Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Flevoland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger gezocht voor Metal/ Hardrock band

Zanger / Zangeres gezocht in Almere (Flevoland) | 151x bekeken

Zanger gezocht voor Metal/ Hardrock bandBeste muzikanten, Wij zijn op zoek naar een zanger/ zangeres tussen de 17 en 25 jaar voor onze classics rock / metalband Revenge. Wij wonen allemaal in Almere en repeteren daar ook. Onze band bestaat uit twee gitaristen (17 en 18), een bassist (19) en een drummer (24). We spelen nummers van Motorhead, Kiss, Led Zeppelin, Metallica, Guns N Roses en nog meer. Ook zijn we bezig met het schrijven van … meer »

Muzikantenbank user Daan RevengeDaan Revenge

Hey! Word jij onze saxofonist(e)?

Blazer gezocht in Almere (Flevoland) | 187x bekeken

Hay! Wij zijn hard op zoek naar een saxofonist(e)! Onze band bestaat uit een zangeres/pianiste (22), een drummer (23), een bassiste (19) en een gitarist (30). Het is een leuke groep en we spreken ook graag af voor een pizza Night en een drankje. ;) Het gaat ons er vooral om dat je plezier hebt tijdens het spelen, met ons het podium op wil stappen en je je instrument beheerst. Iedereen is welkom! Denk … meer »

Denise

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Almere (Flevoland) | 264x bekeken

Wij zijn op zoek naar een toetsenist. Wij zijn een startende groep 40 en 60+ die voornamelijk nummers van the Shadows spelen. De groep bestaat momenteel uit: Lead Gitaar, Slag gitaar, Basgitaar en drums. Uiterlijk eind van dit jaar willen klaar zijn voor optreden. Repeteren doen we thuis en willen eens per 2 weken bij elkaar komen om de nummers de fine tunen. Ben je geïnteresseerd stuur dan een … meer »

Fred Huissen