Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Slaggitarist gezocht

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 2x bekeken

Wij zoeken een enthousiaste slaggitarist die heeft zin om bij een gezellige cover band te spelen. De band is pas opgericht met ervaren muzikanten 50 plus. Repetities zijn op dinsdag 1 keer in de 2 weken repeteren wij in Nieuwkuijk, eigen repetitieruimte. Meer weten? Bel 06-29500488 Groeten Henk

Henk Hoos

Drummer Gezocht ( Classic/HardRock Coverband)

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 172x bekeken

Wij zijn een bestaande band met ervaring, die een nieuwe drummer zoekt. Genre: vooral 70's 80's en early 90's Classic en HardRock en stukje Metal etc. ( geen pop of hedendaags) Waar: Helmond, Vaste Repetitie Ruimte met Opslagmogelijkheid. Wanneer: Wekelijkse Donderdag avond vanaf 19.00u a 19.30u. Wie: Slag Gitarist, Lead Gitarist, Zang en Bass We zoeken iemand die ons komt versterken, … meer »

R.R.

Gevorderde prog/rock/metal toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 64x bekeken

Hallo, wij zijn een groep gevorderde muzikanten (zangeres, drums, bas, gitaar) en zijn na het vertrek van onze toetsenist per direct op zoek naar een gevorderde toetsenist. Stijl alternatief/prog/rock/metal. Wij hebben allen veel podium/studio ervaring en willen weer opstarten en een compleet nieuwe set eigen nummers gaan schrijven. Daar zal de komende tijd ook de focus op liggen. Dus veel lol en lekker … meer »

John

Pensionado’s Gezocht. We repeteren Overdag!!! Omgeving Boxmeer.

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 282x bekeken

We zijn een startende band bestaande uit twee pensionado muzikanten een (solo) gitarist en bassist. We zijn nog opzoek naar een drummer, (slag)gitarist, zangeres en toetsenist(e). Wij willen in het begin graag 1x per week overdag repeteren. In de omgeving van Boxmeer hebben wij onze eigen muziekstudio. Waar alle apparatuur aanwezig is. Met andere woorden. Spullen mee nemen inpluggen en spelen maar. … meer »

MGM

Zanger gezocht voor een Joe Jackson tributeband

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 120x bekeken

Zanger gezocht voor een Joe Jackson tributebandJoe Jackson Tributeband zoekt een zanger!!! Drummer, bassist en gitarist (ervaren muzikanten) zoeken nog een enthousiaste zanger om de band compleet te maken. Bedoeling is dat we het reportoire van zijn eerste drie albums (Look Sharp, I'm the Man, Beat Crazy)gaan spelen. Repetities worden thuis goed voorbereid zodat we het reportoire snel onder de knie hebben. Vergis je niet in de tijd die je in … meer »

Muzikantenbank user robertrobert

Gitarist ,bassist met zang gezocht

Bassist en Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 231x bekeken

Toetsenist,drummer,zangeres zoeken voor neder/pop band , gitarist en bassist met zang om een muzikale band te vormen. Muzikanten die al enig podium ervaring hebben. Nummers van Blof ,de dijk,doe maar,van dikhout enz. motto is thuis repeteren en op de repetitie de muziek op poten zetten.omgeving Oss/Nijmegen. lijkt het je wat om onze band te versterken, neem dan contakt met ons op. groet Marco

Muzikantenbank user marcomarco