Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Assen (Drenthe) | 91x bekeken

In een nieuw opgezette band in de leeftijdscategorie 20-30 jaar zoeken wij nog een toetsenist. We bestaan uit een zangeres, drummer, gitarist en basgitarist. Het genre is pop en rock, waaronder de artiesten Guns N Roses, Bryan Adams, Anouk, the Eagles en Shania Twain. We zullen na de kennismaking met elkaar tot een leuke setlist komen en willen repeteren in Smilde. Ben jij een toetsenist met enige … meer »

Muzikantenbank user Talita FaberTalita Faber

Toetsenist gezocht- omgeving Assen / Drenthe

Toetsenist gezocht in Assen (Drenthe) | 75x bekeken

Toetsenist gezocht omgeving Assen / Drenthe Onze Coverband ENNUWIJ, bestaat al ruim 15 jaar. Bezetting: Zanger, Zanger 2e stem + accordeon, Rimegitaar, Sologitaar, Bas, Drums. Wij hebben een prima Top 2000 repertoire opgebouwd waarmee we veel succes hebben tijdens de optredens, ongeveer 6 x per jaar. We zoeken een enthousiaste en communicatieve keyboardplayer die tijd en zin heeft om, 1 maandagavond … meer »

Frits

Semi-professionele coverband zoekt bassist

Bassist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 167x bekeken

Onze bassist gaat de band verlaten omdat hij vanwege zijn werk naar het buitenland gaat. Daarom zoeken we op korte termijn een nieuwe bassist met podiumervaring, die zich ons repertoire vlot eigen kan maken. Als je kunt zingen (2e stem) is dat een plus. Wij zijn Joint Adventure, een coverband uit de Achterhoek met circa 30 betaalde optredens per jaar. De band bestaat uit een zangeres, die ook slaggitaar … meer »

Muzikantenbank user Mario MarioMario Mario

Gezocht zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 123x bekeken

Een vijftig plus zangeres gezocht omgeving Harderwijk om met een gitarist (elektrisch / akoestisch) een duo te vormen. Het genre is voor mij niet belangrijk, als het nummer mij aanspreekt word ik al blij daarvan. Graag al wat ervaring. Groet Peter.

Muzikantenbank user Peter MeijerPeter Meijer

Drummer gevraagd

Drummer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 136x bekeken

Al enkele weken zijn wij op zoek naar een drummer van 50+ voor ons bandje dat muziek speelt uit de jaren 50/60 en wat we verder ook leuk vinden. Repeteren een maal in de 2 weken in Tilburg. En we zijn in het bezit van een volledig in stallatie. Backline en pa.

Gijs brekelmans

Zanger/zangeres, bassist en toetsenist gezocht voor onze band!

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 182x bekeken

Zanger/zangeres, bassist en toetsenist gezocht voor onze band!Hallo mensen, momenteel zijn wij opzoek naar een bassist, toetsenist, zanger of zangeres voor onze band. Wij wonen dichtbij Eindhoven en Tilburg. Onze muziekgenre is: Alt rock, Funk, hard rock en andere bekende covers. Onze leeftijden zitten tussen de 17 en de 21 jaar het zou fijn zijn als we dan ook ongeveer dezelfde leeftijd hebben. Dus als je lekker met ons wilt jammen, dan zou dat heel vet … meer »

Muzikantenbank user AnthonyLindenAnthonyLinden

Nederpop coverband zoekt 1e gitarist omgeving Breda/Tilburg

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 104x bekeken

Nederpop coverband (zanger, drummer, gitarist, acc. gitarist/toetsenist, bassist) zoek 1e Gitarist. Nummers van Doe Maar, Het Goede Doel, VOF kunst maar ook modernere nederpop nummers. Leeftijd ~30-60. Een paar keer per jaar optreden. 1x oefenen per 2 weken (op donderdagavond in Gilze), laagdrempelig, het is ook voor de gezelligheid en we lusten ook wel een pilsje.

Muzikantenbank user Bart TheeuwesBart Theeuwes