Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Grote cover (big) band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 228x bekeken

Wij zijn een superleuke coverband met meerdere saxen, trompetten en trombone en spelen al 13 jaar het dak eraf op feesten. Treden meerdere keren per jaar op. (voor Corona) Ons repertoire is uitgebreid en heel afwisselend! Heerlijke disco nummers zoals; Disco Inferno, It's raining man, I'm so excited. Maar ook van Robbie Williams, de Dijk en Anouk Songs zoals Play that funky music maar ook Move … meer »

Jessica Wiersma

Company of Dreams zoekt een zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 218x bekeken

Company of Dreams zoekt een zanger/zangeresCompany of Dreams is op zoek naar een zanger of zangeres. Leeftijd is niet belangrijk, inzet wel. Het zelf kunnen schrijven van teksten is een pre. C.O.D beschikt over een eigen oefenruimte (rijnsburg) waar we wekelijks op vrijdagavond oefenen. zanginstallatie aanwezig.. De muziek style van C.O.D is een mix van melodieuze metal en rock. op onze youtubechannel (youtube.com/companyofdreams) kan … meer »

Muzikantenbank user ronaldronald

Zanger gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 219x bekeken

Hallo zangers! Omdat onze zanger zijn hart volgt en op zoek gaat naar een Bowie coverband, zijn wij op zoek naar een goede vervanger. Wij zijn een gezellige pop-/rockcoverband bestaande uit een zangeres, toetsenist/backing vocals, gitarist, bassist en drummer. Het repertoire bestaat uit een mix tussen klassiekers uit de jaren 60 tot aan de hits uit deze tijd. We repeteren op donderdagavond in Lisse … meer »

Muzikantenbank user Rogier de JongRogier de Jong

Muzikanten gezocht voor nieuwe ska-band

Blazer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 228x bekeken

Voor een nieuw op te richten ska-band, ben ik (Hugo Dirks, bassist) op zoek naar een toetsenist, zang (evt. in combinatie met toetsen) en een blazers-sectie. Laten we beginnen met covers (denk aan: Doe Maar, Madness, The Specials) en/of het maken van ska-versies van bekende nummers (zoals bijv. Skameleon). Het doel is om spetterende optredens te verzorgen die het publiek uit hun dak laten gaan. Regio: … meer »

Hugo Dirks

Got it Covered pop/rock coverband zoekt zanger. Omg Leiden/Bollenstreek

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 408x bekeken

Wij, GIC, zoeken een zanger om samen met onze zangeres topoptredens neer te zetten in het feest/pop genre. Denk aan Marco Borsato, Blof, Anouk, Amy Winehouse, Liquido etc. Alles in samenspraak. Oefenen in Valkenburg (ZH) op donderdagavond. Als je ook nog een beetje gitaar speelt is dat een mooie meevaller. Horen graag van je, groet. GIC

Erik Jamoel