Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Nederland, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist met ervaring en backing-vocals zoekt band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 109x bekeken

All-round gitarist met ervaring en backing-vocals zoekt band. Voorkeur voor (een mix van) soul, funk, jazzy, blues(y) muziek met eventueel wat uitstapjes naar pop en rock. Eigen werk erbij mag ook. Kan snel inwerken. Speel voor de lol en ben geen broodspeler. Goeie sfeer en humor zijn belangrijk. Ik zoek in Zuid-Holland en het westen/midden van Brabant. Interesse? Stuur een mail en je verneemt van … meer »

Snarenplukker

Bassist zoekt gezellige band of medemuzikanten voor iets nieuws

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 80x bekeken

Hoi, Ik ben een amateur bassist (58) uit het Westland die graag weer in een band wil spelen. Ik ben op zoek naar een bestaande band of eventueel muzikanten om een nieuwe band te starten. Leeftijd onbelangrijk zolang er maar een klik is, het moet immers wel leuk blijven. Ben geen virtuoos, maar vind gezamenlijk, op een leuke wijze, muziek maken super. Eventueel een aantal optredens per jaar geen probleem … meer »

Max Molleman

Backingvocals

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 140x bekeken

BackingvocalsHoi, ik ben een beginnende zangeres. Ik heb één keer in twee weken zangles en zit wekelijks bij een Vocalgroup. Graag zou ik met een band willen repeteren, om zo ervaring op te doen. Ik ben flexibel in repeteer dagen. En wie weet, gaan we samen optreden. Mijn genre is: Soul/Jazz/Pop Graag in regio Nijmegen. Email:evhbkt@*******.comGroetjes Elisabeth

Muzikantenbank user Elisabeth WillemsElisabeth Willems

Gitarist zoekt creatieve muzikanten

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 198x bekeken

Gitarist zoekt creatieve muzikantenHallo, mijn naam is Markus, ik ben 54 jaar oud, speel gitaar en woon in Amsterdam. Na mijn muziekstudie heb ik lange tijd als muzikant gewerkt en veel projecten gedaan tussen jazz, pop en wereldmuziek. Zo’n 10 jaar geleden ben ik gaan werken op het gebied van milieu en duurzame energie, van muziek maken kwam er sindsdien niet meer veel. Maar nu kriebelt het weer en heb ik zin om de draad weer op … meer »

Markus Schmid