Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Allround 7-mans party/feest coverband zoekt ervaren 2e lead zanger(es)!

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 709x bekeken

Allround 7-mans party/feest coverband zoekt ervaren 2e lead zanger(es)!Wij zijn een 7-koppige allround coverband bestaande uit een zangeres, bassist, drummer, 2 gitaristen, toetsenist en saxofonist. Om het plaatje compleet te maken zoeken wij een lead zanger(es) als versterking naast onze frontvrouw. Wij zijn recent opgericht dus als zanger(es) zul je vanaf het begin mee kunnen bouwen aan het repertoire. Denk hiervoor aan feesten, bruiloften, festivals etc. Het dak … meer »

Muzikantenbank user Ferry de JongFerry de Jong

Coverband Hannah and Friends zoeken gitarist(e) en Keyboardspeler(ster)

Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 163x bekeken

hallo muzikanten, Wij (Hannah and Friends) bestaande uit: drummer,bassist,zangeres zoeken een veelzijdige gitarist(e).Tevens zoeken wij een keyboardspeler(ster)om de band compleet te maken.Doel: goede muziek maken en veel optreden. Wij streven naar een semi-professionele status.Muziekrichting:(oude)soul, melodieuze pop,Jazzy songs en singer-songwriter muziek.Muzikaliteit boven volume !!Als je intresse … meer »

luuk cool

Drummer, Percussionist(Conga's) en Saxofonist gezocht voor Latin/Caribbean band

Blazer en Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 167x bekeken

We zijn een allround Latin/Caribische band van ervaren 40- en 50plussers, met oefenruimte op de woensdagavond in Berkel Rodenrijs. Onze huidige bezetting: Piano/Keyboards, Gitaar, Bas, Trompettist, Percussioniste, bg vocal en (lead) zangeres. Stijl o.a: Salsa, merengue, Bachata, Zouk, Soka, en verder alle soorten swingende party muziek. 06-50646511

Ruben

Allround band zoeken nog een cajon beoefenaar en een zangeres of een zanger

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 182x bekeken

Hallo vocalisten en drummers, Aangezien wij via onze advertentie met regelmaat Rock drummers op bezoek krijgen, zijn wij genoodzaakt om een gajon beoefenaar (is een drummer met een geluid-box) te zoeken, of een drummer die niet te hard speelt mag uiteraard ook)) die in onze band wil komen drummen. De mooiste nummers zoals Pink - Try en Girls like you - Maroon 5 Jessie J. - Flashlight die wij ook … meer »

bm tuts

Zanger / zangeres gezocht voor coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 210x bekeken

Wij zoeken een nieuwe enthousiaste zang voor onze coverband. Kijk voor een indruk van onze muziek op www.amazinglovehandles.com We zijn van plan een nieuwe start te maken met een nieuwe naam en een nieuw repertoire, wel voornamelijk rock. De band bestaat nu uit twee gitaristen, bassist, drummer en geluidsman. Wij beschikken over een eigen oefenruimte en proberen iedere week te oefenen en zo … meer »

Ben

Female singers wanted for semi-pro band

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 173x bekeken

We are looking for two new singers for our band which plays jazz/funk/soul/pop with a house groove. Our full line-up is normally with 9 members: 3 singers, 2 horns, guitar, keyboards (an English guy :-) ), bass and percussion and we play e.g. at festivals and receptions. We are now looking for two new singers to complete our line-up to start booking gigs again. We currently rehearse in Amsterdam, but … meer »

Housemacher

Gezocht toetsenist/gitarist, Eigen werk geïnspireerd door Muse & Coldplay

Gitarist en Toetsenist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 97x bekeken

Gezocht serieuze toetsenist/gitarist (liefst beide) voor eigen werk. Op het moment zijn we druk bezig met nummers te componeren (hulp is altijd welkom), en willen binnenkort gaan optreden. In ons huidige setlijst zitten wat pittige nummers, dus zal er thuis tijd besteed moeten worden. We hebben onze eigen oefenruimte in Schoonhoven beschikbaar, maar kunnen ook een ruimte huren te Utrecht … meer »

joran kruiswijk

Sludge / post metal band op zoek naar bassist en vocalist

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 701x bekeken

Wij zijn een startende band met op dit moment drie leden (Freek, gitarist, Maiko, gitarist en Jamie, drums) van rond de 25 / 30 jaar die nu sinds juni samenkomen om eigen muziek in de genoemde genres te maken. Wij nemen het echter niet super nauw met standaarden en schipperen qua stijl tussen bands als Amenra, Neurosis, Mastodon, YOB en dergelijke. Melancholie, desperatie en woede zijn de voornaamste … meer »

Jamie