Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gevorderde drummer gezocht voor beginnende Beatle coverband. Omgeving A'dam/Utrecht

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 121x bekeken

Ben je een gevorderde drummer met enige podiumervaring en enthousiasme voor Beatle-muziek en ben je bij voorkeur 50-er, 60-er uit de omgeving Amsterdam/Utrecht, dan willen we graag kennismaken. Kunnen zingen is een pre! Ik heb zelf 15 jaar podiumervaring in een Classic Rock coverband (dozijn gigs per jaar). Ik speel gitaar en vnl. 2de stem zang. Ik heb intussen contact met geïnteresseerden die … meer »

Manoël Nguyen

Auditievoorbereiding voor amateur vocalisten....

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 81x bekeken

Jij bent 40-plusser. Hebt ooit in bandjes gezongen maar bent gestopt ivm werk of privé. Inmiddels heb je weer meer tijd en gereageerd op een advertentie. Alleen voel jij je onzeker. Dan heb ik de oplossing, gaan we samen oefenen (ik op gitaar). Voor mij een stukje hobby, gaat jou niets kosten. Regio Eindhoven (straal 45km). Ben je e.v. geïnteresseerd, neem maar contact op en zien we wel. Alexander.

A.A. (gitaar)

CLAF zoekt drummer/percussionist

Drummer en Percussionist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 152x bekeken

Crazy Like A Fox (CLAF) is een elektrische Band (CLAF 1), een akoestisch Duo (CLAF 2), en een akoestisch Quattro (CLAF 3). We schrijven de muziek zelf maar spelen ook heel oude blues. We zoeken een percussionist/drummer die in staat is de 3 CLAFS te ondersteunen. Steekwoorden: plezier; lekker optreden; goed oefenen; allesbehalvemetal; King Creosote; geen grote ego’s; afspraak is afspraak; geen jonge … meer »

Dirk Alberti

Gezocht een drummer voor onze coverband Rotterdam Rijnmond

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 97x bekeken

Nu we na een jaar Corona weer in de repetitieruimte mogen repeteren, zijn we weer enthousiast aan de slag gegaan. Helaas heeft onze drummer onlangs opgezegd , en daarom zoeken wij een drummer of drumster. Wij (bassist, sologitarist/zanger en slaggitarist/zanger) hebben al vele jaren een coverbandje (omgeving Rotterdam/Capelle/Barendrecht/Rhoon) waarin we met veel plezier beleven aan het samen muziek … meer »

The Pinballwizzard

Band zoekt gitarist.

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 206x bekeken

Wij zijn een coverband bestaande uit zanger, drummer, bassist, gitarist en toetsenist en zoeken nog 1 gitarist. Kan gaan om solo en of slag. Als je kunt zingen (koortjes, 2e stem) is dat een pre. Wij zijn een eigenzinnig clubje met eigenzinnige veelal onbekende covers. We oefenen een keer per week en variëren in leeftijd van eind veertig tot 70. We komen uit de regio Herpen, Ravestein, Reek en … meer »

Jan

Gitarist gezocht voor sludge/ doom/ stoner/ post metal band

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 103x bekeken

Wij, bassist en drummer, zoeken een gitarist die samen met ons een nieuwe band wil oprichten. Leeftijd boeit niet maar wij zijn veertigers. Het liefst knetterharde sludge/ doom (als Amenra, Primitive Man, Body Void, Bongripper) maar we zijn ook niet vies van stoner (Kyuss, Monolord, Clutch etc) en postmetal/ postrock (Neurosis, Sumac, Russian Circles, Mono etc) We beschikken over een eigen oefenruimte … meer »

Nico Beemster

Hee Sologitarist, kijk eens naar onderstand verhaal

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 365x bekeken

Hoi Sologitarist Ja, wij snappen dat Corona het er niet leuker op heeft gemaakt voor ons allen, als muzikanten. Ja, wij snappen dat er steeds meer bands uit elkaar gaan omdat zij er geen zin meer in hebben waardoor de fut eruit is. En ja, wij snappen dat jij misschien door je leeftijd, door je eventuele negatieve ervaringen met andere bands, door te weinig uitdaging, door te weinig perspectief … meer »

Muzikantenbank user BamBam53BamBam53

Gitarist gevraagd (el./ak.)

Gitarist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 438x bekeken

De band "Breeze-In" is net opgericht en wil straten in een semi-akoestische setting waarbij melodieuze meerstemmige zang in de stijl van Venice, CSN, Eagles etc. een belangrijke rol speelt. Het beste kan je onze stijl benoemen als 'Easy Listening with a Bite'. Onze bezetting bestaat uit allemaal ervaren muzikanten in de leeftijd tussen de 40 en 75 jaar: zanger, keyboard/gitaar, percussie en bas. Wij … meer »

Muzikantenbank user Ted ValkTed Valk