Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Reggaeband H.I.M. Children

Blazer, Drummer en Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 160x bekeken

Reggaeband H.I.M. Children zoekt muzikanten. Wij zijn H.I.M. Children en wij zoeken nog een paar enthousiaste muzikanten (drummer, slag/solo gitarist(en) toetsenist en/of blazers), wij spelen een geheel eigen repetoire. Wij repeteren iedere 2 weken op zaterdagmiddag in Roosendaal. Ons doel is zsm het podium op en H.I.M. Children op de kaart te zetten!

Muzikantenbank user Patrick HuijbregtsPatrick Huijbregts

Accordeonist gezocht omgeving Bergen op Zoom

Accordeonist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 69x bekeken

Accordeonist gezocht voor het versterken van de janvandeveldegroep.Voorkeur voor musette achtige stijl,die past het best bij de liedjes De bezetting is contrabas /gitaar en zang Alle liedjes die gespeeld worden zijn door jan van de Velde geschreven en vallen in categorie luisterliedjes ben je muzikaal en heb je improvisatie talent bel me dan gerust even 0167 503104 .Groep bestaat uit Jan vd Velde … meer »

Muzikantenbank user Jan Van de VeldeJan Van de Velde

Turkse band zoekt percusionist & klarinettist

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 167x bekeken

Turkse band zoekt percusionist & klarinettistHoi, Wij zijn een Turkse band en willen stappen nemen om professionele opnames te maken om een single uit te brengen. We hebben ook concerten 80% in Duitsland. Bij interesse voor de opnames en/of concerten zouden we graag in contact met je komen. We zoeken momenteel -Percusionist en/of Drummer -Klarinettist Youtube Channel https://www.youtube.com/mehtabguitar Instagram www.instagram.com/mehtab.guitar Tel: 0681381937

Muzikantenbank user Mehtab Guitar BandMehtab Guitar Band

Reggae/dancehallbaand zoekt .....

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 482x bekeken

Reggae/dancehallbaand zoekt .....Wij zoeken een strakke drummer maar wie zijn wij? Wij zijn: Kenny Weed & Free Mind Empire Kenny Weed is geen nieuwe naam in de reggae/dancehall scene in Nederland. Hij werd bekend door zijn unieke, diverse stijl en flow. Hij heeft al veel optredens gedaan en brengt regelmatig nieuwe nummers uit. Ook is hij actief in andere muzikale scènes en heeft hij een eigen radio-programma. Als leadzanger … meer »

Muzikantenbank user Patrick HuijbregtsPatrick Huijbregts

The Plan zoekt ruige stem.

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 412x bekeken

Wij zijn The Plan, helaas heeft onze zangeres besloten om te stoppen en dus zijn we op zoek naar een goede rock zanger of zangeres. We spelen rock covers maar zijn ook niet bang om een eigen interpretatie neer te zetten van het een en ander, we spelen dus niet de cd na. We zijn normaal met z'n 5en bass, drum, 2x gitaar en zang. Alleen ontbreekt de zang dus nu helaas. https://m.facebook.com/theplanofficial/?ref=bookmarks https://www.youtube.com/theplanofficialband Meer … meer »

Milan van Lien

The Trap - Rock & Blues Band zoekt een toetsenist M/V

Toetsenist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 857x bekeken

The Trap - Rock & Blues Band zoekt een toetsenist M/VThe Trap - Rock & Blues Band zoekt een toetsenist. Huidige bezetting: 2 x zangeres, 2 x gitarist, bassist, drummer. Omgeving Roosendaal. Leeftijden: 30-60 jr (of zoiets). Wekelijkse repetities op dinsdag avond. Covers, maar die hoeven niet per sé als het origineel te klinken. Doel: regelmatig optreden voor de lol in het lokale circuit (waar we de juiste contacten hebben), maar ook de repetities zelf … meer »

Ed den Ouden