Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitariste zoekt band

Gitarist zoekt band in Sneek (Friesland) | 76x bekeken

Hoi, Ik ben Anine, 26 jaar en ik woon op dit moment in Makkum. Ik heb tot kort geleden 1,5 jaar in een band gespeeld (met podiumervaring) en ben nu op zoek naar iets nieuws, bij voorkeur in de richting van (hard)rock/classic rock/metal(core). Bands die mij onder andere aanspreken zijn Alter Bridge, Tremonti, Muse, Metallica, Nirvana, I Prevail, Breaking Benjamin, Gojira, Trivium, Avenged Sevenfold, … meer »

Anine

Gitarist zoekt gezellige formatie

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 115x bekeken

Hallo, Ben een 53 jarige gitarist uit Breda. Sta nu ruim 30 jaar op het podium. Speel zowel slag als solo. Geen virtuoos. Wel enthousiast en gemotiveerd. Weet de sfeer in een nummer te leggen. Ben in bezit van prima gear en vervoer. Naast gitaar doe ik ook backing vocale. Heb gespeeld in respectievelijk Route-66, Sneaky Trixx, Poppunt, Crowncap Collectors en Unify. R&R 60's/70's, Top 100 commercieel, … meer »

Muzikantenbank user Hans RasenbergHans Rasenberg

Zanger/Gitarist bied zich aan

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 100x bekeken

Beste muzikanten. Mijn naam is Pascal, 35 jaar en woonachtig in Utrecht. Ik wil weer knallen en heb er zin in!!! Ik zoek een gevorderde/ervaren en gemotiveerde band als het kan rond mijn leeftijd met ambitie om regelmatig op te treden en de studio in wil duiken. Ik bied aan: - vocals, slag gitaar of basgitaar - ruim 20 jaar ervaring - contacten met programmeurs - een goede podium ervaring … meer »

Muzikantenbank user Pascal NakPascal Nak

Gitarist zoekt indie/rock band

Gitarist zoekt band in West-Vlaanderen (België) | 84x bekeken

Gitarist 27j zoekt indie-, rock- of grungeband. Voorkeur voor eigen creaties. Mijn genre is zeer breed, (Royal Blood, RHCP, Van Jets, Libertines, alles er een beetje tussenin. maar ik sta ook open voor een tribute band van Red Hot Chili Peppers, ... Alle voorstellen zijn welkom ;). Ik heb reeds band- en podiumervaring. Regio West-vlaanderen.

Muzikantenbank user Tom DevosTom Devos

Pink Floyd leadgitarist/ zanger zoekt band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 225x bekeken

Ik ben Kay, ik ben 18 jaar oud en ik woon in Maassluis. Hiervoor heb ik 2 jaar in een band gezeten met eigen nummers, maar ik kwam erachter dat mijn liefde voor muziek vooral bij Pink Floyd muziek komt. Ik speel zelf 5 jaar gitaar en ik speel al lang Pink Floyd muziek. Naast gitaarspelen kan ik de meeste teksten die Roger Waters op zich neemt zingen. Ik beschik over eigen vervoer en ik ben bereid … meer »

Muzikantenbank user Kay VarekampKay Varekamp

Gitarist voor formeren van een akoustische coverband. (omg. Oss / Den Bosch / Eindhoven)

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 197x bekeken

Een (semi)akoustische coverband met als doel gezellig repeteren en een fijn repertoire opbouwen van de betere, blues, counrty, rock, pop en ook wel wat feestmuziek. Het doel is om een allround setlist goed neer te kunnen zetten, alleen met (semi)akoustische gitaren. Op die wijze kan de muziek op prettige volumes én met verstaanbare zang tot zijn recht komen. Dit is mijn idee, eens kijken of er … meer »

Muzikantenbank user Edwin van TilburgEdwin van Tilburg