Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Harmonie te Hasselt

Blazer en Percussionist gezocht in Limburg (België) | 61x bekeken

De voorzitter van de harmonie en drumband van Hasselt zoekt een coach om de drumband te dirigeren of te begeleiden. Repetities gaan door op maandagavond van 18h30 tot 19h30 in zaal Elckerlyc te St-Lambrechts-Herk Hasselt. Heb jij hier interesse voor dan horen wij dit graag en kan je contact opnemen met de voorzitter Edgard met GSM nummer 0475 44 82 12 Bij Edgard kan je al je verdere vragen stellen. … meer »

Swaanen Chris

Ervaren coverband zoekt sologitarist

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 197x bekeken

Bericht: Hallo muzikanten ,wij zijn een coverband met een jarenlange ervaring die op zoek zijn naar sologitarist.De band bestaat uit zes personen normaal gesproken maar de sologitarist heeft voor een andere richting gekozen.De band bestaat verder uit een drummer ,slaggitarist,basgitarist,toetsenist en een zanger.Het repertoire is heel divers van 60,70,80-ger jaren tot heden met nummers van de Dijk … meer »

Muzikantenbank user Rineke van HaastrechtRineke van Haastrecht

Toetsenist(e) gezocht

Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 106x bekeken

Wij zijn één van de langst bestaande coverbands van stad Groningen. Geen "broodspelers". We zijn senioren, maar zijn niet blijven hangen in een eenzijdige stijl. Het repertoire bestaat uit herkenbare top-50 songs vanaf midden jaren zestig tot even over het millennium. Kortom, alles wat direct een lichtje doet branden. Onze toetsenist is "geëmigreerd" (lol). We zoeken dus een nieuwe toetsenist(e). Je … meer »

Henk

Young @ Heart zoekt sologitarist

Gitarist gezocht in Sneek (Friesland) | 166x bekeken

Young @ Heart zoekt een sologitarist. Wij spelen vnl blues en rock uit de jaren 60 en 70 (Clapton, Stones, Dylan, etc.). We oefenen in principe 1 x per week op dinsdagmiddag in IJlst. De band bestaat op dit moment uit: zangeres, drummer, gitarist en bassist, allemaal +50. Is het misschien iets voor jou, reageer dan op tel.nr 06-48209005 of email: douwevisser@****.nl

Douwe

Toetsenist zanger

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 106x bekeken

Ik ben op zoek naar een Toetsenist Zanger met Zanginstallatie. Om met een Zangeres een duo te vormen . omgeving Tilburg. 55 Plus geen Nederlands talige muziek. Maar. Soul Country rok en roll etc. voor feestjes partijen braderies. Zangeres is modern en goede vershijning. Ik hoor het graag

diana

Ezieband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 114x bekeken

Ezieband zoekt toetsenistEzieband is een 6-persoons formatie, 2x gitaar, bas, drums, sax, en zangeres. We spelen covers van U2 tot Joe Cocker. er is een compleet ingerichte oefenruimte beschikbaar (incl. eenvoudig keyboard), dicht bij Station Den Haag Centraal. We spelen al jaren in dezelfde bezetting en hebben inmiddels een behoorlijk niveau. We hopen dan ook op een toetsenpersoon met een behoorlijke vaardigheid op haar/zijn … meer »

Muzikantenbank user RolfRolf