Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Opkomende band zoekt zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 107x bekeken

Hallo daar! Mijn naam is Brent en ik speel momenteel basgitaar in een rock/pop coverbandje onder de tijdelijke naam Andrea Bocelli. We pronberen ongeveer 1 keer per week samenkomen om covers te spelen met als einddoel natuurlijk optreden. We zijn hard aan het werken aan een setlist. Momenteel bestaat deze uit nummers van The Police, Anouk, Elvis, Arctic Monkeys, Heart en Queens of the Stone Age. We … meer »

Brent Pieterse

Band zoekt zanger/zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 264x bekeken

Onze band (2 gitaristen, bassist, drummer) zoekt een zanger/zangeres. We spelen rechttoe rechtaan covers: rock 'n roll (Stones, Chuck Berry etc.), pop (Amy Winehouse, Radiohead, etc.) en blues (Clapton, BB King etc.) . Niks bijzonders allemaal, af en toe een optreden, maar vooral leuk. We repeteren om de 14 dagen in Zoetermeer of Katwijk. We zoeken ook nog een extra (slag-)gitarist, dus dat zou een … meer »

Johan

Toetsenist zoekt bassist, drummer, zangeres voor moderne jazzy covers

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 396x bekeken

Toetsenist, in bezit eigen oefenruimte (Leiden) zoekt (contra)bassist, zangeres en drummer om originele jazzy covers te maken van bekende drummers. Doel is plezier te hebben en af en toe op te treden. Voorbeelden Frontin https://www.youtube.com/watch?v=oxe_8JS-nUM Moves Like Jagger https://www.youtube.com/watch?v=RR0Ou0cB0AE&list=PLk-_AvR22RueziRgt5GVuirih223y1UNJ&index=8 A thousand miles https://www.youtube.com/watch?v=B96-4ILcOG8 Do … meer »

Muzikantenbank user Andre KosterAndre Koster

Zanger en zangeres gezocht voor coverband met big band bezetting

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 311x bekeken

Wij zijn een superleuke coverband met meerdere saxen, trompetten en trombones. Spelen al 11 jaar het dak eraf op feesten. Treden meerdere keren per jaar op. Ons repertoire is uitgebreid en heel afwisselend! Heerlijke disco nummers zoals; Disco Inferno, It's raining man, I'm so excited. Maar ook van Robbie Williams, de Dijk, Joe Cocker. Songs zoals I feel good, Play that funky music maar ook Brass … meer »

Jessica Wiersma

Zanger(es) gezocht voor het inzingen van enkele nummers op een progrock-album

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 486x bekeken

Zanger(es) gezocht voor het inzingen van enkele nummers op een progrock-albumAls multi-instrumentalist met een bescheiden reputatie in de 'progrock' werk ik in mijn thuisstudio aan mijn album(s). Voor mijn 17e album zoek ik wederom een zanger(es) om enkele nummers in te zingen. Het gaat mij vooral om het toevoegen van melodieuze tekstlijnen in mijn muziek; het zijn dus géén typische 'liedjes' (songs). Daarom hoef ik niet per sé een zanger(es) met sterallures, wel iemand … meer »

Muzikantenbank user Dr. Coen RaadDr. Coen Raad