Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Eclectic Jewelry op zoek naar muzikanten

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 153x bekeken

Onder de werktitel Eclectic Juwellery zijn we met vier muzikanten een cover band gestart. De bezetting bestaat op dit moment uit, zangeres, bas, gitaar en drums. We zijn op zoek naar een tweede gitarist, blazers en een toetsenist. Het repertoire dat we willen opbouwen bestaat uit de energie van Bruce Springsteen, nostalgische Rock 'n Roll, symphonische Pink Floyd uitstapjes, virtuoze gitaar riffs … meer »

Raymond Verhoef

Sologitarist gezocht in zuidholland

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 140x bekeken

Heb je een brede muzieksmaak?Speel je graag nummers uit de jaren 60,70,80,90 enz,vind je af en toe nederlandstalig leuk,nederpop van de Golden Earring,Sandy Coast,De Dijk,Blöf,Danny Vera enz.Dan ben jij de sologitarist die we zoeken voor onze ook vocaal sterke band met een krachtige leadzang en drie backingvocals voor de meerstemmige nummers in alle stijlen. Ben je geïnteresseerd?Stuur dan een email … meer »

Jos van Haastrecht

Pop-punk band in Den Haag zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 89x bekeken

Hé medemuzikant! Voor een nieuwe pop-punk band in Den Haag zijn wij (gitarist en drummer) op zoek naar een zanger tussen de 20 en 35 jaar. Het zou helemaal mooi zijn als je ook gitaar speelt, maar het is geen pré. We schrijven onze eigen liedjes en willen daar op termijn ook mee het podium op. Dus ga jij ook helemaal los op Bink-182, Sum 41 en New Found Glory en wil je je vocalen zetten op … meer »

Mark

All round zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 251x bekeken

Wegens vertrek van onze zanger Arie Nijgh; Bekende (cover)band Los Zand uit Katwijk (zh) zoekt ervaren lead zanger. Genre; Bløf , pop, rock, Nederlands / Engels. Repeteren wekelijks of twee wekelijks in eigen oefenruimte in Katwijk aan Zee.

Muzikantenbank user Leon HeijmansLeon Heijmans

Gotarist en, toetsenist gezocht

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 184x bekeken

Gitarist en toetsenistgezocht wie ook nog mee kan zingen, zou leuk zijn geen must. Drummer, bassist en een gitarist aanwezig. We zijn net begonnen met een goeie jaren 60/70/80 coverband; playlist bestaat uit stones, beatles, bob dylan, peter green, livin' blues, cream, herman brood enz. Leeftijd vanaf 50 jaar. Omgeving Zoetermeer/Leiden/Den Haag/Zevenhuizen. We repeteren 1x in de week op … meer »

Muzikantenbank user Arie Korving JuniorArie Korving Junior

Nieuwe pop cover feestband zoekt zanger(es), frontman/vrouw

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 140x bekeken

Nieuwe pop cover feestband zoekt zanger(es), frontman/vrouwSlaggitarist, bassist, drummer en achtergrondzangeres zoeken een lead-zanger(es), frontman/vrouw voor recent opgerichte pop cover feestband. Niveau: beginnend/iets gevorderd, maar geen pro's. Leeftijd: tussen 30 en 50+ of zo. Oefenen: 1x per week op maandagavond. Waar: eigen oefenruimte in Vlaardingen. Alle apparatuur is aanwezig; drumstel, bas-/gitaar versterkers, zanginstallatie. Digitale mixer. … meer »

Muzikantenbank user Nick van HolsteinNick van Holstein

Drummer zoekt muzikanten/aansluiting bij band

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 125x bekeken

Ola, Ik ben een 33-jarige gevorderde drummer uit Rotterdam die op zoek is naar muzikanten, of aansluiting bij een band die serieus met muziek aan de slag wil gaan.Genre maakt me niet zoveel uit zo lang de muziek maar genoeg uitdaging bevat. Liefst wordt het een crossover van verschillende genres. Bij voorkeur doordeweeks wekelijks repeteren in Rotterdam e.o. Geen interesse in een metal/coverband! Leeftijdscategorie: … meer »

Koen

Ervaren leadgitarist gezocht voor boerenrock coverband

Gitarist gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 230x bekeken

Zijn er in het groene hart ook ervaren gitaristen die net als ons zin hebben in boerenrock? We zijn net gestart met een aantal ervaren muzikanten om een boerenrockband te starten. Denk hierbij aan muziek van Normaal, Jovink, Bökkers, Mooi Wark maar ook wel uitstapjes naar bijvoorbeeld Status Quo. We hebben een prachtige oefenruimte in Boskoop waar we om de week repeteren op woensdagavond en bestaan … meer »

Muzikantenbank user DennisDennis