Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bandleden gezocht.

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 286x bekeken

Beste zoekende bandleden. Ik ben Melle Schouten en ik ben 16 jaar oud. Ik drum al sinds mijn vierde en zit al sinds mijn zevende op les. En ik wil super graag een bandje oprichten met leeftijdsgenoten. Dus van 15 t/m 17 jaar oud. Het doel is wel om zelf nummers te schrijven, en GEEN coverband te zijn. Mijn style is voornamelijk rock/pop, denk aan: De Dijk, Queen, The Rolling Stones, Paul Simon etc. … meer »

Melle Schouten

Black Sabbath tribute band "War Pigs" zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 292x bekeken

Wij, War Pigs, een Black Sabbath tribute band met gezamenlijk veel ervaring, zoeken een gedreven, strakke, goeie, energieke gitarist met ervaring, die ons naar een higher level brengt zodat we het podium op kunnen knallen. Kennis van Black Sabbath is echt een must! Leeftijd is niet echt belangrijk. Stage presence wel! Wij spelen voornamelijk nu het vroege rauwe werk. Heb jij de kwaliteiten om … meer »

Joey D

Zangeres zoekt muzikanten voor combo

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 523x bekeken

Ik zoek muzikanten om een combo mee te vormen, bij voorkeur een gitarist, toetsenist en contrabassist. Genre vooral luistermuziek, geschikt voor huiskamerconcerten en andere kleine gelegenheden. Easy listening, ballads (pop/rock/country), kleinkunst, folk, blues, etc. Een mix van onbekende en bekende nummers. Doel is met plezier kwaliteit opbouwen en dan met enige regelmaat optreden. Het is de bedoeling … meer »

Muzikantenbank user Gerda PonteGerda Ponte

Iers folk bandje An Réigiún (in ontwikkeling)

Accordeonist, Gitarist en Overig gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 326x bekeken

Wij bestaan uit 3 zangers, een gitarist en een banjo speelster. Wij zoeken: (m/v) - extra gitarist - mandoline - viool (fiddle) - Trekzak- of accordeonspeler We oefenen gemiddeld 1x per week. Dag- en tijd in overleg. Omgeving Grootebroek. Jan, 06-13698278 PS: Bijgevoegde YouTube filmpje is niet van toepassing, maar had ik nodig de advertentie te kunnen plaatsen. Lied zit wél in ons repertoire.

Jan Ruiter