Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Sleazy rock/blues band op zoek naar

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 46x bekeken

Sleazy rock and blues band uit Utrecht is op zoek naar een gitarist.Covers van o.a. Iggy Pop,Herman Brood,seventies Stones,en velen anderen.Repeteren minstens 1x per week en niet met idee beroemd te worden.Maar gewoon zoveel mogelijk willen optreden door het land.Band bestaat op dit moment uit 1 zanger 1 drummer en 1 bassist.Mocht dit je aanspreken? Bel dan naar 0626154670 nr van de zanger Gilbert.Gaarne … meer »

Muzikantenbank user Gilbert PetitGilbert Petit

Symfo metal band zoekt bassist en drummer

Bassist en Drummer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 64x bekeken

Symfo metal band Epinikion uit regio Breda (vier personen: zangeres, 2 gitaristen en toetseniste) zoeken een goede, gedreven bassist en drummer die net zo dol is op muziek als wij. Onze leeftijden lopen van twintigers tot dertiger en vijftiger, dus alles dat ertussen in zit is prima. Hoewel we serieus muziek maken is er tegelijk veel plezier, wat te merken is aan de waardering die we krijgen voor … meer »

Epinikion

Toetsenist-zanger gezocht

Toetsenist gezocht in Limburg (België) | 62x bekeken

Wij, zangeres en guitarist zijn wegens vertrek van onze huidige toetsenist dringend op zoek naar een gemotiveerde muzikant om ons trio countryband te vervolledigen Tal van optredens staan al op het programma voor volgend jaar. Repetities gaan door te Bocholt, Limburg, maar eens je ingewerkt bent worden de repetities bijna nihil. Info: 0499/139659

kinglewis

16 jarige muzikant zoekt wat mensjes om mee te jammen

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 68x bekeken

16 jarige muzikant zoekt wat mensjes om mee te jammenMoi, ik ben een 16 jarige muzikant. Mijn hoofdgenre is bluegrass, maar speel ook elektrisch en andere stijlen. Ik hou heel erg van goeie americana, (blues)rock, blues, country, rock & roll en veel meer. Geen pop of hardcore,hardrock. Dat zijn mijn enige regels, haha. Ik ben gitarist. Ik speel ook contrabas en mandoline, maar op amateuristisch niveau. Je ziet maar wat je met deze info doet. Het boeit … meer »

Muzikantenbank user Thijs VrolijkThijs Vrolijk

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Roermond (Limburg) | 111x bekeken

Hoi, Wij zijn een band die stevige rock covers speelt en zijn momenteel op zoek naar een slaggitarist die ook af en toe lead wilt spelen. Repetitie is momenteel in Roermond. Vragen of interesse? Stuur een berichtje!

Jamm

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 119x bekeken

Producersduo "ViaVerda" Zoekt ervaren (alt) zangeres voor het opnemen van een single en videoclip. Stijl Jazzy/Pop. Op verzoek kan ik de single en wat albumtracks op MP3 naar je mailen. Urecht (lunetten) Ron van Bemmel

ron van bemmel

Drummer voor Amsterdamse pop/indie band gezocht!

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 91x bekeken

Hoi! Voor een nieuw op te starten bandproject zijn wij nog opzoek naar de bezetting qua drums. Huidige formatie: gitaar, bas, keys. Zang zijn we nog mee bezig qua audities. Stijl: pop/funk/indie maar ook rock, het kan nog alle kanten uit dus :) Leeftijd: wij zijn allen rond de 30 jaar. We hebben allemaal eerdere bandervaring, geen beginners dus. We oefenen meestal in Qfactory in Oost. Interesse? … meer »

Jazzyfunk

Toetsenist voor divers repertoire en optreden.

Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 80x bekeken

Solo-,slag-en bassgitarist + drummer en vocal(s) zoeken een toetsenist om samen hechte eenheid te vormen. We zijn allemaal voorzien van bandervaring, van spelen in het voorprogramma van Brood tot kroegsessies, de ene wat meer dan de ander. We zoeken een toetsenist die de solo niet schuwt maar die er in de akkoorden ook lekker achter kan hangen. We hebben op zaterdag 14 december een jamsessie gehouden … meer »

Han Leunk