Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band, 35 tot 45 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Semi Pro Lead Guitarist Zoek Band

Gitarist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 67x bekeken

20+ jaar ervaring, met semi-professionele uitrusting op zoek naar een goede band. pop-rock / rock / of cover. stuur me alsjeblieft je link. en ook indien mogelijk kan ik alleen op zaterdag en zondag komen om dit moment te oefenen. Hoop van je te horen. (Zuid holland) leeftijd (30-45)

Muzikantenbank user Venn ZachVenn Zach

Enthousiaste frontvrouw zoekt bandleden voor nieuw op te richten coverband

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 126x bekeken

Zangeres met meerdere jaren ervaring als leadzangeres van een allround coverband, zoekt ervaren bandleden (drums/toetsen/bas/gitaar) om een nieuwe coverband mee te starten. Qua muziekstijl zou ik graag bekende rockcovers spelen, aangevuld met Rock ‘n Roll klassiekers en popnummers in de categorie meeblèren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Kings of Leon, the Ramones, Franz Ferdinand, Bon Jovi, Lenny … meer »

Turnupthemusic

Bassist met ervaring zoekt band

Bassist zoekt band in Limburg (België) | 88x bekeken

Bassist met ervaring zoekt bandBassist met ruime ervaring (44) uit regio Noord-Limburg zoekt band met ervaren muzikanten. Ik heb eigen vervoer, kan me dus verplaatsen maar liefst regio Noord-Limburg of aangrenzende regio's. Geen dertien in een dozijn coverband. Covers spelen kan maar ik heb een voorkeur voor eigen nummers. Genre bespreekbaar: Metal, Rock, Pop, Alternative, … Op zoek naar bas, reageer!

Muzikantenbank user JeroenJeroen

Cajon speler zoekt (akoestische) muzikanten om mee te jammen

Percussionist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 95x bekeken

Cajon speler zoekt (akoestische) muzikanten om mee te jammenHoi, ik ben Roel, 35 jaar oud en op zoek naar mensen die zin hebben om af en toe samen te jammen in Utrecht stad of regio. Ik ben beginnend (snare)cajon speler en vind het vooral leuk om samen muziek te maken. Op den duur een band beginnen of aansluitend bij een bestaande band zou ook zeker leuk zijn! Ik heb een vrij brede muzieksmaak, maar luister vooral naar pop en hiphop, bijv. John Mayer, … meer »

Muzikantenbank user RoelRoel

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 101x bekeken

Ik ben op zoek naar een band of leden om een nieuwe project te beginnen. Ik heb een vaste ruimte op donderdag avond in het PopRadar. (x2 keer per maand om te beginnen) Post-Punk-Rock Den Haag en omgeving

chuckholio