Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Country en Allround band zoekt een zanger of een zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 57x bekeken

Beste vocalisten, Wij zijn nog steeds op zoek naar een bekwame zanger en of een zangeres op het gebied van Country, maar ook op diverse andere genres onder andere pop / blues / country rock / en nog veel meer. Voor informatie gelieve mij eerst te mailen maar ook voor de vele vragen die standaard zijn bij het zoeken naar een band, wij oefenen in Rotterdam Zuid. Ik hoor het graag van jullie. Met … meer »

Michael

Muzikanten gezocht voor band project

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 123x bekeken

Muzikanten gezocht voor band projectHoi medemuzikant, Ik ben Mara, ben 14 jaar en ik studeer voor zangeres in het tweede jaar bij het Codarts in Rotterdam. Voor een groot landelijk project waarbij diverse acts/optredens op de agenda zullen staan (en waar de winnaar een podiumplaats op een groot landelijk festival kan bemachtigen), ben ik met spoed op zoek naar 4 medemuzikanten: bassist(e), gitarist(e), drummer en toetsenist(e). Vaste … meer »

Anton Biscola

Ervaren muzikanten voor eigen werk gevraagd!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 55x bekeken

Ervaren gitarist en zangeres zijn op zoek naar serieuze muzikanten. We zoeken een strakke bassist, drummer en toetsenist voor eigen werk (pop) rock. We zijn in het bezit van een oefenruimte en willen zsm het podium weer op! Regio Zuid-Holland. Leeftijds categorie tussen de 30 en 50 jaar. Voor meer informatie graag een korte bio en geluidsfragment naar: meideprac2018@*****.com

meideprac2018

Beginnende Sludge/Post band zoekende naar gitarist en bassist

Bassist en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 41x bekeken

Beginnende Sludge/Post band zoekende naar gitarist en bassistWij zijn een beginnende band, bestaande uit een gitarist en drummer, die nog zoeken naar een gitarist en bassist in Rotterdam en omgeving. Eigen muzikale ideeën zijn zeer wenselijk. De genres waarin wij bivakkeren zijn Sludge/Stoner/Post-Metal- en Rock met ambient uitspattingen. Bands die ons geluid inspireren zijn bijvoorbeeld Amenra en Neurosis. Wij willen het serieus aanpakken en hebben de intentie … meer »

Jamie

Drummer gezocht voor soul/dance/popband uit Den Haag

Drummer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 76x bekeken

DRUMMER gezocht voor soul/dance/pop band in Den Haag. We bestaan uit twee zangeressen, gitarist, toetsenist, percussionist en bassist. Allen met veel ervaring. Hebben een eigen oefenruimte met ruimte voor opslag van je drumkit (heerlijk als je niet van slepen houdt) en een eigen PA. Gratis parkeren (ook wel lekker) voor de deur. Oefenen op de donderdagavond (eens per week of om de twee weken). We zijn … meer »

ser noordam

Drummer gezocht!

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 63x bekeken

Drummer gezocht!hoi Ik ben op zoek naar een gedreven drummer voor mijn backing band. Mijn muziek is een mix van Springsteen, Pear Jam en Mark Lanegan. Mocht je geinteresseerd zijn kan je mijn muziek vinden op youtube, spotify en Itunes etc.

Muzikantenbank user Bruno Rocco MileticBruno Rocco Miletic

Drummer of percussionist gezocht

Drummer en Percussionist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 83x bekeken

Wij zoeken een drummer of percussionist voor een jazzy georiënteerd bandje. Wij bestaan uit zangeres, gitarist en bassist en repeteren 1x/2 weken in Noorden (postcode 2431, vlakbij Nieuwkoop). Hoewel jazzy georiënteerd, uitstapjes naar andere invloeden schuwen we zeker niet. We kijken gewoon wat goed past bij onze samenstelling. Er is een volledig ingerichte oefenruimte aanwezig met goede opname … meer »

Serge Willemse