Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rockband is op zoek naar een zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 60x bekeken

Ter uitbreiding van onze band zijn we op zoek naar een zanger (niveau :gevorderd) Wij zijn een rockband uit Bemmel die bestaat uit een bassist , gitarist en drummer. Muziekstijl : rock/pop David Bowie, Lenny Kravitz, Blur, Skunk Anansie , K’ç Choice , Radio-head, Alanis Morissette, Cranberries , U2…. Ook besteden we aandacht aan het schrijven van eigen nummers Ambities van de band : af en … meer »

Ramon Lamers

Drummert zoekt iets anders

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 125x bekeken

Respect voor alle muzikanten, maar ik krijg zelf een beetje de schurft van Anouk, lenny kravitz en Skunk. Genoeg om niet meer de de stokken te willen hanteren in coverbandjes met hetzelfde standaardrepertoire. Zero gratificatie. Zoek meer iets in stoner, Dirtyblues , Southern rock, hard bluesrock. Bezetting: liefst 1 gitarist, 1 bassist, evt. 1 zangert ( of as ze een flinke schuurdeur heeft 1 zangeres … meer »

Mike

Ambitieuze alternatieve rock band uit Zuid Holland is dringend op zoek naar een drummer

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 99x bekeken

Ambitieuze alternatieve rock band uit Zuid Holland is dringend op zoek naar een drummerWij, Jeff (gitaar en zang) en Dennis (basgitaar) zijn op zoek naar een ervaren drummer die een uitdaging niet uit de weg gaat. Wij spelen onze eigen muziek, te beluisteren Spotify, aangevuld met een enkele cover. Ons doel is om, zodra het weer mogelijk is, er direct te staan en zoveel mogelijk pop podia onveilig te maken. Ready to rock dus! Daarnaast is het belangrijk dat je input op de nieuw te … meer »

Muzikantenbank user FOTYFFOTYF

Muzikanten gezocht

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 182x bekeken

Wij ervaren bassist en gitarist zijn op zoek naar een zanger(es) keyboardspeler en drummer om een band te starten, pop, rock, funk gewoon wat we leuk vinden om te spelen, gezien de tijd waar we in zitten zal er waarschijnlijk voorlopig gerepeteerd worden maar hopelijk kan er ook weer eens worden opgetreden, eigen oefenruimte aanwezig in Hoek van Holland met PA, leeftijd niet super belangrijk al zijn … meer »

Muzikantenbank user Mario VanettiMario Vanetti

Gitarist/vocalist gezocht voor onze metalband

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 83x bekeken

Wij (drummer en bassist) zoeken een Gitarist en vocalist voor onze beginnende black metal band. Wij zijn geïnspireerd door bands als: (early) ulver, (early) Samael en burzum. We repeteren in breda, hoewel we ook kunnen repeteren ergens rondom breda . We zoeken het liefst iemand die tussen de 15 en 20 jaar oud is. En we zouden graag uiteindelijk onze eigen materiaal maken. Als je interesse hebt, stuur … meer »

ancientmorbidity

Rap metal band uit Limburg is op zoek naar drummer!

Drummer gezocht in Parkstad (Limburg) | 108x bekeken

Voor een verse nieuwe band zijn we opzoek naar een gedreven drummer die beschikt over een eigen drum kit, vervoer en een gezonde dosis humor en motivatie om de beste rap metal band uit de buurt hier te worden. Spreekt dit jou aan en heb je er echt zin in laat het ons weten! je kunt mij gewoon benaderen via dit bericht of via 0646913565. We staan op het punt wat shows in te plannen, een demo op te nemen … meer »

Roy Kronberger

Tornado Rockers zoeken drummer

Drummer gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 137x bekeken

Opgelet! De tilburgse Rock & Roll band The Tornado Rockers zijn opzoek naar een gemotiveerde drummer. Stijl : Cliff Richard, Elvis etc. Wij beschikken over een volledige eigen repetitie ruimte. Neem gerust een kijkje op onze Facebook pagina. Bij intresse bellen naar :013-5365177 Groet, Theo Heesbeen

Muzikantenbank user Theo HeesbeenTheo Heesbeen