Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist 17

Gitarist zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 64x bekeken

Hallo, Mijn naam is Bas ik ben 17 jaar en ik woon in omgeving Bergen op Zoom en ik speel nu al een tijdje gitaar. Ik speel met name dingen zoals Van Halen. Het liefst zou ik dit samen met mensen willen doen in dezelfde leeftijdscategorie als ik. Mocht je dit lezen en denken dit klinkt toppie zou ik dat graag willen horen. Mijn mail is: Bas.roedelof@*****.com

bas Roedelof

Zing jij en zoek je...

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 112x bekeken

Nu nog lock-down, maar daarna? Ben je van plan bijv. een nieuw huiskamerproject te beginnen en zoek je alvast een (project)gitarist om wat ideeën mee uit te werken, heb ik (64) wel oren naar dan. En wil je straks e.v. op flexibele tijden repeteren, wat mij betreft geen bezwaar, kan ook overdag. Regio Eindhoven +/- 45 min.

Alxndr

Bluesgitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 109x bekeken

Ervaren gitarist, 61, wil weer blues spelen , “Back to basics”! Na Ruim 45 jaar gitaar speleN en zo’ n beetje te hebben doorlopen van blues tot (symfonische) rock tot Latin-jazz wil ik gewoon weer in een lekker bluesbandje rythm- en sologitaar spelen. Waar kan ik mij dienstbaar maken ? Hier lukt t niet zo goed om van de grond te krijgen. Peter Den Haag 06 40868038

Peter Stoker

Gitarist zoekt band of nieuw project!

Gitarist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 139x bekeken

Gitarist zoekt band of nieuw project!Ik ben een 35 jarige muzikant uit Overijssel, die al een tijd bezig is binnen de muziek. Ik ben opzoek naar gedreven muzikanten of een bestaand band. Omgeving: Overijssel, Drenthe, Gelderland, Utrecht. Leeftijd: 27 - 60 jaar. De richting gaat naar Hardrock, Prog, Heavy, Speed, Thrash. Ik heb mijn spullen goed voor elkaar. Ik luister en speel vrij breed. Invloeden: Led Zeppelin, … meer »

Tom

Gitarist:17

Gitarist zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 89x bekeken

Hallo, Mijn naam is Bas ik ben 17 jaar en ik woon in omgeving Bergen op Zoom en ik speel nu al een tijdje gitaar. Ik speel met name dingen zoals Van Halen. Het liefst zou ik dit samen met mensen willen doen in dezelfde leeftijdscategorie als ik. Mocht je dit lezen en denken dit klinkt toppie zou ik dat graag willen horen. Mijn mail is: Bas.roedelof@*****.com

bas Roedelof

Gitarist zoekt band (Belgie, Nederland)

Gitarist zoekt band in Limburg (België) | 218x bekeken

Gitarist zoekt band (Belgie, Nederland)Ik ben een actieve muzikant, en een goede, vingervlugge en breed ontwikkelde giatrist, ik ben op zoek naar een serieus muziek project, waar ik mijn passie als muzikant kwijt kan, luister naar veel muziek genres (progressive metal, jazz, blues, funk, klassiek, pop), had een Jazz opleiding vooral omdat dit helpt het instrument goed te leren kennen, en niet omdat ik een Jazzer ben ... en begrijp samenspel … meer »

Janique

Gitarist zoekt zanger/songwriter/gitarist. rolling stones/black crowes stijl

Gitarist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 165x bekeken

, 40 jarige gitarist zoek een zanger/songwriter om samen met mij songs te schrijven in de stijl van de rolling stones en black crowes. speel je daarbij zelf ook nog gitaar, dan is dat helemaal geweldig, maar geen pré. bedoeling is om eerst te kijken of er een muzikale klik is, daarna een aantal songs tot stand te brengen, om vervolgens een complete band op te richten met de zelfgeschreven songs. muzikale … meer »

Franc ten Holder

Indie/Pop/Folk Gitarist zoekt zanger/zangeres.

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 154x bekeken

Hai ik ben Joe uit Geldrop 33jaar en zoek een zanger/zangeres om acoustische muziek mee te maken, ik heb in 2 coverbands gezeten in mijn muziekschool tijd maar ik schrijf liever zelf de muziek. Of maak mijn eigen versies van bestaande tracks. Mijn stijl is breed maar vooral Indie,pop,folk,rock,metal. etc. Ik ben zelf groot fan van Milky chance, Annenmaykantereit, Lumineers, woodkid, Lord huron etc.etc. … meer »

Muzikantenbank user JoeyJoey