Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Funky creatieve gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 25x bekeken

Funk soul RnB Rock band, Zoekt een creatieve gitarist. We spelen covers in een kleine bezetting. Wat het band bijzonder maakt is onze jonge bassist (12). Vergist je niet de band groove. We zoeken een doorzetter die samen met ons mee wil groeien . Mensen die snel opgeven niet melden aub. We wachten op je .!!!

Randell Sambo

Poprock band zoekt een toetsenist in Eindhoven of omgeving

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 60x bekeken

We zijn SHERPA, een band uit Eindhoven. We spelen nu ruim 20 jaar samen en hebben bijna onze 3e cd klaar. Wij noemen het poprock. Verderop staat een link naar een plek waar je de eerste twee cd’s kunt beluisteren. We spelen nu nog in een klassieke bandformatie: drums, bas, slaggitaar en sologitaar. We zijn op zoek naar een toetsenist om in de toekomst onze mogelijkheden verder uit te breiden. We … meer »

Roel Klinkhamer

Rock-pop drummer gezocht, regio Breda-Roosendaal.

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 79x bekeken

Michel, bas en zang en Kees, gitarist, zoeken drummer. Vertrekpunt: covers met behoefte aan steeds meer eigen werk. Coverlist: we starten met nieuwe lijst. Rock, breed; zwaartepunt eerder de jaren 70 dan anno deze eeuw. Onze leeftijden: eind 40, begin 50. Oefenruimte: aantal opties mogelijk. Oefenen: in de basis 1 x per week, ‘s-avonds, behalve vrij-za en zo-avond. Doel: lol, covers in behapbaar … meer »

Muzikantenbank user Kees-Willem KampKees-Willem Kamp

Countryband zoekt solo/lead gitarist(e)

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 81x bekeken

Countryband uit de driehoek Tilburg/Den Bosch/Eindhoven is op zoek naar een solo/leadgitarist(e) voor de country fills en intro's die we momenteel nog missen. Ben of ken jij zo iemand? reageer dan en wie weet speel je binnenkort met een gezellig clubje liefhebbers op een redelijk niveau. Repetities op woensdagavond in Boxtel in een compleet ingerichte ruimte.

Frans van de Wiel

Up to Eleven zoekt versterking!

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 82x bekeken

Yes! Wij zoeken versterking! Niet op het gebied van versterkers (die hebben we genoeg) maar wel op het gebied van een mannelijke frontman. Wie zijn wij? Up to Eleven is een toffe verzameling van een zangeres, bassist, drummer, toetsenist, gitarist en percussioniste met een coole backingvocal sectie. We spelen een mooie cover mix van rock, funk en soul met de nadruk op de top2000. Leeftijden … meer »

Marc Vos

Solo gitarist rock covers

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 107x bekeken

Solo gitarist rock coversWe zoeken een ervaren, energieke en beetje showman sologitarist. Iemand die vooral ook heel enthousiast is, tijd heeft om wekelijks te repeteren, agenda kan vrijmaken voor optredens en ......uiteraard zijn solo’s zonder teveel effecten (we houden van ‘buizen’) gaaf weet te spelen. Leeftijd maakt niet zoveel uit, we zoeken iemand die bij ons past! (30-50). We vinden de fun namelijk ook heel belangrijk!! Optredens … meer »

Muzikantenbank user AngeliqueAngelique

Gitarist (en/of pianist) gezocht!!

Gitarist en Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 113x bekeken

Gitarist (en/of pianist) gezocht!!Hee hoi muzikanten, Mijn naam is Josje (21) en ik ben opzoek naar iemand die gitaar speelt en eventueel ook piano. Zelf zing ik en speel piano. Jammer genoeg ben ik de afgelopen jaren veelte weinig met muziek bezig geweest. Ik wil het weer oppakken met kleine optredens. Leuker om met iemand anders te doen en mijn piano skills zijn niet op het level om mezelf altijd te kunnen begeleiden. Ik zing … meer »

Muzikantenbank user Josje van der SandenJosje van der Sanden

Gezocht: zanger(es)

Blazer en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 101x bekeken

Een gelegenheidsband uit de Betuwe (omgeving Tiel/Geldermalsen) van ervaren muzikanten in oprichting zoekt in 1e instantie naar een zanger(es) en ter uitbreiding van de bezetting ook naar een saxofonist(e). De huidige bezetting bestaat uit een solo-gitarist (Tiel), de drummer (Tricht), de bassist uit Heesselt (op 4 km van Tiel bij de Waal) waar ook de repetitieruimte is en toetsenist (Nieuwegein). … meer »

René Patiwael