Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Allround zanger zoekt zangeres.

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 135x bekeken

Ik ben allround muzikant en zoek via deze weg een allround zangeres die met mij een gezellig leuk en professioneel duo wil starten voor feesten, evenementen en partijen. Denk hierbij aan nummers van Bzn, Nederlandstalig, Country, Marvericks, Tina Turner, Amy Winehouse etc. maar grotendeels het dansbare repertoire. Geluidsinstallatie en repetitie ruimte is aanwezig. Ik ben 48 jaar, muzikaal ruimdenkend, … meer »

Bassman 70

GEZOCHT: (ON)ervaren bassist, drummer en zanger/zangeres

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 178x bekeken

Hallo Muzikanten. Mijn naam is Sander, ik ben 20 en kom uit Hoeven (tussen Breda en Roosendaal) Ik heb ongeveer 2 jaar ervaring op mijn gitaar en nog geen podiumervaring. Daarom ben ik rondom Breda op zoek naar een Drummer, Bassist en eventueel zanger/zangeres om samen mee te leren, lachen en rocken! Zelf luister ik heel veel verschillende soorten muziek maar speel het liefst Rock/classic rock/ … meer »

Muzikantenbank user Sander Van de RietSander Van de Riet

Solo Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 177x bekeken

Wij zijn '' the carol lyne band'' en zijn woonachtend in oosterhout,tholen en zandvliet, waar we ook repeteren in een zaaltje. We spelen alle soorten rock en zoeken daar een solo gitarist voor die zich daarin wil uitleven.Als je een keer wil komen repeteren [maandag] ben je van harte welkom.M.vr.gr. frank tim.bram@*******.com06 31501850

frank

Toetsenist gezocht voor leuke hobby band

Toetsenist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 123x bekeken

wij zijn een hobby band, die een maal per week oefent. We spelen van alles en zijn al zo'n 10 jaar samen. Onze leeftijd varieert van 35 tot 60 jaar. We zijn geen broodspelers, maar willen wel graag een paar keer per jaar ergens spelen. Ons repertoire bevat voor iedereen wat wils, en is zeker altijd bespreekbaar. Denk je iets toe te kunnen voegen, kom dan naar Roosendaal om een keer mee te spelen.

Kees Goverde

Bassist

Bassist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 332x bekeken

Gezocht : een leuke , gezellige veelzijdige flexibele bassist ! Wie zijn wij ? Momenteel een 6 koppige gitaar coverband , met meerstemmige zang bestaande uit 2 slaggitaristen , 1 leadgitaar , een strakke drummer , 3 vocalisten ,waarvan 1 vrouw . In leeftijd en ervaring variërend van 50plussers , tot jonge talenten , van zeer ervaren tot minder ervaren . We spelen wekelijks in onze eigen oefenruimte … meer »

Don de Vink

Bigband zoekt (bas)gitarist

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 150x bekeken

Ter versterking van onze ritmesectie zoeken we een ervaren gitarist. Wij repeteren elke dinsdagmiddag in Cafe Stroop in Bosschenhoofd. We spelen het klassieke bigbandrepertoire aangevulde met arrangementen van modernere nummers. Lijkt het je wat, kom eens luisteren of neem contact op via onze website.

A. de Gruijter

Bigband zoekt trombonist

Blazer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 152x bekeken

Voor uitbreiding van onze trombonesectie zijn wij op zoek naar een goede trombonist. Ons repertoire is klassiek bigband en modernere nummers in bigbandarrangement. Repetities worden gehouden in Bosschenhoofd op dinsdagmiddag. Heb je interesse, kom eens langs of neem contact met ons op via de website www.bigband-ngng.nl.

A. de Gruijter