Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Kingdom Divided zoekt nieuwe zangeres!

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 100x bekeken

Kingdom Divided zoekt nieuwe zangeres!Style: Female Fronted Symphonic Metal (Geen covers) Omgeving: Steenbergen Leeftijd: 19 - 35 Wij “Kingdom Divided” zoeken een gemotiveerde zangeres voor onze Symphonische Metal band. Elke week repeteren wij in onze vaste repetitieruimte in Steenbergen (NB). Wij zoeken iemand die ervaring heeft met schrijven en/of de motivatie heeft om veel bezig te zijn met schrijven van eigen muziek. Ervaring … meer »

Muzikantenbank user Maickel De GrootMaickel De Groot

Blazer gezocht!

Blazer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 150x bekeken

​Heeho - voor onze band in heroprichting met vérse krachten, zoeken deze 7 een trompettist/trombonist om samen met onze altsaxofoniste de blazerssectie ​te vormen. Backing vocal = 'n plus, leeftijd = no worry, Muziek = eigen werk en enkele covers in de frisse Pop/Funk/Jazz/Soul/Reggae-sector. Info & toestanden : freakwig@*******.com of 03.633.27.42​​ Repetities in het Belze Kapellen, … meer »

Herwig Marynissen

80's now zoekt toetsen!

Toetsenist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 323x bekeken

80's now zoekt toetsen!80's now! ...is een initiatief van Sebas en Petra Honing en Stefan Maas. Ze zijn allen die 80-er jaren niet uitgekomen qua muzieksmaak. De sound, de foute vibe en look. Het blijft leuk en laten we wel wezen: de beste muziek is in de 80's gemaakt. Denk je er ook zo over? Top. Speel je toetsen? Topper! Leeftijd is niet belangrijk. Doel is om gewoon lekker te spelen. Af en toe te repeteren om … meer »

Muzikantenbank user Petra HoningPetra Honing

SoGett wil Full Gear (Gezocht Toetsenist)

Toetsenist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 1034x bekeken

SoGett wil Full Gear (Gezocht Toetsenist)SoGett streedt als duo op onder de naam SoGett 2 Americana. Voor diverse gelegenheden is het echter fijn om met complete band op te treden. Daarom zijn we op zoek naar een ervaren toetsenist om de formatie: SoGett Full Gear compleet te maken. Het repertoire staat vast, PA en installatie voor in-ear monitoring is geregeld. Tijdens optredens begeven we ons op een road trip door het landschap van … meer »

M. Hendriks

Gezocht muzikanten / songwriter

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 563x bekeken

Gezocht muzikanten / songwriterWelkom Fijn je mij vindt. Samen muziek maken, een band vormen. Ooit optreden op Castlefest voor een mooi publiek is 1 van mijn dromen en uitdagingen. Misschien is dat ook jouw uitdaging??? Het contact maken en een voelen met het publiek. Zelf zing ik en mijn droom is met anderen aparte (eigen) muziek te maken. Ik heb veel gezongen in koren. Aantal musicals. 7 jaar klassieke zangles genoten. … meer »

Muzikantenbank user Ingrid SwinkelsIngrid Swinkels

The Trap CoverT zoekt TOETSEN (Roosendaal)

Toetsenist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 183x bekeken

The Trap CoverT zoekt TOETSEN (Roosendaal)Op dit moment zijn we al behoorlijk compleet: 2 x zang (male & female), 2 x gitarist, bassist en een drummer. We missen nog een toetsenist M/V. Omgeving Roosendaal. Leeftijden: 25-60 jr (of zoiets). Wekelijkse repetities op dinsdag avond (19:30-22:30, bij De Suite/CVK Roosendaal). Covers, maar die hoeven niet per sé exact als het origineel te klinken. Doel: regelmatig optreden voor de lol in … meer »

Gitarist Roosendaal

Drummer en Bassist zoeken bandleden! M/V

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 424x bekeken

Voor een nieuw op te richten band in de regio Bergen op Zoom/Woensdrecht zijn wij nog op zoek naar een zanger, solo-gitarist, slag-gitarist en eventueel een toetsenist. We willen beginnen met het coveren van Rock en Blues afgewisseld met akoestische nummers. Op korte termijn kunnen we beschikken over een oefenruimte in Hoogerheide. (hiervoor betalen we een kleine bijdrage per maand) Repeteren wordt … meer »

Muzikantenbank user Jarno MaaskantJarno Maaskant

Accordeonist gezocht omgeving Bergen op Zoom

Accordeonist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 248x bekeken

Accordeonist gezocht voor het versterken van de janvandeveldegroep.Voorkeur voor musette achtige stijl,die past het best bij de liedjes De bezetting is contrabas /gitaar en zang Alle liedjes die gespeeld worden zijn door jan van de Velde geschreven en vallen in categorie luisterliedjes ben je muzikaal en heb je improvisatie talent bel me dan gerust even 0167 503104 .Groep bestaat uit Jan vd Velde … meer »

Muzikantenbank user Jan Van de VeldeJan Van de Velde