Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in België - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bandmates?

Bassist en Drummer gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 211x bekeken

Ik ben (bijna) 21, speel gitaar en schrijf wat  nummers. Mijn grootste inspiratiebronnen hierbij zijn punk/grunge bands als Mudhoney, Wipers, Flipper, Black Vlag, Bikini Kill, Nirvana, Melvins, Fugazi, ... Ik ben op zoek naar een bassist(e) en een drummer/drumster om samen een groep te vormen en veeeel muziek (/lawaai?) te maken. Ik heb best wat ambitie, in die zin dat ik met onze groep enorm graag … meer »

Muzikantenbank user Ine VanderplasschenIne Vanderplasschen

Gitaarmaatje gezocht

Gitarist gezocht in Limburg (België) | 185x bekeken

Gitaarmaatje gezochtHallo, ik woon in Heusden Zolder (Limb) ben 65 jaar , ben een 4 tal jaren geleden met tussenpozen gitaarles beginnen te volgen in groep, sinds een jaar geen les meer (Corona) en ben het beu alleen te spelen, welke beginner wil met mij éénmaal of meer per week wat oefenen, Bob Dylan, The Dubliners, Donovan,Johnny Cash enz.

Muzikantenbank user Julien DamsJulien Dams

Drummer/Percussionist op cajón zoekt band

Percussionist gezocht in West-Vlaanderen (België) | 162x bekeken

Drummer/Percussionist op cajón zoekt bandErvaren cajón-speler die cajón uitbreidt met o.a. cajon-pedaal, snare tom, tom, floortom en cymbalen (hihats, crash, splash). Ook brushes en diverse percussie accessoires. Ideaal voor ‘intimistische’ creatieve settings: jazz, blues, folk, wereldmuziek,… Eigen composities en/of covers, improvisatie,… Regio Waregem - filip.maebe@******.be - 0475 59 54 06

Filip Maebe

Band zoekt bassist(e) in Zuid-Limburg (NL)

Bassist gezocht in Limburg (België) | 157x bekeken

Wij, een vijfkoppige band bestaande uit twee zangeressen, een gitarist, een toetsenist en een drummer, zijn op zoek naar amicale en vaardige bassist (18-30 jaar). Wij spelen (hoofdzakelijk) pop-/rockmuziek van de jaren '70 tot nu (denk aan Phil Collins, Toto, Michael Jackson, Lionel Richie, Dua Lipa, Kings of Leon, ...).

Pelle

ParadoX

Gitarist gezocht in West-Vlaanderen (België) | 163x bekeken

Ben op zoek naar een jonge gitarist, elektronisch..., die samen en naast een cellist klanken wil brengen bij het begeleiden van een solodanser in een dansstuk, is liveoptreden... het moet iemand met veel lef zijn! Taboes en dogma's zijn niet toegelaten... Streek Brugge - Oostende !

johan-m. van de walle