Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist voor de vette Blues/Rock tonen

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 41x bekeken

Wij zoeken een groovy toetsenist! Denk in de hoek van o.a. The Black Crowes Niet de meest voor de hand liggende covers en anders gieten we ze in ‘ons’ jasje! Jij krijgt veel speelruimte!! Want in heel ons repertoire hoort eigenlijk jouw vette bijjdrage! Doel: 1x pm spelen, wekelijks repetitie Wij zijn gezellige serieuze flink ervaren muzikanten die knallen op het podium. We horen graag van … meer »

Coverbandy

Coverband in Helmond zoekt een zanger of gitarist/zanger.

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 55x bekeken

Brand-tastic is een coverband, opgericht in de wijk Brandevoort in Helmond. De band bestaat uit een combo van drums, percussie, bas, gitaar en toetsen. Verder 3 blazers en 2 zangeressen. We repeteren op donderdagavond in Brandevoort. We streven naar ongeveer 6 optredens per jaar. Op een ontspannen manier samen muziek maken en gezelligheid staan voorop. De bandleden hebben allemaal inspraak in de … meer »

Hans Verhoeven

Songwriter zoekt Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 84x bekeken

Songwriter-gitarist-pianist in bezit van (home)studio zoekt zangeres. Ik schrijf voornamelijk Nederlandstalige muziek, (vaak in Brabants dialect) en ben op zoek naar een zangeres, die bij voorkeur ook zelf teksten en/of muziek schrijft. Doelstelling is het vertolken/opnemen van zelfgeschreven muziek en deze volwaardig uitwerken en opnemen. Heb je altijd muzikale ideëen gehad waarmee je nooit iets … meer »

Theo

"Down South" Coverband zoekt een drummer

Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 176x bekeken

" Down South" Coverband zoekt een goede drummer Wij zijn een onlangs opgerichte hobbyband uit Boxtel en omgeving en bestaan uit ervaren gepassioneerde muzikanten. Doelstelling is plezier en ontspanning vinden in het maken van een goed stukje muziek. Wekelijks in een gemoedelijke sfeer repeteren in Boxtel met hier en daar een leuk optreden als doel. We zijn geen broodspelers. Bezetting: Zanger/mondharmonica … meer »

Theo

Zanger(es) gezocht ter versterking van (pop)rock coverband omgeving Tilburg - Eindhoven

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 135x bekeken

Zanger(es) gezocht ter versterking van (pop)rock coverband omgeving Tilburg - EindhovenVanwege het stoppen van een van onze 2 zangeressen zijn we op zoek naar een vervanger. Ons repertoire bestaat uit (pop)rock covers vanaf jaren 80 tot heden (denk aan Anouk, Skunk Anansie, Guns 'n Roses, Kings of Leon en meer van dat soort werk). De band bestaat uit (nu nog) 1 zangeres, 2 gitaristen, een bassist en een drummer, allen 40'ers en 50'ers. We repeteren eens in de 2 weken in Bladel. Qua podiumambitie … meer »

Muzikantenbank user Patrick van GestelPatrick van Gestel

Allround zanger zoekt zangeres.

Zanger / Zangeres gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 130x bekeken

Ik ben allround muzikant en zoek via deze weg een allround zangeres die met mij een gezellig leuk en professioneel duo wil starten voor feesten, evenementen en partijen. Denk hierbij aan nummers van Bzn, Nederlandstalig, Country, Marvericks, Tina Turner, Amy Winehouse etc. maar grotendeels het dansbare repertoire. Geluidsinstallatie en repetitie ruimte is aanwezig. Ik ben 48 jaar, muzikaal ruimdenkend, … meer »

Bassman 70

Blues Rock coverband zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 128x bekeken

Wij, Blue Trip, een Blues Rock coverband, bestaande uit een gitarist, drummer, bassiste en zangeres zijn nog op zoek naar een enthousiaste toetsenist(e) die toegewijd is, humor heeft, easy going en natuurlijk goede skills bezit om samen met de rest van de band moordend vette ritme selectie weg te zetten. We spelen Blues Rock covers uit de 80's, 90's en 00's o.a. van Eric Clapton, Black Keys, Gary … meer »

Muzikantenbank user Corina Van MourikCorina Van Mourik

Rewind Hobby band

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 275x bekeken

Gezocht een slaggitarist / zanger Wij zijn een band en repeteren elke dinsdagavond in Bakel voor info kijk op de site www.rewindbakel.nl We zijn hobby matig bezig en spelen muziek van de jaren 60 tot en met de jaren 90 We zijn met 4 heren en 2 dames de leeftijd ligt zo rond de 30 t/m 65 jaar

Muzikantenbank user Ad van LievenogenAd van Lievenogen