Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Op zoek naar metalband als bassist

Bassist zoekt band in Vlaams-Brabant (België) | 202x bekeken

Op zoek naar metalband als bassistAls tiener heb ik 5 jaar in een rockband gespeeld als gitarist. Momenteel ben ik actief als bassist in een eigen blues/rockband en in een coverband (gitarist). Maar mijn roots vind ik steeds terug als bassist in de metalmuziek. Daarom ben ik momenteel op zoek naar een bij voorkeur metalcoverband (Iron Maiden, Metallica, AC/DC, Motorhead,...) maar eigen nummers zijn ook welkom.

Muzikantenbank user Christophe MartensChristophe Martens

Bassist zoekt vette band!

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 358x bekeken

Hi! Ik zoek een vette (ver-)gevorderde en goed lopende rockband, ongeveer 6 optredens per jaar, met gezellige en gedreven muzikanten die enthousiasme uitstralen op het podium en die allemaal hun steentje bijdragen. Ik ben zelf 48. Ik heb te bieden: - veel podiumervaring - energiek - gezonde drive - eigen vervoer - eigen installatie Is jouw band op zoek naar een bassist en sluit bovenstaande … meer »

Wanna Bass

Ervaren bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 235x bekeken

Hallo, Ik, 59 jaar, ervaren bassist speel in een eigen band. 1 x 2 weken op dinsdag repeteren en wellicht in 2021 een paar optredens pakt. We waren net voor de corona gaan starten. Daarom zoek ik een 2e muziekproject maar dan in de regio Haarlemmermeer. Ik ben een typische bruiloftband bassist, dus Top40, maar ook Indo Ambon rock muziek. Heb voorheen ook veel invalklussen gedaan. Ik kan op maandag, … meer »

Muzikantenbank user paulpaul

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 777x bekeken

Bassist zoekt bandFanatieke Bassist, herintreder, midden 50, ondersteund met les via muziekschool (3e jaars) Momenteel in’60s bandje maar ervaring opgedaan met diverse coverbandjes, en ondertussen weer een best repertoire van zo’n 70 nummers opgebouwd. Variërend van Elvis , Marley tot AC/DC en Metallica. Echt toeren hoeft niet meer zo, maar een optreden zo nu en dan lijkt mij erg leuk. Ik beschik eventueel over … meer »

Peter van Poelgeest

Bassist zoekt (hard)rockband

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 434x bekeken

Bassist zoekt (hard)rockbandAls ervaren bassist zoek ik een (hard)rockband in Brabant, Utrecht of Gelderland (tot zo'n 55 km rond 's-Hertogenbosch). Ik speel het liefst zelfgemaakte nummers en ik schrijf zelf ook complete songs (drums, bas, gitaar, zanglijn en tekst) en heb er hiervan een aantal opgenomen in een thuisstudio. Bij interesse kan ik wat materiaal sturen om te beluisteren. In coverbands ben ik niet geïnteresseerd.

Muzikantenbank user RuudRuud

Contrabassist met veel ervaring zoekt samenwerking

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 490x bekeken

Contrabassist met veel ervaring zoekt samenwerkingZeer ervaren, professionele contrabassist met conservatoriumopleiding Jazz zoekt nieuwe samenwerkingen. Ik pluk en ik strijk, en speel graag jazz, wereldmuziek, chansons, latin, folk en pop. Mijn ervaring in wereldmuziek ligt vooral bij Oost-Europese en oriëntaalse muziek en bij klezmer. (Wat ik niet speel is salsa, flamenco en rockabilly — maar slappen kan ik wel). Neem eens een kijkje op mijn … meer »

GregBass

Bassist/vocalist zoekt leuke band!

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 699x bekeken

Bassist/vocalist zoekt leuke band!Ik ben een zanger/bassist uit het midden des lands. 55 jaar met een breed genre altijd in de rocksferen gezeten maar ik schuw funk of soul ook niet. Een tribute band vind ik ook tof eventueel,mijn stem heeft redelijk wat bereik en apart van lead kan ik ook backingvocals verzorgen. Insteek is lol musiceren op niveau en optredens. Cheers!

Muzikantenbank user TuggerTugger