Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band in oprichting

Bassist zoekt band in Groningen (Groningen) | 234x bekeken

Band in oprichtingErvaren Muzikant uit het Noorden is binnen de 3 noordelijke provincies op zoek naar enthousiaste mensen voor het starten van een Tribute-band, voor na Corona. De bedoeling is om de bekendste nummers van LEVEL 42 te gaan spelen. Met name Zang (Vocals & evtl. percussie ondersteuning) Keyboards, Saxophon & Trombone en Gitaar zijn gevraagd. De Bass-riffs speel ik zelf en een drummer heeft al belangstelling … meer »

J.P.Moehrlein

Help, mn bas is aan het verstoffen! Ik zoek een (stevige) rock-band om het stof van mn bas en uit de versterker te blazen!

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 253x bekeken

Hi! Ik zoek een vette (ver-)gevorderde en goed lopende rockband, ten minste 6 optredens per jaar, met gezellige en gedreven muzikanten die enthousiasme uitstralen op het podium en die allemaal hun steentje bijdragen. Ik heb te bieden: - veel podiumervaring - energiek - gezonde drive - eigen vervoer - eigen installatie Is jouw band op zoek naar een bassist en sluit bovenstaande omschrijving … meer »

Wanna Bass

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Terneuzen (Zeeland) | 258x bekeken

Ik ben geboren in 1965 in Den Haag en woon in Hulst (Zeeuws Vlaanderen). Begonnen op een akoestische gitaar met buizenradio, als student en later in herriebandjes gespeeld (punk, funk, blues, rock). Tot 6 jaar geleden mijn bas aan de muur laten hangen. Na veel oefenen en jammen met mijn zoon (op gitaar) heb ik weer heel veel zin in een bandje. Stijl maakt niet zo gek veel uit, maar liefst eigen brouw.

Albert Epping

Bassist zoekt (alvast) een band.

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 1075x bekeken

Bassist zoekt (alvast) een band.Hoi, leuk dat je mij treft hier! Ik zie mezelf als een fanatiek Bassist, advanced beginner - intermediate niveau, en volg wekelijks muziekles om dit nog verder te verhogen. Ik heb een brede muzieksmaak, maar in het bijzonder hou ik van Blues, Rock en Country, of combinaties hiervan. Als het maar een ruig randje heeft! Inmiddels heb ik een ruim repertoire opgebouwd variërend van Elvis, Marley tot … meer »

Peter van Poelgeest

Contrabassist met veel ervaring zoekt samenwerking

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 653x bekeken

Contrabassist met veel ervaring zoekt samenwerkingZeer ervaren, professionele contrabassist met conservatoriumopleiding Jazz zoekt nieuwe samenwerkingen. Ik pluk en ik strijk, en speel graag jazz, wereldmuziek, chansons, latin, folk en pop. Mijn ervaring in wereldmuziek ligt vooral bij Oost-Europese en oriëntaalse muziek en bij klezmer. (Wat ik niet speel is salsa, flamenco en rockabilly — maar slappen kan ik wel). Neem eens een kijkje op mijn … meer »

GregBass