Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Zuid-Holland, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist gezocht voor unieke coverband

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 152x bekeken

Nightshift22 zoekt een toetsenist met spoed. Wij zijn een band met compleet combo, percussie , 10 a 12 blazers en 2 zangeressen. Wij oefenen op de maandagavond in een perfecte oefenruimte in Nieuw Wetering/Roelofarendsveen. Heb je interesse en wil je meer weten , mail me dan gerust , bellen kan ook.

Pablo

Deathmetal bende zoekt bassist

Bassist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 189x bekeken

Voor o.a. de komende live optredens zijn wij op zoek naar een bassist om onze lineup compleet te maken. We zoeken iemand die gedreven is en snel dingen op pakt. Een mix van een professionele instelling, humor en gezelligheid. De chemie/klik is voor ons erg belangrijk. Het is van belang dat je fatsoenlijke apparatuur hebt, waar je ook mee kunt optreden. We hebben een eigen oefenruimte in Dordrecht, … meer »

Muzikantenbank user ChristhammerChristhammer

All female rockband zoekt gitariste

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 144x bekeken

All female rockband zoekt gitaristeHi ladies, all female rockband met standplaats Rotterdam zoekt een stoere gitariste. Zijn er niet zulke piepjonge meiden die graag nog rockmuziek spelen, niet super ervaren zijn, maar toch wel in een band wil spelen, reageer dan vooral. Muziekstijl: denk aan Led Zeppelin, Cranberries, The Ataris, en verder alles wat naar rock ruikt. Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar

Muzikantenbank user Petra NieropPetra Nierop

Zanger/zangeres gevraagd

DJ en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 396x bekeken

Gitarist, drummer en bassist (30, 50, 60) alledrie ervaren muzikanten, zijn op zoek naar een goede zanger of zangeres voor een her op te starten coverband. 
Wij willen een beetje de funky/bluesrock kant op gaan. We hebben al een setlist waar we eventueel nummers van kunnen spelen als jij die ook leuk vindt. Bedoeling is wel om de wat uitdagender en complexere nummers te gaan doen. Niet de geijkte … meer »

arnoud neervoort

Allround gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 495x bekeken

OVERBAND ZOEKT GITARIST REGIO ROTTERDAM Wij zoeken voor onze allround coverband een allround gitarist solo / slag. Band heeft een doorstart achter de rug. Proactieve en vriendschappelijke houding is zeer gewenst. En uiteraard is de passie voor de muziek groots aanwezig, en ook de focus op de zakelijke kant is een doel op zich. Repetities vinden plaats in rotterdam in een persoonlijke ruimte van de … meer »

Lo

All female rockband zoekt gitariste

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 495x bekeken

All female rockband zoekt gitaristeHi ladies, all female rockband met standplaats Rotterdam zoekt een stoere gitariste. Zijn er niet zo piepjonge meiden die graag nog rockmuziek spelen, niet super ervaren zijn, maar toch wel in een band wil spelen, reageer dan vooral. Muziekstijl: denk aan Led Zeppelin, Cranberries, The Ataris, en verder alles wat naar rock ruikt. Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar

Muzikantenbank user Petra NieropPetra Nierop

Old school jazz, kleinschalig

Overig gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 246x bekeken

June Christy, Doris Day, Caterina Valente, Helen Merrill, Anita O'Day, Annie Ross, Peggy Lee, Andrew Sisters... maar minder ingewikkeld - kleinschalig, alleen met contrabass en/of gitaar en wat slaagwerk of cajon - of whatever... Dat zou ik leuk vinden. Amateur zangeres rond de 50 met 20+ jaar zangervaring. Zing op dit moment in een bandje met iets andere muziekstijl, maar zou graag weer naar de oude … meer »

Monika

Schreeuwlelijk/brulboei (frontman/frontvrouw) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 466x bekeken

Schreeuwlelijk/brulboei (frontman/frontvrouw) gezochtErvaren poprock trio bestaande uit drums, bas & gitaar zoekt een schreeuwlelijk/brulboei (m/v) voor een groovende swingende pop/funkrock (cover) band waarbij minder voorspelbare, maar wel herkenbare nummers de voorkeur hebben. Plezier en humor is belangrijk. Uiteindelijk willen we ook optredens gaan doen. Aanknopingspunten kunnen zijn: The Killers/Living colour/Nothing but Thieves/Editors/Police/Prince/U2/RHCP … meer »

Leonardus