Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist gezocht voor nieuw project....!!

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 127x bekeken

Wij, semi-prof bassist en gitarist, zijn voor het opzetten van een nieuwe band, op zoek naar een gemotiveerde gitarist. Na vele jaren met een coverband het hele land door gescheurd te hebben, wordt het tijd voor eens iets anders. Ons idee is om het boerenrock bandje van het westen te gaan worden....!! In eerste instantie met covers van Bokkers, Jovink, Normaal enz enz, wat Engelstalig werk.....maar … meer »

De Neuze

Progdeathmetal band zoekt gitarist(e)

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 142x bekeken

Progdeathmetal band zoekt gitarist(e)Deterrent zoekt een gitarist(e) om de band te versterken. We zijn op zoek naar een relaxt persoon die van aanpakken weet, met een groot muzikaal hart en bandervaring. Wij zijn 4 enthousiaste muzikanten die, na het vertrek van onze oude gitarist, de band weer opnieuw op de rails willen krijgen. We hebben de skills, mentaliteit en motivatie en zoeken een gitarist van een vergelijkbaar niveau. Onze … meer »

Muzikantenbank user DeterrentDeterrent

Polarbaire (Bipolaire)

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 522x bekeken

Polarbaire (Bipolaire)Hoi. Twaalf geleden ben ik voor de tweed keer in een heftige depressie terecht gekomen. Nu na twaalf komt mijn zoveelste psychiater dat ik gewoon een bipolaire stoornis heb. Alle muntjes vielen op z`n plek. Mensen met een manisdepresissie aandoening zijn vaak heet creatief. Ik speel mijn hele leven al muziek, maar dat is door mijn tweede depressie in het slop geraakt. Ik Zoë het heel graag weer nieuw … meer »

Gerard Willems

AREYOUIN Coverband zoekt Lead Gitarist

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 262x bekeken

AREYOUIN Coverband zoekt Lead GitaristAREYOUIN Coverband bestaat uit creatieve, energieke podium ervaren muzikanten. Muziekrichting: Pop/(Groovy)Rock/ 80s tot nu (niet NL talig) Covers van o.a. The Black Crowes/Maroon 5/Pearl Jam/Kula Shaker/ Franz Ferdinand. Wegens vertrek van de huidige leadgitarist zoeken we een betrokken enthousiaste leadgitarist die een vette solo niet schuwt, kan grooven maar ook subtiel de snaren kan bespelen. … meer »

Muzikantenbank user Julius SchoemakerJulius Schoemaker