Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Vlaams-Brabant (België) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Enthousiaste duo zoekt muzikanten

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 253x bekeken

Hallo, wij zijn Isaac (19) en Jasper (20), beiden student filosofie in ons laatste bachelorjaar aan de KUL. Wij zijn respectievelijk gitarist en drummer met een gezamelijke 13 jaar aan muziekervaring in het kielzog. Wij zoeken nog naar een (semi-)ervaren leadgitarist, bassist en zanger(es) die graag spelen in de stijl van indie/rock met blues en funk influences. Wij zijn creatief zeer open dus val … meer »

Jasper K

Gezocht zang, toetsen

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 138x bekeken

Gitarist, bassist, drummer(50/60+) starten samen een muzikaal projectje genre melodieuze pop/jazzy-pop. Geen moeilijke jazz nummers, wel toegankelijke, melodieuze muziek met af en toe een jazzy accent. Hiervoor zoeken we zangeres(sen)(m/v), backing vocals, toetsenist(e) en bij uitbreiding evt. blazers. Toetsenist(e) graag ervaring met begeleiding pop/jazzy-pop. Repetities gaan momenteel door in Haacht. contact: … meer »

Marc Verschueren

Musiceren om het amusement 50+

Overig gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 245x bekeken

Musiceren om het amusement 50+Ik ben een amateur singer-songwriter 60+ en heb al heel wat materiaal. Zou graag andere amateurmuzikanten ontmoeten om samen iets moois op te bouwen, vooral voor eigen plezier, maar ook met de bedoeling om af en toe eens een optreden te doen. Enthousiasme gaat boven virtuositeit en creatieve muzikanten met eigen materiaal evenzeer en graag welkom.

Muzikantenbank user Guido DevosGuido Devos

Damesstemmen gezocht voor vocaal ensemble

Zanger / Zangeres gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 315x bekeken

Damesstemmen gezocht voor vocaal ensembleVocaal ensemble Vocalix zoekt damesstemmen (mezzo of sopraan) om uit te breiden/te versterken. Ervaring in het meerstemmig zingen gewenst, toon-en ritmevast zijn. Kunnen bladlezen is een pluspunt. Voorbereiding via thuisstudie (partituren en oefentracks worden aangeleverd) en repetities op vooraf afgesproken datums in ons repetitielokaal te Bekkevoort. Bij interesse gelieve je contactgegevens en muzikale … meer »

Chris

BASSIST gezocht te Rotselaar

Bassist gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 845x bekeken

Bassist gezocht om een band op te richten in de omgeving van Rotselaar (Vlaams-Brabant). Invloeden van Elvis Presley, crooners (Frank Sinatra, Dean Martin, Engelbert Humperdinck, Nat King Cole...) Vlaamse (Will Tura, Bobby Prins, Eddy Wally, ...) en Nederlandse (Rene Froger, Andre Hazes, Rob De Nijs, Frans Duijts, Rene Schuurmans, Jan Smit, Toppers in concert, ...) zangers, ambiancemuziek (in den … meer »

Grauwels

Big Band zoekt drummer en een pianist

Bassist, Blazer en Gitarist gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 1417x bekeken

Big Band zoekt drummer en een pianistDe Nothengem Big Band is dringend op zoek naar een swingende drummer,naast een pianist. Trompettisten blijven welkom! Dirigent is Bill Coffindaffer. De tweewekelijkse repetities gaan op woensdagavond door in de Hoeve Nothengem in hartje Nossegem (deelgemeente Zaventem). Repertoire : arrangementen van Sammy Nestico,Dave Wolpe en Quincy Jones.Tevens een aantal vocale nummers uit het Sinatra-book. Contact:luc.lioen@*****.com … meer »

Muzikantenbank user Luc LioenLuc Lioen