Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Zuid-Holland, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist (slaggitaar en fingerpicking)

Gitarist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 425x bekeken

Hallo, ik ben een gitarist met bandervaring en zoek een band in de regio tussen pakweg Leiden en Haarlem. Ik speel slaggitaar en finger picking en speel meer en meer akoestisch (versterkt), 6 - en 12-snarig én ik zing (2e stem). Ik heb een voorkeur voor folk, blues, Westcoast sound, maar sta open voor andere ideeën. Optreden is voor mij geen must, maar als alles klopt, waarom niet. Leeftijd vind … meer »

Frits Kronenburg

Ervaren bassist zoekt band rond Rotterdam

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 622x bekeken

Hi, it is I… Donald! Ik ben een ervaren bassist, gitarist en (was) drummer en componeerde veel (Soundcloud) en maak wat video’s. > Ik zoek een sfeervolle band waar goed naar elkaar geluisterd wordt en waar creativiteit en ‘smoel' voorop staan. Deze band moet publiek mee-zuigen. Ideaal voor mij is een punchy (vocaal/instrumentaal) band die eigen songs speelt maar ook covert in de stijlen: rock … meer »

Donald H

Ervaren drummer gevraagd

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 610x bekeken

Ervaren drummer gevraagdHallo ervaren drummers in de regio R’dam ! Mijn naam is Paul Schaeffer, leider van de band Kick The Habit. We spelen uitsluitend eigen composities en hanteren diverse stijlen met veel maatwisselingen: pop, jazz rock, een beetje prog jaren 70, en brachten recent onze 5e CD uit. Zie ook youtube linkje alsmede op de FB pag. Kick the Habit prog. rock formatie). https://www.youtube.com/results?search_query=kick+the+habit+the+mirror+room We … meer »

Paul

Jazzy prog symfo band zoekt ervaren toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 436x bekeken

Kick The Habit, prog, jazzy, symfo geïnspireerd op deze stijlen jaren 70 zoekt een ervaren toetsenist wegens vertrek van onze huidige. We spelen uitsluitend eigen composities, brachten recent onze 5e CD uit (YouTube Kick the Habit The Mirror Room om onze muziek te beluisteren). We zijn enthousiast, bijten ons erin vast, verrichten veel voorwerk samen thuis in een ontspannen sfeer, omgeving Rdam, … meer »

Paul

Drummer zoekt gezellige en enthousiaste band !

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 1181x bekeken

Drummer zoekt gezellige en enthousiaste band !Hi, ik ben Paul, woon sinds anderhalf jaar in Den Haag en zoek een band. De afgelopen 3 jaar ben ik thuis in mijn eentje helemaal 'los' gegaan :-) met mijn Alesis Crimson II e-kit. Ik heb, voordat ik verhuisde van Maastricht naar Den Haag, een tijd les gehad aan de Muziekschool in Maastricht. Nog steeds zit ik gemiddeld een uurtje per dag met heel veel plezier achter mijn drumstel. Nú wil ik … meer »

Paul Coonen

Band zoekt technische, ervaren drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 1145x bekeken

Band zoekt technische, ervaren drummerVanwege het feit dat onze drummer na vele jaren gaat stoppen, zijn we op zoek naar een waardige vervanger. Wij spelen uitsluitend eigen werk geïnspireerd op de progressieve muziek uit de jaren 70, zijn op één lid na pensionado’s maar zeer jong van geest en we werken projectmatig van CD naar CD. Zojuist is onze vijfde uitgekomen. We zijn op zoek naar een gedreven drummer met eigen ideëen die ons … meer »

Paul

Drummer zoekt aansluiting bij een coverband in de regio Sassenheim/Leiden

Drummer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 1130x bekeken

Drummer zoekt aansluiting bij een coverband in de regio Sassenheim/LeidenHoi, ik ben Rinus (inmiddels 63 jaar, maar voel me een stuk jonger). Ben een gevoelsspeler en grotendeels autodidact.Ik heb ruim 30 jaar gespeeld in een Haarlemse rock/pop band met uitsluitend eigen werk en de laatste 12 jaar heb ik gedrumd in een coverband uit Noordwijk met muziek vanaf de jaren 60 tot nu. Ben momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging in de vorm van een cover- of tribute- band. … meer »

Muzikantenbank user Rinus SiemerRinus Siemer