Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt leuke band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 101x bekeken

Gitarist zoekt leuke bandIk ben Albert 70jr. en slaggitarist en wil graag Rock & Roll,Instrumentalen, Country(rock),50-60-70-hits met uitstapjes naar vroeger of later spelen. Ik kan ook backing vocal indien nodig en wat licht solowerk. Dus een breed repertoire en niet alleen maar 1 genre muziek. Mvg, Albert. Bellen mag. 06 25550602 P.S. rechts op foto ben ik.

albert weber

Gitarist zoek muzikanten/band

Gitarist zoekt band in Drachten (Friesland) | 120x bekeken

Gitarist zoek muzikanten/bandHallo iedereen, Ik ben beginnend gitarist, en ik zoek bandleden om samen een band te beginnen. Heb al een gitarist gevonden maar ben dus nog opzoek naar andere muzikanten. Mijn muzieksmaak is best breed, het liefst zou ik graag muziek maken richting hard rock, psychedelic rock, progressive rock, punk, grunge. Dat staat dus nog best wel open bij mij. Het liefst zoek ik mensen die omgeving oost friesland … meer »

Jessica

Ervaren gitarist zoekt gezellige band!

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 87x bekeken

Hi iedereen! Mijn naam is Nickolas, ik speel al ruim 7 jaar gitaar. Ik ben 21 jaar oud. Ik heb o.a. ervaring met in bandjes spelen, optreden, muziek schrijven, opnemen, produceren, mixen en masteren Ik zoek een band met leden tussen de 18 en 30 jaar en binnen 40 kilometer van Alkmaar. Naast gitaar heb ik ook ervaring met bassgitaar, (backing)vocals en een beetje keys! Zoek je een creatieve … meer »

Muzikantenbank user NickolasNickolas

Stop met zoeken hier ben ik

Gitarist zoekt band in Parkstad (Limburg) | 154x bekeken

Hallo muzikanten, Ik ben Jochen 44 jaar gitarist en ik kom uit Nuth. Wat ik zoek is en band of mensen om muziek mee te maken. Wat ik graag speel is Toto, John Mayer, Eric Calpton. Hard Rock, Blues. Lijkt me leuk wat van je of jullie te horen!

Muzikantenbank user JochenJochen

Muzikanten gezocht om mee te jammen

Gitarist zoekt band in Parkstad (Limburg) | 148x bekeken

Ik beschik over een mooie muziek ruimte met volledige backline en nou lijkt het mij leuk om in contact te komen met andere muzikanten om mee te jammen! Dus speel jij gitaar, drums of bas of piano of zo, let me know 🙂 Ik hou van veel muziek, maar geen metal of bossa nova.

Clyde Deeder/Tonnaer

Gitarist (slaggitaar en fingerpicking)

Gitarist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 132x bekeken

Hallo, ik ben een gitarist met bandervaring en zoek een band in de regio tussen pakweg Leiden en Haarlem. Ik speel slaggitaar en finger picking en speel meer en meer akoestisch (versterkt), 6 - en 12-snarig én ik zing (2e stem). Ik heb een voorkeur voor folk, blues, Westcoast sound, maar sta open voor andere ideeën. Optreden is voor mij geen must, maar als alles klopt, waarom niet. Leeftijd vind … meer »

Frits Kronenburg

FESTIVAL Rock band in oprichting zoekt muzikanten

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 191x bekeken

Hi, Ik ben Leyton (54), een gitarist, woonachtig Arnhem. Ik zoek aansluiting bij een leuke rockband of hoor graag van muzikanten uit de regio Arnhem die ook een rockband willen starten. De bedoeling is bij festivals te optreden. Hoofdzakelijk eigen nummers. Ik hou van een blackkeys achtige guitar sound, Artic Monkeys, Gaz Coombes, delta saints, Rival Sons om maar een paar op te noemen. Bij interesse … meer »

Muzikantenbank user Leyton RowleyLeyton Rowley