Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 186x bekeken

Coverband zoekt toetsenistExit7 is op zoek naar een nieuwe toetsenist. Ons doel is om gezellig samen muziek te maken en met enige regelmaat op te treden, maar we zijn wel op zoek naar mensen die een goede muzikale bijdrage leveren. Wij zijn een pop coverband en spelen in een wijde range van 80’s disco nummers via o.a. Anouk en Adele tot Justin Timberlake, Bruno Mars e.d. We oefenen 1 maal per 2 weken in Zoetermeer.

Muzikantenbank user Andre van OudenallenAndre van Oudenallen

Op zoek naar een slaggitarist of een toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 170x bekeken

Wij zijn een band in wording en zijn op zoek naar een slaggitarist of toetsenist die met ons willen spelen op vrijdag om de week van 19.00 tot 22.00 uur. We huren op dit moment een ruimte bij de Binckhorstlaan in Den Haag. Het repertoire gaan we nog samenstellen. Op dit moment bestaat de band uit een zangeres, een bassist, een drummer en een gitarist. Wil je een keer komen kijken en luisteren laat … meer »

Bianca Vrijland

Ambitieuze Partyband Big Mama zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 838x bekeken

Ambitieuze Partyband Big Mama zoekt toetsenistStijl: partyband: dance classics en moderner (Bruno Mars/Justin Timberlake etc) Leeftijd: 35-55 Plan: promo opnemen in sept/okt, website, optredens via artiestenbureau. Ca. 2 optredens per maand. Status: Overige bezetting compleet: 2x zangeres, git, dr, bas; bandleden uit Randstad; gereed voor promo (6 nrs); repertoirelijst gereed. Repeteren: tijdelijk 1x per week in MOOOF, Binckhorst, Den Haag … meer »

Muzikantenbank user jeroen wagenaarjeroen wagenaar

Enthousiaste coverband zoekt even enthousiaste toetsenist (Den Haag / Rotterdam)

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 178x bekeken

Na een aantal jaren gespeeld te hebben en na een korte break, willen we na de zomer weer van start en zijn we op zoek naar een toetsenist. We spelen POP/ROCK covers met als doel op een gezellige manier samen muziek te maken en regelmatig op het podium te staan. Ben JIJ die toetsenist(e) die we zoeken? Neem dan contact op. Je hoeft echt geen crack te zijn, maar enige ervaring is wel gewenst!

Muzikantenbank user Bob OosterbaanBob Oosterbaan

Contrabassist

Drummer en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 206x bekeken

Ervaren contrabassist jazz en lichte muziek zoekt dito muzikanten met name ervaren (jazz-) drummer en pianist om een trio te vormen. Alle jazz genres komen aan de orde in de opbouw van een gedegen repertoire met als commercieel doel om op te treden.

Muzikantenbank user Jurgen HardyJurgen Hardy

Zappaband "Absolutely Frank" zoekt muzikanten

Blazer en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 1068x bekeken

Ruime kennis van de muziek van Frank Zappa is gewenst. Je hoeft het (nog) niet te kunnen spelen, als je de nummers maar redelijk goed kent. Het idee lijkt wellicht een beetje te moeilijk maar ik weet uit ervaring dat het echt haalbaar is iets moois neer te zetten Ik heb al eerder in een Zappaband gespeeld (Zappatika) en daarmee met Ike Willis twee keer een korte tour gedaan. We zijn begonnen een … meer »

Muzikantenbank user Tal WilkinsTal Wilkins