Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger en/of gitarist voor jaren 80 band

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 54x bekeken

Zanger en/of gitarist voor jaren 80 bandBen jij een zanger of gitarist of je hebt de gave om het beide te doen en het lijkt je leuk om met een gezellige en gevorderde band muziek te maken is hier je kans! Zing je alleen of speel je gitaar ben je natuurlijk ook welkom! Wij zijn allen muziekanten in een gevorderd stadium en zijn allemaal wezen stappen in de jaren tachtig. Wij zijn dol op deze sound en zoeken iemand die deze passie met … meer »

Muzikantenbank user HardleersHardleers

No nonsense rockband zoekt gitarist en toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 96x bekeken

Drummer, bassist en gitarist (mid-veertig) zoeken een gitarist (allround slag/lead en liefst ook zang) en/of toetsenist (piano/orgel liefst ook zang) om band uit te breiden. We houden van rock van het type vuige blues-, classic-, country- en psychedelic. Van Stooges tot ZZ top, The Band, Neil Young, Doors etc. Ook wat eigen songs en hoe meer hoe beter. We spelen wekelijks in Zevenhuizen. Voor de fun … meer »

E van Lent

Gitarist (20) en toetsenist (26) zoeken gedreven muzikanten om band compleet te maken.

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 112x bekeken

Ik, gitarist (20) en mijn broer, toetsenist (26) zoeken muzikanten om een rock/blues/pop band mee op te richten in Arnhem. Wij hebben samen al een jaar in een andere band gezeten maar onze smaken kwamen niet helemaal overeen. Wij houden veel van muziek uit de jaren 60/70/80 en willen minimaal een keer per week repeteren. Laat het ons weten als je geïnteresseerd bent dan kunnen wij kijken of we bij … meer »

Muzikantenbank user Florent WeissFlorent Weiss

Funkband uit Den Haag zoekt saxofonist(e)

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 90x bekeken

Wij zijn Moofpack, een (nu nog) vijfkoppige formatie repeterend in Den Haag, en we spelen instrumentale funk. Denk hierbij aan Lettuce, The new mastersounds, Orgone, Polyrhythmics, Maceo Parker, the meters. Momenteel spelen we enkel covers, maar er zijn plannen voor eigen repertoire. Op dit moment bestaan wij uit Erik (gitaar), Daan (drums), Hans (toetsen), Ruud (trombone) en Floor (bas). We zijn … meer »

Erik de Kwaadsteniet

Hard Rock / Metal band oprichten! ( 70’s & 80’s )

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 96x bekeken

Hard Rock / Metal band oprichten! ( 70’s & 80’s )Hard Rock / Metal band oprichten! ( 70’s & 80’s ) Het zou voornamelijk gaan om eigenwerk met hier en daar een cover! Ik heb eigen materiaal achter de hand maar wil ook in de ruimte gaan schrijven waar iedereen betrokken bij is! Omgeving: Amersfoort/Utrecht Oefenlocatie: dB’s of Starsound etc. Gezocht: Drummer/Bassist/Toetsenist/Zanger/es en evt. 2de gitarist. Je speelt strak … meer »

Thomas

Electric Salvation zoekt een zanger.

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 66x bekeken

Wij zijn Electric Salvation uit regio Rotterdam en bestaan ongeveer twee jaar. Helaas heeft de Corona periode ons ook te pakken gehad. Het gebrek aan optredens deed de motivatie van onze zanger geen goed. Daarom zijn wij met spoed op zoek naar een ervaren zanger met een voorkeur voor het stevigere rock genre. Denk hierbij aan Rival Sons, Wolfmother, Led Zeppelin. Ons streven is om een eigen … meer »

Dennis Clazing

Drummer wanted met spoed

Drummer gezocht in Maastricht (Limburg) | 124x bekeken

Gezocht gedreven drummer voor pop coverband Wij zoeken een goede en vooral zeer gemotiveerde drummer DIE MET KLIK kan spelen.backvocals zou leuk zijn. De band is gevestigd in Limburg (B) Optredens zijn er.in België en NL Stijl pop dance disco rock. Alleen mensen die echt gemotiveerd zijn en er echt voor willen gaan.en ook willen repeteren Sessie drummers en invallers zitten we niet op te wachten

R