Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Saints and Sinners Countryband Zoekt Leadgitarist(e)

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 104x bekeken

Saints and Sinners Countryband Zoekt Leadgitarist(e)Na verschillende pogingen nog maar eens een keertje.... Saints and Sinners Countryband is per direct op zoek naar een solo/leadgitarist(e). Denk jij diegene te zijn die ons weer op het spoor kan zetten met jouw licks in combinatie met toetsen, steelguitar en onze fantastische zangeres dan horen we graag van je. Voor meer info kijk eens op onze website: http://www.saintsandsinners.nl/page/homepage … meer »

Frans van de Wiel

Secret Lover zoekt Zangeres (Coverband) [omg. Eindhoven / Weert]

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 123x bekeken

Secret Lover zoekt Zangeres (Coverband) [omg. Eindhoven / Weert]Wij zijn 'Secret Lover'. Een Paramore coverband. Maar we willen ook andere nummers coveren en in de toekomst misschien zelf wat schrijven! Onze repetitieruimte met alles erop en eraan ligt gelegen in Budel.(omgeving Eindhoven/Weert) Mocht vervoer een probleem zijn dan kunnen we het e.e.a. bekijken! Huidige bezetting: Sanne(19) Bas/Zang Tim(23) Drum Rowan(26) Gitaar Zie je het wel zitten? Neem … meer »

Muzikantenbank user RowanRowan

Symfonische metalband zoekt drummer m/v

Drummer gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 94x bekeken

Voor een op te richten symfonische metalband zoeken we een enthousiaste drummer van enig gevorderd niveau. Op dit moment bestaan we uit 2 gitaristen, bassist en toetsenist en hebben we een eerste aanzet voor eigen werk gemaakt. Voorbeelden van onze stijl zijn: Epica, Nightwish, After Forever etc. Ons doel is om serieus aan de slag te gaan en eventueel op een later moment ook op te gaan treden. Daarom … meer »

Muzikantenbank user Robert TangermanRobert Tangerman

Band zoekt spoed ervaren toetsenist

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 112x bekeken

Pop/rockcoverband zoekt met spoed enthousiaste ervaren Toetsenist! Leeftijd vanaf circa 30 jr of.ouder. Enige band-optredenservaring.gewenst. Ons brede repertoire bestaat uit bv covers v.Pearl.Jam, black crowes, Dire straits, Elvis, DURAN Duran, U2, Kensington, the Cure,Simple minds, the Scene, Golden Earring, Stone Temple Pilots etc etc. We repeteren 1x per 2 weken en onze vaste repetitieavond … meer »

Bert Mommers

Knotsgekke guilty pleasureband zoekt gitarist!

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 437x bekeken

Knotsgekke guilty pleasureband zoekt gitarist!Hoi, wij zijn Out of order! Een foute feestband uit Breda die op zoek zijn naar een gitarist! Out of order is een echte partyband met een hoog entertainment gehalte. Plezier, spontaniteit en interactie met het publiek staan voorop! Hieronder een greep uit het repertoire: lou bega – mambo nr 5 Neil Diamond – sweet caroline Andre Hazes – Leef Luis Fonsi - Despacito Schijn een lichie op … meer »

Muzikantenbank user Linda van LonkhuizenLinda van Lonkhuizen

Zangeres gezocht voor 60/70's pop/rock band - Uden

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 126x bekeken

Hoi wij zijn Dead Hippies (vrij vertaald als 'ouwe hippies'). We spelen 60/70s (rock)covers maar ook eigen werk (ongeveer 50/50). We repeteren wekelijks op woensdagavond in Uden. Onze leeftijd is gemiddeld net boven de 50. We proberen minimaal een keer per 2 maanden ergens op te treden. We zoeken een vlotte zangeres (lead & backing vocals) die onze gelederen wil versterken. Je hoeft niet veel ervaring … meer »

Rick

Another Biscuit zoekt een bassist

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 154x bekeken

We zijn op zoek naar een bassist om onze formatie compleet te maken. We zijn Another Biscuit, een band die covers speelt van toen en nu. Denk aan Robert Palmer, Kula Shaker, Franz Ferdinand en Bruce Springsteen. We hebben op dit moment een drummer, een zanger en twee gitaristen met leeftijden tussen de 30 en de 50. We repeteren iedere twee weken in Veghel, en we proberen rond de 5-6 keer per jaar … meer »

Johan Keijzers

Reggaeband H.I.M. Children

Blazer, Drummer en Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 157x bekeken

Reggaeband H.I.M. Children zoekt muzikanten. Wij zijn H.I.M. Children en wij zoeken nog een paar enthousiaste muzikanten (drummer, slag/solo gitarist(en) toetsenist en/of blazers), wij spelen een geheel eigen repetoire. Wij repeteren iedere 2 weken op zaterdagmiddag in Roosendaal. Ons doel is zsm het podium op en H.I.M. Children op de kaart te zetten!

Muzikantenbank user Patrick HuijbregtsPatrick Huijbregts