Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt muzikanten voor nieuwe coverband regio Alkmaar

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 307x bekeken

Drummer zoekt muzikanten voor nieuwe coverband regio AlkmaarHoi allemaal! Ik ben Bart, drummer, 55, woon in de regio Alkmaar, en ik wil een coverband vormen die het allerbeste en leukste uit de top 2000 gaat brengen. Nadat de band is gevormd en flink heeft geoefend op een mooie setlist, gaan we optredens regelen. Wie heeft er zin in? Ik wel! Wie ben ik? Een redelijk gevorderde drummer, die de afgelopen vijf jaar in drie bands heeft gezeten en nu wel eens de … meer »

Muzikantenbank user BartBart

Leadgitarist gezocht voor Rockband

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 234x bekeken

Leadgitarist gezocht voor RockbandWegens vertrek van onze gitarist, zijn wij op zoek naar een nieuwe leadgitarist met ervaring. Ons niveau is amateur gevorderd. Ons repertoire bestaat voornamelijk uit Rock, maar ons repertoire is erg divers. Wij repeteren wekelijks op maandag in Ursem. Leeftijd niet belangrijk, enthousiasme en inzet wel.

Muzikantenbank user Muriel van DoornenMuriel van Doornen

Gitarist(e)

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 272x bekeken

Je bent het bankzitten zat Je bent ouder dan 40 Je kunt spelen als de duivel Je weet dat minder soms meer is Je wilt eigen werk spelen en geen covers Je houdt van een beetje anders Je woont in de omgeving Alkmaar Je bent vrouw, of man Je gaat voor t creëren en niet om centen te verdienen -Meer dan 8 x Ja? Mail ons snel met een linkje van je vaardigheden Tot gauw!

Yip