Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Nederland, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten voor akoestische band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 70x bekeken

Een akoestische band…iets voor jou? Gitarist, 60 plus, 30 jaar met plezier en toewijding in diverse bands gespeeld, podiumervaring. Blues, pop, bluesrock en de laatste jaren ook veel akoestisch. Denk bij muziekstijlen o.a. aan: Doobie Brothers, Clapton, Garry Moore, Stones, Eagles, Joe Cocker, Golden Earring, Bryan Adams, Herman Brood, ZZ Top en nog veel meer. Anderhalf jaar geleden, i.v.m. een … meer »

Sander

Zangeres gezocht voor coverband (omgeving Weert - Helmond)

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 72x bekeken

Wij zijn coverband Up To Eleven, spelen al een tijd samen en zijn op zoek naar een zangeres. De bezetting op dit moment: zanger/gitaar, percussioniste/zang, gitarist, drummer/zang, toetsenist en bassist. We spelen covers van verschillende muzieksoorten (o.a. pop, rock, Nederlandstalig) en oefenen 1 x per 2 weken op de dinsdag in Budel. Leeftijd: 35 tot 50 jaar. Doelstelling: 5 tot 10 optredens … meer »

Barry

Zangeres gezocht voor coverband (omgeving Eindhoven, Helmond, Weert)

Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 78x bekeken

Wij zijn coverband Up To Eleven, spelen al een tijd samen en zijn op zoek naar een zangeres. De bezetting op dit moment: zanger/gitaar, percussioniste/zang, gitarist, drummer/zang, toetsenist en bassist. We spelen covers van verschillende muzieksoorten (o.a. pop, rock, Nederlandstalig) en oefenen 1 x per 2 weken op de dinsdag in Budel. Leeftijd: 35 tot 50 jaar. Doelstelling: 5 tot 10 optredens … meer »

Barry

Zanger gezocht voor bluesband

Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 160x bekeken

Zanger gezocht voor bluesbandLead-zanger gezocht voor Bluesband te Tilburg. De band bestaat 4 jaar en de bezetting is op dit moment: gitaar/mondharmonica, basgitaar, toetsen, gitaar en drums. Onze leeftijd is 40+, we spelen op amateur niveau en repeteren 1x in de 2 weken op zaterdag ochtend/middag. We spelen nummers van o.a.: CCR, John Mayall, Eric Clapton en SRV. We zoeken een zanger met enige ervaring, we zijn een gezellige … meer »

Paul

Coverband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 105x bekeken

Commercieel ingestelde coverband zoekt een ervaren toetsenist. Wil jij deel uitmaken van een leuke groep en heb je podiumervaring dan zoeken wij jou. - Je vindt een breed repertoire leuk (pop. rock, dance classics, ned etc) - Je hebt je spullen op orde en in bezit van vervoer - Je kunt/wilt spelen met aanvullende tracks en in ear - Je hebt ervaring in een coverband - Je wilt regelmatig het podium … meer »

Muzikantenbank user Mainstreet coverbandMainstreet coverband

Bassist(e) en/of toetsenist gezocht voor groove/rock band

Bassist en Toetsenist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 199x bekeken

Ik (zanger/gitarist) ben samen met een te gekke drummer op zoek naar een perfecte aanvulling in de vorm van een bassist(e) en/of toetsenist. Wij zijn ervaren muzikanten met eigen werk, meerdere albums gemaakt en hebben nu nieuwe songs en ideeën klaar liggen om uit te werken met jou. Met eigen studio voor opnames en repetities. Het lijkt ons te gek om alles meer organisch aan te pakken, vanuit het … meer »

Muzikantenbank user JACEJACE

Coverband zoekt drummer

Drummer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 236x bekeken

Ben jij een ervaren drummer, heb je vlieguren gemaakt in een coverband en je spulletjes op orde? Dan zijn wij misschien een goede match. Wij zoeken met spoed een drummer die regelmatig het podium op wil, het leuk vindt om een breed repertoire te spelen, een teamplayer is, zich goed kan voorbereiden, kan spelen met clicktrack, zich thuisvoelt op events in zalen, besloten feesten en feesttenten en … meer »

Muzikantenbank user Mainstreet coverbandMainstreet coverband

Drummer met vlieguren en passie gezocht voor Blues/Rockformatie!

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 155x bekeken

Marylebone is een Nederlandse Modern Rock/Blues-formatie bestaande uit de regio Utrecht met allemaal gepassioneerde muzikanten met een flink dosis ervaring in de muziekscene, festivals, Paradiso, Melkweg, radio, en meer…. Helaas heeft onze drummer aangegeven eind dit jaar te willen stoppen. Op goede voet, en met de commitment om alle staande optredens dit jaar te doen, tenzij we al bijtijds kunnen … meer »

Muzikantenbank user Maurice van WijkMaurice van Wijk

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 178x bekeken

Voor huisgemaakte demo -eigen werk, engelstalig, teksten voorhanden- zoek ik een vrouw of man die goed kan zingen. De partijen liggen voor 90% vast. Het is in Oss en ik kan je van het Centraal Station / busstation ophalen. Voor ieder gelukt nummer, het zijn er zo'n stuk of 10, kriig je van mij euro 20,00. Doen! Mocht het echt klikken dan bestaat er nog de kans dat jij de zanger of zangeres wordt. De … meer »

Muzikantenbank user Arno van BommelArno van Bommel