Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

The Tune zoekt een toetsenist

Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 45x bekeken

The Tune zoekt een toetsenistHe muzikant! Wij zijn een 3 koppige band uit Hoorn die nu al iets langer dan een jaar actief is, en we hebben inmiddels al aantallen nummers en optredens gehad. Wij zijn om te omschrijven een pop/rock band, maar wat we maken is singer-songwriting muziek maar dan ver-rockt. Het enige wat we nog zoeken wat onze muziek voller maakt is een toetsenist die: - het begrip ‘less is more’ begrijpt - … meer »

Muzikantenbank user Stijn GroenlandStijn Groenland

Classic Rock coverband Purple Rockz zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 56x bekeken

Purple Rockz (zang, gitaar/toetsen, bas en drums) speelt met veel verve rockcovers die iedereen meeneemt naar de jaren van de echte muziek, voornamelijk de 70’s en 80’s(plus uitschieters naar beneden en boven). Wij hebben een liefde voor rauwe strotten, stevige gitaar-riffs, rochelende keyboards en een pompende ritmesectie en zien graag ons publiek daarop meedeinen en zingen! Alleen…een van … meer »

Backbeat

Zangeres gezocht!!

Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 89x bekeken

Zangeres gezocht!!Xclusive, de top 100 coverband uit Assen is al een tijdje op zoek naar een ervaren en enthousiaste frontvrouw.Xclusive bestaat uit 9 muzikanten, beschikt over een eigen oefenruimte (oefenen op woensdagavond), een professionele crew en treedt op van bruiloft tot feesttent.

Robert

Word jij de frontman van One Night Band?

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 115x bekeken

Word jij de frontman van One Night Band?Een gezellig cafeetje, festival of galafeestje: daar zouden wij als One Night Band graag te vinden zijn. Wij zijn vijf gemotiveerde jongens uit Schijndel en omgeving (16 t/m 19 jaar). We zoeken een leuke frontman. We spelen covers: denk aan feest- en meezingnummers, afhankelijk van het publiek, maar ook ABBA, Queen, Muse of de Red Hot Chili Peppers. Het genre is dus pop/rock. Eigen nummers in de … meer »

Muzikantenbank user One Night BandOne Night Band

Drummer en bassist zoeken slag/solo gitarist en zanger

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 86x bekeken

Hallo Wij zijn een drummer (39) en bassist (51) die i.v.m werk geen tijd hebben om wekelijks te repeteren maar toch nog graag wat willen gaan doen. Wij zijn daarom dus op zoek naar een slag/solo gitarist en een zanger die net als wij 1 x in de 3 of 4 weken willen repeteren of muzikanten die naast hun huidige band er iets bij willen doen. Onze muzikale voorkeur is Rock,Blues Rock denk aan AC/DC, Status … meer »

Muzikantenbank user leonleon

Saxofonist gezocht voor Partyband Little Sister

Blazer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 70x bekeken

Saxofonist gezocht voor Partyband Little SisterWe zijn op zoek per november 2018 naar een enthousiaste energieke saxofonist tussen 30 en 45 jaar voor onze band Little Sister. Als saxofonist ben je trekker van de blazerssectie met trompet en trombone, je speelt solo’s in diverse nummers. Deze band bestaat uit 8 ervaren muzikanten, waarvan een aantal al lange tijd deel uitmaken van deze mooie band. We spelen dansbare herkenbare covers met blazerssectie. … meer »

Freek Wevers

Sludge / Post Metal band op zoek naar vocalist

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 75x bekeken

Sludge / Post Metal band op zoek naar vocalistWij zijn een startende band met vier leden die allen uit Rotterdam komen (Freek, gitarist; Maiko, gitarist; Ritsaart, bassist en Jamie; drums) die eigen muziek in de genoemde genres maakt met als doel dit op plaat te zetten en ermee op te treden. Wij nemen het niet super nauw met standaarden en schipperen qua stijl tussen bands als Amenra, Neurosis, Mastodon, YOB en dergelijke. Melancholie, desperatie … meer »

Jamie

Singer-songwriter zoekt....

Overig gezocht in Parkstad (Limburg) | 60x bekeken

Gitarist/ singer-songwriter (39, omgeving Parkstad), is op zoek naar medemusici die wel oor hebben om samen een 'Eigen creaties eerst' bandproject aan te gaan met als doelstelling; Wekelijkse repetities, Demo/album opnames, Periodieke optredens, Toewijding en spelplezier. Qua stijl dient men te denken aan; Father John Misty, The Beatles, Radiohead, Jeff Buckley, The Talking Heads, Pink Floyd … meer »

Muzikantenbank user The Allegory Of DaveThe Allegory Of Dave

Sixties band zoekt SlagGitarist

Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 80x bekeken

Bestaande sixties band zoek een liefst beetje ervaren slaggitarist met tweede stem I.V.B met Immigratie van een van onze gitaristen. Ons ruime gevarieerde repertoire bestaat o,a uit muziek van The Beatles, Rolling Stones, Elvis , Cliff Richard,Roy Orbinson enz enz. Wij zij allemaal 60+ dus zoeken ook een beetje in onze leeftijd categorie We hebben de beschikking over een eigen professionele oefenruimte … meer »

Reini van der Woude