Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band in oprichting zoekt Bassist & Gitarist (M/V)

Bassist en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 234x bekeken

Wij (drummer en zanger) zijn opzoek naar een bassist en gitarist voor een nieuw op te richten/starten band. Onze muzikale invloeden variëren van Metal, Punk (denk aan: Exploited, Discharge, Black Flag etc.) en diverse andere hardere alternatieve muziekstromingen. Het doel is om een band te formeren met een eigen stijl en repertoire. Welke richting wij opgaan is grotendeels afhankelijk van de combinatie … meer »

MarkRam

Bassist of Gitarist gezocht

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Drachten (Friesland) | 242x bekeken

Mijn maatje is gestopt.. Samen vormden wij een duo waarbij ik (semi akoestische) gitaar speelde en zang voor mijn rekening nam. Hij speelde basgitaar en zorgde voor de tweede stem. Wegens omstandigheden moet hij stoppen en ben ik opzoek naar iemand waar ik dezelfde klik mee heb. Wij hadden een ruim repertoire van gouwe ouwe tot hedendaagse rock en pop en hebben veel opgetreden in kleine zaaltjes, kroegen, … meer »

Muzikantenbank user BertBert

Jazz band zoekt Contra bassist

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 151x bekeken

Sax gitaar toetsen drus zoeken contra bassist voor realbook jazz band . Allen amateur gevorderd. Veel ruimte voor improvisatie. Zaterdag 16 november kennismaking. Repetitie zaterdags eens in 2 a 3 weken on Houten bij Higain.

Muzikantenbank user BoschBosch

Mr.Green zoekt bassist

Bassist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 157x bekeken

Wij, Mr.Green (regio Tilburg) zijn op zoek naar een nieuwe bassist. De muziek die spelen bestaat uit blues en rock covers. En dan vooral de nummers die we zelf leuk vinden, varierend van ZZ Top tot Rolling Stones en Golden Earring tot Rory Gallagher. Ben jij de bassist die we zoeken? reageer dan snel en kom lekker muziek maken.

Mr.Green

Alternative rock Band uit Den Haag zoekt met spoed een bassist

Bassist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 201x bekeken

FLIGHT OF THE YELLOW FOX is een Alternative rock band uit Den Haag. Wij zoeken met spoed een gemotiveerd bassist met veel ervaring. We gaan vooral onze eigen muziek spelen. FOTYF heeft al een album van 8 liedjes uitgebracht in april 2019 en een video met een eerste single WHISPER in augustus. FLIGHT OF THE YELLOW FOX is an Alternative rock band based in The Hague.We are looking for an experienced … meer »

Muzikantenbank user FOTYFFOTYF

Band zoekt bassist

Bassist gezocht in Almere (Flevoland) | 194x bekeken

Hallo, beste bassist, wij zijn een drummer van 27 en zanger gitarist van 58 die onze eigen rock muziek en wat covers spelen. We oefenen op de donderdagochtend in onze eigen oefenruimte in Almere Buiten en we treden een paar keer per jaar op, tot nu toe met een invalbassist. Dus gewoon wat leuk muziek maken voor de lol, geen grote ambities. We zijn wel goed, dus je moet je instrument wel goed beheersen. … meer »

Eric Meindersma

UKE22 zoekt Bassist

Bassist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 177x bekeken

UKE22 zoekt BassistVoor onze eigenzinnige U2 coverband zoeken we een bassist. Onze vorige bassist heeft helaas wegens drukte en gezondheidsproblemen af moeten haken. We oefenen normaal gesproken één keer in de twee weken op maandagavond. Onze ambitie is om ongeveer één keer per maand op te treden. Verwacht daar niet rijker van te worden, dan een gratis drankje of twee, en misschien ben je wel de bassist die wij zoeken.

Muzikantenbank user UKE 22UKE 22

Rock coverband Paroxis zoekt bassist en (tweede) gitarist of toetsenist

Bassist en Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 484x bekeken

Rock coverband Paroxis zoekt bassist en (tweede) gitarist of toetsenistRock coverband Paroxis repeterend in IJmuiden is op zoek naar een bassist(e) en (2 e) gitarist(e) of toetsenist (e) die weten wat ze willen. Band met voornamelijk stevig repertoire bestaat nu uit drummer, zangeres en gitarist De band draait al wat jaren mee in het circuit maar staat nu op een (te) laag pitje. We willen dolgraag weer rocken. Leeftijd is niet enorm belangrijk, enthousiasme wel. Zien … meer »

Muzikantenbank user Karin LieftingKarin Liefting