Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band, 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zoekende naar een muziekmaatje die met verschillende genres wil experimenteren puur voor de lol en ervaring.

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 159x bekeken

Ik speel klassiek gitaar sinds ik 12 ben en heb dat af en aan gedaan, nu ben ik 22. Sinds een jaar geleden heb ik elektrisch gitaar opgepakt en ben nog erg zoekende naar genres waar ik me verder in wil verdiepen. Muziek theorie ben ik enorm in vooruitgegaan de afgelopen tijd, maar nog niet vloeiend. Ik luister echt van alles, dus heel veel genres zal ik in mee kunnen gaan. De enige waar ik niet heel … meer »

Michiel

Gitarist zoekt band/jam partners

Gitarist zoekt band in Parkstad (Limburg) | 147x bekeken

Hallo muzikanten, ik ben een gitarist met 20 jaar ervaring en ik zoek een band (om mee op te treden) of andere enthousiastelingen (om te jammen en/of opnames te maken). Mijn voorkeur gaat uit naar: bluesrock, blues, rock, hard rock en neo soul (en alle klassiekers van vroeger natuurlijk). Groet!

Rowan Starmans

Zangeres zoekt band/gitarist/pianist/producer

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 185x bekeken

ik ben in de regio Amsterdam op zoek naar mensen die het leuk vinden om samen muziek te maken, of covers te spelen. ik zing zelf al mijn hele leven en zing het liefst soul, jazz en funk; poppy nummers en RnB vind ik stiekem ook leuk om te doen. ideaal zou zijn als ik iemand kan vinden die dezelfde genres leuk vindt en ook ongeveer in dezelfde leeftijdscategorie valt (ik ben zelf 26) In het … meer »

Josephine

Zanger zoekt gezellige rockband!

Zanger / Zangeres zoekt band in Maastricht (Limburg) | 194x bekeken

Zanger zoekt gezellige rockband!Hallo allemaal, Mijn naam is Niels de Jong en ik woon in Maastricht. Ik ben hier op zoek naar een band die een zanger zoekt. Ik ben vooral thuis in de Rock genre (Foo fighters, Queens of the stone age, The Police) maar ik wil mijn stijl ook verbreden naar punk of bijvoorbeeld. Ook ben ik zelf drummer en beginnend gitarist. Maar mijn voornaamste en beste rol is dat van zanger. Ik ben op zoek … meer »

Muzikantenbank user Niels de JongNiels de Jong

Alice Cooper fans gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 172x bekeken

Hallo, Mijn naam is Jard, 32 en kom uit Leiden. Ik ben op zoek naar een paar toffe mensen of wat Alice Cooper nummers te spelen. Twee gitaristen, een bassist en een drummer is het meest ideale. Het gaat mij er vooral om lekker met anderen muziek te maken. Maar mocht optreden op termijn weer mogelijk zijn en we klinken heel tof en strak. Dan sta ik daar zeker voor open! Oefenen zou kunnen in … meer »

Jard De Jong

Zanger zoekt gedreven Rock/Metal-band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 169x bekeken

Zanger zoekt gedreven Rock/Metal-bandHallo allemaal, Mijn Naam is Nathan, ik ben 25 en ik zoek naar een enthousiaste band. Tot nu toe heb ik 2,5 jaar zangles van verschillende coaches en qua genres voel me heel erg thuis is de Rock/Metal muziek maar ik sta ook open voor andere genres. Mocht je interesse hebben of vragen, mail me of stuur een whatssap naar: 0682169806

Muzikantenbank user Nathan MasseNathan Masse

Gitarist opzoek naar bandleden

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 287x bekeken

Gitarist opzoek naar bandledenGoedeavondddddd !! Ik heet Duco Bredius en ik speel gitaar 🎸 elektrisch en akoestisch, ik bespeel deze prachtige instrumenten sinds mijn 7e en ik ben nu 21! Ik ben opzoek naar iemand of meerdere mensen die een bandje willen opzetten, lekker jammen, genieten van elkaars kwaliteiten , nummers maken, en vooral plezier maken lijkt je dit wat stuur me een berichtje of pleeg een belletje (0651936195) … meer »

Muzikantenbank user Duco BrediusDuco Bredius