Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Popband zoekt een gitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 42x bekeken

Popband uit Helmond zoekt een gitarist. De band bestaat uit een combo met 2 zangeressen, een zanger en 3 blazers. We repeteren op donderdagavond in Helmond (Brandevoort). Op een ontspannen manier samen goed muziek maken en gezelligheid staan voorop. De bandleden hebben allemaal inspraak in de keuze van het repertoire. Het repertoire bestaat o.a. uit nummers van de Doobie Brothers, Caro Emerald, … meer »

Hans Verhoeven

Solid Sound Allround top 2000 cover band met agenda zoekt zangeres 30+

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 213x bekeken

Allround top 2000 cover band met agenda zoekt zangeres 30+ in de omgeving van Veghel, Eindhoven. Wij zijn een goed draaiende coverband met 15 tot 20 optredens per jaar een volwaardige bezetting: zangeres (vacature), zanger, sologitarist (backing vocals), toetsen, bas en drums. De covers lopen uiteen: pop, rock, disco, soul, Nederlandstalig en Engelstalig, variërend van de bekendere oudere songs … meer »

Basplayer Allround

Workshopband Factorium zoekt bassist of gitarist (woensdag avond)

Bassist, Blazer en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 119x bekeken

Workshopband Factorium zoekt bassist of gitarist (woensdag avond)Sinds de herfstvakantie zijn we een nieuwe workshopband begonnen met drie man (drums, zang, toetsen). De leeftijden zijn 20-45 jr. We zijn nog op zoek naar een bassist (bas wordt nu door docente gespeeld) en een gitarist om onze rock nummers te kunnen spelen. Er staan op dit moment 6 liedjes op de lijst, maar je kunt zelf natuurlijk altijd nieuwe nummers aandragen. De nummers zijn Refugee-Tom Petty, … meer »

Erwin

U2/Kensington/SimpleMinds-coverband zoekt Zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 56x bekeken

Wij zijn nog op zoek naar een enthousiaste ZANGER voor een nieuwe coverband U2, Kensington en Simple Minds. We hebben een repetitieruimte in Breda en gaan 1x per 2 weken repeteren op donderdagavond. Leeftijd vanaf circa 30 jr en enige bandervaring is vereist. Ons doel is om alle lekkere/grote hits van uitsluitend deze 3 bands te gaan spelen en hiermee max. zo'n 8 mooie optredens per jaar te gaan … meer »

Bert Mommers

Classic-Rock-Coverband "ON THE ROCKS" zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 908x bekeken

Classic-Rock-Coverband ON THE ROCKS is een classic-rock-coverband uit Zuid-Oost-Brabant (Omgeving Heeze/Sterksel) die om de twee weken op woensdagavond repeteert. Helaas gaat onze zangeres ons verlaten en we hebben te veel nummers om dit door onze zanger alleen te laten zingen. Daarom zoeken we een vervanger voor onze vertrekkende zangeres. Als zangeres wil je graag zingen en ook de aandacht op je vestigen vind je … meer »

Marcel van ON THE ROCKS

The Invict zoekt metal death metal gitarist

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 63x bekeken

The Invict zoekt metal death metal gitaristThe Invict zoekt een nieuwe gitarist. Ben jij iemand die er niet vies van is om een stevige pot metal te willen spelen maar ook mee kan/wil schrijven aan nummers ÉN die open staat voor nieuwe ideeën? Laat dan z.s.m. wat van je horen en wie weet kun je binnenkort eens een keertje kennismaken tijdens een repetitie. https://www.youtube.com/watch?v=fDUeuQQp5h4 https://theinvict.bandcamp.com/ Of … meer »

Muzikantenbank user TeunTeun

Label zoekt ambitieuze act/ performer/ artist

Overig, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 235x bekeken

Label zoekt ambitieuze act/ performer/ artistMadish Music is op zoek naar acts/ performers/ artists. Wij zijn een beginnend maar zeer ambitieus label. Wat wij zoeken is niet eenvoudig te omschrijven. Wij denken namelijk niet in genres, maar in muziek. Muziek is gevoel en als het gevoel klopt dan gaan wij graag met jou aan de slag. Als inspiratiebron nemen wij graag het label Warp als voorbeeld. Wat ons hierin aantrekt zijn de experimentele, … meer »

Pepijn

Zanger(es)/instrumentalist gevraagd voor duo (folk+)

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 142x bekeken

Ben jij geïnteresseerd in een akoestisch duo vormen. Als basis (Ierse) folk-music en wat we nog meer leuk vinden. Streven wordt 1x/mnd deelnemen aan sessies en wat er verder voor gezelligs op ons pad komt. Lijkt het jou wat, maak dan een demo (met gsm is prima). Stuur deze naar mij via muzikantenbank, en vertel in het kort iets over jezelf en je muzikale ervaring. Neem ik daarna contact met je op … meer »

Muzikantenbank user a'couslectriquea'couslectrique