Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Zeeland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Poppunk band zoekt bassist

Bassist gezocht in Middelburg (Zeeland) | 116x bekeken

Wij zijn op zoek naar een bassist voor onze poppunk band. We spelen voornamelijk voor de lol, maar we willen ook eigen materiaal schrijven. Ben je een bassist tussen 20 en 30 jaar en woon je in omgeving Goes, Middelburg, Vlissingen dan ben je waarschijnlijk degene die wij zoeken!

Ger-Jan Krijnsen

Poppunk band zoekt Drummer

Drummer gezocht in Goes (Zeeland) | 179x bekeken

Poppunk band zoekt DrummerWij zijn op zoek naar een drummer voor onze poppunk band. We spelen voornamelijk voor de lol, maar we willen ook eigen materiaal schrijven. Ben je een drummer tussen 20 en 30 jaar en woon je in omgeving Goes, Middelburg, Vlissingen dan ben je waarschijnlijk onze man/vrouw!

Floris

Gitarist gezocht voor Coverband

Gitarist gezocht in Middelburg (Zeeland) | 274x bekeken

Voor onze coverband zoeken wij een ervaren allround Gitarist. We spelen van jaren 70 tot nu, maar dan nummers/artiesten die een andere band niet zo snel zal coveren. Denk bijvoorbeeld aan Level 42, Kate Bush en Duran Duran. Ook Toto passeert de revue. Verder spelen we natuurlijk ook de hedendaagse Top 40 nummers. De bezetting is momenteel een Zangeres, Bassist, Toetsenist en Drummer. We zijn … meer »

Hans Bal

Zanger gezocht voor Coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Middelburg (Zeeland) | 257x bekeken

Voor onze coverband zoeken wij een ervaren allround Zanger. We spelen van jaren 70 tot nu, maar dan nummers/artiesten die een andere band niet zo snel zal coveren. Denk bijvoorbeeld aan Level 42, Kate Bush en Duran Duran. Ook Toto passeert de revue. Verder spelen we natuurlijk ook de hedendaagse Top 40 nummers. De bezetting is momenteel een Zangeres, Bassist, Toetsenist en Drummer. We zijn allemaal … meer »

Hans Bal