Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Doetinchem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist bezocht

Bassist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 189x bekeken

Zanger/gitarist/componist en drummer zoeken bassist. Stijl: rock/blues (meer richting rock). Eigen nummers en eventueel een aantal covers. Regio: Doetinchem/Zevenaar/Arnhem. Wil je meedenken met componeren en eventueel 2e stem zingen? Doel 1x per 2 weken repeteren/componeren. En misschien uiteindelijk ca. 10 optredens per jaar. Bel/WhatsApp naar Willem: 06-46424196

Willem Schuizeman

Gitarist gezocht voor MF tribute

Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 327x bekeken

Onlangs zijn wij (zangeres, bassis,gitarist en drummer) begonnen om de basis neer te zetten voor een stevige tribute funkrock band. Wij zoeken nu nog één gitarist die de band compleet maakt. Daarbij zou het fijn zijn als je de zang kunt aanvullen met een 2e of 3e stem. Ons plan is om een tribute neer te zetten met nummers van Mothers Finest. We hebben als basisbezetting ruime ervaring in diverse … meer »

Muzikantenbank user Diant VenemanDiant Veneman

Bassist gezocht voor rock/blues trio

Bassist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 204x bekeken

Zanger/gitarist/componist en drummer zoeken stevige bassist voor rock/blues trio. Voornamelijk eigen werk en een paar covers. 2e stem zang gewenst en inbreng in componeren. Repeteren regio Doetinchem/Arnhem. frequentie en tijden in overleg. Zanger gitarist en drummer hebben al samen gespeeld en hebben redelijke podium ervaring. Doel: optreden 10-15x per jaar. tel/whatsapp: 06-46424196 (Willem)

Willem Schuizeman

Beginnende heavy metal band zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 254x bekeken

Wij als Drummer/Gitarist en Zanger/Bassist zoeken een gitarist om eigen muziek te maken en spelen in de richting van 80's heavy metal / thrash, denk aan de richting van: Megadeth, Metal Church, Annihilator Wij hebben een eigen oefenruimte in Zelhem zijn beide begin 30 beide met veel passie voor muziek en zetten graag een open sfeer neer waarbij alles besproken kan worden en geen idee te gek is ben … meer »

Arvid Lourens

Zangeres /gitariste gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 155x bekeken

Ervaren zangeres(65 jaar) en bassist (61 jaar) zoeken een zangeres die ook gitaar kan spelen. Wij wisselen nummers waarbij droefenis en ellende centraal staan graag af met vrolijke op-tempo nummers. Verder vinden we afstemming en goed naar elkaar luisteren van groot belang. De bassist speelt ook een paar jaar akoestisch en elektrische gitaar.

Henk Jan Hazenkamp