Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende metal band opzoek naar een gitarist(e) en toetsenist(e)

Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 208x bekeken

Howdy-hey, wij zijn een beginnende metalband bestaande uit 2 vocalists, een bassist, drummer en gitarist en zoeken een tweede gitarist(e) en een toetsenist(e) erbij. Vereisten: -In/rond Zuid-Holland of willen reizen -Tussen 16 en 25 jaar oud Wat we NIET van je verwachten: -Dat je al veel podium ervaring hebt -Dat je al songwriting skills hebt -Dat je al alles hebt om te beginnen met optreden(versterkers, … meer »

Shiver

Rock and Roll band zoekt een toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 273x bekeken

Rock and Roll band zoekt een toetsenist. Wij zijn een Rock and Roll cover band op dit moment bestaande uit een solo gitarist / leadzanger, ritmegitarist, bassist, drummer Wij spelen voornamelijk nummers uit de jaren 60, 70, 80 en 90 Nummers van onder meer The Shadows, The Ventures, Fleetwood Mac, The Maskers, Eddie Cochran, Eric Clapton, The Drifters, Elvis Presley, Cliff Richard, Richi Valens, … meer »

Muzikantenbank user Peter van HeijnigenPeter van Heijnigen

Kajal zoekt Gitarist of Toetsenist (v/m)

Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 235x bekeken

Vanwege het vertrek van onze huidige gitarist, zoeken wij een nieuwe gitarist of toetsenist. (huidige toetsenist speelt ook gitaar - zodoende) Wij zijn een ervaren band, met een gevarieerd repertoire van 3/4 eigen nummers en 1/4 trip-hop klassiekers, van bands als Morcheeba, Massive Attack, Hooverphonic etc. De stijl is trip-hop, maar er is ook een duidelijke indie/alternative rock onderstroom aanwezig. … meer »

Kajal

MACONICS zoeken een toetsenist (V/M)

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 303x bekeken

MACONICS zoeken een toetsenist (V/M)Wij zijn een gezellige coverband met een redelijk aparte playlist die we op verzoek graag toesturen. Het zal je dan snel duidelijk worden waarom we een toetsenist zoeken en met jouw inbreng zal die lijst ook weer veranderen. Ons streven is om zo’n 4 tot 6x per jaar (meer is ook niet erg) op te treden en daar hoeven we niet rijk van te worden😁. We zijn in het bezit van een complete PA installatie, … meer »

Frans