Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres gezocht voor (hard)rock coverband

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 64x bekeken

Zangeres gezocht, Ben jij de 'Rockbitch' die we zoeken? Wij zijn de Tonebusters, een coverband van tevige rocknummer uit de 80's tot de 20's en meer. Wij zoeken een karakteristieke frontvrouw om samen met onze zanger Paul het gezicht van de band te vormen. Daarbij bestaat de band uit twee gitaristen, een bassist en drummer allemaal ervaren muzikanten. Wie oefenen in onze geheel eigen oefenruimte … meer »

Muzikantenbank user Peter HerpertzPeter Herpertz

Gezocht: Zangeres, Klarinetist en Basgitarist

Bassist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 209x bekeken

Een toetsenist is op zoek naar enthousiaste muzikanten om samen te repeteren, opnames te maken en misschien zelfs op te treden. Ik zoek specifiek: Zangeres Klarinetist Basgitarist Het repertoire omvat de mooiste songs en evergreens uit The American Songbook en het Realbook, en daarnaast ook eigen werk en door AI gecomponeerde songs. Eigen werk is te beluisteren op Spotify of op Youtube: … meer »

Muzikantenbank user Jan KuipersJan Kuipers

Kamerkoor Cantabile uit Alphen aan den Rijn zoekt zangers

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 121x bekeken

Kamerkoor Cantabile uit Alphen aan den Rijn zoekt zangersAfgelopen woensdag kwamen de nieuwe aspirant-leden van Kamerkoor Cantabile Alphen aan den Rijn bij elkaar om naar de toekomst te kijken na onze project-uitvoering van het Requiem van John Rutter. Na een verkennend gesprek zongen we onvoorbereid het " Jesu dulcis memoria" van de Spaanse renaissance-componist Tomas Louis da Vittoria. Na 10 minuten zingen klonk het al geweldig mooi. Aanstaande woensdag … meer »

Muzikantenbank user Marianne StellingMarianne Stelling

Allround coverband Crossroads zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 425x bekeken

Wij zijn Crossroads een allround coverband uit Katwijk die bestaat uit een drummer, 2 gitaristen en een bassist. Onze zangeres heeft de band verlaten en we zijn op zoek naar een nieuwe zangeres. Onze leeftijd is 50 en 60 plus. We oefenen wekelijks op donderdagavond in Katwijk. Spelen nummers van Amy Winehouse, Melissa Etherige, Anouk, Bonnie Raitt, Shocking blue, Heart, de Dijk enz........ Lijkt … meer »

Adri van der Plas

Mede zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 403x bekeken

Mede zanger(es) gezocht door pop/rock coverband uit Hillegom. We zoeken een spontane, energieke en flexibele zanger(es) die de helft van de nummers voor zijn/haar rekening neemt. We oefenen elke woensdagavond in onze eigen studio. 70's/80's pop/rock en meer...Laat van je horen!

Chrissie Weijers