Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock Power Trio zoekt nieuwe drummer, regio Den Haag

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 76x bekeken

Rock Power Trio zoekt nieuwe drummer, regio Den HaagWij, een gitarist/zanger en bassist (Dirty Frank & The White Russians) zijn wegens het vertrek van onze drummer op zoek naar een gemotiveerde drummer die ons komt versterken. Wij hebben de afgelopen 2 jaar een goed repertoire opgebouwd en willen hier graag een doorstart mee maken en weer gaan optreden. Wij spelen eigen (blues) rock nummers in de stijl van Led Zeppelin, Deep Purple, QOTSA. Ben jij … meer »

Muzikantenbank user Jasper MieropJasper Mierop

Gezocht Drummer en bassist!

Bassist en Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 156x bekeken

Daar onze band de afgelopen tijd behoorlijk aan verandering onderhevig is geweest zijn wij naarstig op zoek naar een drummer en bassist. Wij spelen met veel lol en enthousiasme covers uit de 60/70er jaren... Wij oefenen in principe op woensdag maar ook dat is bespreekbaar... Zin om te spelen..? Laat het ons weten! Mvg Without Theo 06-14140651

R

Dit kan je kans zijn

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 135x bekeken

Dit kan je kans zijnPeter Bourbon zoekt voor het uitbrengen van singles de juiste Zanger/Zangeres liefst met ervaring in het maken van eigen muziek. In dit geval praten we over Rock muziek maar dan net anders dan anders,ik zoek mensen die uit hun comfortzone willen komen om de juiste zang melodien te verzinnen in dit Project. Ook een toetsenman word gezocht.... de songs zijn al afgeschreven en op demo gezet ...maar … meer »

Muzikantenbank user Peter BourbonPeter Bourbon

Punk/garage/gitaarrock zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 98x bekeken

Hoi Wij zijn een drummer, gitarist en bassist uit Den Bosch en willen een orkest beginnen met invloeden van The Pixies tot the Ramones, Buzzcocks. Het idee is een paar covers maar vooral eigen materiaal. We zoeken iemand tussen de 40 en 60 die vooral erg aardig is en leuke teksten kan schrijven. Vooral vrijdag en zondagavonden repeteren en af en toe het podium op

Harm

Metalband zoekt lead gitarist

Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 104x bekeken

Hoi! Onze band is op zoek naar een lead gitarist die graag in een metal band zou willen spelen. Wij zijn zelf rond de leeftijd van 18-20 jaar en tot nu toe bestaat de band uit een rhythm gitarist, drummer en een toetsenist. Op dit moment willen we vooral covers doen maar af en toe willen we ook met onze eigen nummers bezig. Wij oefenen in Rijssen, dit doen we om de week op zondag van 14:00 tot 16:30. … meer »

Endless Silence