Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Nederland, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist met ervaring en backing-vocals zoekt band

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 109x bekeken

All-round gitarist met ervaring en backing-vocals zoekt band. Voorkeur voor (een mix van) soul, funk, jazzy, blues(y) muziek met eventueel wat uitstapjes naar pop en rock. Eigen werk erbij mag ook. Kan snel inwerken. Speel voor de lol en ben geen broodspeler. Goeie sfeer en humor zijn belangrijk. Ik zoek in Zuid-Holland en het westen/midden van Brabant. Interesse? Stuur een mail en je verneemt van … meer »

Snarenplukker

Gitarist zoekt creatieve muzikanten

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 198x bekeken

Gitarist zoekt creatieve muzikantenHallo, mijn naam is Markus, ik ben 54 jaar oud, speel gitaar en woon in Amsterdam. Na mijn muziekstudie heb ik lange tijd als muzikant gewerkt en veel projecten gedaan tussen jazz, pop en wereldmuziek. Zo’n 10 jaar geleden ben ik gaan werken op het gebied van milieu en duurzame energie, van muziek maken kwam er sindsdien niet meer veel. Maar nu kriebelt het weer en heb ik zin om de draad weer op … meer »

Markus Schmid

Gitarist zoekt band of muzikanten (Nijmegen)

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 206x bekeken

Ervaren allround (jazz)gitarist (jazz standaards, gipsy jazz, country, folk, sixties, Shadows, Ventures, en dergelijke) zoekt bandje of bevlogen mede muzikanten om mee samen te spelen. Wekelijks repeteren en af en toe optreden vind ik prima. Gratis oefenruimte heeft mijn voorkeur. Rokers speel ik op voorhand niet mee. Ik zoek iets binnen een straal van 5 kilometer van Nijmegen. Ik ben gepensioneerd. Naast … meer »

San Salou