Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Disco / Funk Coverband is op zoek naar Toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 69x bekeken

Rhythm Gitarist, Bassist, Drummer en 2 Zangeressen (allen 50ers) zijn een Funk coverband aan het oprichten en zoeken hiervoor een Toetsenist. Denk hierbij aan muziek in de jaren 70 disco hoek: Chic, Sister Sledge, Earth Wind and Fire, Kool and the Gang, Incognito, The Tramps etc...... Na het vinden van de toetsenist zijn we in principe "compleet". Wij zijn amateurs met veel ambitie en podium … meer »

Michel van Nieuwland

Toetsenist gezocht voor allround coverband Den Haag-Leiden

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 134x bekeken

Toetsenist gezocht voor allround coverband Den Haag-LeidenMadboX is een allround coverband bestaande uit een drummer, bassist, gitarist en zangeres en wij zijn nog op zoek naar een nieuwe TOETSENIST. MadboX bestaat nu ruim 4 jaar en bestaat uit ervaren muzikanten. We hebben een breed repertoire met David Bowie, Black Crowes, ZZ Top, Prince, Baetles, The Cult, Stevie Wonder en meer. We oefenen elke week in onze vaste oefenruimte en we streven er naar om … meer »

Muzikantenbank user MadboXMadboX

Storm & Ontij

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 79x bekeken

Voor een nieuw half akoestisch, kleinschalig project, eigen songs nederlands, engels, frans, zoeken we een pianist(e). Oefenen en en uiteindelijk optreden met een programma van een uur.

Dirk Alberti

Toetsenist gezocht voor David Bowie tributeband

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 121x bekeken

We zoeken een toetsenist voor een startende David Bowie Tributeband. We hebben de perfecte bowiezanger in huis, een solide ritmesectie en een fantastische gitarist. We zijn rond de 50 en hebben allen een hoop muzikale ervaring. We zoeken dus ook een ervaren muzikant. We werken aan een uniek Bowie concept. Ben jij nieuwsgierig geworden en gemotiveerd en heb je oren naar een mooi nieuw avontuur, dan … meer »

Muzikantenbank user BobbyBobby

Chic/Funk coverband is op zoek naar toetsenist en zangeres

Blazer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 251x bekeken

Rhythm Gitarist, Bassist Drummer (beiden 54, 53 en 60 jaar) zijn een "Chic"/Funk coverband aan het oprichten en zoeken hiervoor een toetsenist en zangeres. Denk hierbij aan muziek van Chic: Le Freak, I want your Love, Good Times, Dance Dance Dance, Everybody Dance / Sister Sledge: We are Family, Lost in Music, He's the Greatest Dancer / Diana Ross: I'm Coming Out, Upside Down / maar ook Spacer van … meer »

Michel van Nieuwland

Funk band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 128x bekeken

Wij zijn als vierkoppige funk band (gitaar, sax, bas, drums) uit Den Haag op zoek naar een toetsenist die funky hammond partijtjes kan spelen (en piano, rhodes, clavinet, indien het nummer daarom vraagt). We spelen momenteel o.a. nummers van the meters, the new mastersounds, maceo parker, etc. Ben je geinteresseerd, stuur me dan een berichtje en dan kunnen we een keertje samenspelen om te kijken of … meer »

Erik de Kwaadsteniet

Zappaband "Absolutely Frank" zoekt muzikanten

Blazer en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 1358x bekeken

Ruime kennis van de muziek van Frank Zappa is gewenst. Je hoeft het (nog) niet te kunnen spelen, als je de nummers maar redelijk goed kent. Het idee lijkt wellicht een beetje te moeilijk maar ik weet uit ervaring dat het echt haalbaar is iets moois neer te zetten Ik heb al eerder in een Zappaband gespeeld (Zappatika) en daarmee met Ike Willis twee keer een korte tour gedaan. We zijn begonnen een … meer »

Muzikantenbank user Tal WilkinsTal Wilkins