Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band, Jonger dan 20 - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt bandleden (Pop) omgeving Zwolle/Lelystad/Utrecht/Amsterdam

Zanger / Zangeres zoekt band in Lelystad (Flevoland) | 220x bekeken

Hi! Mijn naam is Melody (18) en ik doe de vooropleiding Jazz&Pop. Zelf houd ik van pop, jazz en R&B/soul. Ik ben op zoek naar muzikanten die graag een band willen vormen. (Twee)wekelijks samen muziek maken, jammen, repeteren en als het iedereen leuk lijkt: af en toe optreden. Lijkt het je ook leuk, stuur dan vooral een berichtje via insta! :) @melodyjesarela

Muzikantenbank user MelodyMelody

Op zoek naar band

Zanger / Zangeres zoekt band in Antwerpen (België) | 270x bekeken

Op zoek naar bandHallo, ik ben Joke en ben 17 jaar. Ik ben een zangeres en ben opzoek naar een band. Ik zou graag willen optreden met een band. Ik heb niet echt één genre dus is wat verschillend. Het lijkt me leuk om elke week samen te komen om muziek te maken! Bij interessen stuur me maar een berichtje. Groetjes, Joke De Keyzer

Muzikantenbank user Joke De KeyzerJoke De Keyzer

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 223x bekeken

Hoi, Ik ben 18 en zing zo’n 12 jaar. Ik volg nog steeds af en toe een les bij een zangcoach en wil graag meer doen met zingen. Daarom zoek ik een bandje. Het genre wat ik leuk vind, is jaren 70/80/90 en country. Zoek(en) je/jullie een zangeres, dan heb je die nu gevonden.

D

Black metal vocalist zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 251x bekeken

Black metal vocalist zoekt bandHoi. Ik ben Draugr. Zoek jij een suïcidale, mentaal verminkte black metal vocalist rond de 18? Zoek niet verder. Ik ben voor concerten en rehearsals tot het extreme instaat om het publiek te shockeren en om een nog realistischer geschreeuw te krijgen. Ik leid aan diverse mentale aandoeningen waaronder depressie een psychose en mogelijk cotard syndroom waardoor ik vaak geen grenzen ken.

Finn

Zangeres zoekt coverband

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 665x bekeken

Zangeres zoekt coverbandHallo muzikanten! Ik ben Anne en ik zing ontzettend graag. Ik ben op zoek naar muzikanten (bijv. Pianist, gitarist, drummer, bassist, violist) die met mij een band zouden willen vormen of een band waar ik me bij kan aansluiten met als doel zoveel mogelijk op te treden, in eerste instantie met covernummers in veel verschillende genres (bijv pop, rock, R&B, funk). Mocht het je leuk lijken eens … meer »

Muzikantenbank user Anne van EmbdenAnne van Embden

Pianist/singer/songwriter zoekt band in regio Rotterdam

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 302x bekeken

Hoi hoi! Ik ben Toby, ik ben 15 jaar en zoek een pop/punk/rock/metal band om liedjes mee te schrijven (in engels) en die uiteindelijk live te spelen! Leeftijd mag tot ong 18 jaar :) Ik speel piano, ukelele en een beetje gitaar en basgitaar. Ook zing ik en schrijf ik liedjes, verhalen en poëzie. Mijn main instrument is piano, dat speel ik nu ong 6 jaar. Ik ben er best goed in. Voor de rest heb ik … meer »

Muzikantenbank user TobyToby