Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist: 16 jaar

Gitarist zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 63x bekeken

Hallo, Mijn naam is Bas ik ben 16 jaar en ik woon in omgeving Bergen op Zoom en ik speel nu al een tijdje gitaar. Ik speel met name Rock van de jaren 70,80 met zo nu en dan een uitwijking naar soms iets moderners of wat ouders. Ook ben ik instaat om te improviseren verreweg van de beste natuurlijk maar je moet ergens beginnen. Het liefst zou ik dit samen met mensen willen doen in dezelfde leeftijdscategorie … meer »

bas Roedelof

Gitarist zoekt band!

Gitarist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 125x bekeken

Gitarist zoekt band!Gitarist zoekt band! Genres: Hard Rock & Metal Omgeving: Overijssel, Drenthe, Groningen, Friesland, Gelderland, Utrecht. Leeftijd: 35 jaar ( Zwolle ) Omschrijving: ambitieus, betrouwbaar, collegiaal, verantwoordelijk, realistisch. Mijn verhaal in het kort: Ik ben al een tijd bezig in de muziek. Door de jaren heen heb ik de nodige band en project ervaring opgedaan. Ik ben vroeger … meer »

Tom

Slaggitarist zoekt leuke cover band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 125x bekeken

Slaggitarist zoekt leuke cover bandSlag/ritme gitarist 60+ zoekt band met leuk repertoire, 50/60/70 ties en ook wat recentere nummers..Ook country en rock& roll en gitaarnummers vind ik leuk. Dus eigenlijk van alles wat. Ik heb podiumervaring en speel zowel akoestisch als elektrisch. Ook kan ik nog een koorstem toevoegen als dat nodig is. Muzikale groet. Albert

albert weber

Project ala Daryl's House

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 202x bekeken

Welke serieuze muzikanten met podiumervaring hebben tijd en zin om een projectje ala Daryl's House te ondernemen? (drum, bas, gitaar, keyboard, zang) Doel is om iets neer te zetten met als inspiratie: “Daryl’s House”, zowel muzikaal als nummerkeuze Let op: geen broodspelers, maar ervaren muzikanten die weer iets willen oppakken in deze sfeer Dat betekent ook: thuis voorbereiden en in de … meer »

Project Daryl

Singer-songwriter op zoek naar samenwerking

Gitarist zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 132x bekeken

Als gitarist/song-writer/singer zoek ik mensen die samen met mij een aantal bestaande zelfgeschreven songs verder willen uitwerken. Extra leuk als jij/jullie ook zelfgeschreven werk hebben om verder uit te werken, of als er nieuwe samen geschreven songs ontstaan. Qua stijl vind ik veel leuk, maar tot op heden liggen mijn eigen songs in de hoek van akoustisch/singer-songwriter/pop/rock met sterke melodie … meer »

Elger

Gitarist zoekt band voor metalproject

Gitarist zoekt band in West-Vlaanderen (België) | 89x bekeken

Ik heb een reeks nummers geschreven en zoek mensen om dit mee uit te werken. Genre is een mengsel van invloeden (death metal, sludge, doom en grindcore). Ik vind het wel een originele sound hebben tot nu toe... Demo opnames beschikbaar bij interesse, zo weet je meteen welke richting ik uitwil. Ik zoek nog een tweede gitarist, bassist, drummer en zanger. In het slechtste geval speel ik zelf wel bas... … meer »

Muzikantenbank user Tom SchelfautTom Schelfaut

Solo gitarist uit Tilburg (1/2 uur reistijd, geen probleem)

Gitarist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 189x bekeken

Solo gitarist uit Tilburg (1/2 uur reistijd, geen probleem)Hoi Hoi, Ik ben een solo gitarist met veel ervaring en ben op zoek naar een bestaande of in oprichting zijnde pop /rock coverband of rock band. Doel 10 - 15 optredens per jaar. Ik woon in Tilburg, maar 30 km afstand of een reistijd van ongeveer een half uurtje naar de repetitie is voor mij geen probleem Leeftijd voor mij ook geen bezwaar (ben zelf 53 jaar oud) Van origine ben ik eigenlijk een … meer »

Muzikantenbank user Rob van GestelRob van Gestel

Lead guitar zoekt band

Gitarist zoekt band in Roermond (Limburg) | 186x bekeken

Mijn naan is Yannic. Ik ben een lead guitarist. Ik speel vooral in de stijl van slash. Hij is een groot voorbeeld voor mij. Het gaat dan ook voornamelijk om hard rock. Je kan me ook vinden op instagram als: Yannic Hamers Productions. Een van mijn covers op mijn instagram is van red hot chilli peppers waar ik een eigen versie gemaakt heb samen met een vriend van mij uit Engeland. Dit is de … meer »

Muzikantenbank user Yannic HamersYannic Hamers