Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in België - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

De Kunst

Toetsenist gezocht in Limburg (België) | 103x bekeken

De KunstDe Kunst zoekt een nieuwe toetsen m of v, wij spelen bestaande hits die we voorzien van een zelfgeschreven nederlandse tekst. Zie je zo'n project zitten laat dan iets weten. Onze site is www.dekunst.be daar kan je enkele vb's beluisteren en een videoclip zien. Heb je vragen geertfreson@*****.com. Wij repeteren in Genk in een homestudio. Ons genre is van rustig naar stevig. Ook eigen werk.

Muzikantenbank user Freson GeertFreson Geert

Cover band

Bassist gezocht in West-Vlaanderen (België) | 328x bekeken

Hallo Onze band is op zoek naar een bassist(e) daar onze vorige Willy verstek heeft laten gaan voor Familiale redenen We spelen graag covers 60/70 De band bestaat uit leden tussen de 45 en 65 jaar wij repeteren op Donderdagavond in Wenduine (kan eventueel aangepast worden) Dus heb je zin om onze band te komen versterken en wil je die bass weer lekker laten klinken geef ons een seintje Mvg Geert contact … meer »

geert vonderlynck

Musiceren om het amusement 50+

Overig gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 151x bekeken

Musiceren om het amusement 50+Ik ben een amateur singer-songwriter 60+ en heb al heel wat materiaal. Zou graag andere amateurmuzikanten ontmoeten om samen iets moois op te bouwen, vooral voor eigen plezier, maar ook met de bedoeling om af en toe eens een optreden te doen. Enthousiasme gaat boven virtuositeit en creatieve muzikanten met eigen materiaal evenzeer en graag welkom.

Muzikantenbank user Guido DevosGuido Devos

RavenWolf zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Limburg (België) | 259x bekeken

ZANGER GEZOCHT! Wij zijn RavenWolf uit Hasselt (België) en spelen Classic Rock/Classic Metal covers van oa Iron Maiden, Motörhead, Guns 'n Roses, Metallica, Judas Priest, Pearl Jam, Queen etc. Muziek staat op 1 maar plezier is net zo belangrijk. Er is een goede sfeer onderling en naast hard werken is er genoeg ruimte om goed te lachen! Wij: drummer, 2 gitaristen en bassist zijn in de 40 … meer »

Muzikantenbank user Martijn MooijmanMartijn Mooijman

Drummer/zangeres zoekt band

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in West-Vlaanderen (België) | 213x bekeken

Drummer/zangeres zoekt bandHoihoi wij zijn bart en tessa wij zoeken nog enkele muzikanten voor onze cover band / alle gernes . Muzikanten die wij zoeken zijn . Ritme gitarist . Solo gitarist . Toetsenist(keybord). Basist . Blaasinstrument (saxefoon/trompet) regio west vlaanderen . (LIEFST ENIGE ERVARING/OPTREED ERVARING) sms ons via 0472940565 of mail naar ... tessa.rakkertje1210@*****.com

Muzikantenbank user Bart martensBart martens

Gitarist en toetsenist gezocht

Gitarist en Toetsenist gezocht in West-Vlaanderen (België) | 228x bekeken

Wij zijn een rock coverband die reeds 10 jaar actief is en dus al heel wat optredens heeft gespeeld. Onlangs besloot onze toetsenist echter om er, na een carriere van ruim 50 jaar, mee te stoppen en liet onze lead gitarist weten dat hij binnenkort naar het buitenland verhuist. Daarom zijn wij (zanger/slaggitarist, bassist en drummer) op zoek naar een nieuwe leadgitarist en een toetsenist (of iemand … meer »

Devolder Wesley

Zenna zoekt 2de stem voor Backvox & lead

Zanger / Zangeres gezocht in Antwerpen (België) | 175x bekeken

Wij zijn Zenna; een relaxte Nederlands/Belgische groep van 4 muzikanten (zangeres, gitarist, bassist/keys en drummer/ sampler) variërend van 40 tot 60 jaar. We maken DreamPop en Funky Loungebewerkingen van bestaande nummers. Trefwoorden : coffeehouse, loungeclub of beachy setting, gardenparty, zomerbars & dito -festivals. We zijn op zoek naar een zangeres, 30-50 jaar om ons te komen versterken in … meer »

Herwig Marynissen