Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger gezocht voor een 80's popcoverband

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 48x bekeken

Hoi, wij zijn de 80's popcoverband POP. We hebben een zangeres, maar zoeken daarnaast nog een leuke, goeie en enthousiaste zanger met affiniteit met de popmuziek uit de 80's. We spelen niet alleen de geijkte hits, maar ook de wat minder voor de hand liggende van bijvoorbeeld Cock Robin, Eurythmics, A-ha en Nik Kershaw. De insteek is wel vooral het muziek maken en de gezelligheid. We willen maar … meer »

Frank Oude Veldhuis

Keyboard speler/toetseniste met ervaring als zanger(es) gezocht.

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 62x bekeken

Wij zijn Complimentsforyourcoffee en zoeken een toetsenist(e) die wellicht ook nog een leuk moppie kan zingen. Wij maken indie pop rock met invloeden uit 80’s en 90’s, soms filmisch dan weer ritmisch stampende disco rock. We spelen alleen covers als een bandlid trouwt, dus als je nog plannen hebt in die richting zal je eraan moeten geloven... Als je zin hebt in een biertje of je eigen voorkeur … meer »

Rob

Gezocht muzikanten voor op te richten Zydeco/Cajun/Blues band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 136x bekeken

In 2007 ben ik gestart met een Zydeco band. Deze band heeft tot 2012 bestaan. Na 7 jaar ben ik weer toe aan een nieuwe uitdaging en daarom zoek ik muzikanten voor het oprichten van een Zydeco/Cajun/Blues band. Ik ben op zoek naar o.a. Drums, Bas, slaggitaar, sologitaar, Saxofoon, zangers/zangeressen, en eventuele andere passende instrumenten. Je hoeft niet perse kennis van Zydeco te hebben. Speel … meer »

Dirk Toets

Ervaren soul-disco coverband zoekt virtuose GITARIST

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 114x bekeken

Ervaren soul-disco coverband zoekt virtuose GITARISTEindhoven - Ervaren soul-disco coverband Soul 'n Glow zoekt virtuose GITARIST. Wij zijn een 8 koppige gezellige en gedreven groep die om de week op donderdag repeteert (drums/bas/toetsen/zangeres/3 blazers) Repertoire/info op www.soulnglow.nl We treden 6-10 keer per jaar op. Belangstelling? Stuur een mailtje naar: marjandegans @ gmail.com (zonder de spaties).

Nico van Leeuwen

Zangeres met ervaring en lef gezocht voor vette soul funky coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 93x bekeken

Kan jij je hierin vinden? Dan is dit misschien wel iets voor jou. Wij zijn een coverband met een super tof repertoire waarbij wij de nummers brengen met onze eigen inbreng, gebaseerd op echt grooven. Wij zijn ervaren muzikanten en hebben als doel om met de band leuke optredens te gaan verzorgen waar wij ook heel veel plezier aan willen beleven. Ben je een zangeres met ervaring, onze groove begrijpt … meer »

Weynand

Band zoekt ervaren en veelzijdige drummer

Drummer gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 125x bekeken

Wij zijn een prettige groep van 6 ervaren muzikanten met humor, plezier en respect voor elkaar. We spelen ruim 4 jaar in de huidige samenstelling en onze leeftijden liggen tussen 55 en 67 jaar. Drums, bas, toetsen, sax, sologitarist/zanger en mondharmonica/zanger. We spelen blues, jazzy, swing, pop en soms wat uit de sixties en seventies, net wat we leuk vinden en bij voorkeur op onze eigen manier, … meer »

Deon van de Berk

Maatje gezocht: ervaren sologitarist voor goed lopende rockcoverband!

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 175x bekeken

Maatje gezocht: ervaren sologitarist voor goed lopende rockcoverband!Eerst een klein verzoekje: zou je de advertentie goed willen lezen voordat je enthousiast reageert? Wij zoeken een fijne, écht ervaren sologitarist met goed materiaal (buizen graag!!) We spelen op best flink niveau, maar zijn een (goede) amateurband en zoeken dus GEEN broodspeler/professional die onze band ‘erbij’ doet. Wel een aanpakker, teamplayer en hart voor de band. Een maatje dus!! WEKELIJKS … meer »

Muzikantenbank user AngeliqueAngelique