Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band, 35 tot 45 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt zanger(es)

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 90x bekeken

Hey enthousiaste Zanger(es)! Ik ben op zoek naar een zanger of zangeres die gitaarbegeleiding zoekt. Ik heb ervaring met optredens in cafe's en speel ongeveer 25 jaar gitaar. Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Zowel optreden als in kleine kring muziek maken doe ik graag! Ik sta voor verschillende muziek open. Ik speel zelf bijvoorbeeld muziek van: London Grammar, Norah Jones, … meer »

gitarist-647

Gitarist gezocht voor oud en nieuw werk!

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 151x bekeken

Gitarist gezocht voor oud en nieuw werk!hallo, ik ben op zoek naar een gedreven gitarist die het leuk zou vinden om mijn nrs te spelen en dat je eigen inbreng hebt! Mijn nummers zijn overal te vinden, Spotify, Itunes, Ytube etc Er is ook al een EP klaar met nieuwe nrs die hopelijk binnenkort uitgebracht zullen worden. Mocht je vragen hebben kan je mij altijd benaderen. alvast bedankt Bruno Rocco Website: brunoroccomusic.com/

Muzikantenbank user Bruno Rocco MileticBruno Rocco Miletic

Gitarist zoekt zanger/songwriter/gitarist. rolling stones/black crowes stijl

Gitarist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 191x bekeken

, 40 jarige gitarist zoek een zanger/songwriter om samen met mij songs te schrijven in de stijl van de rolling stones en black crowes. speel je daarbij zelf ook nog gitaar, dan is dat helemaal geweldig, maar geen pré. bedoeling is om eerst te kijken of er een muzikale klik is, daarna een aantal songs tot stand te brengen, om vervolgens een complete band op te richten met de zelfgeschreven songs. muzikale … meer »

Franc ten Holder

Singer-songwriter op zoek naar samenwerking

Gitarist zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 321x bekeken

Als gitarist/song-writer/singer zoek ik mensen die samen met mij een aantal bestaande zelfgeschreven songs verder willen uitwerken. Extra leuk als jij/jullie ook zelfgeschreven werk hebben om verder uit te werken, of als er nieuwe samen geschreven songs ontstaan. Qua stijl vind ik veel leuk, maar tot op heden liggen mijn eigen songs in de hoek van akoustisch/singer-songwriter/pop/rock met sterke melodie … meer »

Elger

Gitarist met surfdiploma zoekt band

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 420x bekeken

Gitarist (41) zoekt bandleden om surf te spelen. Mensen die hierbij aan de Beach Boys denken liever niet reageren. Drummers, bassisten, en gitaristen die zich pretentieloos willen uitleven en bij surf denken aan bijv. the Astronauts, the Original Surfaris, mijnheer Dale (dus niet van het woordenboek), the Treble Spankers, the Treble Spankers, en the Treble Spankers graag wel reageren. Omgeving Eindhoven, … meer »

aloha-g