Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Hengelo (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Medemuzikanten, drummer+ zanger (es) gezocht Classic rock/Rock and roll 40+

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 294x bekeken

Medemuzikanten, drummer+ zanger (es) gezocht Classic rock/Rock and roll 40+Gezocht drummer en zanger(es) om nieuw bandje mee te starten. Graag wel enige (podium) ervaring en muzikaal niveau. Ben zelf gitarist (55) met ruime ervaring en zoek dus muzikanten om ongedwongen, met plezier eens per twee weken de oefenruimte in te gaan. Later stadium maximaal eens per maand optreden. Covers uit de jaren 70 en in bezit van eigen werk. Stijl: recht toe, recht aan Rock (Status … meer »

Muzikantenbank user Andries TeunissenAndries Teunissen

Steve gezocht voor Iron Maiden tribute band

Bassist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 217x bekeken

Steve gezocht voor Iron Maiden tribute bandStroomt in jouw aderen puur 🤘🏼heavy metal🤘🏼 bloed? Is de basgitaar🎸 jouw “weapon of choice”? Lees dan snel verder! Helaas heeft onze fantastische bassist Floris moeten besluiten onze band te verlaten. Wij zijn dus hard op zoek naar iemand die deze onmisbare rol op zich kan nemen. Zonder twijfel is Steve Harris van Iron Maiden één van de beste bassisten die op deze planeet … meer »

Richard Ludwig

Rock zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 297x bekeken

Voor een opnieuw startende band zijn we opzoek naar een rockzanger(es). Ervaring is niet nodig, als je maar gedreven bent. Ons doel is om samen veel plezier te hebben en een aantal keren per jaar op het podium te staan. De setlist bestaat uit nummers tussen de bouwjaren 1980-2010, hierop ligt ook de nadruk. Uiteraard is eigen inbreng gewenst als het maar uit deze periode komt. De band bestaat uit; … meer »

Muzikantenbank user Patrick BusscherPatrick Busscher

Stones tribute band in oprichting zoekt nog een gitarist.

Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 315x bekeken

Wij zijn een Rolling Stones tribute band in oprichting en zoeken nog een tweede gitarist. We, dat zijn ondertussen zanger, drummer, bassist, gitarist 1 en een toetsenman. Het repertoire leggen we nog vast maar 1 van de ideeën is om bv een LP integraal te spelen en dan af te sluiten met een set top hits. Doel is om in 2022 een toertje te doen in Twente en de Achterhoek van muziek cafés tot pop podia. De … meer »

Erik Schott

Gezocht zanger of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 233x bekeken

Voor band zoeken we een zanger of zangeres. Het gaat om alternatieve rock uit de jaren 1980 tot 2010. We zijn net nieuw opgestarte dus muziek nummers staan nog niet vast. Omgeving noord twente gemeente tubbergen. Eigen repetitie ruimte. Bandleden zijn van 40 tot 54 jaar. Maar leeftijd maakt niet uit.

clemens Wildemors

Gouwe Ouwe Band FLACH zoekt 50+ Sologitarist/Zanger

Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 370x bekeken

Gouwe Ouwe Band FLACH zoekt 50+ Sologitarist/ZangerWij zoeken een goede 50+ sologitarist/zanger voor onze Gouwe Ouwe band FLACH. De muziek uit de jaren '60 '70 is ons doel en dan vooral de (zang)nummers die niet elke band speelt. Wij staan voor gezelligheid en goede omgang met elkaar om samen fijne muziek te maken. Omdat wij een geweldige solozanger hebben die dezelfde stem heeft als- (en ook lijkt op) Roy Orbison, spelen wij dan ook flink wat nummers … meer »

Hans Nijhof