Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist(e) gezocht voor veelzijdige coverband!

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 166x bekeken

GR!P zoekt een toetsenist(e)! Wie zijn wij: Wij zijn een veelzijdige coverband uit Rotterdam. We brengen vooral bekend repertoire vanaf de jaren '70 tot vandaag. Van een dansbare soul-/discohit, een ontroerende ballad tot een kneiter van een rock ('n roll) hit. We hebben het allemaal. Wij willen weer een 8-koppige band worden, zodat we ieder nummer de energie kunnen geven die het verdient. Wie … meer »

GRIP - Patrick

The Tommyrots zoeken serieuze drummer

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 133x bekeken

Wij zijn the Tommyrots, een energieke rockband, uit regio Den Haag/Delft en zoeken een semi-professionele, enthousiaste en serieuze drummer. Wij spelen zelfgeschreven muziek en halen onze muzikale invloed veel uit de jaren 60 en 70 (The Beatles, The Who, Golden Earring etc.) Goede communicatieve vaardigheden, flexibiliteit en inzet zijn absolute voorwaardes; en is ook nodig om optredens en studiosessies … meer »

Muzikantenbank user TomTom

Zangeres zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 262x bekeken

Hi, heb jij ook al zolang geen muziek samen gemaakt...corona-tijd enzo? Ik ben een ervaren zangeres (veel podium en studio-ervaring) en zou het supertof vinden om weer aan de slag te gaan en met gewoon wat zang en gitaar een set te maken die we met de aangepaste maatregelen misschien in de zomer op het strand, terrasjes kunnen brengen. Maar alleen al het oefenen daar zou ik blij van worden. Ik schrijf … meer »

Muzikantenbank user SamSam

Rock/Metalband zoekt Gitaristen

Gitarist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 225x bekeken

Rock/Metalband zoekt GitaristenWe zijn een net opgerichte band die bestaat uit een zanger, bassist en drummer. We zijn erg gemotiveerd om van dit project iets leuks en origineels te maken. De richting die we tot nu toe in gedachte hebben is Rock/Metal met hier en daar horror elementen. Bands die we goed vinden zijn onder andere; In This Moment, Rammstein, Disturbed, A7X Etc. Verder is onze regio is voorlopig in Gorinchem. Heb … meer »

Muzikantenbank user Nathan MasseNathan Masse

Medusa zoekt gitarist(en), toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 248x bekeken

Medusa is een keileuke coverband, nu bestaande uit een bassist, zangeres(veertigers)en een drummer (57) we spelen nummers van melissa etheridge, pink, anouk, k's choice, nou doubt, robbie wiliams, golden earring zz-top,queen, seven nation army, de dijk, bruno mars, beetje rocky dus. we hebben geen opnames, gaan we z.s.m. met jou/jullie maken! we oefenen bijna elke week in de omgeving van leiden, … meer »

Muzikantenbank user John GrottendieckJohn Grottendieck

Medusa zoekt gitarist(en), toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 213x bekeken

Medusa is een enthousiaste coverband en speelt nummers van melissa etheridge, pink, k's choice, cranberries, golden earring, zz-top,queen en(veel) meer. we doen het voor de lol, maar willen wel wat goeds neer zetten, voor als we weer de planken op kunnen. bassist en zangeres zijn veertigerst, drummer 57. momenteel oefenen we bijna elke week, omgeving leiden. als je meer wilt weten, bel of mail … meer »

Muzikantenbank user John GrottendieckJohn Grottendieck

Old School deathmetal band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 202x bekeken

Old School deathmetal band zoekt zangerWij zijn een deathmetal band uit Dordrecht, bestaan sinds 1994 en hebben in de loop der jaren een redelijk stabiele line up gehad. Echter door omstandigheden zijn we op zoek naar een zanger. Wat zoeken we? Iemand die kan grunten, grinden, screamen, hoog, laag... (Deicide, Carcass, Marduk, Macabre) 100% motivatie en enige ervaring. Je moet snel teksten kunnen leren en een goede beheersing van de … meer »

Muzikantenbank user ChristhammerChristhammer