Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer en Bassist zoeken zanger(es) en gitarist!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 181x bekeken

Hoi! Wij (Gijs & Karin) hebben een aantal jaren samen in een band gespeeld en willen de draad weer oppakken. We zoeken dus een gitarist en zangeres om samen lekker muziek te maken. Muzikale smaak gaat van Chris Stapleton tot Royal blood en alles ertussen. Maar andere suggesties zijn ook welkom! Een paar keer in de maand repeteren en optredens zijn super leuk maar hoeft niet persé. Heb je interesse? … meer »

Gijs

Slaggitarist gezocht

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 169x bekeken

Wij zoeken een enthousiaste slaggitarist die heeft zin om bij een gezellige cover band te spelen. De band is pas opgericht met ervaren muzikanten 50 plus. Repetities zijn op dinsdag 1 keer in de 2 weken repeteren wij in Nieuwkuijk, eigen repetitieruimte. Meer weten? Bel 06-29500488 Groeten Henk

Henk Hoos

Gevraagd creatieve zangeres (45+)

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 251x bekeken

Gevraagd creatieve zangeres (45+) voor (semi)akoestisch duo. Jij bent geïnteresseerd in coveren van hedendaagse 'female fronted' pop, folk & indie (o.a. Katie Melua, Dido, First Aid Kit). Bent enthousiast en spontaan. Ervaring met band of koor en zingen met backing-tape een pre. Ambitie kleinschalig cultureel. Repeteren regio Eindhoven (e.v. elders is bespreekbaar). Alexander (gitaar).

Acouslectrique

Drummer Gezocht ( Classic/HardRock Coverband)

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 218x bekeken

Wij zijn een bestaande band met ervaring, die een nieuwe drummer zoekt. Genre: vooral 70's 80's en early 90's Classic en HardRock en stukje Metal etc. ( geen pop of hedendaags) Waar: Helmond, Vaste Repetitie Ruimte met Opslagmogelijkheid. Wanneer: Wekelijkse Donderdag avond vanaf 19.00u a 19.30u. Wie: Slag Gitarist, Lead Gitarist, Zang en Bass We zoeken iemand die ons komt versterken, … meer »

R.R.

Gevorderde prog/rock/metal toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 75x bekeken

Hallo, wij zijn een groep gevorderde muzikanten (zangeres, drums, bas, gitaar) en zijn na het vertrek van onze toetsenist per direct op zoek naar een gevorderde toetsenist. Stijl alternatief/prog/rock/metal. Wij hebben allen veel podium/studio ervaring en willen weer opstarten en een compleet nieuwe set eigen nummers gaan schrijven. Daar zal de komende tijd ook de focus op liggen. Dus veel lol en lekker … meer »

John