Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nederrock band zoekt gitarist(e)

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 59x bekeken

Beste gitaristen/gitaristes, Wij zijn Highway Orange, een band die eigen Nederlandstalige rocksongs speelt, met een alternatieve twist. De band bestaat uit Cor (45, Basgitaar/zang) en Marco (45, drums). Vanwege het vertrek van de huidige gitarist zijn we op zoek naar jou. We zoeken geen Joe Satriani's of Jennifer Batten's, maar wel iemand die kan meedenken, meevoelen en meeschrijven met onze nummers … meer »

Marco Hurkmans

Gezocht! Drummer voor progressive death metal band

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 49x bekeken

Gemotiveerde muzikanten opzoek naar een drummer voor een nieuwe progressive death metal band. Wij hebben al een tijd in een progressive metal band gespeeld maar zijn nu toe aan het hardere werk. Het doel is om uitdagende eigen muziek te schrijven in een mix van death metal met daarin ook melodische rustigere stukken. Eigen inspiraties: Opeth, Gojira, Dir en Grey, SlipKnot, Anathema Regio: Helmond, … meer »

Sander

Oudere muzikanten gezocht door Drummer/zanger Blues,Jazz,Swing.

Bassist, Blazer en Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 259x bekeken

Voor het oprichten van een gezellige band op een redelijk niveau zoek ik de volgende muzikanten: Bassist-Gitarist-Toetsenist-Saxofonisten-Trompettisten-Zangeres. De blazers dienen goed arrangementen te kunnen lezen. Graag muzikanten vanaf 50 jaar! Ambitie prima, maar teveel optredens zoek ik niet meer. Maandelijks één keer is voor mij voldoende. Repetities vinden in of bij Oosterhout n.b. plaats … meer »

Muzikantenbank user Koos LuijendijkKoos Luijendijk

Goed popkoor zoekt goede gitarist

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 167x bekeken

Hallo gitarist Wij zijn een popkoor met 30 zangeressen, drummer, toetsenist en bassist. Wij treden regelmatig op. Repetities in Liempde(Boxtel, Noord Brabant) op maandagavond. Aanwezigheid op deze repetities is in overleg. Er worden eigentijdse nummers gespeeld. Het is niet noodzakelijk om vanaf noten te spelen. Een goed gevoel voor muziek is ook goed. Wij zoeken een ervaren gitarist die naast … meer »

Muzikantenbank user Ans van der MeijdenAns van der Meijden

Metalband VAN HELL zoekt zanger/Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 150x bekeken

Metalband VAN HELL zoekt zanger/ZangeresVan Hell is een strakke metalband uit Tilburg, een beetje in de stijl van de oude Iron Maiden. wij zijn op zoek naar een gave zanger of zangeres (geen grunter) in de leeftijd van 30 t/m 50 jaar. Wij hebben ruimschoots ervaring opgebouwd in verschillende ander bands en hebben veel zin om van deze band ook weer iets te geks te maken. Wat wij missen is dus een frontman of vrouw met zin in Metal en gezelligheid. … meer »

Hedwig Spijkers