Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

GR!P zoekt nieuwe toetsenist(e)!

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 84x bekeken

Wie zijn wij: GR!P is een veelzijdige coverband uit Rotterdam. We brengen vooral bekend repertoire vanaf de jaren ‘70 tot vandaag. Van een dansbare soul-/discohit, een ontroerende ballad tot een kneiter van een rock (‘n roll) hit. We hebben het allemaal. Met onze 8-koppige band geven we ieder nummer de energie die het verdient. Check voor meer info, foto’s en filmpjes onze website: Facebook.nl/debandGRIP Plugify.nl/GRIP Wie … meer »

GRIP - Patrick

Beginnende coverband zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 160x bekeken

Hallo daar! Mijn naam is Brent en ik speel momenteel basgitaar in een rock/pop coverbandje onder de tijdelijke naam Andrea Bocelli. We pronberen ongeveer 1 keer per week samenkomen om covers te spelen met als einddoel natuurlijk optreden. We zijn hard aan het werken aan een setlist. Momenteel bestaat deze uit nummers van The Police, Anouk, Elvis, Arctic Monkeys, Nirvana. Rise Against, Heart en … meer »

Brent Pieterse

Orkest Zoetermeer zoekt muzikanten

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 142x bekeken

Orkest Zoetermeer zoekt muzikantenBen je op zoek naar een vaste vereniging met uitdagende projecten? dan zit je bij ons goed, want het Fanfare orkest van Kunst en Vriendschap Zoetermeer zoekt muzikanten. Ben jij degene die onze bezetting compleet maakt? Als orkest werken wij op twee gebieden: Wij treden op bij diverse evenementen in Zoetermeer en omstreken (dodenherdenking, koningsdag) en geven twee keer per jaar een eigen concert. … meer »

Arjen van Putten

Gedreven en ervaren gitarist zoekt goede coverband

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 169x bekeken

Gedreven en ervaren gitarist zoekt goede coverbandHoi muzikanten, Ik ben opzoek naar een leuke coverband! Het zou mooi zijn als ik zou kunnen aansluiten bij een band met goede muzikanten waarin een leuke ongedwongen sfeer heerst! Mijn muzieksmaak is breed en ik vind een hoop stijlen leuk! Ik ben een veelzijdig en ervaren gitarist. Zowel slag- als solopartijen vind ik mooi om te doen. Daarnaast neem ik ook nog backing vocals voor mijn rekening als … meer »

Muzikantenbank user Peter KattenburgPeter Kattenburg

Pedal steel gitarist(e) gezocht voor country/pop band

Gitarist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 124x bekeken

Wij spelen nu ruim een half jaar met elkaar en ons repertoire bestaat uit "Golden Oldies" in het genre country- en popmuziek (Alabama, CCR, Crosby Stills & Nash, Eagles, Cash, etc). Onze bezetting bestaat nu uit gitaar, keyboard, bas, drum en zang. Wij zoeken nu een pedal steel gitarist(e) erbij voor dat typische country geluid. Onze band bestaat nu uit 50 plussers (mannen).

Fred Ponsen