Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band, 35 tot 45 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muziekproject zoekt gemotiveerde zangeres

Overig zoekt band in Maastricht (Limburg) | 40x bekeken

Wij zijn Dame Desu, een muziekproject uit Limburg. We zijn opzoek naar een gemotiveerde zangeres. We maken eigen muziek in de stijl van Massive Attack, Moloko, Morcheeba en Radiohead. We spelen beiden gitaar en basgitaar. We gebruiken beats en samples ipv een drummer. Het doel is om veel plezier te hebben en het maximale eruit te halen (opnames, optredens, videoclip, promo etc). Daar we thuis een … meer »

Said Ait Abbou

Metal bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 34x bekeken

Mijn echte naam is Jan Willem. De tel ben ik kwijt maar speel nu ongeveer tussen 8 en 10 jaar bas. Ik heb een aantal jaren in een rock cover band gespeeld, en een aantal malen opgetreden. Ik ben 39 jaar oud ( volgens paspoort ) maar zeer jong van geest :) Ik speel nog voor mezelf in de huiskamer, denk aan type o negative ( oefen ook met zang daarbij ) Obituary en Heidevolk. Maken jullie muziek … meer »

Muzikantenbank user Johnny FivestringJohnny Fivestring

Groove Provider

DJ zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 53x bekeken

Hard funk meets Afro beat to House/Big Beat and way more within' the dynamics of a full show. Available for both clubs and private event, The Groover will bring your party to life... D.j set with explosive live percussions, for bookings get in touch! https://www.youtube.com/channel/UCjplxjD_ac1cydp_ZQhG9UA https://soundcloud.com/thegr00ver

Muzikantenbank user DMDM

Ervaren zangeres zoekt gitarist voor akoestisch duo

Zanger / Zangeres zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 92x bekeken

Ervaren zangeres zoekt gitarist voor akoestisch duoErvaren zangeres zoekt gitarist die liefst ook nog kan zingen voor akoestisch duo, eventueel nog uit te breiden met een toetsenist ooit. Ik ben een veelzijdige ervaren zangeres met veel bandervaring en ook ervaring in duovorm. Helaas moest ik met zingen in bands stoppen vanwege gehoorproblemen (een band is teveel geluid), vandaar dat ik het muziekmaken graag weer oppak in wat kleinere vorm. Wat … meer »

Muzikantenbank user Fabi KwakkelaarFabi Kwakkelaar

Ervaren zangeres zoekt gitarist voor akoestisch duo

Zanger / Zangeres zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 59x bekeken

Ervaren zangeres zoekt gitarist die liefst ook nog kan zingen voor akoestisch duo, eventueel nog uit te breiden met een toetsenist ooit. Ik ben een veelzijdige ervaren zangeres met veel bandervaring en ook ervaring in duovorm. Helaas moest ik met zingen in bands stoppen vanwege gehoorproblemen (een band is teveel geluid), vandaar dat ik het muziekmaken graag weer oppak in wat kleinere vorm. Wat … meer »

Fabiana

Who's got the power?

Zanger / Zangeres zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 178x bekeken

Who's got the power?Ervaren zangeres is op zoek naar een nieuwe uitdaging met serieuze en ambitieuze muzikanten/band. In het bezit van een warme sound en krachtig volume. Ruime podium ervaring opgedaan met covers en eigen werk. Lead als backing. Tevens bekend met studiowerk en sessie werkzaamheden. Muzikaal breed georiënteerd maar bij voorkeur geen hardrock of metal. Ook inzetbaar voor inval klussen of studio projecten. … meer »

Muzikantenbank user LL

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Parkstad (Limburg) | 75x bekeken

Mijn naam is Eric, ik ben 39 jaar en woon in Heerlen. Ik ben op zoek naar een band om in te drummen. Het mogen covers zijn, eigen werk of een mix. Voorwaarde voor mij is wel dat er een drumstel in de oefenruimte staat. Uiteraard heb ik een eigen drumstel dat ik bij optredens meeneem. Leeftijd ongeveer tussen de 25 en 45 jaar.

Eric Langen

Aangeboden slag gitarist

Gitarist zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 131x bekeken

Na een jaar niet gespeeld te kunnen hebben zou ik het leuk vinden om weer in een coverband aan de slag te te gaan . Data : Naam Joey Maas Woonplaats : Hoofddorp Leeftijd : 39 jaar oud / jong Positie : slag gitarist Ervaring : 10 jaar gitaar les en in diverse bands gespeeld Muziek smaak : alles behalve metal In bezit van eigen vervoer en apparatuur joeymaas@*******.com Ik hoop graag … meer »

joey maas

(metal) gitarist zoekt dito band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 91x bekeken

Hallo, ik ben een 42 jarige (metal) gitarist op zoek naar een band die eigen muziek schrijft. (hier en daar een cover is leuk, maar geen must). Ik speel het liefste, death/trash/groove achtige metal/riffs.(denk slayer,death,SYL, pantera,oude machine head, obituary etc). muziek maken is vooral leuk en zou graag een aantal keer per jaar optreden. ik speel zowel slag als solo. woon omgeving den … meer »

Muzikantenbank user Geert KoelinkGeert Koelink