Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Oost-Vlaanderen (België) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Blazers gezocht voor majorettenfanfare!

Accordeonist en Blazer gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 75x bekeken

Blazers gezocht voor majorettenfanfare!Vooruit met de Kuit, een eigenzinnige Gentse fanfare, is op zoek naar versterking! Wij zijn ongeveer 20 man sterk, de ene helft bepluimd en gerokt als majorette, de andere helft gewapend met trommelstokken en blaasinstrumenten. Ons oeuvre: eigen nummers waar je instant vrolijk van wordt. Dus speel je trompet, klarinet, saxofoon, trombone, tuba, dwarsfluit, accordeon, grosse caisse of een ander percussie-instrument... … meer »

carolien patyn

Muzikanten gezocht voor Gentse post-rock metal project.

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 128x bekeken

Aeon's tide was is tot nu toe een solo project met genoeg nummers voor een cd en optredens. Ik ben opzoek naar muzikanten (drummer, zang, 2de gitaar, bass, keyboard) om er een voltallige band van te maken. Mijn inspiraties zijn heel ruim, van doom metal tot filmmuziek (Brutus, Hans Zimmer, God is an astranaut, lifelover, Alcest etc...) Zelf heb ik in het verleden in verscheidene bands gespeeld, de … meer »

Muzikantenbank user Roman SlothRoman Sloth

Producer Elektronische Muziek zoekt Zanger / Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 176x bekeken

Producer Elektronische Muziek zoekt Zanger / ZangeresHey! Ik ben een producer elektronische muziek en ik zoek een zanger / zangeres voor mijn tracks. Bedoeling is dat je zelf melodieën bedenkt bij de nummers : hoofdmelodie, harmonie, en adlibs, en dat je die in mijn studio komt inzingen. Zelf speel ik al lang keys, en ik heb een Master Electronic Music Production van de Middlesex University op zak. De nummers worden online geplaatst, en … meer »

BBJinx

Band zoekt muzikanten

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 284x bekeken

Hallo, Wij zoeken ervaren muzikanten om een degelijke coverband op te starten. De band bestaat momenteel uit een ervaren zangeres, een ervaren drummer, een gitarist. We zoeken nog een tweede mannelijke lead vocal, een lead gitarist, een bassist en een keyboardspeler. We willen graag pop-rock covers brengen met een vleugje soul. Interesse? Contacteer ons!

Muzikantenbank user An MassinAn Massin

Zanger(es) gezocht voor startende band

Zanger / Zangeres gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 131x bekeken

Startende amateur band (leden zijn 22 jaar) is op zoek naar een zanger(es) in de regio Waregem/Kortrijk die verschillende stijlen aan kan (rock, pop, folk,...). Samen muzikaal plezier beleven en werken aan nieuwe songs. In de toekomst voor het breder publiek gaan met optredens. Wil jij samen met enkele gedreven muzikanten aan de slag? Stuur me een privé berichtje.

Muzikantenbank user Kevin BalcaenKevin Balcaen

Coverband zoekt dringend een keyboardplayer

Toetsenist gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 1039x bekeken

Coverband zoekt dringend een keyboardplayerWij zijn allen 50 tgers en spelen al lang samen rock/pop covers van de 70', 80' en 90'. Wij zoeken een keyboardplayer met enige ervaring om ons te vervoegen. Wij beschikken over een repetitieruimte in Ronse en repeteren elke donderdagavond. 2 bandleden vertrekken uit het Gentse, carpooling kan dus. Optreden doen we af en toe (als we er zin in hebben) zie onze foto's op FB https://www.facebook.com/Question40Y … meer »

Muzikantenbank user Xavier DeryckeXavier Derycke