Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band, 35 tot 45 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ben jij die zanger(es) die een gitarist zoekt?!

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 316x bekeken

Hey zangers en zangeressen! Ben jij iemand die er veel van houdt om te zingen, maar heb je genoeg met Spotify meegezongen en geoefend;)?? Heb je zin om zelf te zingen en muziek te maken? Het lijkt me leuk om met zo'n liefhebber te begeleiden met de gitaar. Ik heb ervaring met optredens in cafe's en speel sinds mijn 7e gitaar. Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Zowel optreden of … meer »

gitarist-647

Zanger zoekt muzikant(en) voor Nederlandstalige band

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 257x bekeken

Hoi, ik ben een 44 jarige zanger die graag weer (Nederlandstalige) muziek wil maken en schrijven samen met andere muzikant(en) met als doel;samen de passie voor muziek delen, live optreden en een demo opnemen. Het lijkt mij een uitdaging om Nederlandstalige teksten te combineren met; indie/soul/hiphop/punk/elektronica/metal/alt.country Ik heb ervaring met schrijven, optreden etc. Interesse? Stuur … meer »

Menno Bruijns

Zanger zoekt gitarist/band

Zanger / Zangeres zoekt band in Zaanstad (Noord-Holland) | 259x bekeken

Zanger zoekt gitarist/bandHallo allemaal, ik ben Steven. Ik ben een gevorderde amateurzanger (lichte bariton stem) en ik ben via deze weg op zoek naar muzikanten, gitaristen, bandjes, producers, voor muzikale projectjes in de omgeving van Zaanstad/Amsterdam. Ik vind het leuk om covers te zingen (pop, jazz, bossa, r&b etc), maar ik ben ook zelf liedjes aan het schrijven. Ook opnemen staat nog op mijn lijstje. Ik heb ervaring … meer »

Muzikantenbank user StevenSteven

Gitarist zoekt...

Gitarist zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 225x bekeken

Beste medemuzikanten, Via deze weg hoop ik in contact te komen met gelijkgestemde muzikanten. Ik ben een gitarist in de stijl van o.a. John Mayer, Mark Knopfler, Eagles, Allman Brothers, etc. Wat ik eigenlijk zoek is relaxte, maar serieuze mensen die ook een beetje op niveau spelen en dan zien waar we muzikaal uitkomen. Dat kan elementen hebben van jazz, country, southern rock, indie, americana, … meer »

Gerrit

Rhythm/ bass guitarist looking for a band/ jam in Brussels

Gitarist zoekt band in Oost-Vlaanderen (België) | 178x bekeken

Hello, I've moved to Brussels recently from Bulgaria and i'm looking for a band or someone to play with. I play electric guitar for 5 years and i am not a professional, but practicing almost every day. I can go bass guitar if needed. I like to play Maiden, Judas Priest, Helloween and most 80s bands actually including thrash. If you're interested, give me a shout at l.dzhongarov@*****.com P.S. I … meer »

Lyubo

Toetsenist zoekt Reggae band

Toetsenist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 200x bekeken

Toetsenist zoekt Reggae bandHey Reggae lovers, Na twee jaar een break te hebben gehad wil ik graag mijn key’s weer uit de koffers halen en ben ik op zoek naar een Reggae band regio Rotterdam. Ben een toetsenist die graag de organ bubble en piano skank speelt en op z’n tijd een solo. Heb podiumervaring en zowel op bekende podia en festivals gespeeld. Zijn jullie een Reggae band met eigen tracks dan beveel ik mij aan en … meer »

Muzikantenbank user ErnstErnst

Ervaren drummer zoekt pop/rock coverband

Drummer zoekt band in Hilversum (Noord-Holland) | 239x bekeken

Hoi, Ik ben op zoek naar een leuke energieke coverband of muzikanten om een coverband mee te starten, met een (semi)professionele instelling. Een band die nummers speelt van nu en toen. Ik denk aan nummers van Muse, Foo Fighters, Kensington, Coldplay, dance-achtige dingen, 80’s/90’s...etc. Als het de tent maar op z’n kop zet. Ik ben een ervaren, energieke en semi-professionele drummer … meer »

Pierre Denissen