Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer en bassist gezocht

Bassist en Drummer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 316x bekeken

Gitarist/zanger zoekt drummer en bassist. Blues en americana zij mijn ding. Maar wel ingestudeerd en vastomlijnd dus geen "blues in A", maar strakke nummers, wat dus wel betekend dat er gerepeteerd gaat worden. Ben zelf ervaren muzikant, en ben op zoek naar dito mede muzikanten. Ben jij die ervaren drummer of bassist met shuffle-feel, discipline en ambitie? Ik hoor graag van je

Maro

Backing m/v

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 243x bekeken

Backing m/vOnze rockband zoekt een enthousiaste backing vocalist die ervaring heeft met het zingen van koortjes. Een prettige persoonlijkheid die echt op zoek is om de lead zang te ondersteunen en een uitgesproken passie heeft voor het meerstemmig zingen. Uiteraard affiniteit met de stijl. We spelen een mengeling van pop/rock tot de meer symfonische en progressievere werken. Uitsluitend eigen materiaal. We … meer »

patrick

Trompettist gezocht voor coverband OnCue, West-Brabant

Blazer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 365x bekeken

Trompettist gezocht voor coverband OnCue, West-BrabantBen jij een ervaren trompettist en toe aan een nieuwe uitdaging? Kom dan de blazerssectie van OnCue versterken en voeg je eigen inbreng toe aan de bestaande blaaspartijen! Met ruim 28 jaar repetitie- en podiumervaring is coverband OnCue volop in beweging. De heerlijke mix van 70'er songs tot recent werk, de verrassende blazerssectie en de het net iets rauwere geluid met een combi van rock, blues, … meer »

Muzikantenbank user Koert HommelKoert Hommel