Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist gezocht!

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 152x bekeken

Toetsenist gezocht!Guinevere zoekt toetsenist! Guinevere maakt mystic pop met vierstemmige vocalen. We zoeken een toetsenist(e) die overweg kan met Ableton live en affiniteit heeft met onze stijl en daar electronica aan toe kan voegen. (denk Björk, Eivør, Aurora) We zoeken iemand die interesse heeft om vast lid van de band te worden. Live, en in de toekomst ook in het creëren van de sound. Bij interesse graag … meer »

Muzikantenbank user Sanne AnneSanne Anne

Toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 101x bekeken

Beginnende Band Rock4 zoekt jou.Ben je tussen de 40 en 60 jaar, en heb je zin en tijd om Blues-Classicrockband te spelen reageer dan. We repeteren eens in de 2 weken in Spod in Delft. Je eigen inbreng van nr wordt natuurlijk gerespecteerd. Greetzzzz Arend.

Ghostdrummer

Cover band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 128x bekeken

Wij, gitarist, bassist, zangeres en drummer zouden graag onze band, en het repertoire, uitbreiden met een toetsenist. We oefenen zo om de week met als doel af en toe op te treden, maar het gezellig samenzijn en lol met elkaar hebben is minstens zo belangrijk. We oefenen in Musiclab, Den Haag. We spelen o.a. nummers van Joe Bonamassa, ZZ-Top, Anouk, Stevie Ray Vaughn, Elvis, Queen en meer. Onze leeftijd … meer »

Muzikantenbank user Frank HopmanFrank Hopman

Positieve toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 179x bekeken

Greenhouse Sound Company is op zoek naar een positieve toetsenist m/v om de band weer vlot te trekken, we hebben een zeer breed repertoire waarin er ook aandacht is voor Nederlandstalige rock, eigen teksten op bekende nummers en ruimte voor creativiteit. We hebben een fraaie eigen oefenruimte in 's Gravenzande waar we elke dinsdagavond te vinden zijn. Interesse ????? even een mailtje en wie weet kunnen … meer »

Muzikantenbank user Peter HaaringPeter Haaring

Toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 96x bekeken

Ben jij die toetsenist van 50 plus die wij zoeken. Band drummer bassist zanger/slaggitarist sologitarist zijn op zoek. We repeteren in Delft, stijl Bluesrock Classicrock. Spreekt dit je aan mail ons. De setlist word dan naar je toegestuurd. Groetzzz.

Ghostdrummer

The CoolCast zoekt keys/piano/orgel

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 121x bekeken

Fris nieuw bandje (zangeres, bas, drums, gitaar) met veel ervaring zoekt leuk toetsenmens. Eerste optredens waren top, flink wat nieuwe staan gepland. Repertoire: Rock/pop/soul/funk, hippe liedjes en guilty pleasures. Dinsdagavond repeteren in Delft. Trefwoorden: optreden, fun, muzikaliteit, originaliteit, meerstemmige zang.

Rene Bubberman

Gezellige allroundband (Zoetermeer) zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 130x bekeken

Hai, wij zijn een gezellige startende allroundband bestaande uit: zanger en zangeres (ook koorzang), drummer, bassist, slaggitarist en sologitarist (bijna rond!) en willen graag aan onze band een toetsenist toevoegen. Leeftijd vanaf 50 jr. Ons beginnersrepertoire bestaat uit muziek uit de jaren 70/80 (Fleetwood Mac/Doobie Brothers/The Drifters/) maar ook modernere muziek (Amy Winehouse/Caro Emerald/) … meer »

Ilona Breton