Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Nederland, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt leuke band

Zanger / Zangeres zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 275x bekeken

Hoi, ik ben Martin, 45 jaar uit Zwijndrecht. Sinds een aantal jaar ben ik aan het zingen geslagen en nu op zoek naar een leuke band om samen muziek te maken en op te treden. Zelf vind ik nummers uit de jaren 80 en pop/rock heel leuk om te zingen. (Mr. Mister, Toto, Spandau Ballet, Bon Jovi, Teddy Swims, Gavin Degraw etc) bel/app naar 0640442156 ;)

Muzikantenbank user Martin OosterwijkMartin Oosterwijk

Achtergrondzangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 247x bekeken

Hoi! Is er in de omgeving Haarlem/Alkmaar een swingende coverband die wat vocale ondersteuning kan gebruiken? Ik zing al heel wat jaren en word daar erg blij van! heb een aantal jaren in een pop-en soulkoor gezongen, en nu als backingvocaliste in een funk/soulband maar ik wil er heel graag nog een band bij, zodat ik elke week een repetitie heb. Mijn stemsoort is alt/hoge alt en hoewel ik een brede … meer »

Tamara Kamp

Zangeres zoekt band of muzikus (gitaar?) voor vintage jazz/swing

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 242x bekeken

Gevorderde amateur zangeres met redelijk klassieke, vintage stem zoekt gitarist of klein bandje / combo / trio enz. voor ouderwetse vocal jazz (geen funk) in regio Den Haag / Leiden. Mijn inspiraties zijn bijv. June Christy, Helen Merrill, Anita O'Day, Annie Ross, Chris Connor, en qua formatie de Carte Blanche Jazz Band. Graag 50+ en zonder te hoge ambities, wel graag af en toe kleinschalig willen … meer »

Monika

Golden Earring

Drummer zoekt band in Maastricht (Limburg) | 598x bekeken

Ervaren drummer (1971) en Golden Earring fanaat, zoekt de George Kooymans, Barry Hay en Rinus Gerritsen om een professionele Golden Earring Tribute band te formeren. De intentie is om het originele in al zijn facetten zo goed als mogelijk te benaderen, Golden Earring Live wel te verstaan! Dus ik ben opzoek naar, De 'George' als zanger en solo/ritme gitarist De Barry als zanger en ritme gitarist De … meer »

Patrick Gorissen

Ervaren contrabassist zoekt ervaren muzikanten

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 259x bekeken

Ik ben een ervaren jazz contrabassist die dito muzikanten zoekt in de omgeving van Den Haag. Het doel is om een kleine bezetting een een trio/duo te vormen. Wat voor soort musici denk ik vnl. aan een pianist/gitarist en/of drummer met als doel een repertoire op te bouwen om regelmatig op te treden. Basis zijn de gangbare nummers in de Realbooks.

Muzikantenbank user Jurgen HardyJurgen Hardy

Gitarist zoekt band(mates)

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 298x bekeken

Ik speel gitaar vanaf mijn 15e (toen Nirvana bekend werd) en ben 46 jaar. Daarna heb ik 1 keer in een bandje gespeeld maar vervolgens stond het stil. Het lijkt mij heel leuk om met gelijkgestemden een band te beginnen. Lekker spelen en plezier maken. Ik zoek daarom een bassist, drummer, zanger(es) en eventueel toetsenist. Ik woon zelf in Winsum maar ben redelijk flexibel en mobiel. Stuur een … meer »

Muzikantenbank user Ruben SpreeuwersRuben Spreeuwers

Ervaren en gedreven gitarist (55) biedt zich aan

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 292x bekeken

Ervaren en gedreven gitarist (55) biedt zich aanDecennia lang speel ik al in bandjes, maar sinds voorjaar 2023 helaas bandloos. Wil heel graag weer in een leuke band spelen op basis van vriendschap en ook serieus met de muziek bezig zijn. Heb ruime ervaring in blues en classic popsongs van jaren 60 tot heden. PS. een straal van ca. 30km rond Hoogezand is voor mij geen probleem qua reisafstand.

Muzikantenbank user AlexAlex

Ervaren drummer zoekt aansluiting..

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 364x bekeken

Ervaren drummer zoekt aansluiting..Hallo allemaal! Ik ben een ervaren drummer uit Den Haag op zoek naar een nieuwe band om mee te spelen in de omgeving(eigen drumkit staat in Popradar) Met mogelijke reistijd moet er wel een drumkit aanwezig zijn in jullie oefenruimte.. Ik heb jarenlange ervaring in verschillende muziekstijlen/bands, waaronder prog/hard rock, pop, new wave, groove, funk e.a.. Ik ben op zoek naar een band die paar … meer »

Muzikantenbank user Olivier FaberOlivier Faber