Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband Leiden zoekt zanger of zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 102x bekeken

Een gitarist, toetsenist, bassist en drummer zoeken een zanger of zangeres om lekker rockmuziek mee te spelen. We hebben nog een oefenruimte tot onze beschikking in Leiden. Leeftijd van de bandleden zit tussen de 30 en 55. We willen wekelijks oefenen en proberen om minimaal 4x per jaar op te treden. Ben je nieuwsgierig en wil je een keer een paar nummers proberen? Stuur dan een berichtje.

Muzikantenbank user MadboXMadboX

Toetsenist zoekt bassist, drummer, zangeres voor moderne jazzy covers

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 251x bekeken

Toetsenist, in bezit eigen oefenruimte (Leiden) zoekt (contra)bassist, zangeres en drummer om originele jazzy covers te maken van bekende drummers. Doel is plezier te hebben en af en toe op te treden. Voorbeelden Frontin https://www.youtube.com/watch?v=oxe_8JS-nUM Moves Like Jagger https://www.youtube.com/watch?v=RR0Ou0cB0AE&list=PLk-_AvR22RueziRgt5GVuirih223y1UNJ&index=8 A thousand miles https://www.youtube.com/watch?v=B96-4ILcOG8 Do … meer »

Muzikantenbank user Andre KosterAndre Koster

Zanger en zangeres gezocht voor coverband met big band bezetting

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 184x bekeken

Wij zijn een superleuke coverband met meerdere saxen, trompetten en trombones. Spelen al 11 jaar het dak eraf op feesten. Treden meerdere keren per jaar op. Ons repertoire is uitgebreid en heel afwisselend! Heerlijke disco nummers zoals; Disco Inferno, It's raining man, I'm so excited. Maar ook van Robbie Williams, de Dijk, Joe Cocker. Songs zoals I feel good, Play that funky music maar ook Brass … meer »

Jessica Wiersma

Zanger(es) gezocht semi-prof coverband (80's-hedendaags)

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 289x bekeken

Wij zijn een semi-prof coverband met ervaren muzikanten die op een hoog niveau unieke covers wil spelen. Een voorliefde voor de 80's met een mooie mix van hedendaagse nummers. We proberen alles van een eigen geluid te voorzien en/of in medleys te verwerken. Doel is om op podia/festivals te spelen, geen kleine cafés in principe. We hebben allen ruime ervaring en zijn niet bij elkaar voor het geld, … meer »

Mark van der Laaken

Amateur Classic rock band zoekt gitarist / zanger regio Leiden

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 343x bekeken

Amateur Classic rock band zoekt gitarist / zanger regio LeidenCoverband zoekt een gitarist/zanger. Genre jaren 60 / 70 o.a Stones, Beatles, CCR, Eagles enz. Repeteren doen we op maandagavond van 20u tot 22u in Stompwijk (tussen Zoeterwoude en Zoetermeer). Het oefenen moet vooral gezellig, maar daarnaast ook serieus zijn. Wij bassist, toetsenist / zanger(2e stem) en drummer hebben al enige podium ervaring. (Leeftijd maakt niet uit enthousiasme wel, zelf zijn wij … meer »

Muzikantenbank user Arjan van der HamArjan van der Ham

Zanger(es) gezocht voor het inzingen van enkele nummers op een progrock-album

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 419x bekeken

Zanger(es) gezocht voor het inzingen van enkele nummers op een progrock-albumAls multi-instrumentalist met een bescheiden reputatie in de 'progrock' werk ik in mijn thuisstudio aan mijn album(s). Voor mijn 17e album zoek ik wederom een zanger(es) om enkele nummers in te zingen. Het gaat mij vooral om het toevoegen van melodieuze tekstlijnen in mijn muziek; het zijn dus géén typische 'liedjes' (songs). Daarom hoef ik niet per sé een zanger(es) met sterallures, wel iemand … meer »

Muzikantenbank user Dr. Coen RaadDr. Coen Raad