Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Back2square zoekt enthousiaste toetsenist

Toetsenist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 56x bekeken

Wij “Back2square”, een Funk & Dance band uit Bergen op Zoom zijn op zoek naar een toetsenist(e) met podium ervaring. We spelen hobbymatig, maar klinken professioneel. Repetitie 1x per 2 weken. Optredens diverse, van festivals tot beachparty. Spreekt onze stijl je aan, kom dan een keer langs en maak vrijblijvend een afspraak.

Manfred

Semi-professionele band zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 143x bekeken

Wij zijn FenderLee een band met goede muzikanten. Gitaar, toetsen, bas, drums. Ons repertoire bestaat uit rock, blues en soul. Wij zijn op zoek naar een zanger of zangeres die zijn sporen heeft verdiend. Wij repeteren in het weekend op een zaterdag- of zondagmiddag. Leeftijd in de band tussen de veertig en zestig, dus veel ervaring. Wij vinden de chemie heel belangrijk. Humor en geen gezeik en we laten … meer »

Eric Bouwer

Bassist voor (Indo) rock&roll band

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 119x bekeken

Helaas moest onze bassist na een korte periode wegens gezondheidsredenen afhaken.We zijn dus weer op zoek naar een bassist met enige ervaring. Wij spelen jaren 60 en 70 rock & roll, maar gaan ook country en pop niet uit de weg. Daar geven we dan soms een eigen draai aan. De rode draad en waar het in het verleden mee begon, is de indorock. Hier en daar wat afwisseling met instrumentale gitaarnummers. … meer »

Ben

Zanger(es) gezocht voor Pop/Dance muziek

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 103x bekeken

Voor onze producties zijn wij op zoek naar een zanger(es) die bereid is om onze tracks naar een next level te tillen. Jij hebt: - Een zuivere stem met een groot bereik; - Een goed inlevingsvermogen en weet de juiste snaar te raken; - Kwalitatief goede demo's waarin je stem prima te horen is; - Enige ervaring m›et songteksten schrijven (geen pré). Onze referenties? Google naar StereoBeatz.

Stereobeatz

Pop/rock coverband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 75x bekeken

Amateur pop/rock coverband Purple X Power is op zoek naar een gevorderde enthousiaste toetsenist om wekelijks mee te repeteren (ingerichte oefenruimte met digitale piano) en vanaf eind dit jaar periodiek mee op te gaan treden. De meest gebruikte klanken: (elektrische) piano, (Hammond) orgel en in mindere mate strijkers en synthesizer. De band bestaat ongeveer 3 jaar, heeft zo'n 10 keer opgetreden … meer »

Wilfred Wayop

Ambitieloze Rockband zoekt tweede Gitarist.

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 304x bekeken

Ambitieloze Rockband zoekt tweede Gitarist.Wij zijn Trayliner (Daan, 33 - Zang/Gitaar, Niels, 31 - Drums en Pieter, 33 - Bas), een rockband die al heel lang niet meer opgetreden heeft, maar nog wel iedere maandagavond trouw repeteert. We spelen nu voornamelijk covers van oa. Red Hot Chili Peppers, Foo Fighters, Stone Temple Pilots, Stereophonics, Bush, etc. Sinds kort zijn we ook bezig eigen materiaal te componeren en hebben al bijna drie eigen … meer »

Daan Eggen

Wij zoeken een leuke en creatieve TOETSENIST(E)

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 126x bekeken

Sinds begin van dit jaar zoeken wij een geschikt nieuw bandlid die ons komt versterker als toetsenist(e). Het lukt jammer genoeg maar niet.....Maar we geven niet op en zoeken met goede moed verder! Wij zijn Down South Collective en bestaan op dit moment uit 5 bandleden in leeftijd variërend van ca. 40 tot begin 60. We hebben zo'n 3/4 jaar met een toetsenist gespeeld en die is helaas een andere weg … meer »

Hans

Mede zangers en muzikanten gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 134x bekeken

Mede zangers en muzikanten gezochtHoi ik ben 28 en heb altijd veel gezongen. 4 jaar koorervaring 2 jaar zangles gehad. vooral alt gezongen. Ik houd erg van folk muziek zoals Anuna, acapella zang, meer stemmig zingen. Ik ben op zoek naar mensen die samen met mij willen zingen/ begeleiden en af en toe willen optreden met deze muziek. en ook mensen die het leuk vinden stemtechniek te oefenen wat betreft meerstemmigheid bijvoorbeeld.

Muzikantenbank user yarayara