Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Flogging Molly tribute band zoekt banjo/mandoline speler!

Overig gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 154x bekeken

Flogging Molly tribute band zoekt banjo/mandoline speler! Ken je toevallig iemand die banjo en mandoline speelt met enig band en podium ervaring of zou je zelf interesse hebben? Neem dan contact op! Het idee is dat iedereen thuis z’n partijen leert en dat we vanaf eind oktober een aantal keer gaan repeteren om een set te vormen en volgende zomer festivals te gaan spelen. We bestaan momenteel … meer »

Muzikantenbank user Simon van BeekSimon van Beek

Funky bassplayer gezocht

Accordeonist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 104x bekeken

Hallo bassisten, Ik ben opzoek naar een bassist voor mijn band!!! Wat/Wie ik zoek is een creatieve groove bassist die weet wat een liedje nodig heeft. Niet te druk maar wel goed luisteren naar rest. Iemand die graag in een kleine bezetting speelt. Doel is optreden . Zoveel als we kunnen maar alles met plezier!!! Als je doorzetter bent,neem rustig contact met mij op. Mijn mailadres is re.sambo@*******.nl. … meer »

Randell Sambo

Producers zoeken rapper/DJ voor EP/live band

DJ, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 83x bekeken

Wij zijn twee professionele producers(gitarist/bassist) die op het moment druk bezig zijn met het schrijven van eigen werk, in de stijl reggae/hiphop/funk/soul. We werken naar een EP toe, schrijven en nemen alles zelf op, en willen zo tot een live formatie komen. Daarom zoeken we een enthousiaste rapper die pakkende teksten kan schrijven en een publiek weet te hypen. Daarnaast willen we de band compleet … meer »

Bas

Groovende Hardrock/Metal Band zoekt bassist

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 128x bekeken

BASSIST GEZOCHT voor groovende Hardrock/Metal band Repetiteruimte omgeving Eindhoven/Tilburg (in Oirschot) Drummer en gitarist/zanger zoeken bassist. Leeftijdsvoorkeur : 30 t/m 50. Speelplezier/vette groovende nummers staan voorop (niet te moeilijk doen!) Aantal jaar ervaring wel verreist, aangezien we eigen (niet te technische) nummers gaan maken. Hier en daar zullen we ook een covertje … meer »

Muzikantenbank user Maurice van DijckMaurice van Dijck

Violist m/v gezocht voor folkgroep Iers/Schots

Strijker gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 72x bekeken

In januari 2018 hebben wij de Bollard Folk Clan in Waspik opgericht. Dit is een nieuwe folkgroep die met name Ierse muziek speelt. Naast de Ierse muziek hebben we kleine “uitstapjes” naar ballads, country e.d. Intussen zijn we acht maanden verder en hebben we een aantal nummers bewerkt naar onze eigen inzichten en stemmen. Naast de zang begeleiden we ons op gitaar, tin whistle en accordeon, tenminste … meer »

Adrie Smits

Blues/Rock band zoekt een 50+ gevorderde zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 113x bekeken

Wij drummer-bassist- gitarist en toetsenman alle 50+ zoeken een Zanger om een blues/rock hobby band op te starten. Nummers waar we aan denken zijn van Walter Trout/Bryce Janey/Davy Knowles/Joe Bonamassa/Gov't Mule/Laurece Jones/Friesschlader en andere. Dit zal ook gaan in overleg met de nieuwe bandleden. Natuurlijk is het streven om optredens te doen De repetities zullen plaats vinden in Middelbeers. Voor … meer »

Muzikantenbank user Ad van OschAd van Osch

Gitarist/zanger voor folkgroep Iers/Schots

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 107x bekeken

Help onze (solo)gitarist is opgestapt. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe man/vrouw die het leuk vindt om Ierse muziek te spelen. Het liefst ook iemand die daarbij kan zingen. In januari 2018 hebben wij de Bollard Folk Clan in Waspik opgericht. Dit is een folkgroep die met name Ierse muziek speelt. Naast de Ierse muziek hebben we kleine “uitstapjes” naar ballads, country e.d. Intussen zijn … meer »

Adrie Smits