Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Heavy rock band Troubleshot zoekt 2e gitarist

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 170x bekeken

Heavy rock band Troubleshot zoekt 2e gitaristAlkmaarse Heavy Rockband Troubleshot is op zoek naar een 2e gitarist Stijl: heavy rock, sludgy, groovy met metalen randen. Plezier in het maken van eigen werk staat voorop maar enthousiasme en inzet is wel vereist. Muziek in de hoek van Black label Society, Down, Pantera, Alter Bridge enz. Skills: strakke, riff-georiënteerde slag / solo kwaliteiten. Repeteren vrijdag eens in de 2 weken in Heerhugowaard. … meer »

Muzikantenbank user Marijn GalisMarijn Galis

Sologitarist gezocht !!!

Gitarist, Overig en Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 293x bekeken

Drummer, bassist en gitarist zijn op zoek naar Sologitarist. Wij zijn amateurs, maar wel met een goed gevoel voor muziek en behoorlijk wat ervaring. We maken een nieuwe start, dus alles is nog te bespreken. Onze leeftijden liggen tussen de 30 en 50 jaar, maar alle leeftijden zijn natuurlijk van harte welkom! Wat zoeken wij: Een sologitarist. Een toffe peer. Iemand met ervaring. Iemand die in dienst … meer »

Rini Brink

Metalband zoekt slaggitarist en bassist

Bassist en Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 162x bekeken

G’day! Metalband in oprichting, nu bestaande uit drie leden met veel podium- en studio ervaring. Zoekt bassist en slaggitarist. Stijl: Parkway drive - ish. (Niet echt, maar als je het in een hokje wilt stoppen...) Eens per twee weken repeteren voorlopig, in Heerhugowaard. Er ligt op dit moment een set van 9 nummers klaar om verder samen te finetunen. Wij zijn rond de 40 jr, veel ervaring … meer »

Muzikantenbank user Michel GiardinaMichel Giardina

Progdeathmetal band zoekt gitarist(e)

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 176x bekeken

Progdeathmetal band zoekt gitarist(e)Deterrent zoekt een gitarist(e) om de band te versterken. We zijn op zoek naar een relaxt persoon die van aanpakken weet, met een groot muzikaal hart en bandervaring. Wij zijn 4 enthousiaste muzikanten die, na het vertrek van onze oude gitarist, de band weer opnieuw op de rails willen krijgen. We hebben de skills, mentaliteit en motivatie en zoeken een gitarist van een vergelijkbaar niveau. Onze … meer »

Muzikantenbank user DeterrentDeterrent

AREYOUIN Coverband zoekt Lead Gitarist!

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 235x bekeken

AREYOUIN Coverband zoekt Lead Gitarist!AREYOUIN Coverband bestaat uit creatieve, energieke podium ervaren muzikanten. Muziekrichting: Pop/(Groovy)Rock/ 80s tot nu (niet NL talig) Covers van o.a. The Black Crowes/Maroon 5/Pearl Jam/Kula Shaker/ Franz Ferdinand. De band is al ruim een jaartje lekker op stoom in de huidige 5 tallige formatie met een breed repertoire. Er is nog ruimte voor een leadgitarist die een vette solo niet schuwt, … meer »

Muzikantenbank user Julius SchoemakerJulius Schoemaker

Band zoekt nog steeds gitarist(e).

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 477x bekeken

Bestaande band bassist/drumster/zangeres/zanger zoeken gitarist(e) voor rock, pop, soul, blues enz. Met inmiddels bestaand materiaal willen we ook nieuwe inbreng nummers. Huidige setlist kunnen we je sturen. Leeftijd minder belangrijk maar liefst boven de 40, goed musiceren wel. En je eigen apparatuur hebben. Liever geen beginners. Gezellig met motivatie. Voor feestjes, goed optreden of commercieel. … meer »

simoun60