Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht: enthousiaste SLAGGITARIST voor onze 60/70 band

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 125x bekeken

Doordat onze zanger/gitarist nu de solopartijen voor zijn rekening neemt, zijn we op zoek naar een slaggitarist. We zijn nog niet zo lang geleden begonnen en druk aan het repeteren om zo snel een repertoire op te bouwen. Onze band bestaat uit enthousiaste muzikanten waarvan de meeste al ruime ervaring hebben opgebouwd.Wij zijn allemaal rond de 50 jaar. Wij spelen o.a nummers van : Sonny & Cher, Brenda … meer »

Muzikantenbank user Lady TLady T

Between the Rats and Snakes - Metalband zoekt vocalist

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 47x bekeken

Between the Rats and Snakes - Metalband zoekt vocalistBetween the Rats and Snakes is een metalband uit Rotterdam. Wij bestaan uit een bassist, drummer en gitarist. Ieder van ons heeft al +-6 jaar ervaring in het spelen in bands. Onze muziekrichting is te vinden in de Metalcore met als main influences: - Crossfaith - Coldrain - Pay Money To My Pain - Crystal Lake - Parkway Drive - Ice Nine Kills - Fever333 Wij zoeken een gemotiveerde vocalist … meer »

Muzikantenbank user Between the Rats and SnakesBetween the Rats and Snakes

Slaggitarist.

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 82x bekeken

Coverband met de nodige ervaring zoekt slaggitarist. We starten weer in September i.v.m vakanties. Repeteren doen we in onze eigen studio.Reageren is meer info. Leeftijd 50 jaar en ouder.

Ghostdrummer

Beginnende band zoekt leden omstreeks Roermond en leudal

Bassist en Toetsenist gezocht in Roermond (Limburg) | 78x bekeken

Hoi wij (gitarist en zangeres en drummer) zijn op zoek naar leden voor een band te beginnen, we zijn allebei redelijk ervaren muzikanten en willen graag met een band spelen, we zoeken geen band die fulltime speelt maar meer het ziet als een hobby waar we in het weekend mee kunnen repeteren en jammen en soms eens een paar gigs kunnen doen, we spelen blues rock en pop maar staan ook open voor andere … meer »

Mitch verkoelen

Kordaat! Zoekt een creatieve drummer M/V

Drummer gezocht in Groningen (Groningen) | 194x bekeken

Kordaat! is een nederlandstalige rockband, bestaande uit een zanger, 2 gitaristen / toetsenisten, bassist en drummer. Onze muzikale benadering is een brede: eigen nummers, variërend van ruige rock tot rustieke ballads, gekruid met teugjes funk, rap, country, pop en wat verder nog nodig is aan ‘muzikale specerijen’ om de muziek op de juiste wijze te kruiden. Koortjes en achtergrondzang spelen een … meer »

Muzikantenbank user Obbe van der WalObbe van der Wal

Bandleden gezocht voor nieuw band (Smooth Paradise)

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 225x bekeken

Bandleden gezocht voor nieuw band (Smooth Paradise)Smooth Paradise is een nieuwe band waar ik mee wil beginnen, ik ben als producer betrokken als lid maar achter de schermen. Mijn missie is om nummers te creëren die pakkend en melodieus zijn waar iedereen mee kan zingen, het conceptidee is om nummers te produceren waarmee mensen mee kunnen zingen. Denk aan: Queen - Radio Ga Ga, Bon Jovi - Livin 'On A Prayer, U2 - One, enz. dat zijn nummers die … meer »

Muzikantenbank user KhalidKhalid

Gezocht: ervaren sologitarist

Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 136x bekeken

GEZOCHT: ERVAREN SOLOGITARIST Wij zijn een coverband die een ervaren sologitarist zoekt omdat onze huidige sologitarist ons over een poosje gaat verlaten. Bij voorkeur niet te jong want wij zijn zelf 50+. Ons repertoire bestaat voornamelijk uit dansbare muziek uit de jaren 60 en 70, o.a. rock & roll, linedance en foxtrot. Zoek maar eens op Youtube naar Jamber coverband, dan krijg je een goed idee. https://www.youtube.com/channel/UCx3nSCucEwrfGhUcfxo52mA/videos We … meer »

Jamber