Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Wie zingt er graag?!?

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 78x bekeken

Hey Zanger(es)! Ik ben op zoek naar een zanger of zangeres die gitaarbegeleiding zoekt. Ik heb ervaring met optredens in cafe's en speel ongeveer 25 jaar gitaar. Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Zowel optreden als in kleine kring muziek maken doe ik graag! Ik sta voor verschillende muziek open. Ik speel zelf bijvoorbeeld muziek van: London Grammar, Norah Jones, Ed Sheeran, … meer »

gitarist-647

Songwriter wil rockband oprichten met eigen materiaal

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 118x bekeken

Songwriter wil rockband oprichten met eigen materiaalHoi, ik ben Daan, 27 jaar oud, multi-instrumentalist en songwriter. Ik zoek een enthousiaste band die bestaat uit echte rasmuzikanten met net dat beetje extra. Een tijdje geleden heb ik een soortgelijke oproep geplaatst, maar aangezien dat helaas op niets uitliep, probeer ik het nogmaals! Ik wil een nieuwe band oprichten waarbij we aan de slag gaan met materiaal dat ik de afgelopen tijd heb geschreven … meer »

Muzikantenbank user Daan Werdmüller von ElggDaan Werdmüller von Elgg

Zoek je een gitarist (akoestisch/recreatief)....

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 94x bekeken

Bij een band of koor is voor jou lastig. De verplichtingen niet (langer) te combineren met privé of werk. Maar je wilt wel graag met iemand muziek (blijven) maken. Misschien bied ik hier uitkomst. Zoek je een gitarist die niet gebonden is aan vaste dagen/tijden, e.v. overdag kan, reizen geen bezwaar vindt, neem dan rustig eens contact met mij op. Akoestisch, recreatief, mijn leeftijd 65. Brabant midden/oost.

Alexander (gitaar)

Bassist gezocht !!!!!!!!!!!

Bassist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 84x bekeken

Bassist gezocht !!!!!!!!!!!Wij zijn Youthful (Lars 16, Onno 17, Maartje .v 17, Maartje v/s. 17.) Wij bestaan bijna een jaar en zijn veel met muziek bezig. We repeteren wekelijks op dinsdagavond van 18.00 tot 21.00 en als we onderling wat kunnen regelen repeteren we soms in kleinere groepjes bij iemand. Wij zijn redelijk flexibel, dus als je een keer een repetitie mist is het geen ramp maar communicatie onderling is erg belangrijk … meer »

Youthful

Between the Rats and Snakes - Metalband zoekt vocalist

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 110x bekeken

Between the Rats and Snakes - Metalband zoekt vocalistBetween the Rats and Snakes is een metalband uit Rotterdam. Wij bestaan uit een bassist, drummer en gitarist. Ieder van ons heeft al +-6 jaar ervaring in het spelen in bands. Onze muziekrichting is te vinden in de Metalcore met als main influences: - Crossfaith - Coldrain - Pay Money To My Pain - Crystal Lake - Parkway Drive - Ice Nine Kills - Fever333 Wij zoeken een gemotiveerde vocalist … meer »

Muzikantenbank user Between the Rats and SnakesBetween the Rats and Snakes

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 183x bekeken

Ben jij een bassist uit Brabant en heb jij passie voor veel afwisseling binnen de popmuziek? Sta je graag op het podium en geniet je net zo veel van kleine akoestische huiskamersessies dan van grote knalpodiums met veel "Smoke and Light"? Wij, enkele muzikanten met nieuwe nog niet geheel uitgewerkte plannen komen graag met je in contact. a.jansendewit@*****.com of 06-13519303 Onderstaand al vast … meer »

Muzikantenbank user Albert JansenAlbert Jansen

(hard)Rockzangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 93x bekeken

(hard)Rockzangeres gezochtVoor op te starten band in Goirle/Tilburg zoeken wij, drummer, bassist, gitarist, een zangeres die rock, en eventueel ook hardrock kan zingen. Beginnen met covers, daarna misschien eigen werk. Doel serieus repeteren, met plezier, en werken naar optredens. Er zijn al wat andere muzikanten. En er is wat geluidsinstallatie...

Muzikantenbank user Paul van GelovenPaul van Geloven

Enthousiaste drummer gezocht (pop/rock)

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 159x bekeken

Een band in de opstartfase, covers èn ook eigen repertoire, zoekt een enthousiaste drummer. Regio Oss - Den Bosch - Cuijk - Boxmeer - Nijmegen. Weet jij wel raad met die drumstokken, houd je van pop en rock, heb je ervaring in een live band en vooral: heb je er zin in om lekker muziek te maken en toe te werken naar regelmatig optreden? Stuur dan even een berichtje!

Yvonne