Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Hengelo (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Showband After Hourz zoekt zanger(es) en drummer/-ster in Twente

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 74x bekeken

Showband After Hourz zoekt zanger(es) en drummer/-ster in TwenteHet studentenleven heeft nu ook onze zangeressen te pakken gekregen, wat betekent dat ze ons helaas gaan verlaten. Dus… Ben jij een enthousiaste, professionele en ervaren zanger, zangeres, drummer of drumster? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wie zijn wij? After Hourz is een showband uit Twente met jonge en enthousiaste, maar serieuze muzikanten die graag samen met jou elk optreden willen omtoveren … meer »

Muzikantenbank user Bram NautaBram Nauta

Zanger of zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 98x bekeken

voor onze crunch rock en metal band. Zoeken we nog een zanger of zangeres leeftijd en ervaring niet zo belangrijk. Ook eigen inbreng is natuurlijk mogelijk. Eigen repetitie ruimte in noord twente aanwezig (gratis). Bedoeling is ten eerste samen muziek te maken. Het is mogelijk om een setlist of een youtube link van een repetitie avond op te sturen. Dus voor vragen schroom niet. groet Clemens

clemens Wildemors

Sixtiesband zoekt Toetsenist

Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 235x bekeken

Sixtiesband met regelmatig optreden zoekt toetsenist wij hebben een zeer uitgebreid repertoire van o.a The Beatles, Rolling Stones, Elvis, Cliff Richard,the Beach boys The Monkies enz enz. wij zijn allemaal 60+ en vinden naast het maken van muziek ook gezeligheid erg belangrijk, ook zijn we in het … meer »

Reini van der Woude

Wij zijn opzoek naar een Zanger / Toetsenist

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 246x bekeken

Hallo Zangers en toetsen spelers . Wij zijn op zoek naar een gezellige en spontane zanger die ook eventueel op de toetsen kan spelen . Of een toetsenist die een aardig nootje kan zingen En op Vrijdagmiddag zou kunnen repeteren . Wij zijn al poosje opzoek naar zo’n persoon die ons kan aanvullen maar door de corona is er niets van gekomen ,het is de bedoeling dat hij zowel tweede als eerste stem … meer »

Muzikantenbank user Silvester VollenbroekSilvester Vollenbroek

Atmosferische black metal band zoekt muzikanten

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 214x bekeken

Hey! Wij zijn een gitarist en bassist die nog opzoek zijn naar een drummer en vocalist die het tof lijken om een atmosferisch black metal bandje te beginnen in de omgeving van Twente. Bands zoals Cult Of Fire, Can Bardd, Batushka, Drudkh, Mgla en Death Karma zijn een aantal voorbeelden qua richting wat we vet vinden. Het lijkt ons tof om met eigen nummers bezig te gaan en uiteindelijk ook op te treden. … meer »

Memoria

Rockzanger gezocht voor inzingen tracks

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 371x bekeken

Rockzanger gezocht voor inzingen tracksIk, gitarist (el en ac), zoek een rockzanger om bij een aantal songs van mij de leadvocals in te zingen. Op dit moment is er sprake van 8 nummers, totaal verschillend van karakter. Actueel nummer waar ik op dit moment een zanger voor zoek, klaar om een goede lead vocal track in te zingen: Virus - Basq (eventueel "Bart" toevoegen in zoekopdracht) Belangrijk vind ik dat je een goed stemgeluid hebt … meer »

Bart Eenkhoorn

Bariton blazer en Trombonist gezocht voor Egerländer blaasorkest in Hengelo ov

Blazer gezocht in Hengelo (Overijssel) | 1652x bekeken

Bariton blazer en Trombonist gezocht voor Egerländer blaasorkest in Hengelo ovWij zoeken voor ons Egerländer blaasorkest een Bariton/Tenor blazer en een Trombonist. Onze kapel bestaat uit 20 muzikanten met een zangduo. Wij spelen hoofdzakelijk de blaasmuziek van Peter Schad, Freek Mestrini en Ernst Mosch. Omdat de sekties Bariton/Tenor en Trombones in ons orkest dringend aanvulling behoeft, zoeken wij een gemotiveerde Bariton blazer en een Trombonist die ons orkest komen … meer »

Hans Nijhof