Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Brabant, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Santana Tribute Band Fuente Del Ritmo zoekt ZANGER

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 958x bekeken

Santana Tribute Band Fuente Del Ritmo zoekt ZANGEROpgericht in sept 2017 speelt Santana Tribute Band Fuente Del Ritmo al enige jaren met een bezetting van 8 ervaren muzikatnen met veel passie en enthousiasme de wereld beroemde Latin Rock muziek van Santana. Dit doen wij met 2 zangers waarvan er 1 helaas onlangs gestopt is. Daarvoor zoeken we nu een vervanger. Hou je van Santana en denk je dat je de Soul en Groove van voormalige Santana zangers … meer »

Bill

Soulband B-Soul zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 870x bekeken

B-Soul is een swingende Soulband uit Oirschot. De naam is een verwijzing naar hart en ziel dat de band in de muziek wil leggen en probeert over te brengen op het publiek. De 10-koppige band speelt soulnummers van onder andere Aretha Franklin, Stevie Wonder, James Brown, Etta James, maar ook soulnummers van Amy Winehouse, James Brown, The Isley Brothers, Tina Turner en Sam & Dave. Er worden ook uitstapjes … meer »

Eric de Hoogt

Percussionist gezocht voor Ierse folkband Grámhara

Percussionist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 948x bekeken

Grámhara is, begin maart 2024, nog steeds op zoek naar een percussionist(m/v). Onze voorkeur gaat uit naar iemand met affiniteit en ervaring met Ierse folk, die diverse percussie-instrumenten bespeelt, maar met name de bodhran. Wie voelt er iets voor om eens kennis te maken, om onze nummers eens aan te horen bij een repetitie en misschien de stap te zetten naar deelname. Leeftijd speelt geen rol(wij … meer »

Adrie Smits

Bassist(e) gevraagd uit Eindhoven of omgeving

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 1894x bekeken

Bassist(e) gevraagd uit Eindhoven of omgevingLiefst z.s.m...... We willen in een workshopband gaan spelen en krijgen daarin professionele begeleiding. Alle apparatuur is aanwezig voor gebruik. 1,5 uur zeer gericht repeteren. Kosten 16,50 per persoon. Iets voor jou?... Laat snel wat weten. Kijk niet naar de plaatsingsdatum want er worden steeds nieuwe muzikanten gevraagd bij ons.

Nico Spruijt