Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt (cover)band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 88x bekeken

Gitarist zoekt (cover)bandIk ben Paul, 28 jaar, woonachtig in Rotterdam en ik speel al een hele tijd gitaar. Ik heb rond mijn 20e in een coverband gespeeld. In deze coverband speelde we pop, soul en rock. Deze band ging na een aantal jaar en wat optredens uit elkaar en sindsdien heb ik vooral zelf thuis gespeeld. Momenteel ben ik actief op zoek naar een band (in oprichting) die vooral funk, soul en disco speelt, denk aan … meer »

Muzikantenbank user Paul GraumansPaul Graumans

Gitarist (26) zoekt andere muzikanten/bandleden (rock/blues etc)

Gitarist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 109x bekeken

Hi! Ik speel (elektrisch) gitaar en ben op zoek naar bandleden om samen muziek te maken, en in de toekomst ook op te treden. Ik heb zelf circa 2 jaar ervaring met het gitaarspelen. Ik ben zelf een groot liefhebber van (classic) rock, blues etc. met een bijzonder liefde voor Pink Floyd. Ik sta ook open voor andere muziekstijlen. Leeftijd is 26 jaar en woonachtig in Tilburg. Ik beschik over … meer »

Jordi

Gitarist met ervaring en backing-vocals zoekt band

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 116x bekeken

Gitarist met ervaring en backing-vocals zoekt band. Voorkeur voor (een mix van) soul, funk, jazzy, blues(y) muziek met eventueel wat uitstapjes naar pop en rock. Eigen werk erbij mag ook. Kan snel inwerken. Speel voor de lol en ben geen broodspeler. Maar wil wel samen iets goeds neerzetten en optreden. Ik zoek in het westen/midden van Brabant en Zuid-Holland. Interesse? Stuur een mail en je verneemt … meer »

Snarenplukker

Gitarist Blues/Rock/Pop zoekt band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 123x bekeken

Gitarist Blues/Rock/Pop zoekt bandHallo! Ik ben Maxime, een 18-jarige gepassioneerde gitarist. Ik speel veel genres, te denken valt aan blues/rock/pop. Muziek van John Mayer en bijvoorbeeld Eric Clapton of Jackson Browne spreken mij het meest aan, maar ik sta open voor andere dingen. Niet te vergeten: zingen doe ik ook. Graag wil ik meer energie en tijd stoppen in mijn passie voor gitaar en muziek. Ik denk op deze manier in contact … meer »

Muzikantenbank user Maxime OldenboomMaxime Oldenboom

Gitarist zoekt

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 157x bekeken

Naast mijn reguliere activiteiten, wil ik ook weer bij een groep of zo. Liefst (semi-)akoestisch of anders licht elektrisch. Niveau gevorderd vrije tijd, in de leeftijdcategorie 50plus. Mocht je een gitarist zoeken, ben ik in principe geïnteresseerd. . Lichte voorkeur voor regio Eindhoven/Den Bosch (arbitrair).

Alexander

Ervaren Gitaris zoek band

Gitarist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 120x bekeken

Hoi Net 50 geweest en zoek weer band regio Doetinchem (straal 25 km) Speel slag en solo Stijl : stevie wonder tot goede doel tot paolo mendonca tot 80ties of het nou meer pop of rock of blues of whatever is; het moet wel staan en swingen gr Sjoerd 0655880262

Sjuul

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 131x bekeken

Beste muziekliefhebbers!! Deze gitarist is op zoek naar een bandje in regio Noord Brabant. Jaartje band ervaring, maar wil graag verder. Speel 50s rockabilly, 60s, 70s, 80s top 40, blues, metal, ballads en swing en bereid om bij te leren. Covers of eigen werk maakt me niet uit. Heb eigen gear, een Fender stratocaster, zelfbouw Les Paul en een Marshall buizenversterker en een koffer pedalen dus … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey van AarleJeffrey van Aarle

Gitarist zoekt (cover)band regio Drenthe

Gitarist zoekt band in Hoogeveen (Drenthe) | 104x bekeken

Ik speel nu een jaar gitaar en val nog in de beginnerscategorie, maar ben al een aardig eindje op weg. Zo kan ik bijvoorbeeld 'South Of Heaven' van Slayer en 'Sanctified with Dynamite' van Powerwolf goed spelen. (op de solo na) Omdat ik nog geen band- of podiumervaring heb, ben ik opzoek naar een beginnende band of een oefenband. Favoriete genre: Rock/Hard Rock/Heavy Metal Leeftijd: 22 jaar Zijn … meer »

Muzikantenbank user T ST S