Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Zeeland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Terneuzen (Zeeland) | 112x bekeken

wij zijn een band die goede en stevige muziek willen maken daarom is een goede toetsenist onontbeerlijk. Wij, drummer, basgitarist, gitarist en zangeres willen graag aan de bak.. repertoir in samenspraak... Ieder van ons zit al jaren in het vak en hebben de nodige ervaring. Leeftijd vanaf 30... wij zijn 40, 50 plus... Omgeving Zeeuws- VLaanderen..

Muzikantenbank user Alexander Ad AddyAlexander Ad Addy

Metalband zoekt zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Goes (Zeeland) | 125x bekeken

voor onze nieuwe metal band zijn we op zoek naar een zanger/zangeres op dit moment zijn we druk bezig met het schrijven van songs/materiaal het zou daarom heel fijn zijn als we dit samen met een zanger verder kunnen uitwerken zodat we aan de slag kunnen voor een demo en hopelijk wanneer het weer kan en mag het podium op kunnen we zijn opzoek naar een gemotiveerdt iemand die zijn steentje kan … meer »

bjorn schamle

Metalband zoekt zanger.

Zanger / Zangeres gezocht in Terneuzen (Zeeland) | 126x bekeken

Metalband zoekt zanger.Wij zijn een metalband uit Zeeuws-Vlaanderen gelokaliseerd in Sas van Gent. We maken harde muziek en zoeken ook iemand die kan screamen/grunten maar evt. ook kan zingen. We zijn erg openminded en maken muziek in de stijlen van As I lay dying, Trivium, Parkway Drive, All that Remains, Killswitch Engage, maar hebben ook (vooral muzikale) invloeden als Amon Amarth en Killswitch Engage. Voordelen: - … meer »

Muzikantenbank user Jan Peter van GaalenJan Peter van Gaalen

Trombonist

Blazer gezocht in Terneuzen (Zeeland) | 204x bekeken

beginnende band[jazzy freestyle en dweilorkestachtig[trompet/saxtenor/klarinet/euphonium/sousafoon/drumstel//// zoekt evt een trombonist die uit zijn hoofd invulling wil geven aan onze muziek/nogmaals alles word uit het hoofd gespeeld dus vrije invulling voor de muzikant, repeteren of zaterdagmiddag evt mischien dinsdagavondinlater stadium voel je je geroepen en denk je dat je dit aankan graag reageren … meer »

Muzikantenbank user Barbra Daggelders de WinneBarbra Daggelders de Winne