Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in België - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

GEZOCHT: Zanger (m/v) met Elvis passie/obsessie voor jaren 50 Elvis-tributeband Sun Sessions en Early Years

Zanger / Zangeres gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 47x bekeken

Ik ben gitarist en enorme Elvis liefhebber. Graag wil ik een Elvis-tribute band oprichten met mensen die even gepassioneerd zijn. Ben jij geïnteresseerd? 20 jaar geleden hebben een paar vrienden en ik een bandje opgericht om Elvis-songs te kunnen spelen. Eigenlijk ‘just for fun’. Elvis in zijn, rockabilly en rock ‘n roll, ‘prime’ periode was onze specialiteit. De songs uit de jaren 1954 … meer »

Muzikantenbank user Bram Van den HeedeBram Van den Heede

Lead /pedalsteel GITARIST(E)

Gitarist gezocht in Limburg (België) | 51x bekeken

Wij opstartende country/old rock and roll ..band Bestaande uit drummer/zang .toetsenist./backing ..bassist En ritmische gitaar En zang. Zijn naarstig opzoek naar j o u .. Een lead of pedalsteel gitarist die zijn hart zo als wij verpand heeft aan deze muziek.. Ervaring is vereist ...wij zijn alle rond 50+ en ervaren.. Lets have fun together .. En meld je aan we wachten op jou!!!! Greetzz see … meer »

Muzikantenbank user Frank ElbertsenFrank Elbertsen

Coverband zoekt gitarist

Gitarist gezocht in West-Vlaanderen (België) | 69x bekeken

Coverband zoekt gitarist! Onze gitarist heeft besloten de band te verlaten om op wereldreis te gaan en bijgevolg zijn we op zoek naar een geschikte gitarist(e) lead/rhythm om zich bij ons te voegen en er 100% voor te gaan. We spelen covers van Dio, Black Sabbath, Gary Moore, Twisted Sister, Metallica, Megadeth, Kyuss, Tool,... De lijst zal in de toekomst nog worden aangevuld want we zijn volop bezig … meer »

Muzikantenbank user Maarten VandenbergheMaarten Vandenberghe

Toetsenist en vocalist(e) gezocht!

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Limburg (België) | 105x bekeken

Wij zijn een 5koppige band bestaande uit een gitarist, bassist, drummer, saxofonist en zangeres. Momenteel zijn we volop 'in progress'. Aangezien we een mix willen brengen (medleys) in het genre (pop)rock, funk, hedendaags, soul, etc. zijn we op zoek naar nog wat meer 'opvulling'. Ben jij een ervaren zanger(es) of toetsenist en woon je niet te ver van Donk (Herk-De-Stad), laat me asap iets weten via … meer »

Muzikantenbank user Anneleen Vissers-MetalidisAnneleen Vissers-Metalidis