Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt zanger(es) en lead gitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 268x bekeken

Beste muzikanten, 4KIX zoekt een nieuwe zanger(es) en een lead gitarist en als je na het lezen van deze advertentie geïnteresseerd bent dan kun je ons bereiken op: info.4kix@*****.com. De naam 4KIX betekent: “voor de lol”, en dat vat simpel samen waarom wij als een band muziek maken. Maar natuurlijk willen we ook dat onze muziek door zo veel mogelijk mensen gehoord wordt, of dit nu optredens … meer »

Muzikantenbank user Tim StanderTim Stander

Vocalen m/v

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 621x bekeken

Vocalen m/vVoor onze rock formatie met uitsluitend eigen werk zijn wij op zoek naar een enthousiaste backing vocalist. We zijn allemaal ervaren muzikanten en hebben het nodige te bieden als we weer op het podium kunnen staan! We beschikken over een vaste ruimte en eigen geluidsinstallatie. We zoeken een gemotiveerde en gedreven vocalist met passie en toewijding. Een fijne aanvulling op ons muzikaal geheel die … meer »

gerard damen

(Progressieve) rockband zoekt een ervaren bassist

Bassist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 446x bekeken

(Progressieve) rockband zoekt een ervaren bassistOnze rock band is op zoek naar een ervaren en gedreven bassist met een professionele instelling. We zoeken iemand die het tof vindt om eigen materiaal te spelen, affiniteit heeft met het genre (uiteenlopende invloeden binnen de stijl) een ervoor gaan mentaliteit en de nodige podium ervaring. Wij zijn allen ervaren muzikanten die met veel plezier al een geruime tijd bij elkaar zijn. Bezetting: drums … meer »

patrick

Reggaeband zoekt drummer

Drummer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 920x bekeken

Reggaeband zoekt drummerH.I.M. Children zoekt naar een strakke (reggae)drummer 🥁!! Wij werken hard aan een nieuwe show met geheel eigen nummers zowel oud als nieuw. Band bestaat nu uit zanger, bassist, slag/solo gitarist, toetsenist en drumcomputer 🤪 Wat voor drummer zoeken wij? Wij zoeken een drummer die net als onze Japanse drummer strak door kan gaan, leeftijd speelt geen rol, ambitie daar integen wel. Wij zoeken … meer »

Muzikantenbank user Patrick HuijbregtsPatrick Huijbregts