaste slag gitarist zoekt coverband

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 62x bekeken

Enthousiaste slag gitarist (electrisch en akoustisch gitaar) zoekt coverband met optredens. Ik ben in het bezit van goede apparatuur (versterker, gitaren, effecten en in-ear monitor) en eigen vervoer. Als het klikt vindt ik het niet erg om er langer voor te moeten reizen. Naast de muzikale klik is de persoonlijke klik voor mij ook belangrijk. Samen lol hebben maar zeker ook een goed stuk muziek … meer »

Muzikantenbank user Jurgen de PoorterJurgen de Poorter