Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren lead-/backingzangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 276x bekeken

Onze ambitie is heel regelmatig optreden. Daar werken we dan ook hard aan. Qua repertoire zijn we er klaar voor. Qua bezetting dus nog niet helemaal... Daarom zoeken we jou! Je hebt band- en optreedervaring en kunt zowel lead vocals als backing vocals zingen. Hoewel we geen professionele muzikanten zijn, zijn we wel ver gevorderd. En onze aanpak is commercieel en wel professioneel. Alles gericht op … meer »

A2G

Rockzanger/podiumbeest gezocht.

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 200x bekeken

Rockzanger/podiumbeest gezocht.Wij van 10Electric (zie Facebook) zoeken een rockzanger die ook het publiek kan vermaken. Wij spelen Classic rock in een breed kader. Denk aan AC/DC, Van Halen, Guns&Rose tot verrockte klassiekers als Everyone’s a Winner, Boys of Summer, Call Me. Hier en daar nog een toefje Glamrock. Wij bieden goede gear, een zeer strak en vet geluid en 10 tot 12 optredens per jaar. Laat wat van je horen! Groeten … meer »

Muzikantenbank user Jan BuurmanJan Buurman

Goed lopende coverband zoekt extra zangeres, voor ca. 10 gigs per jaar

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 364x bekeken

Wij zijn voor Superstar coverband per direct op zoek naar een extra zangeres. WIE ZIJN WIJ? Superstar coverband is een jonge en energieke coverband met een goed gevulde agenda die speelt op feesten en events door heel NL. Onze basisbezetting is: lead zangeres, lead zanger/gitarist, toetsenist/backing vocals, drummer/backing vocals, bassiste. We spelen op bruiloften, personeelsfeesten, tentfeesten … meer »

Patrick de Wilde

Zanggroep starten

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 258x bekeken

Zanggroep startenHoi allemaal! Mijn naam is Laurie Geraedts (23) en ik vind het heel leuk om me bezig te houden met het maken van muziek in de vorm van zang en het spelen van piano of gitaar. Ik mis echter het "samen" muziek maken en/of zingen en zou het heel leuk vinden om met een aantal mensen een groepje te starten. Ik stel me hierbij voor dat we een moment per week kiezen om samen te zingen en zo wellicht een … meer »

Laurie

Beginnende meidenband zoekt enthousiaste pianiste en zangeres(Sen)

Overig, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 251x bekeken

Wij zijn een meidenband, een half jaar geleden begonnen met onze muzikale ontdekkingsreis! We maken het ons zelf niet te moeilijk, maar streven wel naar een soort “eigenheid”!! Op dit moment zijn we met zn vijven, maar omdat onze pianist eruit stapt, om iets met haar eigen leeftijdgenoten te beginnen, zoeken wij een enthousiaste/muzikale pianiste!! Leeftijd speelt bij ons totaal geen rol, het … meer »

Caroline Valk-van Zoelen

Coverband met optredens zoekt lead gitarist / zanger

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 583x bekeken

Coverband met optredens zoekt lead gitarist / zangerBeste gitaristen, Voor onze feest coverband www.superstarcoverband.nl zijn wij op zoek naar een ervaren gitarist / zanger met podiumervaring. Wij hebben betaalde optredens door heel NL en met enige regelmaat een invaller voor onze gitarist / zanger nodig. Speel jij meerdere stijlen gitaar? Wij hebben een lead zangeres, maar jij kunt ook wat nummers (lead) zingen en daarnaast wat backing vocals … meer »

Patrick de Wilde