Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 149x bekeken

Wij zoeken een ervaren toetsenist voor onze band. Bezetting: 2 zangeressen, drums, gitaar, bas, percussie. Stijl: Funk, soul, pop en rock. Wij repeteren op woensdag in Zevenhuizen. Voor meer info stuur even een mailtje. Tot snel!

Muzikantenbank user BrendaBrenda

Jij (herintredende) toetsenist?

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 191x bekeken

Jij (herintredende) toetsenist?Stijl: partyband: dance classics en moderner (Bruno Mars/Justin Timberlake etc) Leeftijd: 35-55 Plan: promo opnemen over 4-5 weken, website, optredens via artiestenbureau. Ca. 2 optredens per maand. Status: Overige bezetting compleet: 2x zangeres, git, dr, bas; bandleden uit Randstad; gereed voor promo (6 nrs); repertoirelijst gereed. Repeteren: tijdelijk 1x per week in MOOOF, Binckhorst, Den Haag … meer »

Muzikantenbank user jeroen wagenaarjeroen wagenaar

The Cosy Rockers zoeken Gitarist/ Toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 241x bekeken

The Cosy Rockers zoeken sologitarist !!! The Cosy Rockers zijn naarstig op zoek naar een waardige vervanger van onze huidige sologitarist welke door omstandigheden moet stoppen. Ervaring is een pré, enige zangkwaliteit zou meegenomen zijn. Speel je toevallig ook nog toetsen dan zou dat helemaal geweldig zijn. Ben je bekend met het repertoire van de artiesten uit de jaren '50 en '60 van zowel … meer »

Muzikantenbank user Rob SchalkeRob Schalke

Contrabassist

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 199x bekeken

Ik zoek ervaren muzikanten voornamelijk zangeres en pianist om een repertoire bestaande uit jazz, latin, pop/soul/funk tunes (evt. voorzien van een jazz jasje) op te bouwen. Doelstelling is een commercieel oogpunt. Wat betekent efficiënt opbouwen van repertoire en optreden.

Muzikantenbank user Jurgen HardyJurgen Hardy

Coverband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 243x bekeken

Coverband zoekt toetsenistExit7 is op zoek naar een nieuwe toetsenist. Ons doel is om gezellig samen muziek te maken en met enige regelmaat op te treden, maar we zijn wel op zoek naar mensen die een goede muzikale bijdrage leveren. Wij zijn een pop coverband en spelen in een wijde range van 80’s disco nummers via o.a. Anouk en Adele tot Justin Timberlake, Bruno Mars e.d. We oefenen 1 maal per 2 weken in Zoetermeer.

Muzikantenbank user Andre van OudenallenAndre van Oudenallen

Op zoek naar een slaggitarist of een toetsenist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 294x bekeken

Wij zijn een band in wording en zijn op zoek naar een slaggitarist of toetsenist die met ons willen spelen op vrijdag om de week van 19.00 tot 22.00 uur. We huren op dit moment een ruimte bij de Binckhorstlaan in Den Haag. Het repertoire gaan we nog samenstellen. Op dit moment bestaat de band uit een zangeres, een bassist, een drummer en een gitarist. Wil je een keer komen kijken en luisteren laat … meer »

Bianca Vrijland

Toetsenist/zanger gezocht voor een soul cover band

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 428x bekeken

Gevorderde drummer en bassist zijn op zoek naar een toetsenist om een complete soul cover band op te zetten. Denk aan sam &dave, Temptations, bill withers enz. Geen gezeik, eens in de twee weken oefenen en lekker de planken op! Leeftijd maakt niet uit. We zoeken nog een backing vocal zanger /toetsenist De focus ligt op oefenen in Den Haag, maar buiten de stad is ook mogelijk.

Muzikantenbank user marnix Hackmarnix Hack