Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Green Day Tribute zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Parkstad (Limburg) | 34x bekeken

Voor een Green Day Tribute Band zijn we (zangeres/gitariste, drummer, gitarist) nog op zoek naar een bassist(e). We repeteren in Heerlen en we zoeken iemand tussen ongeveer 20 en 45 jaar. Dus ben je ook fan van de muziek van Green Day en heb je zin om op te gaan treden? Laat wat van je horen en misschien zien we je snel!

Eric Langen

Wildmen Bluesband zoekt Drummer

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 110x bekeken

Wildmen Bluesband zoekt DrummerWildmen Bluesband zoekt drummer DRUMMERS! Helaas moeten we, wegens omstandigheden, afscheid nemen van onze zeer gewaardeerde drummer Hans, die al 8 jaar bij ons speelt. Dus als je hart bij de Blues ligt en je hebt ervaring, is dit je kans en ben je van harte welkom! We spelen een mix van eigen nummers en covers. Momenteel zijn we bezig met de opnamen van ons derde album. Meer info over … meer »

wildmen bluesband

Band in oprichting zoekt muzikanten omgeving Gennep

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 98x bekeken

Wij zangeres en gitarist willen een amateurband oprichten om samen voor de gezelligheid muziek te maken. Voor ons is het belangrijk dat degene die zich bij ons willen aansluiten gezelligheid, teamspirit en fun hebben in de muziek op de eerste plaats komt. De muziek die we samen te zijner tijd uitkiezen is van de jaren 60 tot heden. Wij zijn samen opzoek naar een drummer(ster), bassist(e), toetsenist(e) … meer »

Maike Hovestadt

Gezocht: zangeres voor allround coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 182x bekeken

Gezocht: zangeres voor allround coverbandSide Effects is een goedlopende allround coverband uit Oost-Brabant, die zich voornamelijk richt op bruiloften en bedrijfsfeesten. Als allround coverband spelen we echt bijna alles: van pop/rock tot easy listening en van disco tot country, zowel Nederlandstalig als Engels. Wij zijn op zoek naar een nieuwe zangeres, die samen met onze zanger ons repertoire voor haar rekening neemt. Gezien ons repertoire … meer »

Muzikantenbank user Kelly van der HeijdenKelly van der Heijden

Rhythm Section!

Bassist en Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 233x bekeken

Rhythm Section!Wij zijn met enige spoed op zoek naar een een strakke drummer en bassist die warm lopen voor onze muziek. We maken symfonische (pop) rock in de breedste zin van het woord en uitstapjes schromen we niet. We zijn niet op zoek naar een' projectmatige' muzikant (en), ego, of voor heel even maar iemand met passie en bevlogenheid, een persoonlijkheid die een bijdrage wil en kan leveren! Er liggen voldoende … meer »

symfonischerock

Ambitieuze rockband zoekt vocalist

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 110x bekeken

Wij, drummer, bassist en gitarist, zijn op zoek naar een frontman. Iemand die het tof vindt om eigen materiaal te schrijven en hiermee het podium op te gaan. We hebben samen zo’n 7 jaar speelervaring en houden van rock, in de allerbreedste zin van het woord. Van QOTSA, naar Moss, naar The xx tot Led Zep. Stijl kan dus nog alle kanten op, afhankelijk van wat jij inbrengt en wat je wilt :-) Wat … meer »

Pieter

Slash coverband zoekt zanger.

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 85x bekeken

Wie zijn wij? Wij zijn Slither, een Slash coverband uit respectievelijk omgeving Rotterdam en een stukje Zeeland. Bestaande uit: 2 gitaristen, een bassiste en een drummer. Wat zoeken wij? Wij zoeken een pittige zanger die weinig moeite heeft met nummers van Slash en Guns ’N Roses. Wij zoeken geen kopie van Axl Rose of Myles Kennedy. Wel zoeken wij een zanger die goed uit de voeten kan met … meer »

Muzikantenbank user Frank MuuszFrank Muusz

Gezocht: Toetsenist met backing vocals kwaliteiten

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 92x bekeken

Gezocht: Toetsenist met backing vocals kwaliteiten! Common Royals is een goed lopende pop/rock coverband. We spelen 1 (soms 2) x per maand op verschillende podia in Nederland. Vaker niet omdat het een hobby moet blijven:-) Momenteel bestaat onze band uit een zangeres, 2 gitaristen, een bassist en een drummer. Om ons repertoire gevarieerder te kunnen maken, zoeken we een toetsenist die ook nog … meer »

Muzikantenbank user Peter KattenburgPeter Kattenburg