Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht, 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

П🎷 **Jonge talenten gezocht voor Revolver!** 🎹🥁

Drummer, Overig en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 255x bekeken

П🎷 **Jonge talenten gezocht voor Revolver!** 🎹🥁Hey muzikanten tussen 20 en 35 jaar oud! Ben jij een drummer, bassist, toetsenist of saxofonist die op zoek is naar een uitdagende muzikale ervaring? Wil je deel uitmaken van een band die invloeden van Springsteen, The 1975 en Sam Fender combineert voor een frisse en opwindende sound? 🌟 **Sluit je aan bij ons team:** Momenteel zijn we op zoek naar een nieuwe drummer, bassist, toetsenist en saxofonist … meer »

Noah Geuzinge

Muzikanten gezocht!

Blazer, DJ en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 314x bekeken

Recent een nieuwe onderneming begonnen genaamd Soul Selection, met als doel: muzikanten verbinden met horeca ondernemers, club eigenaren en feest gelegenheden. Ben jij een opzoek naar leuke venues om jouw muziek te spelen? Neem dan gerust contact met ons op!

Soul Selection

П Doe mee met The Johnny Cash Experience als onze June Carter! 🎤

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 262x bekeken

П Doe mee met The Johnny Cash Experience als onze June Carter! 🎤Ben jij een geweldige zangeres die net zo dol is op de muziek van Johnny Cash als wij? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn The Johnny Cash Experience, een toffe tribute band van jonge gasten (20 tot 25) uit Oirschot en omgeving, en we hebben nog een June Carter nodig om onze band compleet te maken. Als lid van onze band krijg je de kans om op te treden op mooie podia. We streven naar te gekke … meer »

Muzikantenbank user Teun van BrunschotTeun van Brunschot

Stevige pop/rock coverband Hashtag# zoekt gitarist!

Gitarist gezocht in Leeuwarden (Friesland) | 267x bekeken

Stevige pop/rock coverband Hashtag# zoekt gitarist!Hashtag zoekt versterking! Omgeving Noord Oost Friesland Wij zijn Hashtag, vierkoppige coverband bestaande uit gitarist, bassist, drummer en zangeres. We zijn goed op elkaar ingespeeld en hebben al een mooi repertoire opgebouwd. We spelen verschillende soorten rock, van classic tot indie en van 70s tot 10s. Lekker spelen staat bij ons voorop, maar we treden ook een paar keer per jaar op en willen … meer »

Hashtagfriesland

Alt-rock drummer Groningen gezocht MONOWOLF

Drummer gezocht in Groningen (Groningen) | 266x bekeken

Alt-rock drummer Groningen gezocht MONOWOLFHi mijn naam is Dirk Wolf. ik speel in een alt-rock duo genaamd MONOWOLF. We hebben o.a. shows gedaan in Warhol, Simplon en tijdens ESNS 2024 waarover 3voor12 schreef: ''MONOWOLF is dan wel met een man minder, maar dat is totaal niet te merken of te horen. Dit duo gaan we zeker in de gaten houden!'' Ook zijn we in gesprek om als voorprogramma te spelen voor de schotse band Gallus (Marshall Records). Echter … meer »

Muzikantenbank user Dick WolfDick Wolf

Narrator zoekt een bassist en een synthesizer/toetsenist

Bassist en Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 266x bekeken

Wij zijn Narrator, een zanger/gitarist, gitarist en drummer van begin 30 die eigen nummers schrijven. Onze ambitie is deze nummers op te nemen en daarmee het podium op te gaan! Om dat doel te bereiken zijn wij op zoek naar een bassist en een synthesizer/toetsenist om onze muziek strakker en voller neer te kunnen zetten. We hebben lange tijd met een bassist gespeeld die helaas niet meer wil optreden. … meer »

Mitchell Windsma

Blazers gezocht voor klezmer / wereldmuziek

Blazer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 195x bekeken

Wij zoeken blazers (klarinet, saxofoon, dwarsfluit, …) in de omgeving van Breda die het leuk vinden om 1x per twee weken op maandagavond samen met ons muziek te maken in kleine bezetting en zo nu en dan op te treden. Houd je ervan klezmer te spelen? Dat behoort tot ons repertoire! Maar daarnaast spelen we allerlei andere wereldmuziek, zoals uit de Balkan of uit Zuid-Amerika. Spreekt dit je aan … meer »

Kevin

Gezocht: ervaren rock/hardrock drummer!

Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 448x bekeken

Onze classic style rock/hardrock band heeft een plekje vrij op de drumkruk. Wij bestaan uit een Zanger, bassist en gitarist. Onze muziek heeft zijn wortels in classic sounding hardrock/heavy metal, maar we staan ook open voor het verkennen en combineren van andere genres (denk aan funk/surf/prog/ballads). Momenteel zijn we bezig met de productie van ons eerste album. Je kunt hier alvast een voorproefje … meer »

Muzikantenbank user Kelvert TimmerKelvert Timmer

Metal band zoekt muzikanten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 344x bekeken

Heyhoi! Wij zijn een bassist, drummer en slaggitarist tussen de 22 en 26 jaar oud die nog op zoek zijn naar meer muzikanten om een metal band met industrial-gothic invloeden te beginnen. We zoeken nog een zanger(es),lead gitarist en een toetsenist. Het gaat om een bandje die muziek wil maken in de richting van bijvoorbeeld Rammstein, Eisbrecher en Megaherz. Wel met Engelse tekst trouwens! ;) Het plan … meer »

Anique