Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 872x bekeken

Exit7 is op zoek naar een nieuwe toetsenist. Ons doel is om gezellig samen muziek te maken en met enige regelmaat op te treden, maar we zijn wel op zoek naar mensen die een goede muzikale bijdrage leveren. Wij zijn een pop coverband en spelen in een wijde range van 80’s disco nummers via o.a. Anouk en Adele tot Justin Timberlake, Bruno Mars e.d. We oefenen 1 maal per 2 weken in Zoetermeer.

Muzikantenbank user Andre van OudenallenAndre van Oudenallen

Keyboard player /Toetsenist - Den Haag en omgeving

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 120x bekeken

Opstartende band, met bandleden die allen veel ervaring hebben, en ja echt in de startfase (we hebben zelfs nog geen bandnaam gekozen :-)), zoekt een keyboard wizard die mee wil starten en actief vorm wil geven aan de band. We spelen een mix van soul, dance en pop. Dus van James Brown tot en met Bruno Mars en van Aretha naar Trijntje Oosterhuis. We zijn in het bezit van een eigen oefenruimte in Den … meer »

Muzikantenbank user Ser NoordamSer Noordam

Sologitarist gezocht

Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 341x bekeken

Omdat onze sologitarist ons kikkerlandje heeft ingeruild voor het zonnige Spanje zijn wij op zoek naar een waardige vervanger die de band weer compleet wil maken. Wij spelen blues en rockblues met af en toe een uitstapje naar Rockabilly, hebben een breed repertoire en een fraaie goed uitgeruste oefenruimte in 's Gravenzande ( Westland ) waar de versterker al voor je klaar staat. Heb je interesse en … meer »

Muzikantenbank user Peter HaaringPeter Haaring

Contrabassist

Drummer en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 149x bekeken

Ervaren contrabassist jazz en lichte muziek zoekt dito muzikanten met name ervaren (jazz-) drummer en pianist om een trio te vormen. Alle jazz genres komen aan de orde in de opbouw van een gedegen repertoire met als commercieel doel om op te treden.

J Hardy

Band zoekt Toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 138x bekeken

Wij zijn nu een paar maanden bezig met nieuw repertoire en zoeken een prettig persoon die met toetsen aan ons toekomstige geluid kan bijdragen. Eigen breed repertoire, blues, rock, pop etc. etc. 1 x 2uur oefenen per week in Den Haag en je hoeft echt geen Keith Emerson of Wibi Soerjadi te zijn.

Dirk Alberti

Zappaband "Absolutely Frank" zoekt muzikanten

Blazer en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 963x bekeken

Ruime kennis van de muziek van Frank Zappa is gewenst. Je hoeft het (nog) niet te kunnen spelen, als je de nummers maar redelijk goed kent. Het idee lijkt wellicht een beetje te moeilijk maar ik weet uit ervaring dat het echt haalbaar is iets moois neer te zetten Ik heb al eerder in een Zappaband gespeeld (Zappatika) en daarmee met Ike Willis twee keer een korte tour gedaan. We zijn begonnen een … meer »

Muzikantenbank user Tal WilkinsTal Wilkins