Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Black Sabbath tribute band "War Pigs" zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 208x bekeken

Wij, War Pigs, een Black Sabbath tribute band met gezamenlijk veel ervaring, zoeken een gedreven, strakke, goeie, energieke gitarist met ervaring, die ons naar een higher level brengt zodat we het podium op kunnen knallen. Kennis van Black Sabbath is echt een must! Leeftijd is niet echt belangrijk. Stage presence wel! Wij spelen voornamelijk nu het vroege rauwe werk. Heb jij de kwaliteiten om … meer »

Joey D

Nieuwe Alkmaarse Coverband AREYOUIN zoekt 2e gitarist!

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 489x bekeken

De nieuw opgerichte band AREYOUIN bestaat uit creatieve, energieke podium ervaren muzikanten. Muziekrichting: Pop/(Groovy)Rock/ Top 40 (niet NL talig) Covers van o.a. Gavin DeGraw/Maroon 5/The Black Crowes/Pearl Jam/ John Mayer. Om de band en sound compleet te maken zoeken we een podium ervaren 2e gitarist die met de akoestische en elektrische gitaar een fijne aanvulling kan geven. Mocht je over wat … meer »

Muzikantenbank user Julius SchoemakerJulius Schoemaker

Gitarist/(zanger) gezocht

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 241x bekeken

Wij zijn een coverband Kite Street Leftovers bestaande uit 3 jonge goden van rond de 40/50; een zanger/(slag)gitarist, bassist en drummer. We spelen Engelstalige covers van o.a. Greenday, The Lemonheads, Snow Patrol, Foo-Fighters, Oasis, Ryan Adams, Blur, etc. Gaat er niet om ze perfect na te spelen, maar met een eigen sausje te overgieten. Plezier om te spelen/oefenen staat voorop en af en toe een … meer »

Bart

Zangeres zoekt muzikanten voor combo

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 381x bekeken

Ik zoek muzikanten om een combo mee te vormen, bij voorkeur een gitarist, toetsenist en contrabassist. Genre vooral luistermuziek, geschikt voor huiskamerconcerten en andere kleine gelegenheden. Easy listening, ballads (pop/rock/country), kleinkunst, folk, blues, etc. Een mix van onbekende en bekende nummers. Doel is met plezier kwaliteit opbouwen en dan met enige regelmaat optreden. Het is de bedoeling … meer »

Muzikantenbank user Gerda PonteGerda Ponte

Iers folk bandje An Réigiún (in ontwikkeling)

Accordeonist, Gitarist en Overig gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 253x bekeken

Wij bestaan uit 3 zangers, een gitarist en een banjo speelster. Wij zoeken: (m/v) - extra gitarist - mandoline - viool (fiddle) - Trekzak- of accordeonspeler We oefenen gemiddeld 1x per week. Dag- en tijd in overleg. Omgeving Grootebroek. Jan, 06-13698278 PS: Bijgevoegde YouTube filmpje is niet van toepassing, maar had ik nodig de advertentie te kunnen plaatsen. Lied zit wél in ons repertoire.

Jan Ruiter