Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Conga's, Cajon, bongo's speler gezocht voor Diest !!!

Percussionist gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 34x bekeken

Beste Muzikant, Wij zijn een akoestisch Duo: Bassist/ Vocalist en Gitarist/Vocalist Regio Diest, en zijn in april met een project gestart. We spelen nummers van Cat Stevens,Paul Simon,James Taylor, enz. Anderzijds spelen we nummers uit de Latijns-Amerikaanse traditionele muziek: Speelt u Bongo's,Cajon, Conga's,of ​​Percussie,dan heten wij u graag welkom..! Vraag gerust onze actuele pdf-playlist … meer »

De Paepe Willem

Grrrrroovende drummer gezocht (regio Den Haag)

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 40x bekeken

Grrrrroovende drummer gezocht (regio Den Haag)Grooverrrrrrr gezocht voor bestaande soul/dance/pop band in Den Haag in verband met vertrek van onze huidige drummer. We bestaan uit twee zangeressen, gitarist, toetsenist en bassist. Allen met veel ervaring. Hebben een eigen oefenruimte met ruimte voor opslag van je drumkit (heerlijk als je niet van slepen houdt) en een eigen PA. Gratis parkeren (ook wel lekker) voor de deur. Oefenen in principe op … meer »

Muzikantenbank user Ser NoordamSer Noordam

Coverband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 65x bekeken

Coverband zoekt zangeresCoverband Lynx uit Alkmaar is de leukste coverband van Nederland. Vier muzikale vrienden die op de middelbare school zijn begonnen. Inmiddels bestaat de band 20 jaar en hebben ze op zo’n beetje álle podia van Nederland gestaan. Deze semiprofessionele band bestaat uit een drummer, een gitarist, een bassist en een zanger en het (feest)repertoire is zeer gevarieerd. Bekijk gerust de video’s op … meer »

Muzikantenbank user Nick RenooijNick Renooij

Trombonist(e) bigband

Blazer gezocht in Venlo (Limburg) | 48x bekeken

Wij de JK bigband in Venlo zijn op zoek naar een Trombonist(e). Wij repeteren in Venlo op zaterdagmorgen van 9:45 tot 12:00 uur. Eigen parkeergelegenheid. Leiding is in handen van Arthur Geurts.

Muzikantenbank user JK bigbandJK bigband

Guitarist and beat maker looking for musicians

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Lelystad (Flevoland) | 100x bekeken

Guitarist and beat maker looking for musiciansHallo, If you like urban music, trap, chill house , drum and bass , pop, and you wanna participate in my niew beat please don't hesitate to react to this advertisement, I m looking for a singer, drummer bass guitar, to create Experimental music ,here in this link below I give you a specific idea of course suggestions are wormy welcome, https://www.youtube.com/watch?v=Hivzwy9neh0

Muzikantenbank user Pablo H. DoortenPablo H. Doorten

Hardrockband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 80x bekeken

De Utrechtse hardrock band Maida Vale zoekt een zangeres voor lead vocals. We spelen overwegend eigen werk in een stijl die een mengeling is van hardrock-metal zoals die in voorgaande decennia werd gemaakt (Deep Purple, Black Sabbath, Iron Maiden) met overigens ook progrock elementen. We hebben een eigen oefenruimte aan de rand van Utrecht. Om een indruk te krijgen van de band en het repertoire: facebook.com/maidavalepowerrock, … meer »

Ronald Bleys