Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gevorderde gitarist zoekt een gave band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 145x bekeken

Gevorderde gitarist zoekt een gave bandBeste muzikanten, Na een aantal hele toffe jaren gaat mijn huidige band SliQ ermee stoppen. Dus gaat voor mij de zoektocht weer beginnen naar een ander bandje. Wat betreft mijn muzikale achtergrond. Ben vroeger na wat zelfstudie priveles gaan nemen en daarna naar de popschool gegaan. Hierna in diverse bandjes gespeeld. Ik speel zowel slag als sologitaar. Heb voorkeuren voor pop en rockmuziek … meer »

Jeroen Beijer

Gitarist/componist en bassist zoeken aansluiting bij muzikanten of bestaande band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 108x bekeken

wij, gitarist en bassist, pensionado's hebben meer tijd en zoeken aansluiting bij gelijkgestemde muzikanten die samen eigen composities willen uitwerken en spelen. We musiceren al vele jaren in een vaste band maar daar de leden over heel Nederland verspreid wonen, willen we wat meer spelen in omgeving Den Haag - Rotterdam. We hebben ons bij onze composities laten inspireren door de betere progressieve … meer »

Paul

Metal Gitarist zoekt Band of nieuw Project.

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 106x bekeken

Metal Gitarist zoekt band of nieuw project. Het kan een bestaande band zijn of een nieuw project wat van de grond moet komen. Ik zoek serieuze muzikanten met een prettige en openhouding. Omgeving: Utrecht, Gelderland, Overijssel, Drenthe, Groningen, Fryslân Leeftijd: 25 jaar en ouder. Beschikbaarheid: Weekend Ik ben zelf een 33 jarige gitarist ( Rhythm/Lead ) met de nodige ervaring op … meer »

Muzikantenbank user Thomas de JongThomas de Jong

Gitarist

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 159x bekeken

Waar zijn de oudere muzikanten die nog graag muziek willen maken met 1 of 2 optredens per jaar. Speel zelf zowel klassiek als elektrische gitaar, (slag en solo ) dagelijks nog 2 a 3 uur. Muziek die ik o.a. wil maken rock, blues, sixties, ballads, en wat jij of jullie lekker vinden om te spelen. Wel mensen met wat kennis en ervaring. Omgeving Breda / Tilburg.

Theo

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 154x bekeken

Gitarist zoekt bandIk ben Bas uit Tilburg en ben 32 jaar. In het verleden heb ik ongeveer 8 jaar in een band gespeeld als gitarist. We speelden toen met name funk, rock en pop-achtige nummers (covers en eigen werk). Ik wil graag weer in een bandje spelen en zoek een paar toffe muzikanten om wekelijks te repeteren en af en toe op te treden. Het lijkt me gewoon erg leuk om weer muziek te maken! Liefst een coverband … meer »

Bas

Jonge gitarist zoekt energieke band/muzikanten

Gitarist zoekt band in Parkstad (Limburg) | 106x bekeken

Ik ben een 20-jarige gitarist uit Heerlen die graag een band wilt vormen of gewoon leuk jammen met andere muzikanten. Ik ben geïnteresseerd in veel verschillende muziekstijlen van Rock, metal en punk tot hiphop, EDM en pop. mijn favoriete bands zijn Enter Shikari, John Coffey, De Jeugd van Tegenwoordig en Fleetwood Mac. Als je interesse hebt neem graag contact met me op en hopelijk kunnen we iets … meer »

Dylian Eizema

Lead / solo gitarist zoekt Band

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 104x bekeken

Ik ben een redelijk ervaren solo gitarist met podium ervaring, die net een hoofdstuk met een andere Band heeft afgesloten. Voornamelijk wil ik me richten op muziek van Guns'n'Roses omdat de stijl van Slash me goed ligt in alle aspecten. Ook van de rest van het Hard Rock genre ben ik niet vies want ook ACDC spelen is mijn ding. Ik zoek dus een band die voornamelijk Guns'n'Roses wil doen of doet.. … meer »

Scratch

Slag Gitarist zoekt band Classic Rock!!

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 154x bekeken

Hallo ik ben Peter 50 jr en ik een zoek Classic Rock coverband Ik speel gitaar van af de vroege jaren 80 s in diverse bands Ik speel bij voorkeur slag gitaar, alle basis partijen.. In bezit van apparatuiur en vervoer, regio Vlaardingen/Rotterdam. Doel 1 keer per 14 dagen oefenen en af en toe een optreden, puur voor de hobby. Interesse gaat vooral uit naar stevige Classic rock uit de 70s tot heden.

peter van woerkom