Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in België - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

LONER zoekt drummer en zanger

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 208x bekeken

LONER is een band uit Gent uit de nillies die nu aan zijn comeback begint. Invloeden zijn o.a. slipknot en system of a down. We zoeken een (jazz)drummer die goed overweg kan met moeilijke en eigenaardige ritme- en tempowisselingen (niet van de poes). Daarnaast zijn we op zoek naar een zanger die ook goed kan screamen en rappen (ook niet van de poes). Poëtische teksten zijn voorhandig en willen we … meer »

Muzikantenbank user Lieven GeerinckLieven Geerinck

Khronos.inK zoekt guitarist, en eventueel zanger

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 196x bekeken

Khronos.inK zoekt guitarist, en eventueel zangerWe zouden metal met blues met klassiek met rock spelen. (Dit zijn meer richtlijnen om onze eigen stijl te ontdekken). We zouden geen optredens geven, maar wel opnames maken en videoclips en deze online plaatsen, dus een leuke extra als je al een band hebt. Met dat we geen optredens geven is een guitarist genoeg. We zouden beginnen met instrumentals en zien hoe het afloopt. Mits interesse contacteer … meer »

Muzikantenbank user Anthony AG DejonckereAnthony AG Dejonckere

PopRock Band in Genk zoekt bassist!

Bassist gezocht in Limburg (België) | 179x bekeken

Hallo Bassisten, Wij Gitarist, Gitariste/zangeres, Drummer zijn op zoek naar een bassist. Leeftijd maakt ons niet uit. Wij zijn zelf tussen de 35 en 39. We spelen nummers van de jaren 70 tot 2000. Ons doel is om de bühne op te gaan. We repeteren om de week op maandagavond in Genk. Graag horen we van jou! Tel +31 638235398

Bliss

*Pianist* en *Trompettist* voor *Swingband*

Blazer en Toetsenist gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 354x bekeken

*Pianist* en *Trompettist* voor *Swingband*PIANIST en TROMPETTIST voor SWINGBAND Hey-Hey Swing Band zoekt muzikanten die mee willen gaan in ons verhaal en samen met ons beter worden. We hebben momenteel 3 blazers, bas en drums, er zijn vacatures voor trompet en piano. Voor de ritmesectie proberen we onze arrangementen om te zetten in behapbare akkoordenschema's. Kunnen improviseren op akkoorden zou fijn zijn, het willen leren is ok. … meer »

Muzikantenbank user Geert Van BosscheGeert Van Bossche