Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Zaanstad (Noord-Holland) | 16x bekeken

Blues/Rock band in oprichting Your Reply zoekt toetsenist. Wij zijn enige maanden geleden gestart en bestaan uit zanger, drummer slag/sologitarist en bassist. Leeftijd niet belangrijk, maar wij zijn allemaal 50-plus. We doen nummers van o.a. Doors, Stones, Nine below zero, Lynyrd Skynyrd en ZZ Top. We willen ook eigen werk gaan doen. We oefenen in Zaandam, 1 x per 2 weken. We zijn allen gevorderde … meer »

George

Hulp nodig!

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 22x bekeken

Beste jonge muzikanten, Ik heb hulp nodig! Ik wil graag een band oprichten een hard-rock en soft metal. Ik heb super veel ideeën maar ja ik speel alleen bas dus ik heb hulp nodig in het schrijven en spelen van muziek. Dus ik zoek een goede lead gitarist, een goede drummer en een goede grungy zanger. Oh ja ik ben Syd en ik ben 16 jaar dus ik wil graag met mensen spelen die ook 16 zijn want … meer »

Muzikantenbank user sydsyd

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 30x bekeken

Pop rock blues coverband Jellyfish zoekt een nieuwe drummer. Onze band bestaat uit een zangeres, zanger/slaggitarist, bassist en gitarist,.allemaal boven de 40. We spelen voor ons plezier en dus vooral in de oefenruimte, maar het doel is wel om een paar keer per jaar op te treden. Oefenen doen we op donderdagavond in Rotterdam IJssselmonde.

Wilco

Drummer beschikbaar voor nieuwe uitdaging.

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 49x bekeken

Eigenlijk zoek ik een lekkere cover band waar we zonder al te grote ego`s lekker van Doobie Brothers tot aan Queen en van Clapton tot Pointer Sisters spelen. Maar de hooiberg laat zich af en toe moeilijk doorzoeken. Ben zelf 62 en lekker vlot in de omgang met een brede interesse in muziek. Ik zie het niet zitten om alleen maar voor de gezelligheid in een oefenruimte-studio te spelen. De investering … meer »

Han Leunk

Coverband zoekt met spoed Toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 61x bekeken

Pop/rockcoverband zoekt met spoed een enthousiaste Toetsenist{e} in Breda of omgeving. Ons brede repertoire heeft covers vanaf jaren 80 tot heden,zoals van: Pearl Jam, U2, Kensington,the Cure Black Crowes, Red Hot Chili Peppers, INXs, David Bowie,Live, the Scene, Stone Temple Pilots etc. We zoeken een toetsenist(e) vanaf leeftijd v ongeveer 30 jr of ouder. Goede instrumentbeheersing v toetsen en … meer »

Bert Mommers

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 63x bekeken

Ben jij de zanger(es), die het leuk vindt om met 50 plussers muziek te maken, en wil jij het gezicht van onze band worden? Meld je dan aan, en kom kennismaken. Wij repeteren elke dinsdag avond van 19.00 - 22.30 uur, in Marienheem. Ons repetoire staat nog niet vast, ook jij hebt een stem in het samenstellen. WIj gaan er van uit dat als er 1 bandlid een nummer niet ziet zitten, wij deze ook direct … meer »

Fred van den driessche

Challenge?

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 163x bekeken

Challenge?Bestaande band met ervaren muzikanten zijn met enige spoed op zoek naar een groevende en strakke bassist(e)! We zoeken een gedreven persoonlijkheid die het een uitdaging vindt om eigen werk te spelen! Onze muziek laat zich het best omschrijven als een combinatie van funk, rock en pop doordrongen met een soulvolle saus verzorgt door onze lead en backing vocals. Optredens staan gepland. Repeteren omgeving … meer »

Muzikantenbank user symfonischekeyswanted@outlook.comsymfonischekeyswanted@outlook.com

Uitdaging?

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 242x bekeken

Uitdaging?Bestaande band met ervaren muzikanten zijn met enige spoed op zoek naar een toetsenist(e)! We zoeken een gedreven persoonlijkheid die het een uitdaging vindt om mooie string partijen voor zijn/haar rekening te nemen en goed overweg kan met piano partijen. We spelen uitsluitend eigen werk die zich het best laat omschrijven als een combinatie van funk, rock en pop doordrongen met een soulvolle saus … meer »

Muzikantenbank user symfonischekeyswanted@outlook.comsymfonischekeyswanted@outlook.com

Bigband zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 70x bekeken

Bigband zoekt gitaristDe leukste bigband van het land van Maas en Waal zoekt: Gitarist! We spelen diverse stijlen en brengen een avondvullend programma. We spelen onder andere jazz-standards, maar brengen ook dansbare popmuziek van de zeventiger jaren t/m hedendaagse pop. Kortom: Een gevarieerd repertoire gebracht door een enthousiaste, gezellige groep mensen! We repeteren elke donderdagavond (behalve de schoolvakanties) … meer »

Muzikantenbank user Theo JansenTheo Jansen