Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in België - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Status Quo tribute band zoeket ervaren leadgitarist/zanger

Gitarist gezocht in Antwerpen (België) | 54x bekeken

Status Quo tribute band van ervaren muzikanten (50-60 jaar) – drummer, gitarist/zang en bassist – omgeving Antwerpen zoekt een ervaren leadgitarist/vocals (Francis Rossi). Vele optredens in het vooruitzicht. Bedoeling is vooral ons goed te amuseren maar met genoeg professionele ernst om er een echte herkenbare QUO tribute band van te maken. Neem contact op via vurigefan@*******.com (Christian), … meer »

Muzikantenbank user Christian EembeekChristian Eembeek

Toni Iommi / Zakk Wilde & Ozzy…..gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 76x bekeken

Bassist en drummer, volledig op elkaar ingespeeld en met de nodige ervaring en apparatuur, zoeken een gemotiveerde sologitarist en zanger met ervaring en performance om op professionele wijze , ---NO More Tears--- een Black Sabbath / Ozzy tributeband te komen versterken. Met de juiste podiumbeesten zullen we zeker sporen achterlaten. Onze website is gereed om online te gaan als we compleet zijn. Repetities … meer »

Jack Franken

Gemotiveerde bassist gezocht

Bassist gezocht in Limburg (België) | 133x bekeken

Beste muzikanten, wij zijn amateurs muzikanten die wat noten kunnen lezen en/of..... wat ervaring hebben. Wij spelen nu ongeveer 1.5 jaar samen en hebben al een mooi repertoire opgebouwd. Muziekstijlen Rock' n roll, CCR, R.E.M , Elvis en ambiance muziek. Wij beginnen nu aan de fase om onze nummers af te werken en zoeken daarom een bassist om ons te ondersteunen en mee te helpen om deze klus te … meer »

Swaanen Chris

Bassist gezocht !

Bassist gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 117x bekeken

Mid - sixtiesband “ Runway2” uit het Leuvense zoekt een basist ( niet te jong aub) en met gevoel voor pop en rock om onze band, samengesteld uit keybordspeler, drummer, rhythmgitarist en leadgitarist aan te vullen (allen met voldoende ervaring). We zoeken geen pro’s maar ook geen beginners. Wat ervaring wordt zeker geapprecieerd. Wij zijn niet van de jongsten, but we like to play music! Toch … meer »

Theo

Zanger en of zangeres gezocht !

Zanger / Zangeres gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 106x bekeken

Mid - sixtiesband “ Runway2” uit het Leuvense zoekt zanger en of zangeres ( niet te jong aub) en met gevoel voor pop en rock om onze band, samengesteld uit keybordspeler, drummer, basgitarist, rhythmgitarist en leadgitarist aan te vullen (allen met voldoende ervaring). We zoeken geen pro’s maar ook geen beginners. Wat ervaring wordt zeker geapprecieerd. Wij zijn niet van de jongsten, but we … meer »

Theo