Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist m/v gezocht , geen beginner voor rock/coverband

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 65x bekeken

Gezocht gedreven enthousiaste bassist(e) voor een gezellige en kwalitatieve rock-coverband met wat bluesinvloeden. Omgeving Veghel. Repetities op dinsdagen (in overleg ook op een andere dag mogelijkheden) Geen beginner. Repertoire is redelijk volledig, eigen inbreng is mogelijk. Muziekstijlen: Sass Jordan, Anouk, Melissa Etheridge, ACDC, Kravitz, van Halen, Black Crows, Metallica, Prince, Guns & … meer »

Marijke

Band zoekt Kick Ass Toets !!

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 51x bekeken

Band zoekt Kick Ass Toets !!Beste medemuzikanten, Voor onze funky Caribbean reggae band zijn wij opzoek naar een kick ass toetsenist met minstens 8 armen ! Wij zijn BRASA, een gezellige band bestaande uit, Bas, sax, drum, gitaar, en 3 vocalisten. We spelen covers maar zijn druk met het schrijven en ontwikkeling van eigen nummers. Wij spelen van salsa tot Reggae en van Funk tot Soul. Alles met een Zomers sausje … meer »

Maike Janssen

Black metal band zoekt bassist, omgeving Eindhoven

gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 69x bekeken

Black/Thrash/Death metal band zoekt bassist. Ik ben bezig weer een band op te starten met de nummers van mijn oude band en nieuwe nummers, maar met nieuwe leden. De basis is black metal maar schuw geen andere invloeden zoals Death of Thrash Metal. Neem gerust contact op als je vragen hebt.​​ Wil je graag lekker muziek maken, ben je een beetje ambitieus en wil je lekker los gaan.​​ We zijn … meer »

Martijn van Dordrecht

Sologitaar en toetsen

Gitarist en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 100x bekeken

Zangeres, drummer en bassist zoeken voor een bluesrock/blues getinte band een solo gitarist en toetsenist (e) die ook tijd vrij kunnen maken voor deze band. Eigen repetitie ruimte aan de rand Valkenswaard. Wij zijn allen ervaren muzikanten en dat is ook wat wij zoeken. Bij interesse kan ik een lijst met nummers die we al doen toesturen. Graag willen wij op korte termijn gaan optreden.

Jan Boer

Opnieuw startende band zoekt bassist(e), toetsenist(e) en zanger(es)

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 210x bekeken

Opnieuw startende band zoekt bassist(e), toetsenist(e) en zanger(es)Drummer en 2 gitaristen zoeken bassist(e), toetsenist(e) en zanger(es). Repeteren eens in de 2/3 weken te repeteren en tot ongeveer 5 x per jaar optreden te gaan. Leeftijd vanaf 20 t/m 60 (maakt niet heel veel uit). We spelen van alles , van rock tot funk, R & B, soul, maar eigen inbreng is zeker welkom. We zijn in om alles te spelen met uitzondering van metal. Locatie is Best (bij Eindhoven) … meer »

Muzikantenbank user Léon MeertensLéon Meertens

Black metal band zoekt drummer, omgeving Eindhoven

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 79x bekeken

DRUMMER Black/Thrash/Death metal band zoekt een drummer. Ik ben bezig weer een band op te starten met de nummers van mijn oude band en nieuwe nummers, maar met nieuwe leden. De basis is black metal maar schuw geen andere invloeden zoals Death of Thrash Metal. Neem gerust contact op als je vragen hebt.​​ Wil je graag lekker muziek maken, ben je een beetje ambitieus en wil je lekker los gaan.​​ We … meer »

Martijn van Dordrecht

Zanger gezocht voor U2-tributeband

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 100x bekeken

Deze nieuwe U2-tributeband is met spoed op zoek naar een ervaren zanger van 30 jaar of ouder. Zie je het helemaal zitten om alle grote hits van U2 te coveren om max. 1x per maand op te treden, reageer dan direct! Wekelijks repeteren in Breda of omgeving. Ben jij die ervaren zanger die onze U2-tributeband compleet maakt?

Bert Mommers

Bluesrock Powertrio in oprichting…

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 143x bekeken

Ervaren bassist en drummer uit de rock scene ( 50 plus ) zoeken een gitarist / zanger met ervaring voor de oprichting van een power bluesrock band. Stijl in de richting van, Walter Trout - Michael Katon – Lance Lopez – Montrose –Pat Travers - enz – enzzzz… Repetities in Antwerpen. ( bespreekbaar om te verplaatsen richting Breda ) Rauwe gitaarsound gewenst…

Jack Franken

Enthousiaste geluidstechnicus gezocht

Geluidstechnicus gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 85x bekeken

Enthousiaste geluidstechnicus gezochtRockcoverband AR!E uit regio Waalwijk is op zoek naar een enthousiaste geluidstechnicus. Lol maken op het podium en daarbuiten is voor ons erg belangrijk. We zoeken een zesde bandlid die zo'n 20 keer per jaar met ons op pad gaat. We spelen vooral in Brabant, maar ook ver daar buiten. Van kleine kroeg tot motortreffen en van braderie tot feesttent. We hebben geluid tot 200 man in eigen beheer en … meer »

Sjors vd P