Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Oost-Vlaanderen (België) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 87x bekeken

Nederlandstalige rockgroep zoekt zanger Wij zijn drummer, bassist en gitarist, die stevige “party-rock’n roll” brengen. Nummers staan klaar, als je bent ingepast kunnen we beginnen optreden! We zoeken: Zanger of zangeres met stevig geluid Geen schrik van een podium Humor is een troef We bieden: Vrolijke band om mee te repeteren Stevige achtergrond voor op te zingen De nummers … meer »

manu de smet

Tango nuevo tango electro tango viejo

Blazer en Strijker gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 202x bekeken

Tango nuevo tango electro tango viejobeste muzikanten en tangoliefhebbers om de geschiedenis van de tango nog beter te kunnen zingen en dansen, zoek ik voor mijn orquesta typica nog : - violino 1, violino 2, viola en cello of - strijkkwartet volledig - flauta en clarinette alle arrangementen en partituren zijn uitgeschreven, alle teksten en nummers zijn voorbereid door het basisorkest (voz. violino solo, bandoneón 1 & 2, piano, … meer »

Muzikantenbank user Danny MartienDanny Martien

OPROEP: The Voice van Vlaanderen voor 60-plussers

Zanger / Zangeres gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 70x bekeken

Mijn naam is Lisa Vanbrabant. Ik ben redacteur bij productiehuis Endemol Shine in Mechelen, bekend van het programma ‘The Voice van Vlaanderen’. Momenteel zijn wij op zoek naar zestig-plussers met zangtalent en een voorliefde voor muziek. We bekijken namelijk of het mogelijk zou zijn om een versie van ‘The Voice’ te maken, uitsluitend voor senioren. Het belooft een hartverwarmend programma … meer »

Muzikantenbank user Lisa VanbrabantLisa Vanbrabant

Black metal project The Archive zoekt muzikanten

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 164x bekeken

Black metal project The Archive zoekt muzikantenMulti-instumentalist/DIY producer zoekt mede muzikanten voor een black metal project. Ik speel zelf gitaar en bas en neem ook de vocals op mij. De drums heb ik tot nu toe geprogrammeerd maar de bedoeling is om dit project uit te breiden naar een band die ook live kan spelen. In tegenstelling tot klassieke black metal maakt The Archive gebruik van lager gestemde gitaar/bas en zijn er ook cleane … meer »

Muzikantenbank user Robbe AertsRobbe Aerts