Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

4KIX zoekt Lead Gitarist

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 216x bekeken

Beste muzikanten, 4KIX zoekt een lead gitarist en als je na het lezen van deze advertentie geïnteresseerd bent dan kun je ons bereiken op: info.4kix@*****.com. De naam 4KIX betekent: “voor de lol”, en dat vat simpel samen waarom wij als een band muziek maken. Maar natuurlijk willen we ook dat onze muziek door zo veel mogelijk mensen gehoord wordt, of dit nu optredens is of muziek online zetten. … meer »

Muzikantenbank user Maarten van ToornMaarten van Toorn

Bassist

Bassist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 571x bekeken

Folk'Jazz is een bandje uit Bergen op Zoom. We repeteren gemiddeld één keer per week op verschillende locaties. We maken lichte jazzy/bossa muziek, veelal eigen composities met veel ruimte voor improvisaties. Helaas gaat de bassist ons verlaten. We zoeken een bassist die creatief is en volgens akkoordenprogressies met ons wil samenspelen. Bezetting: zang/gitaar, drums, trompet en dwarsfluit/tenorsax. Leeftijd … meer »

Ton Manni

Gezocht Solo gitarist

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 411x bekeken

• Wij zijn nu met zijn drietjes (zang & gitaar / bas/ drum). Ons repertoire is zeer gevarieerd en bestaat uit covers van de zestiger jaren tot nu (o.a van Johnny Kid & the Pirates, Eric Clapton, Them, Tom Petty, David Bowie, maar ook nummers van bands als Placebo, Kings of Leon, Hives, Pixies, Radiohead). We hebben een repertoire van 33 nummers om uit te kiezen. We hebben dik twintig jaar ervaring … meer »

Marc

Semi akoestische band regio Roosendaal zoekt akoestisch gitarist (evt ook zang)

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 338x bekeken

We zijn op zoek naar een enthousiaste gitarist(e) voor onze semi akoestische popcoverband. De band bestaat verder uit een zangeres (40+), enthousiaste drummer (60+) en een veelzijdige toetsenist (40+). Repeteren vooralsnog om de week in het dorp Heerle op de woensdagavond. Er is een PA aanwezig. Kenmerk is dat het allemaal wel wat minder hard kan. Dus ruilen we wat volume in voor nuance, variatie … meer »

Wilfred Wayop

Bassist gezocht voor semi akoestische popcoverband regio Roosendaal

Bassist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 380x bekeken

We zijn op zoek naar een enthousiaste bassist(e) voor onze semi akoestische popcoverband. De band bestaat verder uit een zangeres, enthousiaste drummer en veelzijdige toetsenist. Voor de rol van gitarist zoeken we nog iemand. Repeteren om de week in het dorp Heerle op de woensdagavond. Ons concept is dat het allemaal wel wat minder hard kan dus we ruilen wat volume in voor nuance, variatie en … meer »

Wilfred Wayop

Bluesband zoekt Hammond-player

Toetsenist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 189x bekeken

Bluesband zoekt Hammond-playerGezocht: Hammond player! Wij, 4-koppige blues-muziekanten uit omgeving Dordrecht Rotterdam Breda, zijn op zoek naar een getalenteerde Hammond player. Ben je op zoek naar een getalenteerde band met skills en hart voor blues - rock - en en funk in hart en nieren en ga je een serieuze band niet uit de weg….? • Leeftijd betreft ergens tussen de 25 en 45 jaar. • Je hebt echte ervaring … meer »

Muzikantenbank user GVGV

Toetsen.

Toetsenist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 160x bekeken

wij zoeken een toetsenist,liefst gepensioneerd wij repeteren vrijdag ochtend in zevenbergen. maken muziek uit de jaren 60-70.wij repeteren van 10uur tot 13uur met koffie en worstenbrood. wij willen af en toe ook optreden.en ook voor de gezeligheid. tel.van mij(ad verschuren) is 0640694549.

piet kanters

Bassist(e) gezocht voor bigband

Bassist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 348x bekeken

Bassist(e) gezocht voor bigbandBill Bounders Orchestra uit Bergen op Zoom zoekt een bassist als opvolger van onze vaste invaller. Contrabas of basgitaar, beide instrumenten zijn welkom. Het kunnen lezen van bigband scores is wel een vereiste. Alleen over akkoorden spelen is bij veel arrangementen niet voldoende. Ons repertoire bestaat uit de standaard swingnummers, maar ook meer moderne en Latin arrangementen worden gespeeld. We … meer »

Muzikantenbank user Stan WulffaertStan Wulffaert