Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt gitarist/zanger

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 228x bekeken

Br!ck is een enthousiaste amateurband van 5 personen in Roosendaal. We spelen pop- en rockcovers. We zijn op zoek naar een gitarist/zanger om onze band te versterken. Leeftijd rond de 40-50 jaar. We oefenen op maandagavond en we willen met enige regelmaat optreden, maar zeker niet ieder weekend. Meer info of wil je een keertje meedoen? Bel of SMS ons. 06-37383299. Of via mail: kvreeburg@*******.com

Kees Vreeburg

The Carol Lyne Band zoekt bassist

Bassist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 377x bekeken

The Carol Lyne Band zoekt een basgitarist omdat onze huidige basgitarist wegens persoonlijke omstandigheden moet stoppen.. Kernwoorden zijn: gedreven, ervaren, team player, eigen inbreng, humor, snel repertoire eigen kunnen maken, in bezit van eigen apparatuur en vervoer. Als je er ook nog bij kunt zingen is dat zeker een pre. De band bestaat momenteel uit; drummer/zanger, zangeres (keyboards en … meer »

Jurgen de Poorter

The Plan zoekt ruige stem.

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 307x bekeken

Wij zijn The Plan, helaas heeft onze zangeres besloten om te stoppen en dus zijn we op zoek naar een goede rock zanger of zangeres. We spelen rock covers maar zijn ook niet bang om een eigen interpretatie neer te zetten van het een en ander, we spelen dus niet de cd na. We zijn normaal met z'n 5en bass, drum, 2x gitaar en zang. Alleen ontbreekt de zang dus nu helaas. https://m.facebook.com/theplanofficial/?ref=bookmarks https://www.youtube.com/theplanofficialband Meer … meer »

Milan van Lien

The Trap - Rock & Blues Band zoekt een toetsenist M/V

Toetsenist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 728x bekeken

The Trap - Rock & Blues Band zoekt een toetsenist M/VThe Trap - Rock & Blues Band zoekt een toetsenist. Huidige bezetting: 2 x zangeres, 2 x gitarist, bassist, drummer. Omgeving Roosendaal. Leeftijden: 30-60 jr (of zoiets). Wekelijkse repetities op dinsdag avond. Covers, maar die hoeven niet per sé als het origineel te klinken. Doel: regelmatig optreden voor de lol in het lokale circuit (waar we de juiste contacten hebben), maar ook de repetities zelf … meer »

Ed den Ouden