Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nieuwe band met oudjes en nieuwe nummers

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 29x bekeken

Nieuwe band met oudjes en nieuwe nummersIk, 55, zou graag in contact komen met vijftigers die een tweede jeugd willen beginnen wat betreft het vormen van een nederlandstalige beat band. Ik heb zelf tig teksten thuis liggen die het verdienen om de spotlights te zien. Samen met jullie zou ik één keer in de week bij elkaar willen komen om nummers uit te werken en ons, jezelf nog een kans te geven. Graag muzikanten met ervaring.

Gerard Willems

Bandje gezocht

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 67x bekeken

Gezellig in goede sfeer muziek maken staat bij mij voorop. Wat ik wel zou willen spelen is BV Harem Scarem. Muziekstijl wat ik wel leuk vind is Revolution saints, The dead dasies, Henrik Freischlader crosstown, europe, MR big zoiets. Bij deze een drummer, bassist en zanger/zangeres gezocht die dit ook leuk vindt. GR, Marcel.

Marcel

Gitariste/zangeres zoekt semi prof band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 136x bekeken

Hallo! Ik ben Janet, 23 jaar en zoek een semi prof band om mee op te gaan treden, vooral met pop/rock covers. Het lijkt me leuk om een all female band te hebben. Naast gitariste en zangeres ben ik een singer-songwriter, dus ik heb veel ervaring met eigen werk schrijven. Wanneer er meer bekendheid is zou ik dit zeker op willen pakken en met de band eigen werk gaan schrijven. Veel bandervaring, 100% … meer »

Muzikantenbank user Janet RendersJanet Renders

Bluesgitarist biedt zich aan

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 126x bekeken

Ik ben op zoek naar een blues band in Noord Holland waarin ik als (lead)gitarist weer mijn draai kan vinden. Met ondertussen redelijk wat ervaring zoek ik een band van enig muzikaal niveau. (geen beginnersband dus) Daarintegen ben ik geen prof en speel ik omdat het mijn hobby is. Mijn 'influencers' zijn bijvoorbeeld the tree kings (BB, Freddy en Albert) maar ook Joe Bonamassa, SRV, Jimmy Henrix, … meer »

Jos Muller