Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist en bassist / toetsenist zoeken vocal

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 115x bekeken

Gitarist en bassist / toetsenist zoeken vocalhoi wij, als begin 30 ergs, zoeken muzikale versterking! genre: pop, rock, blues, soul. liefste (uiteindelijk) eigen nummers schrijven (ontstaan vanzelf). we zoeken als eerste vocal, later ook drum weer. voorkeur vrouw 25-35 jr omgeving tilburg met wil om ook op te treden. 1 keer doordeweeks bijv spelen/ontwikkelsen. inspiratiebandje: https://www.youtube.com/watch?v=iUyfuC8VG5Y kijk/luister voor … meer »

menno bakker

Auditievoorbereiding voor amateur vocalisten....

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 81x bekeken

Jij bent 40-plusser. Hebt ooit in bandjes gezongen maar bent gestopt ivm werk of privé. Inmiddels heb je weer meer tijd en gereageerd op een advertentie. Alleen voel jij je onzeker. Dan heb ik de oplossing, gaan we samen oefenen (ik op gitaar). Voor mij een stukje hobby, gaat jou niets kosten. Regio Eindhoven (straal 45km). Ben je e.v. geïnteresseerd, neem maar contact op en zien we wel. Alexander.

A.A. (gitaar)

Band zoekt gitarist.

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 206x bekeken

Wij zijn een coverband bestaande uit zanger, drummer, bassist, gitarist en toetsenist en zoeken nog 1 gitarist. Kan gaan om solo en of slag. Als je kunt zingen (koortjes, 2e stem) is dat een pre. Wij zijn een eigenzinnig clubje met eigenzinnige veelal onbekende covers. We oefenen een keer per week en variëren in leeftijd van eind veertig tot 70. We komen uit de regio Herpen, Ravestein, Reek en … meer »

Jan

Backing Vocals!

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 228x bekeken

Backing Vocals!Onze rockband (uitsluitend eigen materiaal) is op zoek naar een tweede backing vocalist (m/v). Een enthousiaste team player met de nodige ervaring en affiniteit met de stijl! We zijn allen ervaren muzikanten die voldoening halen uit het spelen van eigen werk. Ons repertoire is zeer divers en biedt volop ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. We repeteren wekelijks en beschikken over een eigen vaste … meer »

gerard damen

Solo Gitarist met bezieling gezocht

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 313x bekeken

Hey Hallo, Wij zijn Hoax. Een band met ervaren muzikanten: Zangeres, drummer, bassist, gitarist, toetsenist . Wij zijn ook op zoek naar een gemotiveerde solo-gitarist. We werken hard aan ons repertoire (van ACDC, U2 , Beth Hart, Toto, Van Halen, Bon Jovi , Simple Minds, Miley Cyrus, tot Queen en Shaka Khan en repeteren iedere maandagavond rond 19.30uur in Eindhoven. Onze smaak en stijl is muziek … meer »

Anja van Dinteren

Houd jij van zingen?

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 178x bekeken

Hi zangers en zangeressen! Zing jij graag en heb je voor je gevoel genoeg meegezongen met Youtube en Spotify? Misschien leuk om een keer met gitaarbegeleiding te zingen? Het lijkt me leuk om iemand die zo graag zingt te begeleiden met de gitaar. Ik heb ervaring met optredens in cafe's en speel sinds mijn 7e gitaar. Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Ik sta voor verschillende muziek … meer »

gitarist-647

Hee Sologitarist, kijk eens naar onderstand verhaal

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 365x bekeken

Hoi Sologitarist Ja, wij snappen dat Corona het er niet leuker op heeft gemaakt voor ons allen, als muzikanten. Ja, wij snappen dat er steeds meer bands uit elkaar gaan omdat zij er geen zin meer in hebben waardoor de fut eruit is. En ja, wij snappen dat jij misschien door je leeftijd, door je eventuele negatieve ervaringen met andere bands, door te weinig uitdaging, door te weinig perspectief … meer »

Muzikantenbank user BamBam53BamBam53