Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Memory zoekt drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 297x bekeken

Jaren 60-70-80 band Memory is op zoek naar een drummer. Lijkt het je leuk om in een gezellige band te spelen, op maandagavond te repeteren in Geldrop en een keer of vijf per jaar op te treden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Drumkit is aanwezig in de repetitieruimte, dus weinig sjouwen. Reageren via website.

Muzikantenbank user Piet van den BoomPiet van den Boom

Coverband zoekt Zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 181x bekeken

Wij zijn een jonge coverband die op zoek zijn naar een enthousiaste zanger(es)! Die samen met de andere mannelijke leadzang het feestje op gang houdt en niet bang is om het podium te staan! Bij voorkeur zoeken we iemand in de omgeving van Deurne/Helmond. Leeftijd is tussen de 18-26 jaar. Maar de klik moet er zijn! Ons repertoire bestaat uit covers vanaf jaren 70 tot sommige hedendaagse nummers. … meer »

Muzikantenbank user Jacky van VonderenJacky van Vonderen

Solo gitarist rockcovers

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 150x bekeken

wij zoeken een ervaren sologitarist, type 'rocker met bluestonen' (40-50). Je gaat onze vet goeie gitarist vervangen en we willen minstens een even goeie terug! Ben je getriggerd? Mooi zo! Stuur een bericht met foto en geluidsmateriaal in bandsetting, waarop je solo goed te horen is en je performance goed te zien. Dan vertellen wij je graag meer over ons!

singsing

Heisenberg zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 102x bekeken

Coverband Heisenberg zoekt toetsenist. Na het vertrek van onze zanger wegens gezondheidsreden en onze 2e gitarist wegens geen tijd,willen wij doorstarten met een toetsenist erbij ipv 2 gitaristen. Nieuwe zanger heeft zich al aangkondigd, dus nu is het wachten op een goede toetsenist, die indien mogelijk ook Hammond geluiden uit zijn gear kan halen. Wij spelen covers van Iron Maiden Vandenberg, Bon … meer »

H. Voogt

Skunk Anansie Tribute zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 113x bekeken

Wij van SkunkZ zijn op zoek naar een goede zangeres die sámen met onze huidige zangeres de vocals voor haar rekening wil nemen. Door veel 2e stem toe te voegen dan wel de zangpartij volledig tweestemmig te maken, kunnen we een heel nieuwe en volle sound bereiken. Maarrrrr je zult een goeie strot moeten hebben, want het is zeker 'ginne kattenpis!' Durf jij die uitdaging wel aan? Mail dan zo snel mogelijk … meer »

Muzikantenbank user Sandra van ImpelenSandra van Impelen

Coverband zoekt ZANGER

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 178x bekeken

Wij zijn een coverband die op zoek zijn naar een zanger in Breda of omgeving. Ons brede repertoire bestaat uit covers vanaf jaren 80 tot heden. Enkele voorbeelden v bands: Pearl Jam,U2,Kensington,the Cure Black Crowes,Red Hot Chili Peppers, INXS,Bowie,Live, Scene, Stone Temple Pilots.Dit repertoire bestaat dan ook uit pop-rock vermengd met invloeden van new wave, funk, blues,reggae met daarbij af … meer »

Bert Mommers

2e Gitarist gezocht Tilburg

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 140x bekeken

Coverband Heisenberg zoekt 2e gitarist. Wij speen covers van Iron Maiden Vandenberg, Bon Jovi.ACDC, Guns n Roses en andere. Huidige samenstelling: nieuwe zanger, zangeres, drummer, bassiste en gitarist. Leeftijden variëren van 27 tot 62. Daar pas je dus al gauw in. Ambitie: minimaal 3 optredens per jaar. Bij interesse graag mailen naar heinvoogt@*****.nl

H. Voogt

80's now zoekt toetsen!

Toetsenist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 213x bekeken

80's now zoekt toetsen!80's now! ...is een initiatief van Sebas en Petra Honing en Stefan Maas. Ze zijn allen die 80-er jaren niet uitgekomen qua muzieksmaak. De sound, de foute vibe en look. Het blijft leuk en laten we wel wezen: de beste muziek is in de 80's gemaakt. Denk je er ook zo over? Top. Speel je toetsen? Topper! Leeftijd is niet belangrijk. Doel is om gewoon lekker te spelen. Af en toe te repeteren om … meer »

Muzikantenbank user Petra HoningPetra Honing