Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

The Old Man's Project zoekt zanger(es)!!

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 24x bekeken

The Old Man's Project zoekt zanger(es)!!Heey jij gepassioneerde muzikant! Wij zijn een coverband bestaande uit drum (Kees (65)), bas (Fred (58)) en twee gitaristen (Gert-Jan (59) & Maarten (25)). Wij staan open voor verschillende genres, maar spelen voornamelijk rock. Op dit moment spelen wij nummers van o.a. Neil Young, The Beatles, The Cure, Golden Earring, The Black Keys, Tom Petty, Pink Floyd, Red Hot Chili Peppers en een paar eigen … meer »

Muzikantenbank user The Old Man's ProjectThe Old Man's Project

Pop/Funk/Soul band zoekt bassist voor coverband

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 121x bekeken

Wij zijn opzoek naar een gezellige bassist die serieus en gedreven is. De leeftijd van ons zitten tussen de 25 en 30 jaar en sommige van ons spelen al een tijdje samen. Wij zijn zijn bezig om een nieuwe band op te zetten voor feesten en partijen met o.a. Engels en Nederlandstalige muziek. Wij bestaan uit een zangeres, gitarist pianist en drummer. En zijn gevestigd in Rotterdam. Wil jij bij een … meer »

Dean

Roosendaalse band Ivy Linn & the Left Hand Gamblers zoekt een bassist

Bassist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 115x bekeken

Roosendaalse band Ivy Linn & the Left Hand Gamblers zoekt een bassistDe Roosendaalse band Ivy Linn & the Left Hand Gamblers zoekt een bassist met eigen gear. Gezien ons genre gaat de voorkeur uit naar een contrabassist. Onze muziekstijl is het best te omschrijven als Fifties, Rockabilly, Swing. Wij hebben een goed gevulde agenda. We repeteren wekelijks in Roosendaal en eigen inbreng wordt gewaardeerd. Kijk op onze website https://www.ivylinnband.nl, onze FB pagina … meer »

Muzikantenbank user Ymke SpekmanYmke Spekman

BrookDale zoekt drummer

Drummer gezocht in Parkstad (Limburg) | 184x bekeken

Gezocht ROCK/BLUES ROCK Drummer Wij Brookdale zijn op zoek naar een gedreven rockdrummer, die zich thuis voelt in het genre a la Rory Gallagher, Walter Trout, Ozzy Osbourne, maar ook Metallica en Volbeat. Aldus het (blues)rock genre vanaf de jaren 70 tot op heden. Onze huidige drummer, die tevens toetsenist is, zal de toetsen voor zijn rekening gaan nemen. Daarnaast heeft hij de beschikking over … meer »

Muzikantenbank user Ivo KnubbenIvo Knubben

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Venlo (Limburg) | 104x bekeken

Toetsenist gezochtChill Unlimited is een coverband met regelmatig optredens en is voor uitbreiding opzoek naar een ervaren toetsenist. We beschikken over een eigen repetitieruimte /studio en repeteren op de woensdag avond in Tegelen. Ons genre is pop/rock/dance classis. Kun je ook nog n beetje zingen? dan is dat helemaal mee genomen maar geen pre Zelf zitten we in de leeftijd tussen 45-60 jaar. HEBBEN WE JE INTERESSE … meer »

Muzikantenbank user Will CarisWill Caris

Music Producer looking for Solo Artists!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 275x bekeken

Hey everyone! I am an Audio Production student and music producer, and I am looking for singer/songwriters to record to grow my portfolio. I am mostly specialised in Pop/R&B and Jazz/Funk with electronic elements, though I am open to working with any genre! If you have original music you would like to release and you are interested, let me know! Here is a video of one of my recent jazzy projects: https://www.facebook.com/2094546604152276/videos/981239728941338/ Thank … meer »

Adam Toth

Vocalist(e) gezocht om muziek mee te schrijven (rock)

Bassist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 143x bekeken

Hallo, Ik ben een gitarist die ook composities maakt en ik ben opzoek naar een vocalist(e) om composities verder uit te werken. De bedoeling is om een aantal mooie nummers te maken en deze, uiteindelijk ook op te nemen met een band en ermee op te treden. Ik heb op dit moment te weinig tijd om elke week in de oefenruimte te staan, dus ik zou in het begin wat meer thuis willen doen. De stijl is rock, … meer »

Sander