Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Overijssel, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Born To Follow zoekt Jon Bon Jovi - Bon Jovi Tribute

Zanger / Zangeres gezocht in Enschede (Overijssel) | 2040x bekeken

Born To Follow zoekt Jon Bon Jovi - Bon Jovi TributeNa de geweldige opnames van het TV-programma Tribute – battle of the bands – op SBS6, hebben we gemerkt dat de samenstelling van de band nog niet helemaal perfect is. Om de neuzen allemaal dezelfde kant op te krijgen is de samenwerking met Danny (zanger/frontman) stopgezet en zijn we op zoek naar een perfecte match. We maken géén gebruik van backingtracks, pitch controls en andere "hulpmiddelen”, … meer »

Muzikantenbank user Martin BeldMartin Beld

Blues & roots drummer gezocht in Zwolle

Drummer gezocht in Zwolle (Overijssel) | 173x bekeken

Zeg ben jij die drummer welke zowel de shuffle beheerst als op zijn tijd met een wasbord overweg kan? Dan denk ik dat je ons hebt gevonden. Wij The Dutch Blues Benders zoeken een veelzijdige Blues & roots drummer omdat die van ons na drieënhalf jaar helaas gestopt is.

Muzikantenbank user WillemWillem

Alternative Metalband zoekt groovende bassist

Bassist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 174x bekeken

Alternative Metalband zoekt groovende bassistOne Word Silence zoekt een ☆ Bassist ☆ Wij repeteren in Geesteren en staan klaar om komend jaar weer optredens te doen en mogelijk een nieuw album op te nemen. Dus we horen graag van enthousiaste bassisten !! Invloeden qua muziek: Deftones, Faith No More, Life of Agony, Alice in Chains, Black Label Society, Killswitch Engage, Prong, Soundgarden, Clutch, Godsmack, Queens of the stone Age, … meer »

Diederik

Leadgitarist gezocht

Gitarist gezocht in Deventer (Overijssel) | 553x bekeken

Hallo. Wij zoeken een enthousiaste Gitarist voor onze band in oprichting. Tot nu toe hebben we een Zangeres, Drummer en Bassist/Zanger. Onze leeftijden zitten tussen de 35 en 52 jaar. Qua nummers zitten we te denken aan Pop- Rock- & Funk-Covers maar die invulling zal voor een groot deel bij de zangeres en gitarist liggen omdat die behoorlijk bepalend zijn. Denk bij Covers niet teveel aan het origineel … meer »

Muzikantenbank user Olaf BorgonjenOlaf Borgonjen

Songwriter zoekt zangeres regio Deventer

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 266x bekeken

Ik ben op zoek naar muziekmaatje om samen op te trekken. Ik heb al heel wat nummers op de plank liggen waar ik een demo van wil maken. En verder zien we waar het schip strandt, als het muzikaal en persoonlijk klinkt komt de rest vanzelf. Het betreft pop muziek (melodieus en ontspannend). Om een idee te vormen, zie deze link soundcloud.com/…/utm_campaign=social_sharing Groetjes, Sam

Muzikantenbank user Sam SoulmanovskiSam Soulmanovski

Gezocht: zanger of zangeres voor funk/rock/soul coverband Zwolle

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 233x bekeken

Ex-leden van de Zwolse coverbands Swunk en Cool Served zoeken een ervaren zanger !! Onze band speelt vooral niet het geijkte repertoire van een standaard top 40 band maar zet een mengeling neer van bekende en minder bekende covers in de richting van Kraak & smaak, Soulive, N.E.R.D, Jamiroquai, Scary pockets met uitstapjes naar hiphop. Wij hebben de leeftijd 40+ en zijn van plan voornamelijk in het … meer »

Michiel van Amerongen