Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Hengelo (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Wij zijn opzoek naar een Zanger / Toetsenist

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 112x bekeken

Hallo Zangers en toetsen spelers . Wij zijn op zoek naar een gezellige en spontane zanger die ook eventueel op de toetsen kan spelen . Of een toetsenist die een aardig nootje kan zingen En op Vrijdagmiddag zou kunnen repeteren . Wij zijn al poosje opzoek naar zo’n persoon die ons kan aanvullen maar door de corona is er niets van gekomen ,het is de bedoeling dat hij zowel tweede als eerste stem … meer »

Muzikantenbank user Silvester VollenbroekSilvester Vollenbroek

Atmosferische black metal band zoekt muzikanten

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 97x bekeken

Hey! Wij zijn een gitarist en bassist die nog opzoek zijn naar een drummer en vocalist die het tof lijken om een atmosferisch black metal bandje te beginnen in de omgeving van Twente. Bands zoals Cult Of Fire, Can Bardd, Batushka, Drudkh, Mgla en Death Karma zijn een aantal voorbeelden qua richting wat we vet vinden. Het lijkt ons tof om met eigen nummers bezig te gaan en uiteindelijk ook op te treden. … meer »

Memoria

Beginnend metal zanger wil band beginnen (omgeving Hengelo Overijssel

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 186x bekeken

Mijn naam is Tim. Ik ben 22 jaar en kom uit hengelo. Ik wil graag een metal band beginnen. Ik heb al een aantal nummers geschreven. Mijn voorkeur gaat uit naar lekkere duistere muziek zoals slipknot, devildriver, disturbed, as i lay dying. Als jij dezelfde passie nastreeft stuur mij dan gerust een bericht! Dan kunnen we misschien samen wat moois op zetten!! Je kan mij bellen of whats appen op nummer: … meer »

Muzikantenbank user Tim KroeseTim Kroese

Rockzanger gezocht voor inzingen tracks

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 268x bekeken

Rockzanger gezocht voor inzingen tracksIk, gitarist (el en ac), zoek een rockzanger om bij een aantal songs van mij de leadvocals in te zingen. Op dit moment is er sprake van 8 nummers, totaal verschillend van karakter. Actueel nummer waar ik op dit moment een zanger voor zoek, klaar om een goede lead vocal track in te zingen: Virus - Basq (eventueel "Bart" toevoegen in zoekopdracht) Belangrijk vind ik dat je een goed stemgeluid hebt … meer »

Bart Eenkhoorn

Bariton blazer en Trombonist gezocht voor Egerländer blaasorkest in Hengelo ov

Blazer gezocht in Hengelo (Overijssel) | 1514x bekeken

Bariton blazer en Trombonist gezocht voor Egerländer blaasorkest in Hengelo ovWij zoeken voor ons Egerländer blaasorkest een Bariton/Tenor blazer en een Trombonist. Onze kapel bestaat uit 20 muzikanten met een zangduo. Wij spelen hoofdzakelijk de blaasmuziek van Peter Schad, Freek Mestrini en Ernst Mosch. Omdat de sekties Bariton/Tenor en Trombones in ons orkest dringend aanvulling behoeft, zoeken wij een gemotiveerde Bariton blazer en een Trombonist die ons orkest komen … meer »

Hans Nijhof