Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Nederland, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Dummer met brede interesse zoekt hobbyband

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 143x bekeken

Hoi! Ik ben een gevorderde hobbiedrummerke (40+) met een brede muzieksmaak. Ik zoek een relaxte een bestaand bandje in de richtingen van pop, rock, blues, funk, die vooral voor de lol spelen. Covers, tribute band zijn of eigen werk, dat is allemaal leuk. In mijn agenda past het beste wekelijks of tweewekelijks oefenen op donderdag of vrijdag. Af en toe optreden hoort daar zeker bij. Als jullie zoekende … meer »

Rene van der Stel

Drummer zoekt muzikanten

Drummer zoekt band in Roermond (Limburg) | 237x bekeken

Ik ben op zoek naar muziekanten die voornamelijk voor de fun muziek willen maken, ongedwongen gewoon lekker jammen en eventueel eigen nummers maken. Liefst richting stevigeRock en bleusrock. Niveau is niet zo belangrijk met de goede instelling komt het wel goed. Voorkeur omgeving Roermond. Lijkt dit je leuk dan stuur ff een berichtje en wie weet wat er van komt.

Muzikantenbank user Roland SeverinsRoland Severins

Bassist 50+ zoekt Rock & Roll / Blues band

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 154x bekeken

Ik ben op zoek naar een relaxte band om 1 x in de 2 weken te spelen. Ik ben 53 en speel zo`n 15 jaar op hobby niveau bass. Heb in diverse bandjes gespeeld maar ben er alweer een tijdje uit. Ik ben niet iemand van de ingewikkelde bas partijen maar meer van het simpele recht toe recht aan werk. Ik zoek een band die nummers speelt in de trant van bands als AC/DC, ZZ Top, Fabulous Thunderbirds, Popa … meer »

Leon

Drummer zoekt (soul)band

Drummer zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 99x bekeken

54 jarige drummer met Hafabra roots, afgestudeerd op de muziekschool en (cover)band- en podiumervaring. Een goed draaiende (soul)band heeft altijd wel mijn interesse waar kwaliteitsmuziek en sfeer op de vloer samengaan. (geen 50-60-er jaren muziek). uiteraard in bezit van eigen gear en vervoer.

Ludwig Smits