Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten voor seniorenkoor

Bassist en Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 33x bekeken

Seniorenkoor Ultimo zoekt vast muzikanten. Voor onze wekelijkse repetitie op dinsdagochtend in Zoetermeer zoeken we muzikanten (die muziekmaken als hobby hebben) die ons ouderenkoor willen begeleiden. Ons koor is in oktober 2023 gestart, bestaat nu uit ca. 18 leden en we zijn nog aan het groeien. Ons repertoire is voornamelijk Nederlandstalige pop- en rockmuziek. Geïnteresseerd? Neem contact op … meer »

Timo Pronk

Met grote spoed gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 161x bekeken

Met grote spoed gitarist gezochtBen jij een ervaren gitarist en helemaal weg van de jaren 80 en beschikt over de nodig ervaring en in staat om ons repertoire snel op te pakken,reageer dan heel snel! Wij zijn jaren 80 band met alleen nummers uit dit tijdperk. Toetsen, Bas, drums, sax en twee lead zangeressen. Repeteren onder de rook van Den Bosch in eigen vol ingerichte ruimte.

Muzikantenbank user EdEd

Bassist gezocht voor beginnende jazz band

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 74x bekeken

Hallo! Ik ben een jazz band begonnen en ik ben nog op zoek naar een saxofonist en een bassist. We hebben al een pianist en een drummer. Voor nu is het de bedoeling om elkaar instrumentaal goed te leren kennen en het vooral gezellig te hebben. We zullen om de week in Rotterdam, op een weekend-middag repeteren. Het uiteindelijke doel is om op te treden en naast jazz standards spelen ook eigen muziek … meer »

Muzikantenbank user MaceoMaceo

Solo gitarist gezocht voor coverband

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 145x bekeken

Hold Your Horses is op zoek naar een nieuwe solo-gitarist! Wij zijn een goed ingespeelde coverband met een gevarieerd repertoire van country, pop, blues en rock (n roll). Denk aan Clapton, Eagles, CCR, Herman Brood, the Romantics en Stray Cats. We treden regelmatig op, mn in kroeg settings maar ook bruiloften etc. Onze huidige solo gitarist gaat ons verlaten en dus zijn we op zoek naar een plaatsvervanger. We … meer »

Bart

Zanger gezocht voor NEW WAVE-band!

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 90x bekeken

We zoeken nog een zanger met enige ervaring die onze band compleet maakt. Ons repertoire bestaat uitsluitend uit NEW WAVE-covers jaren 80 en 90, dus zeker geen uitstapjes naar andere muziekstijlen. Om een goede indruk te krijgen van ons repertoire, zijn dit enkele covers die we spelen: 1. The Cure: a Forest. 2. The Simple Minds: Sancrify Yourself 3. Depeche Mode: Enjoy the silence 4. The Cult: … meer »

Bert

Zanger / Zangeres gezocht voor Rock coverband!!

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 113x bekeken

Zanger / Zangeres gezocht voor Rock coverband!!Zanger/zangeres gezocht!! Wij als Rock cover band zoeken sinds kort een andere zanger of zangeres die dit genre aankan! Denk aan ACDC, Guns 'n Roses, Metallica, UFO, Neil young, Iron Maiden, Uriah Heep, Toto, Judas Priest en veel meer. Repeteren zo goed als wekelijks op donderdag in Helmond vanaf 19.30u ongeveer. Kleine bijdrage voor de vaste repetitieruimte en locker room. Optredens in … meer »

R.R.

Jazzdrummer gezocht

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 82x bekeken

Contrabassiste, gitarist en saxofoniste zoeken een jazz drummer, regio Eindhoven. Wij zijn een nieuwe samenstelling van gevorderde muzikanten en willen bekende en onbekende Realbooknummers spelen en andere mooie jazz. Leeftijd onbelangrijk, maar wij zijn 50+. Repetitiedagen zijn in onderling overleg. in eigen repetitieruimte in Geldrop-Mierlo,

Caroline van der Velde

Ervaren bassist

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 135x bekeken

Hoi! Ben jij die ervaren bassist die lekker kan grooven? Wij 6 koppige coverband met leuke optredens zoeken jou! Ons repertoire;soul,oldskool,funk, disco en latin Repeteren op vrijdagavond. Wij zoeken iemand met commitment en passie voor de muziek Geen broodspelers. 1e audities zijn op 14 juni.

Coverband