Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren bassist zoekt groovy (cover)band

Bassist zoekt band in Assen (Drenthe) | 165x bekeken

Hallo, is ben een all-round bassist met ruim 30 jaar (podium)ervaring en ben op zoek naar een gezeliige (en liefst jazzy) pop/soul/R&B-band met een ervaren en groovy drummer die covers en/of eigen muziek speelt en af en toe optreedt. Bij voorkeur in een bezetting met drums, toetsen, zang, gitaar en het liefst ook sax. Qua stijl, denk aan Jamiroquai, Al Jarreau, Skakatak, Sade, Chaka Khan, etc. Maar … meer »

Martijn

Bassist wil weer aan de gang...

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 339x bekeken

Na meer dan 7 jaar in het buitenland gewoond en gewerkt te hebben, ben ik vanaf 1 september a.s. weer terug op honk in Den Bosch. Voordat ik vertrok heb ik in Blues- en Rockbands gespeeld in de buurt van Den Bosch. Ik wil weer graag weer in een gezellige band spelen (Blues, Rock). Plezier staat voorop, maar als ik iets doe doe ik het ook goed. Leeftijd is niet het belangrijkste, maar ik zit zo ongeveerd … meer »

Leo Dijkhuizen

Allround bassist zoekt pop/rock/blues coverband of band met eigen werk!

Bassist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 183x bekeken

Allround bassist zoekt pop/rock/blues coverband of band met eigen werk!Hi muzikanten, Enthousiaste en gedreven bassist met ruime bandervaring zoekt pop/rock/blues coverband om lekker mee te repeteren en op te treden. Ben ook zeker geïnteresseerd in bands met eigen werk zolang het maar "grooved" en een lekkere "feel" heeft. Regiovoorkeur: lijn Utrecht-Amersfoort-Apeldoorn. Ben woonachtig in Amersfoort, 45 jaar, in bezit eigen apparatuur en volop zin om weer te knallen … meer »

Muzikantenbank user CliffordClifford

Ervaren bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 213x bekeken

Ervaren bassist zoekt bandGemotiveerde en ervaren Bassist uit Vlaardingen zoekt een band. Ik ben een allround bassist kan vele stijlen spelen. Mijn voorkeur gaat uit naar de soul funk en disco, salsa, Latin pop, 70s tot heden evt een party coverband kan ook. Wat ik echter niet wil is de echte heavy metal, , hardt rock, ik ben dus voor veel stijlen beschikbaar. Evt een nieuwe band opstarten behoort ook tot de mogelijkheden. … meer »

Bert

Eén of meerdere avondjes samen spelen / bandervaring opdoen

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 235x bekeken

Ik ben een 55 jarige bassist uit Utrecht. Heb zo'n jaar of 2 les en wil nu wel eens weten hoe het is om met een gitarist en drummer samen te spelen. Zoekt je band een bassist of heb je als losse drummer/gitarist een zelfde behoefte? Neem dan gerust contact met me op. Bij voorkeur spelen in Utrecht stad of een andere plaats in de buurt die met het OV te bereiken is. Tot nu toe vind ik alles nog … meer »

Marcel

Bassist zoekt gedreven Blues of Americana band

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 175x bekeken

Bassist/Contrabassist met backing vocals en ruimschoots ervaring zoekt gedreven Blues of Americana band. Naast speelplezier zijn skills gewenst. Ik heb een zwak voor swing Blues, Roots Americana richting de country. Meerstemmige zang is een must (Bluegrass, Woodbrothers, Union station, Kid Ramos, Texas Blues...) Naast bassist ben ik gighunter. Dus gek genoeg om optredens voor de band te regelen. Tot … meer »

Muzikantenbank user Rico HagemeijerRico Hagemeijer

Bassist zoekt band in de buurt van Willemstad

Bassist zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 250x bekeken

Bassist zoekt band in de buurt van WillemstadBassist zoekt een band in de buurt van Willemstad (Noord-Brabant, niet Curaçao ;-) ) om muziek mee te maken. Ik speel het liefst funk, pop, rock, blues, RHCP. Ik heb geen ambities om Grammies te winnen ofzo, gewoon samen muziek maken is het doel. Af en toe optreden is cool, maar geen vereiste. Ik heb in het verleden wel eens eigen muziek geschreven, dat was leuk, maar covers zijn ook leuk. Het leukste … meer »

Muzikantenbank user Martijn SchuemieMartijn Schuemie

Bassist met dikke groove zoekt band

Bassist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 252x bekeken

Bassist met dikke groove zoekt band48 jarige bassist zoekt een band om vet in te grooven en regelmatig op te treden. Alle muziek met een dikke groove waarmee je op kunt treden wil ik spelen, of dat nou funk, disco, soul, rock, heavy of jazz is. Een solo af en toe is ook prima. Twee dingen: ik heb voorlopig geen eigen vervoer en sta niet bij optredens. Ik heb echter wel al 30+ jaar veel tijd aan muziek gewijd en ben bereid dit te … meer »

Lieven Martens