Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Keys

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 253x bekeken

KeysWil jij 2020 ook met onze Zorg en Zekerheid huisband The Certainties optreden in een aantal zorginstellingen in de regio Zuid-Holland Noord en zo de zorgverzekeraar met een ander geluid laten horen? Kom ons dan versterken met jouw keyboard sound. We repeteren om de week op woensdag 17.30. Er is een kleine onkosten vergoeding beschikbaar en verder bieden we een heerlijk verwarmde oefenruimte met koud … meer »

Cees

Oekoe Mountain Billies zoeken een (akoestische) gitarist evt ook banjospeler

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 143x bekeken

Oekoe Mountain Billies zoeken een (akoestische) gitarist evt ook banjospelerOekoe Mountain Billies spelen bekende liedjes (covers, americana, bluegrass, country) met gitaar, banjo, mandoline, bas, lapsteel, mondharmonica. Alles akoestisch (behalve de bas). Onze gitarist is helaas verhuisd naar de Veluwe. Dat is voor hem te ver weg van onze oefenplek in Berkel en Rodenrijs. Wij zijn nu dan met drie en zoeken de vierde man, die gitaar speelt. Als deze vierde man ook banjo speelt, … meer »

Muzikantenbank user Peter TetterooPeter Tetteroo

Pop/Funk/Soul band zoekt bassist voor coverband

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 208x bekeken

Wij zijn opzoek naar een gezellige bassist die serieus en gedreven is. De leeftijd van ons zitten tussen de 25 en 30 jaar en sommige van ons spelen al een tijdje samen. Wij zijn zijn bezig om een nieuwe band op te zetten voor feesten en partijen met o.a. Engels en Nederlandstalige muziek. Wij bestaan uit een zangeres, gitarist pianist en drummer. En zijn gevestigd in Rotterdam. Wil jij bij een … meer »

Dean

Vocalist(e) gezocht om muziek mee te schrijven (rock)

Bassist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 170x bekeken

Hallo, Ik ben een gitarist die ook composities maakt en ik ben opzoek naar een vocalist(e) om composities verder uit te werken. De bedoeling is om een aantal mooie nummers te maken en deze, uiteindelijk ook op te nemen met een band en ermee op te treden. Ik heb op dit moment te weinig tijd om elke week in de oefenruimte te staan, dus ik zou in het begin wat meer thuis willen doen. De stijl is rock, … meer »

Sander

Gedreven slag/solo-Gitarist gezocht Zuid-Holland/Brabant

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 197x bekeken

Voor een nog op te richten band zijn wij, drummer, bassist, zangeres met ervaring, op zoek naar een gedreven slag-gitarist die ook solo-partijen voor z'n rekening kan nemen. Genre loopt uiteen van Chi Coltane tot ZZTop tot Sass Jordan. Voornamelijk songs die we lekker vinden en waar de zangeres iets mee kan. Het is de bedoeling om later ook eigen werk te gaan spelen. Belangrijk is de onderlinge klik … meer »

Muzikantenbank user MrBastaMrBasta

Vriendenband zoekt zingende vriend

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 232x bekeken

* Vier mannen van 50+ * Twee gitaren, bas en drums * Spelen al een flinke tijd samen * Breed uiteenlopend repertoire * Maar altijd bereid nieuwe wegen te bewandelen * Repeteren op donderdagavond in Rhoon * Vinden dat repeteren iets anders is dan oefenen * Oefenen doen we dus thuis * Optreden is gaaf, maar niet het doel van de band * Ons zal je dus niet snel vinden op bruiloften en partijen Ben … meer »

Muzikantenbank user Michiel van RijnMichiel van Rijn

Yowsah - The Nile Rodgers Experience zoekt een toetsenist.

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 152x bekeken

Wie gaat met ons het avontuur aan om iedere zaal op zijn kop te zetten met de geweldige grooves van Nile Rodgers en Chic? We spelen een compleet concert na van begin tot eind, met alles erop en eraan. We verwachten de juiste sounds op het juiste moment (piano, strings, brass en de nodige effecten). We repeteren alleen als het nodig is in Schiedam. Er staan inmiddels al wat gigs in de agenda. Je zal … meer »

Muzikantenbank user Gertjan EssenstamGertjan Essenstam