Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Startende Coverband zoekt Zanger / Zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 373x bekeken

Bij jij een vocaal talent met al wat ervaring of heb je een goede stem en wil je wel eens met een live band zingen, dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn een coverband bestaande uit een drummer, een bassist/zanger en een gitarist/zanger. We zijn ervaren muzikanten en zijn een nieuwe band gestart. Nu zoeken we vocale versterking. Onze muzikale voorkeur is zeer divers, maar we spelen vooral wat we … meer »

Muzikantenbank user Arno MolenaarArno Molenaar

Zanger of zangers gezocht (Regio Doetinchem/Achterhoek)

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 221x bekeken

Gezellige nieuwe band ( pop/rock en meezing repertoire) in oprichting met ervaren muzikanten. We zoeken een ervaren zanger of zangeres met een goede stem en een goed bereik die podiumervaring heeft. Aantal optredens, enkele per maand, nog te bespreken. Goede inbreng en enthousiasme wordt erg gewaardeerd. Repetitieruimte, Ruurlo omgeving Achterhoek, aanwezig. Reactie graag naar: nieuweband2020@*****.com

Muzikantenbank user ReerinkReerink

Gezocht zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 335x bekeken

Wij zijn een classic Rock coverband en op zoek naar een ervaren zanger of zangeres. We spelen een breed scala van rock covers uit de jaren 70, maar ook wat jongere rocknummers schuwen wij niet. Wij hebben allen een jarenlange ervaring in div. bands en zodoende vallen we in de categorie oude rockers maar willen we zo snel mogelijk weer het podium op. Wij beschikken over een oefenruimte in Geesteren … meer »

Muzikantenbank user Frank *Frank *

Rock-/popband zoekt een ervaren enthousiaste zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 394x bekeken

Ben jij een enthousiaste ervaren (geen beginner) zanger of zangeres en het leuk vindt om 1x per maand op het podium te staan, dan zoeken wij jou! Wij zijn een pop/rock coverband bestaande uit een leadzangeres, drummer, bassist, sologitarist en slaggitarist. Repeteren elke donderdagavond in Borculo. Houden van gezelligheid en bovendien van een goed stuk muziek!. Jou inbreng en talent zullen wij zeker … meer »

Wouter