Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Jazz/latin ensemble zoekt blazer/pianist/percussionist

Blazer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 182x bekeken

Opstartend Jazz/Latin ensemble omg. Rotterdam Den Haag (Gitaar/bas/saxofoon) zoekt een blazer/pianist en een percussionist om het compleet te maken. Wij spelen voornamelijk nummers uit het Real Book met een latin feel (Bossa Nova, samba, boleros). Nummers die wij spelen zijn o.a.: Autumn Leaves, Blue Bossa, Girl from Ipanema, Besame mucho, Summertime enz. Ben je een percussionist. Speel je klarinet/dwarsfluit … meer »

Muzikantenbank user Michel van KralingenMichel van Kralingen

Toetenist gezocht voor Haagse new wave rock band

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 134x bekeken

Toetenist gezocht voor Haagse new wave rock bandWij zijn new wave rock band The Good View. We oefenen 1 keer per 1-2 weken in Popradar in Den Haag en zijn op zoek naar een creatieve toetsenist(e). Na een corona-pauze zijn we weer volop nieuwe nummers aan het schrijven, en een toetsenist(e) is daarbij meer dan welkom. Op termijn willen we weer gaan optreden en opnemen en dan moeten we natuurlijk wel weer compleet zijn. Als je interesse of vragen … meer »

Muzikantenbank user PeterPeter

Haagse Coverband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 316x bekeken

Wij zijn band bestaande uit twee gitaristen, bassist, drummer, saxofoon, dwarsfluit en zangeres. Onze leeftijden zijn gemiddeld rond de 60 en wij zijn zeker het kind in ons niet verloren. Allemaal teamplayers die samen gezellig muziek maken. Wij oefenen om de twee weken op dinsdagavond bij Poprader in Den Haag. Wij spelen blues & pop covers, setlijst kan ik opsturen. Geen professionele ambities, maar … meer »

Muzikantenbank user PeterPeter

Chiron's Return zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 186x bekeken

Chiron's Return zoekt toetsenistChiron's Return is op zoek naar een zeer gemotiveerde Toetsenist . Wij zijn een melodieuze metalband uit omgeving zoetermeer, en wij hebben net 2 singles uitgebracht (staan o.a op Spotify en Youtube), en zijn nu bezig om onze EP op te nemen en later dit jaar onze conceptCD. Chiron's Return bestaat uit Ronald - Gitaar Ron -Gitaar Ruth - Bas Michel - Drums Er spelen verschillende gastmuzikanten … meer »

Muzikantenbank user ronaldronald

Nieuwe band met eigen werk

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 456x bekeken

Omgeving Zoetermeer. Eigen muziek en Nederlandstalig. Geen bruiloft en partij, maar van stevig tot subtiel met teksten die raken of amuseren. De bas en gitaar zijn er al, nu nog een toetsenist en een drummer, man of vrouw of whatever. Voor de zang zoeken we een zangeres omdat we een vrouw nu eenmaal fijner vinden klinken. Niet naspelen wat een ander heeft bedacht, maar eigen werk, dus je zult wat … meer »

Fred van Rijn

Nine Hours West zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 226x bekeken

Nine Hours West zoekt toetsenistWebsite: ninehourswest.com Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=VyFOFtxfbBM Spotify: https://open.spotify.com/artist/4rSMp4d72WVBbB6Gg3cxWy ---- Wij zoeken een toetsenist om onze band af te maken en een breder repertoire te kunnen spelen -- we spelen nu covers rock en funk (Jamiroquai, John Martyn, John Mayer, Thin Lizzy, RHCP, Doors), en steeds meer eigen werk in hetzelfde genre. 25-55jr, … meer »

Muzikantenbank user Rogier Van MazijkRogier Van Mazijk