Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Almere (Flevoland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bertus Big Band zoekt trombonist

Overig gezocht in Almere (Flevoland) | 70x bekeken

Bertus Big Band zoekt trombonistDe gezelligste bigband van Almere zoekt een trombonist om de trombonesectie te versterken, die bestaat op het ogenblik uit 2 trombones en een bastrombone. We spelen een mix van swing, latin en rock. Op donderdagavonden kun je ons vinden van 20.00 tot 22.00 uur in buurthuis De Draaikolk, Lekstraat 2 in Almere. Als je een keer langs wilt komen, ben je welkom!

JR Oostra

Bertus Big Band zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Almere (Flevoland) | 132x bekeken

Bertus Big Band zoekt gitaristDe gezelligste bigband van Almere zoekt een gitarist. We spelen een mix van swing, latin en rock. Op donderdagavonden kun je ons vinden van 20.00 tot 22.00 uur in buurthuis De Draaikolk, Lekstraat 2 in Almere. Als je een keer langs wilt komen, ben je welkom.

JR Oostra

Toetsenist(e) gezocht

Toetsenist gezocht in Almere (Flevoland) | 333x bekeken

Toetsenist(e) gezochtNatalie Merchant tribute-band (i.o.) is op zoek naar een enthousiaste toetsenist(e) met passie voor de muziek van Natalie Merchant. Onze doelstelling is op een leuke manier muziek maken en er uiteindelijk mee de bühne op te gaan. De muziek van Natalie Merchant is zeer gevarieerd van pop met rock elementen tot folk met een maatschappij kritische lading. Geen beginner, topper is meegenomen maar geen … meer »

Muzikantenbank user H.J. ten BrinkH.J. ten Brink

Jazzcombo zoekt pianist (regio Almere)

Toetsenist gezocht in Almere (Flevoland) | 203x bekeken

Wij zijn op zoek naar een pianist. We spelen jazzstandards en we repeteren om de 14 dagen in Almere op maandagavond van 19.30 tot 22.30 uur in een studio waar alles klaarstaat. De bezetting is piano, (contra)bas, drums, tenorsaxofoon en zang. We zijn geen profs, ook geen broodspelers, maar gevorderde amateurs, die met veel plezier repeteren en af en toe optreden. We zoeken een pianist die kan improviseren … meer »

Jacolien van der Loos