Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bigband zoekt (bas)gitarist

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 53x bekeken

Ter versterking van onze ritmesectie zoeken we een ervaren gitarist. Wij repeteren elke dinsdagmiddag in Cafe Stroop in Bosschenhoofd. We spelen het klassieke bigbandrepertoire aangevulde met arrangementen van modernere nummers. Lijkt het je wat, kom eens luisteren of neem contact op via onze website.

A. de Gruijter

Bigband zoekt trombonist

Blazer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 56x bekeken

Voor uitbreiding van onze trombonesectie zijn wij op zoek naar een goede trombonist. Ons repertoire is klassiek bigband en modernere nummers in bigbandarrangement. Repetities worden gehouden in Bosschenhoofd op dinsdagmiddag. Heb je interesse, kom eens langs of neem contact met ons op via de website www.bigband-ngng.nl.

A. de Gruijter

Bigband zoekt trompettist

Blazer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 52x bekeken

Wij zoeken versterking in de trombonesectie van onze bigband. Door de gemiddeld wat hogere leeftijd hebben we nog wel eens uitvallers en daarom zoeken we versterking in deze sectie. Wij spelen het klassieke bigbandrepertoire aangevulde met arrangementen van modernere nummers. Repetities worden gehouden op dinsdagmiddag in een gezellig cafe in Bosschenhoofd waar ook wel eens wordt opgetreden. Als het … meer »

A. de Gruijter

Trombonist m/v gezocht

Overig gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 184x bekeken

Trombonist m/v gezochtWij hebben bij de “Black Sheep Swing Band” plaats voor een trombonist. Kan jij goed lezen en wil je veel verschillende soorten muziek spelen? Kom dan eens kijken of je het leuk vind om met deze unieke en gezellige band mee te willen gaan spelen. We repeteren op woensdagavond In Fijnaart. Voor meer informatie zie: www.blacksheepswingband.nl. Of stuur mij gerust een persoonlijk berichtje. https://www.facebook.com/BlackSheepSwingBand/

Edwin Matthee

The Carol Lyne Band zoekt solo gitarist

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 188x bekeken

The Carol Lyne Band zoekt een sologitarist omdat onze huidige solo gitarist stopt. Kernwoorden zijn: gedreven, ervaren, team player, eigen inbreng, humor, snel repertoire eigen kunnen maken, in bezit van eigen apparatuur en vervoer. Als je er ook nog bij kunt zingen is dat zeker een pre. De band bestaat momenteel uit; drummer, zangeres, bassist en slaggitarist en repeteert wekelijks in Zandvliet, Belgie … meer »

Muzikantenbank user Jurgen de PoorterJurgen de Poorter

Saxofonist/klarinetist

Blazer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 205x bekeken

Jazzy trio (gitaar/zang, bas en drums) zoekt saxofonist en/of klarinetist. Ook fluitist is welkom Veel eigen nummers. Creativiteit en plezier is onze ambitie. 10 kleinschalige optredens per jaar. Omgeving Bergen op Zoom.

Ton Manni

Coverband zoekt slaggitarist

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 288x bekeken

Coverband regio Oudenbosch/Etten-Leur (2 x per maand repeteren, ongeveer 6 optredens per jaar) zoekt een slaggitarist die ook niet bang is om ook af en toe 3e stem te zingen. Ben jij in het bezit van eigen gitaren (elektrisch en akoestisch) en je eigen versterker en heb je zin om bij een enthousiaste band te spelen? Mail ons je motivatie en muzikale ervaring: info@************.nl

Graham Tweed

The Trap - Rock & Blues Band zoekt een all-round GITARIST M/V en een ZANGER

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 400x bekeken

The Trap - Rock & Blues Band zoekt een all-round GITARIST M/V en een ZANGERThe Trap - Rock & Blues Band zoekt een all-round GITARIST M/V en een ZANGER (of een gitarist/zanger, dat is helemaal ideaal...). Huidige bezetting: zangeres, gitarist, bassist, drummer. Omgeving Roosendaal. Leeftijden: 30-60 jr (of zoiets). Wekelijkse repetities op dinsdag avond. Covers, maar die hoeven niet per sé als het origineel te klinken. Doel: regelmatig optreden voor de lol in het lokale circuit … meer »

Ed den Ouden