Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger gezocht (Bollenstreek)

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 90x bekeken

Beste Zanger, Wij een amateur vrienden bandje zoeken een zanger die het leuk zou vinden om samen met onze zangeres de zang te verzorgen. Wij repeteren iedere donderdagavond in een eigen oefenruimte in Noordwijkerhout en streven naar 4-6 optredens per jaar, we mikken dan op de grotere evenementen. Gezelligheid en respect voor elkaar is een eerste vereiste, en daarnaast is goeie muziek maken … meer »

Reloaded

Amateur Classic rock band zoekt gitarist / zanger regio Leiden

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 197x bekeken

Amateur Classic rock band zoekt gitarist / zanger regio LeidenCoverband zoekt een gitarist/zanger. Genre jaren 60 / 70 o.a Stones, Beatles, CCR, Eagles enz. Repeteren doen we op maandagavond van 20u tot 22u in Stompwijk (tussen Zoeterwoude en Zoetermeer). Het oefenen moet vooral gezellig, maar daarnaast ook serieus zijn. Wij bassist, toetsenist / zanger(2e stem) en drummer hebben al enige podium ervaring. (Leeftijd maakt niet uit enthousiasme wel, zelf zijn wij … meer »

Muzikantenbank user Arjan van der HamArjan van der Ham

Zanger(es) gezocht voor het inzingen van enkele nummers op een progrock-album

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 325x bekeken

Zanger(es) gezocht voor het inzingen van enkele nummers op een progrock-albumAls multi-instrumentalist met een bescheiden reputatie in de 'progrock' werk ik in mijn thuisstudio aan mijn album(s). Voor mijn 17e album zoek ik wederom een zanger(es) om enkele nummers in te zingen. Het gaat mij vooral om het toevoegen van melodieuze tekstlijnen in mijn muziek; het zijn dus géén typische 'liedjes' (songs). Daarom hoef ik niet per sé een zanger(es) met sterallures, wel iemand … meer »

Muzikantenbank user Dr. Coen RaadDr. Coen Raad