Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in België - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Slaggitarist

Gitarist gezocht in Antwerpen (België) | 148x bekeken

Gezocht voor Cliff Richard & the Shadows coverband een slaggitarist. Repetities om de week op dinsdag in Ravels . Eigen repetitieruimte met PA. Repertoire voornamelijk “The Final Tour” Leeftijd onbelangrijk,enthousiasme des te meer.

Muzikantenbank user Johan PeijenJohan Peijen

Simple Minds tribute band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Limburg (België) | 109x bekeken

Hallo toetsenist, Ben jij bekend met de muziek en het geluid van Simple Minds en wil jij, net als ons weer eens terug naar de tijd van "Don't You", "Alive and kicking", "Ghostdancing" en "Belfast Child"? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wie zijn wij? Een bassist, zanger, gitarist en drummer van 40-50 jaar oud die zijn opgegroeid met de muziek van Simple Minds en die dit als tribute band willen … meer »

OderyDrums1972

Toetsenist gezocht in Limburg!

Toetsenist gezocht in Limburg (België) | 134x bekeken

De band 'Tailing the Wolves' is op zoek naar een nieuwe toetsenist(e). Wij spelen voornamelijk rock covers waarbij het de bedoeling is dat iedereen ze mee kan zingen! Denk hierbij aan: Learn to fly, Kryptonite, Bring me to Life, Zombie, Tribute, Nobody's Wife, Don't stop believing en andere knallers. We repeteren elke dinsdagavond in Pelt (Neerpelt, België). Onze leeftijden liggen tussen 23-28 … meer »

Muzikantenbank user Jelco AdamczykJelco Adamczyk

CONTRABASSIST(e) gezocht voor 50's ambiance band

Bassist gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 137x bekeken

Je houdt van Rock & Roll, Rockabilly, Surf, Twist, Country. (Of hebt zin om dat te spelen.) Je speelt akoestische contrabas en bent niet vies van wat show. +Basgitaar spelen is een pluspunt. +Backing kunnen zingen ook. (Eens een lead doen, kan zeker als jij dat wenst!) Je leeftijd speelt geen rol, als je maar gedreven bent. Wij zijn tussen de 30 en de 48 jaar. Professioneel ingesteld. Repeteren … meer »

Muzikantenbank user Hilde Van der BiestHilde Van der Biest