Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Progdeathmetal band zoekt gitarist(e)

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 102x bekeken

Progdeathmetal band zoekt gitarist(e)Deterrent zoekt een gitarist(e) om de band te versterken. We zijn op zoek naar een relaxt persoon met een groot muzikaal hart, bandervaring, en bereidheid om hard te werken. Wij zijn 4 enthousiaste muzikanten die, na het vertrek van onze oude gitarist, de band weer opnieuw op de rails willen krijgen. We hebben de skills, mentaliteit en motivatie en zoeken een gitarist van een vergelijkbaar niveau. … meer »

Muzikantenbank user DeterrentDeterrent

Nieuwe Alkmaarse Coverband AREYOUIN zoekt Lead Gitarist!

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 150x bekeken

De nieuw opgerichte band AREYOUIN bestaat uit creatieve, energieke podium ervaren muzikanten. Muziekrichting: Pop/(Groovy)Rock/ 80s tot nu (niet NL talig) Covers van o.a. Gavin DeGraw/Maroon 5/The Black Crowes/Pearl Jam/John Mayer. Wegens vertrek van de huidige leadgitarist zoeken we een betrokken enthousiaste leadgitarist die een vette solo niet schuwt, kan grooven maar ook subtiel de snaren kan … meer »

Muzikantenbank user Julius SchoemakerJulius Schoemaker

Nieuw op te richten Coverband zoekt muzikanten.

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 377x bekeken

Wij, drummer en sologitarist, uit de omgeving van Hoorn zoeken 50+ medemuzikanten om een Coverband op te richten. De nummers die wij willen spelen, komen uit de 60e, 70e, 80e jaren en willen de setlist in overleg opstellen. Wij denken aan een zanger of zangeres, bassist, gitarist en een toetsenist. Ons motto is plezier en kwaliteit. Ook willen wij af en toe optreden. Wij komen uit de omgeving van Hoorn … meer »

Ton Neuhaus

Black Sabbath tribute band "War Pigs" zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 299x bekeken

Black Sabbath tribute band Wij "War Pigs" zoeken een gitarist uit omgeving Noord Holland, met genoeg ervaring om een steengoeie Black Sabbath tribute neer te zetten en het podium op te gaan. Wij, zanger, bassist en drummer hebben gezamenlijk veel ervaring en wij zoeken een gedreven, gepassioneerde gitarist uit Noord Holland, die beschikt over eigen goede gitaren en materialen om het oude Sabbath werk te spelen. In de originele … meer »

Joey D