Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Almere (Flevoland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muziek- en filmproducent zoekt hardrockzangeres voor een muziekvideoclip.

Zanger / Zangeres gezocht in Almere (Flevoland) | 244x bekeken

Ik zoek een hardrockzangeres voor een muziekvideoclip. Van deze zangeres zal in een studio de zang worden opgenomen. Tegelijkertijd worden hiervan filmopnames gemaakt die in de muziekvideoclip gemonteerd worden. Het lied heet Blind Man Tell Me Something en is gecomponeerd en gearrangeerd door mij, Chris van der Ven. Check mijn website www.musicandfilmmaker.com achter het tabblad 'Filmdemo', waarin … meer »

Chris van der Ven

Coverband zoek toetsenist

Toetsenist gezocht in Almere (Flevoland) | 245x bekeken

Coverband zoek toetsenistCoverband Freakoutpartyband zoekt een ervaren toetsenist kijk voor repertoire info op www.freakoutpartyband.nl Oefenavond is wekelijks op de maandag. Diverse optredens op de agenda in 2022. Wij zoeken een muzikale en gezellige toetsenist die het leuk vind om met ons te spelen. Audities worden binnenkort gehouden. Neem gerust vrijblijvend contact op via de mail.

Muzikantenbank user Elisabeth van VoorstElisabeth van Voorst

Bertus Big Band zoekt trombonist

Overig gezocht in Almere (Flevoland) | 647x bekeken

Bertus Big Band zoekt trombonistDe gezelligste bigband van Almere zoekt een trombonist om de trombonesectie te versterken, die bestaat op het ogenblik uit 2 trombones en een bastrombone. We spelen een mix van swing, latin en rock. Op donderdagavonden kun je ons vinden van 20.00 tot 22.00 uur in buurthuis De Draaikolk, Lekstraat 2 in Almere. Als je een keer langs wilt komen, ben je welkom!

JR Oostra