Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Almere (Flevoland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

M/V Toetsenist, Drummer, Bassist, (solo)Gitarist, Violist, Cellospeler, Zanger gezocht

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Almere (Flevoland) | 134x bekeken

Wij, (amateur) zangeres en gitarist willen een Natalie Merchant tributeband opzetten met als doelstelling op een leuke manier muziek maken en er uiteindelijk mee de bühne op te gaan. De muziek van Natalie Merchant is zeer gevarieerd van pop met rock elementen tot folk met een maatschappij kritische lading. Wij zijn op zoek naar een (M/V) DRUMMER, SOLOGITARIST, BASSIST, KEYBOARDSPELER, VIOLIST EN … meer »

Muzikantenbank user H.J. ten BrinkH.J. ten Brink

Countryband level50 zoekt toetsenist

Percussionist en Toetsenist gezocht in Almere (Flevoland) | 218x bekeken

Countryband level50 zoekt toetsenistWij zijn een band bestaande uit drummer, leadzanger, 2 gitaristen en basgitarist. We oefenen elke woensdagavond in buurthuis de Cobra te Almere Stad met een repertoire van echte country. We zoeken ter aanvulling een toetsenist, plezier hebben in het maken van de muziek staat voorop, optredens volgen naar we hopen. Level50 valt vooral op door goede harmonieuze samenzang in de nummers, echter je hoeft … meer »

Muzikantenbank user Gerard BroederszGerard Broedersz

Vrijwilliger met een begeleidings instrument gezocht

Accordeonist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Almere (Flevoland) | 313x bekeken

Voor onze dagbesteding met een erg gezellige groep (beginnend) dementerende ouderen zoeken wij een enthousiaste en vaardige, muzikale vrijwilliger. Het betreft ter ondersteuning en in samenwerking met de vaste leiding het begeleiden van een zang groepje met ouderen. Het gaat o.a om het spelen van liedjes van vroeger,maar ook Amsterdamse liedjes, zeemans liederen etc. Onze dagbesteding is in Almere … meer »

Muzikantenbank user Annemarie OostingAnnemarie Oosting

Jazzcombo zoekt pianist (regio Almere)

Toetsenist gezocht in Almere (Flevoland) | 136x bekeken

Wij zijn op zoek naar een pianist. We spelen jazzstandards en we repeteren om de 14 dagen in Almere op maandagavond van 19.30 tot 22.30 uur in een studio waar alles klaarstaat. De bezetting is piano, (contra)bas, drums, tenorsaxofoon en zang. We zijn geen profs, ook geen broodspelers, maar gevorderde amateurs, die met veel plezier repeteren en af en toe optreden. We zoeken een pianist die kan improviseren … meer »

Jacolien van der Loos

Gitarist of pianist gezocht voor opnemen nummers.

Gitarist gezocht in Almere (Flevoland) | 169x bekeken

Gitarist of pianist gezocht voor opnemen nummers.Beste allemaal, Mijn naam is Priscilla Homan ben 24 jaar en kom uit Almere. Zelf hou ik mij veel bezig met zingen. Sindskort zoek ik een gitarist of een pianist die mij kan helpen om cover nummers te zingen/op te nemen wat vervolgens online op internet geplaatst kan worden. Het liefst rond de omgeving van Almere !

Muzikantenbank user Priscilla HomanPriscilla Homan

Drummer/drumster gezocht!

Drummer gezocht in Almere (Flevoland) | 130x bekeken

Drummer/drumster gezocht!Hey! Wij zijn Spacetalk, een pop/rock band. (17, 17 & 18 jaar). Wij spelen voornamelijk pop/rock, maar we experimenteren ook met genres! Zo spelen we pop, pop/rock, softrock en willen we ook rap gaan toevoegen. We zijn bezig met eigen nummers schrijven. Elke woensdagavond van 18.00-19.30 repteren wij in een oefenruimte in kruidenwijk almere. Ook zijn wij bezig met optredens. Wat wij nog missen … meer »

Muzikantenbank user Bestaat Niet MeerBestaat Niet Meer

Sixtiesband zoekt gitarist en / of toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Almere (Flevoland) | 377x bekeken

Wij, zangeres, sologitarist, bassist en drummer zoeken nog een gitarist en / of toetsenist om onze band te versterken. Wij spelen muziek uit de 60-70ties en zijn nog bezig ons repertoire uit te breiden. Naast een aantal instrumentale gitaarnummers staan nu o.a.op onze setlist: Venus, It's so easy, When you walk in the room, Blame it on the Bossa Nova, The locomotion, I' m not so tough, Living Doll, … meer »

Mark

Bertus Big Band zoekt trombonist en toetsenist

Blazer en Toetsenist gezocht in Almere (Flevoland) | 851x bekeken

Bertus Big Band zoekt trombonist en toetsenistTer versterking van onze trombonesectie zijn wij op zoek naar trombonisten. Op het ogenblik zijn er drie, een bastrombone en twee trombones, daar kunnen nog 1 a 2 trombones bij. Ook zoeken wij een toetsenist. De Bertus Big Band heeft als standplaats Almere. Op het repertoire staan jazzy stukken als ‘All of Me’, Splanky en ‘Cute' maar steviger nummers als ‘Proud Mary’ en 'Mustang Sally' … meer »

JR Oostra