Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ik zoek iemand die melodieën kan spelen met stem of instrument (kan fluit, viool etc) en durft op straat te spelen in Amsterdam

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 123x bekeken

Ik zoek een compagnon die bereid is om op straat in Amsterdam Melodielijnen te spelen terwijl ik de onderliggende akkoorden speel met mijn Spaanse/klassieke gitaar. Dit kan zijn met stem of met een melodieus instrument. Ik wil liedjes spelen zoals het volgende. https://www.youtube.com/watch?v=Mh_ghfqCRlo als je een melodieus instrument speelt. Pop Muziek, dus het kan zijn Daft Punk of Ed Sheeran. Legend … meer »

Muzikantenbank user Ayun AzizAyun Aziz

Ervaren (solo-) gitarist zoekt pop-/rock coverband

Gitarist zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 283x bekeken

37 jarige gitarist zoekt gedreven band die eens in de twee weken repeteert en streeft naar ongeveer eens per maand optreden. Persoonlijke eigenschappen van mij zijn: voor 100% ergens voor gaan, oog en oor voor detail, gevoel voor humor en betrouwbaar. Ik zoek een band die een goede show neer willen zetten: muzikaal van goede kwaliteit en entertainment. Geen behoefte aan bands met leden die zelf … meer »

Muzikantenbank user Gerben van DooremaalGerben van Dooremaal

Ervaren gitarist zoekt leuke (cover)band

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 156x bekeken

Hoi, ik ben Hans van der Zande, 60 jaar oud, speel gitaar vanaf mijn 14e en wonende in Eindhoven. Als sologitarist heb ik in diverse amusementsbands gezeten, speel momenteel in een allround band en zoek er nog een band bij. Ik vind het leuk om actief met muziek bezig te zijn, niet teveel optredens / jaar, bv. max. 10. Heb je belangstelling; mail dan naar jmvanderzande@***************.nl. Op verzoek … meer »

Hans van der Zande

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 154x bekeken

Hey mensen, Ik, slaggitarist met podiumervaring, ben op zoek naar een band of mensen om een nieuwe band mee te starten natuurlijk! Mijn voorkeursgenres zijn 50's, rock'n'roll, blues, oldies en aanverwanten. Ik heb ervaring met andere genres en dit is ook bespreekbaar. Ik zoek een band die met plezier repeteert en ook wil gaan optreden. Geen broodspelers of pushers. Omgeving alles tussen Roermond … meer »

Rob Theunissen