Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezellige allroundband (Zoetermeer) zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 53x bekeken

Hai, wij zijn een gezellige startende allroundband bestaande uit: zanger en zangeres (ook koorzang), drummer, bassist, slaggitarist en sologitarist (bijna rond!) en willen graag aan onze band een toetsenist toevoegen. Leeftijd vanaf 50 jr. Ons beginnersrepertoire bestaat uit muziek uit de jaren 70/80 (Fleetwood Mac/Doobie Brothers/The Drifters/) maar ook modernere muziek (Amy Winehouse/Caro Emerald/) … meer »

Ilona Breton

Crazy Like A Fox

Bassist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 319x bekeken

Nieuwe band CLAF zoekt bassist en toetsen. We hebben voldoende goede eigen nummers om er mee te gaan optreden in mei/juni 2018. Eerst oefenen de komende maanden in Scheveningen. Genre: heel breed, rock, blues, pop, singer/songwriter etc, dus niet te vangen in 1 richting en dat willen we ook niet. Plezier is belangrijk maar de ambities ook. De nummers die we nu hebben moeten nu overgezet worden naar … meer »

Dirk Alberti

Band zoekt diverse muzikanten

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 328x bekeken

Band zoekt diverse muzikantenZojuist heb ik mijn album afgemaakt, en daarmee een platencontract bij een kleine platenmaatschappij weten te bemachtigen. Vanaf nu is het zaak meer op te gaan treden. Ik heb mijn cd echter zelf/met vrienden ingespeeld die echter te ver weg wonen om een band mee te vormen. Mijn intentie: optreden met de bestaande nummers (een paar te beluisteren via https://soundcloud.com/im-not-mukowski/sets/into-the-cosmos-demo … meer »

Muzikantenbank user Jochem MeijerJochem Meijer

Wij van T.Y.G zoeken een Toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 118x bekeken

HALLO MUZIKANTEN! Wij van T.Y.G te Zoetermeer zoeken een Toetsenist(e). Wij bestaan op dit ogenblik uit; -Zangeres; -Lead/solo gitarist; -Basgitarist; -en ik op de drums; Om het geheel van onze muziekstijlen wat completer te laten klinken zoeken we daarom een 'TOETSENIST(E)'. Heb je wat jaartjes ervaring op de toetsen en zou je graag in een band willen spelen, reageer dan! Met … meer »

Muzikantenbank user PaulPaul