Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren gitarist en bassist gezocht voor gezellige rock meezing band

Bassist en Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 311x bekeken

Hallo bassist en gitarist, Wij, drummer en toetsenist, zijn bezig om een gezellige nieuwe band op te richten met een rock en meezing repertoire. We zoeken een ervaren bassist en gitarist met podiumervaring, waarvan 1 van de 2 de leadzang voor zijn/haar rekening kan nemen. Aantal optredens, enkele per maand, nog te bespreken. Goede inbreng en enthousiasme wordt erg gewaardeerd. Repetitieruimte, … meer »

Muzikantenbank user ReerinkReerink

Ervaren gitarist en bassist gezocht voor gezellige rock meezing band

Bassist en Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 321x bekeken

Ervaren gitarist en bassist gezocht voor gezellige rock meezing bandHallo bassist en gitarist, Wij, drummer en toetsenist, zijn bezig om een gezellige nieuwe band op te richten met een rock en meezing repertoire. We zoeken een ervaren bassist en gitarist met podiumervaring, waarvan 1 van de 2 de leadzang voor zijn/haar rekening kan nemen. Aantal optredens, enkele per maand, nog te bespreken. Goede inbreng en enthousiasme wordt erg gewaardeerd. Repetitieruimte, … meer »

Muzikantenbank user ReerinkReerink

Ervaren zangeres zoekt 50+ muzikant(en) voor semi-akoestisch duo of trio, omgeving Achterhoek

Gitarist en Toetsenist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 307x bekeken

Ik ben op zoek naar een gitarist die ook ervaring heeft met zingen. Kan uitgebreid worden met b.v. toetsenist tot trio. Ik zing al jarenlang in pop-rockbandjes en kleine semi-akoestische formaties. Ben gewend om allerlei genres te zingen zoals pop, rock, ballads. Zowel oude als nieuwe nummers. Doel is om op te treden in kleine cafés, op feestjes, of bij andere gelegenheden. Oefenruimte is beschikbaar. Als … meer »

vocalist