Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Oost-Vlaanderen (België) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gezocht regio Aalst

Bassist gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 65x bekeken

Bassist gezocht regio AalstIndien u bands als Alice in Chains, Tool, Soundgarden, Intronaut, Rush, Led Zeppelin, Black Sabbath, The Beatles,... kan pruimen (of nog beter: 'te gek vindt'), u bereid bent met uw basgitaar te gaan slapen (of gewoon: zéér graag en vooral goed bas speelt), en de occasionele backing vocals het minst van uw zorgen zijn (u kan dus ook een beetje zingen), dan hebben wij een voorstel voor u: stuur ons … meer »

Jan Pauwels

Drummer en zanger zoeken opnieuw voltallige band bijeen

Bassist en Gitarist gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 189x bekeken

drummer/songwriter en zanger zoeken terug 2 gitaristen (slaggitarist en leadgitarist ) en een bassist (m/v) bijeen voor metalband. liefst met enige ervaring, veel motivatie, snel aanlerende en ook een beetje hardcore/punk-minded aangezien er ook invloeden uit deze genres aanwezig zijn in sommige nummers. nummers zijn eigen werk. van enkele songs zijn er opnames gemaakt met de vorige band en kunnen … meer »

bert fonteyn

Post-rock/metal band uit Gent zoekt toetsenist, zanger en 2de gitaar.

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 144x bekeken

​Aeon's tide was is tot nu toe een solo project met genoeg nummers voor een cd en optredens. Zoals beschreven ben ik opzoek naar muzikanten om er een voltallige band van te maken. 2de gitaar, zang, toetsen) Mijn inspiraties zijn heel ruim, van doom metal tot filmmuziek (Brutus, Hans Zimmer, God is an astranaut, lifelover, Alcest etc...) Zelf heb ik in het verleden in verscheidene bands gespeeld, … meer »

Muzikantenbank user Roman SlothRoman Sloth

Blazers gezocht voor majorettenfanfare!

Accordeonist en Blazer gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 154x bekeken

Blazers gezocht voor majorettenfanfare!Vooruit met de Kuit, een eigenzinnige Gentse fanfare, is op zoek naar versterking! Wij zijn ongeveer 20 man sterk, de ene helft bepluimd en gerokt als majorette, de andere helft gewapend met trommelstokken en blaasinstrumenten. Ons oeuvre: eigen nummers waar je instant vrolijk van wordt. Dus speel je trompet, klarinet, saxofoon, trombone, tuba, dwarsfluit, accordeon, grosse caisse of een ander percussie-instrument... … meer »

carolien patyn

Muzikanten gezocht voor Gentse post-rock metal project.

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 196x bekeken

Aeon's tide was is tot nu toe een solo project met genoeg nummers voor een cd en optredens. Ik ben opzoek naar muzikanten (drummer, zang, 2de gitaar, bass, keyboard) om er een voltallige band van te maken. Mijn inspiraties zijn heel ruim, van doom metal tot filmmuziek (Brutus, Hans Zimmer, God is an astranaut, lifelover, Alcest etc...) Zelf heb ik in het verleden in verscheidene bands gespeeld, de … meer »

Muzikantenbank user Roman SlothRoman Sloth