Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band, Jonger dan 20 - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pop band gezocht!!!

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 118x bekeken

Pop band gezocht!!!Hey allemaal! Ik ben de 18 jarige Marieke Schenk uit Tynaarlo, een dorp in Drenthe. Ik ben opzoek naar een gezellige band met wie ik mijn eigen nummers kan spelen en nummers kan maken. Niet alleen gemotiveerde band maar ook een gezellige band voor een avondje op stap! Ik zoek een drummer, gitarist en een bassist. Het liefste ook nog iemand voor de beats. Zelf speel ik slaggitaar en zing … meer »

Muzikantenbank user Marieke SchenkMarieke Schenk

Muziekanten gezocht voor grunge band

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 182x bekeken

ik ben Aidan Jansson 15 jaar en erg fan van grunge muziek zoals pearl jam en soundgarden, ik zou ook graag in een band willen zingen waar deze muziek gespeeld word. ik heb in de regio Shiedam veel contacten om al snel te kunnen optreden en ook een complete geluidsinstalatie. ik heb qua zang best wel een berijk qua hoogte en volume dus nummers van pearl jam of soundgarden zijn voor mij prima te doen … meer »

Aidan Jansson

Death metal vocalist zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Emmeloord (Flevoland) | 135x bekeken

hallo, mijn naam is Bram (16) en ik kom uit de Emmeloord, ik ben opzoek naar een death metal band waar ik de vocals voor kan doen, ik ben goed in lage grunts, pig squeals, fry scream, en gewoon hoog en hard krijsen. ik vind het niet erg om een stukje te reizen! ik heb een linkje bij de advertentie geplaatst met een youtube filmpje met een vocal cover van mij! dus als je interesse hebt let me know! https://youtu.be/FJWsX3P9SHU

bram k

''zangeres'' zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 249x bekeken

Hoi beste lezer(s), Mijn naam is Yvanca ik ben 16 jaar en ik zoek een band! Ik ben geïnteresseerd in de 60's-90's en ik kom uit Zuid-Holland. Ik heb zelf een klein beetje podium ervaring (heb maar 2 keer op een podium gestaan) en wil graag meer opdoen. Maar liever vooral lol hebben! Van alles en nog wat is welkom. Om misschien wel even te vermelden is dat het fijn zou zijn als jij ook in … meer »

Muzikantenbank user yvancayvanca

Band gezocht voor zanger

Zanger / Zangeres zoekt band in Parkstad (Limburg) | 265x bekeken

Band gezocht voor zangerHoi, ik ben Nick. Ik ben 20 jaar en woon in vaals. Ik zing al een lange tijd en ik zoek nu een leuke band. Ik hou erg van pop muziek, soul, bleus, balades, classic rock (queen enz.). Ik heb al een paar jaar ook zanglessen. En denk dat het leuk zou zijn om nu te zingen in een band. Hopelijk zijn er leuke bands die mij er bij willen hebben. Groetjes, Nick

Muzikantenbank user NickNick

Black metal vocalist zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 194x bekeken

Hoi. Ik ben Draugr (stagename). Ik zoek mensen van/rond de 17 (mijn leeftijd) in of om zoetermeer om als black metal vocalist aan de slag te gaan. Ik doe nu al een jaar vocals en heb momenteel een eenmansproject gaande. Met dit project neem ik aleen maar wat rehearsal demo's op. Ik wil nu graag verder met een band. Mocht je interesse hebben, laat dan een reactie achter.

Finn

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 355x bekeken

Hoi, ik ben Chantal, 19 jaar en ik zoek een bandje om in te zingen. Enige ervaring door het zingen in bandjes op de middelbare school, maar dat is al een hele tijd geleden. Ik zoek een bandje dat muziek maakt in de stijl pop, rock of pop-rock. Ipsiraties zijn Kaleo, kensington, krezip en racoon.

Muzikantenbank user ChantalChantal

Looking for a band or band members:))

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 449x bekeken

Looking for a band or band members:))Hello! I am a hobby singer. Area Groningen. I love singing and would really like to form a band and perform live music in Groningen. I am LOOKING for: -> An existing band with pop, soul, jazz ,indie genre who are looking for a lead singer -> Individual band members that play an instrument( drums, keyboard, bass etc.) These are some of my self written songs and recorded with a bit of bad quality: https://www.youtube.com/watch?v=k9jrTUmICSU&list=PL8kJNwdmpcjfd9PxKyGQwZSrfnDMFLHY1 My … meer »

Muzikantenbank user EkaviEkavi