Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht, 35 tot 45 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger(es) pop/funk/soul/disco band gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 54x bekeken

Hoi, wij (drummer, bassist, gitarist en 2 toetsenisten) zijn op zoek naar 2 mensen (tussen de 24 en 44 jaar oud) die graag mee willen zingen in onze band en dezelfde soort muziek leuk vinden (pop/funk/soul/disco) als ons. We zijn al enige tijd samen en spelen o.a. veel nummers/covers van Scary Pockets, denk aan " I Wanna Dance With Somebody", "Let Me Love You", "American Boy", "Crazy" en "Back to … meer »

Joris

Startende Deathmetal band zoekt...

Bassist en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 133x bekeken

Band in oprichting zoekt nog bassist en 2de gitaarist. We spelen Death met stijl in ontwikkeling. momenteel aanwezig zanger, drummer en gitarist. leefdtij rond 40. Oefenen in Rhoon (omgeving rotterdam). zelf hebben we podium ervaring maar dit is geen pre. Doel lol hebben en kijken waar we uitkomen. bij intresse bel/app Richard. 0655345130

Richard van der Bok

Gitarist gezocht voor Hermanos Gutiérrez-achtige Muziek

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 132x bekeken

Gitarist gezocht voor Hermanos Gutiérrez-achtige MuziekGitarist gezocht voor Hermanos Gutiérrez-achtige Muziek Ben jij ook een gitarist die houdt van de sfeervolle, melancholische klanken van Hermanos Gutiérrez? Zoek je een medemuzikant om samen dit soort muziek te maken? Dan zijn we mogelijk een goed gitaar duo! Ik ben een gitarist uit Uitgeest (Noord-Holland) en zoek een medegitarist om samen dit soort muziek te maken voor de hobby. Het doel … meer »

Bas Rottier

Onze band ClayChild is op zoek naar een violist(e)!

Strijker gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 75x bekeken

Onze band ClayChild is op zoek naar een violist(e)!Onze band ClayChild is op zoek naar een violist(e)! Sinds enkele weken staat ons eerste album, Melodies of Reveries, op Spotify, Youtube, Apple Music, en diverse andere streaming platforms. Inmiddels hebben wij een repertoire van 16 nummers. Het accent bij komende nummers zal meer liggen op een wat meer uptempo, keltische feel (richting folk). Helaas moet onze huidige violiste de band binnenkort … meer »

Kimm Boum Bletterman

Bassist en zanger gezocht

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 227x bekeken

Wij (drummer & gitarist) zoeken een zanger en bassist om de line-up compleet te maken. Muziek in de stijl van Meshuggah tot Deftones, termen als Math, hardcore, ambient, industrial, melodic. Fun (!) maar met een professionele insteek. Doel: album opnemen en live shows. Check hieronder een korte snippet-mix van onze demo-songs om een indruk op te doen. Verder: We zijn beide midden 40 en repeteren … meer »

nevez

Gitarist/zanger en bassist zoeken melodische metalband

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 212x bekeken

Wij zijn op zoek naar een metalband met veel ruimte voor lekkere riffs en melodieën. Op gitaar en bas hebben wij al geruime tijd ervaring. Op het gebied van zang iets minder lang, maar dat ben ik aan het ontwikkelen. Enkele bands die ons inspireren zijn bijvoorbeeld Virgin Steele, Judas Priest, Annihilator en Overkill etc. Is jouw band op zoek naar een gitarist en een bassist, of ben je … meer »

Jori

BLOWFISH BEATS & BRASS zoekt een trompettist

Blazer gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 109x bekeken

Ha trompettist! Ben jij op zoek naar een toffe band die ook een vriendengroep is? Hou je van dance, house en techno en wil je deze muziek zelf spelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn Blowfish, een beats & brassband uit Bergen op Zoom. We timmeren keihard aan de weg en onze drummer op z’n kit. Op minimaal hetzelfde niveau spelen wij in hoog tempo bekende dance en house thema’s met … meer »

BLOWFISH

Oproerkraaiers zoekt gitarist voor partymetal!!!

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 200x bekeken

Oproerkraaiers zoekt gitarist voor partymetal!!!Wij zijn Oproerkraaiers uit Utrecht en we zoeken een gitarist voor onze feestmetal. Oproerkraaiers heeft 2 zangers, een drummer en een bassist en zoekt nog een strakke gitarist om de lineup compleet te maken voor optredens. We spelen in drop b tuning. We oefenen op vrijdagen in de avond van 9 tot 12 uur. Check onze muziek via spotify en anders kan je ons ook vinden op Youtube. Zoek in dat laatste … meer »

Wouter Bisschop