Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Alternative rock band eigen werk zoekt leadzanger

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 90x bekeken

Onze mede oprichtster songwriter/leadzangeres doet stapje terug, blijft wel componeren, maar speelt en zingt niet meer mee. Wij, Mental Shift, 2 gitaristen bassist en drummer zoeken daarom een nieuwe frontman, we gaan waarschijnlijk van female front naar male, maar staan overal voor open, mits rocky voice. We spelen alleen eigen werk, hebben veel repertoire, treden graag op, maar niet te vaak. Daarnaast … meer »

Muzikantenbank user Mental ShiftMental Shift

MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een toetsenist(e) (regio Zoetermeer)

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 91x bekeken

MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een toetsenist(e) (regio Zoetermeer)MOONTRACKS is een bluesrock coverband uit de regio Zoetermeer. Wij coveren nummers van o.a. Beth Hart, The Police, Melissa Etheridge, Anouk, Queen, Krezip, Kane, Ilse de Lange, Kovacs, Black Crowes, Alannah Miles en vele anderen... Lekker in het gehoor liggende covers van bekende (en soms ook zeer verrassende!) blues- en rocknummers. Wij zoeken per direct een toetsenist(e) met enige bandervaring. Wij … meer »

Frans

MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een zanger (regio Zoetermeer)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 101x bekeken

MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een zanger (regio Zoetermeer)MOONTRACKS bluesrock coverband zoekt een zanger MOONTRACKS is een bluesrock coverband uit de regio Zoetermeer. Wij coveren nummers van o.a. Beth Hart, The Police, Melissa Etheridge, Anouk, Queen, Krezip, Kane, Ilse de Lange, Kovacs, Black Crowes, Alannah Miles en vele anderen... Lekker in het gehoor liggende covers van bekende (en soms ook zeer verrassende!) blues- en rocknummers. Wij zoeken … meer »

Frans

Snake Union, the Dutch Duran Duran Tribute i.o., zoekt een zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 115x bekeken

Heb je interesse om deel uit te maken van een band die nu al voor de nodige reuring zorgt binnen de Nederlandse muziekwereld, stuur dan een PM of email naar mriesenb @ gmail . com Trefwoorden zijn: thuis voorbereiden, samen efficiënt en in korte tijd speelklaar worden (locatie: Popradar Den Haag), de grotere festivals en zalen bereiken, de hits, deep cuts en avondvullende eigen shows. Er zijn al … meer »

Michael Riesenbeck

Haagsche Night-Light, zoekt nieuwe zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 158x bekeken

The Night-Light, zoekt nieuwe zanger(es)! Ontstaan in de bruisende muziekscene van Den Haag, is The Night-Light een dynamische en energieke band die de donkere nachten wil verlichten met rauwe en meeslepende muziek. Sinds het prille einde van 2023 hebben ze op lokale podia gespeeld met een mix van krachtige covers en eigen nummers die het publiek lekker meeslepen. Wij zoeken een nieuwe zanger(es) … meer »

vince

Allround gitarist gezocht voor band met optredens.

Bassist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 228x bekeken

Hoi gitarist, Wij zijn opzoek naar een allround gitarist voor een partij coverband die veel verschillende stijlen speelt. - Ben jij allround - kan jij op de maandagavond repeteren in Den Haag. - wil jij optreden over het hele land op super leuke gigs. Bij optreden is alles geregeld een drank-arrangement, een goede warme maaltijd. En een goed financiële vergoeding per optreden. Ben jij … meer »

Muzikantenbank user Romeo DebidienRomeo Debidien

Muzikanten gezocht voor musical Rent

Bassist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 160x bekeken

Voor de eenmalige begeleiding bij de musical Rent, zoek ik namens Stichting theaterorkest.nl goede rockmuzikanten die vlot noten kunnen lezen. Repetities zijn in mei en juni in Zoetermeer en de uitvoeringen zijn het eerste weekend van juli 2024. Voor de band zijn nodig: - Leadgitarist - Slaggitarist die ook toetsen speelt, of andersom - Bassist - Drummer

Timo Pronk