Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Punk/garage/gitaarrock zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 98x bekeken

Hoi Wij zijn een drummer, gitarist en bassist uit Den Bosch en willen een orkest beginnen met invloeden van The Pixies tot the Ramones, Buzzcocks. Het idee is een paar covers maar vooral eigen materiaal. We zoeken iemand tussen de 40 en 60 die vooral erg aardig is en leuke teksten kan schrijven. Vooral vrijdag en zondagavonden repeteren en af en toe het podium op

Harm

Oudere muzikanten gezocht door Drummer/zanger Blues,Jazz,Swing.

Bassist, Blazer en Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 243x bekeken

Voor het oprichten van een gezellige band op een redelijk niveau zoek ik de volgende muzikanten: Bassist-Gitarist-Toetsenist-Saxofonisten-Trompettisten-Zangeres. De blazers dienen goed arrangementen te kunnen lezen. Graag muzikanten vanaf 50 jaar! Ambitie prima, maar teveel optredens zoek ik niet meer. Maandelijks één keer is voor mij voldoende. Repetities vinden in of bij Oosterhout n.b. plaats … meer »

Muzikantenbank user Koos LuijendijkKoos Luijendijk

Goed popkoor zoekt goede gitarist

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 164x bekeken

Hallo gitarist Wij zijn een popkoor met 30 zangeressen, drummer, toetsenist en bassist. Wij treden regelmatig op. Repetities in Liempde(Boxtel, Noord Brabant) op maandagavond. Aanwezigheid op deze repetities is in overleg. Er worden eigentijdse nummers gespeeld. Het is niet noodzakelijk om vanaf noten te spelen. Een goed gevoel voor muziek is ook goed. Wij zoeken een ervaren gitarist die naast … meer »

Muzikantenbank user Ans van der MeijdenAns van der Meijden

Metalband VAN HELL zoekt zanger/Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 148x bekeken

Metalband VAN HELL zoekt zanger/ZangeresVan Hell is een strakke metalband uit Tilburg, een beetje in de stijl van de oude Iron Maiden. wij zijn op zoek naar een gave zanger of zangeres (geen grunter) in de leeftijd van 30 t/m 50 jaar. Wij hebben ruimschoots ervaring opgebouwd in verschillende ander bands en hebben veel zin om van deze band ook weer iets te geks te maken. Wat wij missen is dus een frontman of vrouw met zin in Metal en gezelligheid. … meer »

Hedwig Spijkers

Coverband uit Best zoekt zanger(es) en bassist

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 270x bekeken

Hoi muzikanten/vocalisten, Een coverband in Best (v/h Foolish Games, maar nu brainstormend over een nieuwe naam), wil graag een doorstart maken met een enthousiaste en energieke zanger(es) en bassist. Op dit moment bestaat de band uit Johan v.d. Hoofdakker (toetsen, backing vocals) en Hugo Traa (drums). Qua repertoire kun je denken aan nummers als: Back to black en Valerie (Ami Winehouse), Believer … meer »

Peter Pourchez