Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt Toetsen voor Cliff Richard &The Shadows band

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 112x bekeken

Wij (drummer, solo- en slaggitarist, zanger en bassist) zijn een gezellige Cliff Richard & The Shadows Band die ook uitstapjes naar andere jaren ‘60 muziek maken (Elvis, Buddy Holly, Ventures e.d.) en we zijn op zoek naar een enthousiaste toetsenist(e). Door ziekte in de band zijn de drummer en sologitarist onlangs nieuw bij de band gekomen. We oefenen elke maandagavond in Zoetermeer (20.30-22.30 … meer »

Muzikantenbank user Frank HopmanFrank Hopman

Maconics zoeken een TOETSENIST (M/V)

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 133x bekeken

Maconics zoeken een TOETSENIST (M/V)MACONICS kunnen echt niet zonder een toetsenist(e)... Kijk op Facebook of YouTube om een beeld te krijgen van onze live prestaties. Zoek jij een supergezellige band waarin je veel inbreng hebt in het repertoire? MELD JE DAN SNEL en kom eens een keer meespelen (do-avond in Popradar Den Haag). Meer info? Huidige playlist zien? Bel of mail me maar even: 0654945407 / elsfrans apestaart casema.nl (Frans)

Frans

Rock and roll band O-VATION zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 149x bekeken

Veelzijdige rock and roll band O-VATION zoekt een toetsenist Wij zijn een Rock & Roll cover band op dit moment bestaande uit een ritme-solo gitarist/lead /zanger, ritmegitarist, drummer en bassist. Wij spelen voornamelijk nummers uit de jaren 60, 70, 80 en 90 i Nummers van onder meer The Shadows, The Ventures, Fleetwood Mac, The Maskers, Eddie Cochran, Eric Clapton, The Drifters, Elvis, Cliff Richard, … meer »

Muzikantenbank user Peter van HeijnigenPeter van Heijnigen

Veelzijdige rock and roll band zoekt een toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 210x bekeken

Veelzijdige rock and roll band zoekt een toetsenist Wij zijn een Rock & Roll cover band op dit moment bestaande uit een ritme-solo gitarist/lead zanger, ritmegitarist, drummer en bassist. Wij spelen voornamelijk nummers uit de jaren 60, 70, 80 en 90 i Nummers van onder meer The Shadows, The Ventures, Fleetwood Mac, The Maskers, Eddie Cochran, Eric Clapton, The Drifters, Elvis, Cliff Richard, Richi … meer »

Peter van Heijningen

Sweet Lily zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 545x bekeken

Sweet Lily zoekt toetsenistRock-coverband Sweet Lily is op zoek naar een toetsenist. Sweet Lily speelt herkenbare rocknummers van de 70’, 80’s en 90’s en bestaat nu uit vier doorgewinterde muzikanten waarvan de zanger voorheen ook de toetspartijen voor rekening nam. Omdat hij zich nu meer op de leadzang wil gaan richten, zoeken we er nu dus een toetsenist bij. Vereisten zijn: Iemand met podiumervaring. Ambitie en inzet … meer »

Spirit 1958

Wat zouden wij (Maconics) blij zijn met een toetsenist!

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 189x bekeken

Wat zouden wij (Maconics) blij zijn met een toetsenist!Wegens verhuizing missen wij sinds kort een toetsenist(e) en die is voor ons repertoire onmisbaar! Dat zie je ook gelijk als je mij even de playlist laat opsturen... Onze band heet Maconics en er is veel op Facebook en YouTube te vinden om je een beeld van ons kunnen te geven. Wij oefenen op donderdagavonden in Popradar Den Haag. Als het je wat lijkt, aarzel dan niet en laat iets van je horen! Meer … meer »

Frans