Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Nederland, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 174x bekeken

hallo, ik speel nu z'n 10 jaar gitaar, waarvan een aantal jaar in een band. En kijk weer uit om op een podium te staan met een leuke gezellige band. Ik speel graag covers, maar eigen nummers spelen met anderen lijkt me ook leuk. Mijn interesse in muziek stijlen is breed: Rock, pop, blues, country, folk, ..., ik pas me graag aan de rest van de band. Ik ben op zoek naar een band met 40/50'ers waar … meer »

Patrick Herremans

Gitarist zoek band

Gitarist zoekt band in Assen (Drenthe) | 145x bekeken

Hallo ik zoek een band regio Assen / Groningen (stad). Ik speel acoustisch en electrisch gitaar. Vooral slag, maar kan ook solo spelen. ik heb een brede muzikale interesse en podium ervaring. ik speel graag covers uit jaren 70-80-90-00-10's, pop-rock- whatever. En eigen nummers lijken me ook interessant. Ik wil graag weer het podium op. Dus ik hoor graag...

Patrick Herremans

Gitarist zoekt gezellige formatie

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 208x bekeken

Hallo, Ben een 53 jarige gitarist uit Breda. Sta nu ruim 30 jaar op het podium. Speel zowel slag als solo. Geen virtuoos. Wel enthousiast en gemotiveerd. Weet de sfeer in een nummer te leggen. Ben in bezit van prima gear en vervoer. Naast gitaar doe ik ook backing vocale. Heb gespeeld in respectievelijk Route-66, Sneaky Trixx, Poppunt, Crowncap Collectors en Unify. R&R 60's/70's, Top 100 commercieel, … meer »

Muzikantenbank user Hans RasenbergHans Rasenberg

Gitarist

Gitarist zoekt band in Maastricht (Limburg) | 217x bekeken

Heey, ik ben Coline en ik ben 14 jaar oud. Ik speel de acoustische en de electrische gitaar. Daarnaast speel ik ook nog ukulele. Ik speel al 2 jaar gitaar nu en ik zoek naar een band of mensen die ook opzoek zijn naar een band om samen een band te vormen. Ik hou zelf heel veel van punk en classic rock en punkrock en grunge ook vind ik indie en alternatief of emo of pop-punk achtig vet. Mijn ouders … meer »

Muzikantenbank user ColineColine

Samen een beginnend Blues/Jazz/Rock duo/combo/bandje oprichten rondom Utrecht?

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 333x bekeken

Hallo. Heb jij zin een beginnend blues/jazz/rock bandje op te richten? Om samen vooral eerst muziek en plezier te maken? Ik ben 51 en speel ruim 15 jaar gitaar. Na wat les, ritmegitaar in een bedrijfsbandje en eindeloos veel solo jammen op backingtracks, met mn TrioPlus - geïnspireerd door Youtube helden als Justin Guitar, Paul Davids, GregsGuitars en de vele Youtube gitaarlerearen - lijkt … meer »

Rob Snelders