Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Nederland, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist 50+ zoekt Rock & Roll / Blues band

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 162x bekeken

Ik ben op zoek naar een relaxte band om 1 x in de 2 weken te spelen. Ik ben 53 en speel zo`n 15 jaar op hobby niveau bass. Heb in diverse bandjes gespeeld maar ben er alweer een tijdje uit. Ik ben niet iemand van de ingewikkelde bas partijen maar meer van het simpele recht toe recht aan werk. Ik zoek een band die nummers speelt in de trant van bands als AC/DC, ZZ Top, Fabulous Thunderbirds, Popa … meer »

Leon

Professioneel bassist zoekt werk

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 148x bekeken

Professioneel bassist zoekt werkProfessionele contrabassist, basgitarist, zanger, zoekt werk. De dingen die ik graag doe zijn onder andere studiowerk, of kortere projecten. Ook sta ik open voor nieuwe grote producties. Afstanden zijn geen probleem. Op mijn website is een hoop informatie te vinden, bijvoorbeeld foto's, video en audiovoorbeelden. Voor vragen, of info over beschikbaarheid, kunt u graag contact opnemen.

Muzikantenbank user Constantijn van der HeijdenConstantijn van der Heijden

Bassist zoekt leuke band.

Bassist zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 139x bekeken

Hey, Ik ben op zoek naar een leuke en goede coverband met gedreven muzikanten, ik ben een ervaren bassist met buhne ervaring, ik speel voornamelijk soul, funk en motown maar heb in het verleden diverse stijlen gespeeld van Jazz, blues tot zuid-amerikaans. Oh en metal etc.dat hoeft voor mij niet. Groet, Gavin.

Muzikantenbank user Gavin TentuaGavin Tentua

Bassist zoekt vette band!

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 155x bekeken

Hi! Ik zoek een vette (ver-)gevorderde en goed lopende rockband, ongeveer 10 optredens per jaar, met gezellige en gedreven muzikanten die enthousiasme uitstralen op het podium en die allemaal hun steentje bijdragen. Ik ben zelf 48. Ik heb te bieden:- veel podiumervaring- energiek- gezonde drive- eigen vervoer- eigen installatie Is jouw band op zoek naar een bassist en sluit bovenstaande omschrijving … meer »

Wanna Bass

Stuwende bassist zoekt muzikanten voor goede poprockfunk-coverband

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 163x bekeken

Hi gitarist, toetsenist, zangeressen en zangers, keyborder, drummer, Ik wil een band starten voor 40+ met een brede muzieksmaak. Covers van jaren-70,80,90,00,10: daar zitten toch fantastische songs in? Pop, rock, funk, disco, soul etc, crossover helemaal ok. Aansprekend en dansbaar! Bijv. Bad guy-B. Eilish, Don't go-Yazoo, Forgettin'-M McDonnald, Sledgehammer, Moves like Jagger-Maroon, Jett Rebel, … meer »

Muzikantenbank user Ferenc WaitzFerenc Waitz

Na een jarenlange onderbreking roept de muziek

Bassist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 382x bekeken

Hallo mijn naam is Mark van Lochem, 52 jaar. Ik heb de laatste 9 jaar door allerlei redenen mijn bas bijna niet meer aangeraakt. De laatste tijd begint de drang om muziek te maken weer steeds meer te kriebelen. Ik heb in het verleden bijzonder lang in een band gespeeld waarbij wij een mix speelde van eigen werk en een aantal minder voor de hand liggende covers. Wij hebben ook veel optredens gedaan, … meer »

Mark van Lochem

Bassist zoekt Bluesrock/Blues band

Bassist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 239x bekeken

Ervaren bassist met pro gear en vervoer zoekt een blues rock/blues band. Ik zoek een band die ook wil optreden. Of muzikanten met het zelfde doel. Regio, Kempen, Limburg, Brabant en Nederland regio Noord Brabant/ Limburg. Als het een serieus project is mag het ook iets verder rijden zijn.

Jan Boer

Ervaren bassist zoekt verdere ervaringen!

Bassist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 272x bekeken

yup - zit al van vorige eeuw als auto-didact aan de nobele Bass(en), bij gezonde voorkeur in eigen-zinnige bands met dito muziek. Ruime muzieksmaak en ook fikse repeteer- & live & studioervaring, maar nog steeds hongerig om die verder mooi in te kunnen vullen. Echter helaas : afgeragde cover-toestanden en té volumineus gedoe mag zich evenwel onthouden. Let wel : woon in Wuustwezel, nét over … meer »

Herwig Marynissen