Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Producers zoeken rapper/DJ voor EP/live band

DJ, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 70x bekeken

Wij zijn twee professionele producers(gitarist/bassist) die op het moment druk bezig zijn met het schrijven van eigen werk, in de stijl reggae/hiphop/funk/soul. We werken naar een EP toe, schrijven en nemen alles zelf op, en willen zo tot een live formatie komen. Daarom zoeken we een enthousiaste rapper die pakkende teksten kan schrijven en een publiek weet te hypen. Daarnaast willen we de band compleet … meer »

Bas

Groovende Hardrock/Metal Band zoekt bassist

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 106x bekeken

Drummer en gitarist/zanger met jarenlange ervaring zoeken bassist. Leeftijdsvoorkeur : 30 t/m 50. Ervaring : Je weg weten op de Bass zonder wiskundige berekeningen, aantal jaar ervaring wel verreist, aangezien we eigen nummers gaan maken. Hier en daar zullen we ook een covertje doen. Speelplezier/vette groovende nummers staan voorop (niet te moeilijk doen!) Stijl (ik noem maar wat) : Hardrock, … meer »

Muzikantenbank user Maurice van DijckMaurice van Dijck

Violist m/v gezocht voor folkgroep Iers/Schots

Strijker gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 63x bekeken

In januari 2018 hebben wij de Bollard Folk Clan in Waspik opgericht. Dit is een nieuwe folkgroep die met name Ierse muziek speelt. Naast de Ierse muziek hebben we kleine “uitstapjes” naar ballads, country e.d. Intussen zijn we acht maanden verder en hebben we een aantal nummers bewerkt naar onze eigen inzichten en stemmen. Naast de zang begeleiden we ons op gitaar, tin whistle en accordeon, tenminste … meer »

Adrie Smits

Blues/Rock band zoekt een 50+ gevorderde zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 101x bekeken

Wij drummer-bassist- gitarist en toetsenman alle 50+ zoeken een Zanger om een blues/rock hobby band op te starten. Nummers waar we aan denken zijn van Walter Trout/Bryce Janey/Davy Knowles/Joe Bonamassa/Gov't Mule/Laurece Jones/Friesschlader en andere. Dit zal ook gaan in overleg met de nieuwe bandleden. Natuurlijk is het streven om optredens te doen De repetities zullen plaats vinden in Middelbeers. Voor … meer »

Muzikantenbank user Ad van OschAd van Osch

Gitarist/zanger voor folkgroep Iers/Schots

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 98x bekeken

Help onze (solo)gitarist is opgestapt. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe man/vrouw die het leuk vindt om Ierse muziek te spelen. Het liefst ook iemand die daarbij kan zingen. In januari 2018 hebben wij de Bollard Folk Clan in Waspik opgericht. Dit is een folkgroep die met name Ierse muziek speelt. Naast de Ierse muziek hebben we kleine “uitstapjes” naar ballads, country e.d. Intussen zijn … meer »

Adrie Smits

Funky bassplayer gezocht

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 159x bekeken

Hallo bassisten, Ik ben opzoek naar een bassist voor mijn band!!! Wat/Wie ik zoek is een creatieve groove bassist die weet wat een liedje nodig heeft. Niet te druk maar wel goed luisteren naar rest. Iemand die graag in een kleine bezetting speelt. Doel is optreden . Zoveel als we kunnen maar alles met plezier!!! Als je doorzetter bent,neem rustig contact met mij op. Mijn mailadres is re.sambo@*******.nl. … meer »

Randell Sambo

Pop-Rock-coverband zoekt met spoed een Toetsenist[e}

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 95x bekeken

Wij zijn een pop/rock-coverband die Engelstalige nummers van bands coveren vanaf jaren 80 tot heden en zoeken nog een enthousiaste Toetsenist{e}. Vanaf ongeveer 30 jaar met enige band-/optredenervaring in de regio Breda. We repeteren 1x per 2 weken op vaste donderdagavond in Breda. Repertoire bestaat nu uit zo'n 16 nummers:.INXS, Dire Straits, Black Crowes, Live, Bowie, Cure,Stone Temple Pilots, … meer »

Bert Mommers

Gezocht gedreven en ervaren zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 148x bekeken

Gezocht gedreven en ervaren zangeresHallo zangeressen, Wij zijn Beats and Bottles, een soul/funk coverband uit de regio Den Bosch/Rosmalen. We bestaan uit 9 gedreven en ervaren muzikanten, waaronder een blazerssectie en 2 zangeressen. Door omstandigheden gaat, jammer genoeg, 1 van onze zangeressen stoppen. We zijn daarom opzoek naar een ervaren zangeres (sopraan), een echte frontvrouw met de nodige podium ervaring en uitstraling … meer »

sjef van iersel

Zwartlap zoekt een toetsenman/vrouw!!

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 482x bekeken

Voor een tof nieuw project zoeken we een toetsenman. Wij zijn 4 ervaren muzikanten, van rond de 40, die al een jaartje of 10 samen met een zangeres rock-covers spelen. Ons nieuwe project richt zich op smartlappen, maar wel met een (rock)randje. Dus net wat anders dan anders. Gewoon lekker een feestje bouwen van Hollands Café naar festival... denk Hazes, denk AC/DC, maar ook Koos Alberts en Triggerfinger. … meer »

Martijn