Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nevertheless zoekt allround Gitarist

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 208x bekeken

Altijd al in een coverband willen spelen of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Pak dan nu je kans. We zoeken een enthousiaste slag/solo gitarist (40-60 jaar) die 1 keer per week wil/kan oefenen bij een band met een eigen oefenruimte, bestaand repertoire en gemiddeld 6x per jaar een feestje geeft in kroeg, zaal of open lucht. We hebben een gevarieerde setlijst en vernieuwen die door regelmatig … meer »

Muzikantenbank user Ronald OordRonald Oord

Jaren '70 Blues/Rock band zoekt sologitarist en zanger

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 198x bekeken

Wij zijn een jaren '70 band, omgeving Hoorn, en spelen verschillende stijlen. Veel nummers zitten momenteel in de Blues/Rock (niet de afgezaagde nummers). We bestaan momenteel uit slaggitaar/mondharmonica, bas en drums. We op zoek naar een enthousiaste sologitarist en een zanger met podiumervaring. We staan open voor nieuwe ideeen en stijlen!

Rene

Gospel

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 215x bekeken

Hey leuk dat titel je aanspreekt! Ik ben op zoek naar muziekanten op een gospel band in alkmaar of heerhugowaard te gaan vormen. Ik zit vol energie om weer te gaan knallen. Ik ben een ervaren worshipper, doe het nu instrumental. Maar wil grotere stappen gaan maken door dat ik benaderd ben. Het is tijd wie gaat me ondersteunen zodat wij samen kunnen gaan Worshippen. Artiesten die ik graag zing is tasha … meer »

Muzikantenbank user Jjd CijntjeJjd Cijntje

Iers folk bandje An Réigiún (in ontwikkeling)

Accordeonist, Gitarist en Overig gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 389x bekeken

Wij bestaan uit 3 zangers, een gitarist en een banjo speelster. Wij zoeken: (m/v) - extra gitarist - mandoline - viool (fiddle) - Trekzak- of accordeonspeler We oefenen gemiddeld 1x per week. Dag- en tijd in overleg. Omgeving Grootebroek. Jan, 06-13698278 PS: Bijgevoegde YouTube filmpje is niet van toepassing, maar had ik nodig de advertentie te kunnen plaatsen. Lied zit wél in ons repertoire.

Jan Ruiter