Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren bassist en een gitarist zoeken muzikanten

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 76x bekeken

Bassist en gitarist zoeken drummer, zanger, blazer, toetsenist , andere instrumenten prima of aansluiting bij een reeds bestaand ensemble stijl: jazzrock symfo, pop geinspireerd door de jaren 70. Eigen composities, geen covers a.u.b. Om op projectbasis evt optredens nieuw repertoire te ontwikkelen. We spelen al jaren in een band, uitsluitend eigen werk, 4 cd s uitgebracht, maar spelen niet frequent … meer »

Paul

Rhythm/Lead gitarist zoekt een project

Gitarist zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 151x bekeken

Rhythm/Lead gitarist zoekt een projectHey, ik ben steven(21) en ben nu een goede 3 jaar bezig met verschillende bandjes en projecten, en ben op zoek naar een nieuw iets. Op het moment speel ik vast als Lead gitarist/songwriter in een bluesrock band en Multi-instrumentalist/songwriter in een reggae\blues live loop duo. In het verleden heb ik in diverse metalbandjes gespeeld, waar ik ook veel podiumervaring mee opgedaan heb. Ik ben nu voornamelijk … meer »

Muzikantenbank user Steven de LeeuwSteven de Leeuw

Zuid-Limburg: Gevorderde gitarist zoekt band of muziekanten voor Classic rock covers en wellicht Pink Floyd!

Gitarist zoekt band in Maastricht (Limburg) | 105x bekeken

Ik ben een 24 jarige gitarist die op zoek is naar een nieuw muzikaal avontuur in het zuiden. Mijn passie ligt bij het spelen van de echte rock klassiekers en voornamelijk bij nummers van pink floyd. Ik zoek bands of muziekanten die dezelfde passie hebben, waarbij leeftijd voor mij geen rol speelt. Ik speel zelf al bijna 10 jaar gitaar en heb enige podium-ervaring als lead-gitarist en 2e stem. … meer »

Edgar Felix

Gitarist zoekt muzikanten om samen jazzy eigen muziek te maken

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 110x bekeken

Gitarist zoekt muzikanten om samen jazzy eigen muziek te makenIk ben een zo goed als afgestudeerde jazz gitarist en ben op zoek naar wat ik nou echt leuk vind om te spelen. Mijn voorkeur voor genres ligt heel breed maar hou altijd wel van wat diepgang in de harmonieën. Verder hoop ik met deze advertentie meer muzikanten te leren kennen in de omgeving van Utrecht en wie weet klikt het en kunnen we samen vette muziek gaan maken. Lijkt dit jou wat, neem dan … meer »

Sasja Veer

Buddy Holly ( boppin lee and the midtones )

Gitarist zoekt band in Enschede (Overijssel) | 108x bekeken

Ik ben een sologitarist met zang en ben op zoek naar medemuzikanten om daar een Buddy Holly band mee te formeren.Het zouden muzikanten moeten zijn uit de omgeving van Enschede.Ik ben niet in bezit van oefenruimten,dus het wordt thuis je huiswerk doen,en ergens in een oefenruimte repeteren,het enigste wat ik te wensen heb is inzet en gemotiveerd zijn in deze style van muziek.

Muzikantenbank user Leendert KlootwijkLeendert Klootwijk

Enthousiaste gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 122x bekeken

Ervaren gitarist regio Oosterhout zoekt een band/muzikanten die graag willen optreden. Ik heb jarenlang ervaring als leadgitarist in een coverband en ook als akoestische 1 op 1 begeleidingsgitarist van zangers en zangeressen. Alle muziekstijlen vind ik leuk om te doen en de recente pop en jazzy liedjes hebben wel een lichte voorkeur. De afwisseling tussen akoestische kleine liedjes en megashow optredens … meer »

Muzikantenbank user Albert JansenAlbert Jansen