Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band, 35 tot 45 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bandleden gezocht

Bassist zoekt band in Groningen (Groningen) | 135x bekeken

Als beginnende bassist ben ik op zoek naar mensen (tussen ca 25 en 50 jaar) waarmee ik een band kan gaan opstarten. Qua stijl vooral rock-metal en qua invloeden ondermeer; Opeth, Ghost, Riverside, Tool, Tame Impala, Pearl Jam, The Doors etc. Spelplezier staat bij mij voorop. Ben 42 jaar. Maak trouwens zelf ook nog muziek, qua stijl vooral EDM.

Muzikantenbank user JeroenJeroen

Allround bassist zoekt funky band

Bassist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 129x bekeken

Hoi, ik ben René Voorberg. Het lijkt me leuk om als bassist mee te spelen met een positieve band. Heb de nodige bandervaring en liefde voor het oudere werk: 60s, motown, 80's. Ik sta voor veel open! Graag in regio Utrecht. Laat je het weten?

Muzikantenbank user René VoorbergRené Voorberg

Groovy drummer op zoek naar classy band

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 120x bekeken

Groovy drummer op zoek naar classy bandVerwacht geen solo's, geen overdreven fills, ik speel al 30 jaar in dienst van de liedjes en de feel, call me a groove keeper :) Na jaren te hebben gespeeld in verschillende cover/tribute bands (zowel op drums als op gitaar) ben ik op zoek naar een coverband met de nadruk op de 80's evergreens zowel AOR als funk, als er maar groove in zit. Denk aan Steely Dan, Toto, Huey Lewis maar ook EWF, Chic… Oefenen … meer »

Thomas

Zijn er Snow Patrol liefhebbers in Haarlem?

Gitarist zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 69x bekeken

Ik zou graag een Snow Control tribute bandje willen starten in Haarlem of omstreken. Na twintig jaar origineel materiaal in diverse bandjes gespeeld te hebben ben ik nu op een punt aangekomen waarop ik vooral lekker samen wil spelen zonder gesteggel over smaak en creatieve invulling (want Snow Patrol liedjes bestaan immers al). Ik speel gitaar en kan zingen maar zou eventueel ook kunnen bassen of drummen. … meer »

Maurice

Gitarist zoekt rockband

Gitarist zoekt band in Vlaams-Brabant (België) | 160x bekeken

Gitarist zoekt rockbandGitarist zoekt band... Wie ik ben? Ik ben Christiaan, ik ben van ‘83 en ik speel al 20 jaar muziek. Ik ben zoals vele gestart met gitaar en Metallica Nothing Else Matters… Nu jaren later speel ik een paar gitaren, bass en piano, Zing en heb wat studio ervaring. Ik heb jaren een eigen muziekband geleid, we speelde moderne (rock)gospel die we we combineerde met metal, jazz, bosa, salsa etc.... … meer »

Muzikantenbank user ChristiaanChristiaan

Gitarist geboden voor zanger(es)

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 171x bekeken

Hey enthousiaste Zanger(es)! Ik ben op zoek naar een zanger of zangeres die gitaarbegeleiding zoekt. Ik heb ervaring met optredens in cafe's en speel ongeveer 25 jaar gitaar. Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Zowel optreden als in kleine kring muziek maken doe ik graag! Ik sta voor verschillende muziek open. Ik speel zelf bijvoorbeeld muziek van: London Grammar, Norah Jones, … meer »

gitarist-647

Allround toetsenist aangeboden

Toetsenist zoekt band in Roermond (Limburg) | 231x bekeken

Allround toetsenist aangebodenToetsenist (35 jaar) biedt zich aan voor vast in een goedlopende band, of op projectbasis, eenmalige tribute-avond, of als invaller voor jullie eigen toetsenist wanneer deze verhinderd is. In bezit van goede gear en instrumenten, van hammond tot accordeon en van piano tot verschillende synths. Slaggitaar en backing vocals ook geen probleem. Ik leer snel nieuwe of onbekende nummers. Brede muzieksmaak, … meer »

Nick Leurs

Gedreven zanger zoekt band! (electro, electro- rock, dnb, hiphop, edm)

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 177x bekeken

Gedreven zanger zoekt band! (electro, electro- rock, dnb, hiphop, edm)Zanger/performer/schrijver met ervaring zoekt band om live mee te knallen. Voorkeur voor electro-rock, fijne diepe beats, opzwepend, entertaining. Inspiratie door Chemical Brothers, Prodigy, Soulwax, Faithless, Groove Armada etc. maar ook techno en ambient, icm melodielijnen en vocals. Streven om naar live optredens toe te werken op alternatieve locaties. Ik heb ervaring in diverse bands, als … meer »

Noud