Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band, 35 tot 45 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt zanger(es)

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 90x bekeken

Hey enthousiaste Zanger(es)! Ik ben op zoek naar een zanger of zangeres die gitaarbegeleiding zoekt. Ik heb ervaring met optredens in cafe's en speel ongeveer 25 jaar gitaar. Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Zowel optreden als in kleine kring muziek maken doe ik graag! Ik sta voor verschillende muziek open. Ik speel zelf bijvoorbeeld muziek van: London Grammar, Norah Jones, … meer »

gitarist-647

Bandleden Gezocht

Drummer zoekt band in Emmen (Drenthe) | 140x bekeken

Hallo ik ben een beginnende drummer, die het muziek maken mist. Ik ben op zoek naar een gitarist , bassist zanger(es). Ben je net als mij een beginnende muzikant. En je houdt ervan om muziek te maken. Aarzel dan niet, stuur gerust een berichtje en je krijgt er één terug. Het genre wat ik graag wil maken is rock/metal. Denk hierbij linkin park/volbeat. P.s. Ik woon zelf in het noorden Drenthe, … meer »

Johan

Gitarist gezocht voor oud en nieuw werk!

Gitarist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 151x bekeken

Gitarist gezocht voor oud en nieuw werk!hallo, ik ben op zoek naar een gedreven gitarist die het leuk zou vinden om mijn nrs te spelen en dat je eigen inbreng hebt! Mijn nummers zijn overal te vinden, Spotify, Itunes, Ytube etc Er is ook al een EP klaar met nieuwe nrs die hopelijk binnenkort uitgebracht zullen worden. Mocht je vragen hebben kan je mij altijd benaderen. alvast bedankt Bruno Rocco Website: brunoroccomusic.com/

Muzikantenbank user Bruno Rocco MileticBruno Rocco Miletic

Synthesizer verzamelaar / producer / instrumenten modificeren

Toetsenist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 170x bekeken

Dag creatieve mensen, Laat ik beginnen met het vermelden van enige achtergrond informatie over mijzelf. Mijn naam is Marc 36 jaar oud en vanaf mijnen tienerjaren compleet gefascineerd door (vernieuwende) muziek. Dat uitte zich in een continue drang om nieuwe muziek te zoeken en bezoeken. Tevens ben ik ook al jaren muziek aan het maken in allerlei verschillende genres. Over de loop der jaren (lees … meer »

Creatieve knutselaar

Gitarist zoekt zanger/songwriter/gitarist. rolling stones/black crowes stijl

Gitarist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 191x bekeken

, 40 jarige gitarist zoek een zanger/songwriter om samen met mij songs te schrijven in de stijl van de rolling stones en black crowes. speel je daarbij zelf ook nog gitaar, dan is dat helemaal geweldig, maar geen pré. bedoeling is om eerst te kijken of er een muzikale klik is, daarna een aantal songs tot stand te brengen, om vervolgens een complete band op te richten met de zelfgeschreven songs. muzikale … meer »

Franc ten Holder

2 muzikanten zoeken een bassist, drummer en elektrisch gitarist om bandje te beginnen

Zanger / Zangeres zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 509x bekeken

Arianne (39) is zangeres en speelt piano. Richard (47) speelt veelal akoestisch gitaar en zingt tweede stem. Samen hebben we wel wat optredentjes gedaan, maar geen echte bandervaring. We hebben net de bouw van onze muziekruimte aan huis afgerond (in Zwolle). We zoeken 3 gelijkgestemden om lekker muziek mee te maken. We zoeken een bassist, drummer en mogelijke nog een elektrisch gitarist. Onze interesse … meer »

Ari en Ries

Muzikanten gezocht voor vrije improvisatie (Wei Wu Wei)

Zanger / Zangeres zoekt band in Hilversum (Noord-Holland) | 413x bekeken

Muzikanten gezocht voor vrije improvisatie (Wei Wu Wei)Muzikanten, zangers, rappers, acteurs of dansers gezocht, die niks leuker vinden dan om te improviseren en in de flow te komen. Vormloos, of met simpele patronen, of een interpretatie van een song. Gewoon voor de lol. Waar het om gaat is te spelen wat je echt meent of voelt. Dus niet: "Papa! Kijk eens wat ik allemaal kan!" Ik wil ook iets anders dan over een funk, blues of jazz schema heenjammen. Wei … meer »

Muzikantenbank user Rolf SmitRolf Smit