Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in België - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren band uit Leuven/Mechelen zoekt zanger / zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 174x bekeken

​Wij zijn een aantal ervaren muzikanten uit Leuven/Mechelen (drum/bas/gitaar/toetsen) en spelen meestal eigen werk. Gaat om pop/rock/funky nummers op niveau. Wij zoeken nog een zanger en/of een zangeres en ook een paar backing vocals. Doel = opnames om op te sturen naar radiozenders etc + optredens. Repetities liefst op maandag in Mechelen. Studio en zanginstallatie aanwezig. Veel sterke nummers … meer »

Muzikantenbank user Frank PoelmanFrank Poelman

Acoustic Delight zoekt professionele zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 175x bekeken

Acoustic Delight zoekt professionele zangeresAkoestische coverband, Acoustic Delight, is op zoek naar een nieuwe zangeres. We zoeken een zangeres met een prachtige warme stem, klassevolle uitstraling en een professioneel niveau. Wat kan je van ons verwachten ? We variëren tussen de 50 en 60 optreden per jaar over gans Vlaanderen en het zuiden van Nederland. Afhankelijk van de gekozen formule verdien je steeds tussen de 300 en 500€ per optreden. … meer »

Antoine Hertoghe

80's heavy metal

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 192x bekeken

Ex-gitarist Evil Invaders zoekt nog een zanger, bassist en drummer om nieuwe heavy-metalband op te richten, het idee is om veel te optreden om eerst een goeie fanbase te verkrijgen gevolgd door tours om het buitenland achter ons te krijgen! Wat zoek ik? Muzikanten tussen de 20 en de 35 jaar die voor heavy-metal leven, de juiste skills hebben en de juiste looks hebben! Bv, geen grunt-zangers, maar een … meer »

Sam Lemmens

Ticking Boxes zoekt accordeonist

Accordeonist gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 105x bekeken

Ticking Boxes zoekt accordeonistTicking Boxes brengt Rocknummers in een akoestische uitvoering met een eigen interpretatie. Wij zijn 40-50 jaar en brengen geen obvious covers ‘. We zoeken iemand met ervaring die het ziet zitten om enkele solopartijen voor zijn rekening wil nemen, iemand die 2 wekelijks wil repeteren (zodat het thuisfront nog gelukkig blijft) en gedurende die 2 weken zich 100 % inzet om de opgedragen nummers in … meer »

Muzikantenbank user PascalPascal

Band zoekt met spoed zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Limburg (België) | 152x bekeken

Band zoekt met spoed zangeresProfessionele Coverband (pop/rock/rap) Zoekt met grote spoed een Rockchic die eventueel ook kan rappen voor band met optredens We zoeken een gedreven iemand die veel wil optreden en ook Wil repeteren Optredens in Nederland en België Homebase Lommel (B)

robby w

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 144x bekeken

Gezocht gemotiveerde gitarist om mee te werken aan het schrijven van Rock songs. Zelf ben ik zanger/gitarist/bassist met al enige ervaring (optredens/recording) voornamelijk in cover bands. Nu wil mijn eigen songs gaan schrijven en zoek mensen die mee in dit project willen stappen. Mijn persoonlijk invloeden zijn afkomstig van Oasis, AC/DC, Bryan Adams, Rolling Stones, Liam Gallagher, Chris Cornell, … meer »

Gael