Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gevorderde drummer gezocht voor beginnende Beatle coverband. Omgeving A'dam/Utrecht

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 119x bekeken

Ben je een gevorderde drummer met enige podiumervaring en enthousiasme voor Beatle-muziek en ben je bij voorkeur 50-er, 60-er uit de omgeving Amsterdam/Utrecht, dan willen we graag kennismaken. Kunnen zingen is een pre! Ik heb zelf 15 jaar podiumervaring in een Classic Rock coverband (dozijn gigs per jaar). Ik speel gitaar en vnl. 2de stem zang. Ik heb intussen contact met geïnteresseerden die … meer »

Manoël Nguyen

Bassist / Gitarist zoekt leden voor Rockband omgeving Utrecht

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 399x bekeken

Beste allemaal, ik zoek muzikanten om een Live Rockband te beginnen. Toen ik een stuk jonger was heb ik jaren in kroegbands gespeeld. Maar dan komen werk, relatie en kinderen. Nu ik deze fase heb afgesloten begint het weer te kriebelen. Ik ben ooit begonnen als bassist/zanger maar heb me afgelopen jaren meer toegelegd op gitaar en toetsen. Ik vind het prima om weer bas te spelen, maar zou het leuk … meer »

Alexander Mossel

Drummer gezocht voor rockband Utrecht

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 183x bekeken

Voor een nieuw op te zetten band zoeken wij een drummer. Insteek is samen jammen en gezelligheid en als het staat optreden en wie weet vloeien er nog grotere ambities uit voort. We starten met covers, tot nu toe om en nabij het rock/metal genre en eigen nummers zijn een mogelijkheid. Gevorderd niveau dus zeker een aantal jaar ervaring is benodigd en woonzaam in (omg) Utrecht.

R3ns

Chesterfield zoekt drummer

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 465x bekeken

Lekker onderuitgezakt op je Chesterfield bank met een drankje in de hand luisteren naar de laidback sounds van semi-akoestische covers. Die feel willen wij als band graag neerzetten. Vandaar de bandnaam Chesterfield. Samen met 2 zangeressen, een gitarist en bassist hebben we de eerste contouren van de band neergezet. We zijn op zoek naar aanvulling met een drummer. Kan je je vinden in de sound van … meer »

Muzikantenbank user Jessica GeldofJessica Geldof

Gitarist zoekt band

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 147x bekeken

Hi ik ben Lara (13), Ik ben sinds kort begonnen met elektrische gitaar spelen en ik zou graag in een bandje willen om wat ervaring op te doen. Ik luister naar verschillende soorten muziek, maar ben vooral geïnteresseerd in artiesten zoals: Nirvana, Lana del rey en Måneskin. Ben jij tussen de 13-16 jaar en woon je in de buurt? Neem dan contact met mij op.

Lara

Ervaren Drummer gezocht voor Coverband

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 395x bekeken

Ervaren Drummer gezocht voor CoverbandWij zijn een Pop/rock-coverband en spelen bekende hits van de jaren "70 tot nu. We hebben een afwisselende setlist, maar staan ook open voor jouw ideeën, nieuwe songs, om een nog leuker repertoire te krijgen. Wij repeteren wekelijks en treden regelmatig op. Als het publiek het naar zijn zin heeft, hebben wij ook een mooie avond! We gaan voor een feestje! Ons voornaamste doel is lekker muziek maken, … meer »

gera matton

Oh gij drummende

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 381x bekeken

Oh gij drummende Gij kent de tijd, en weet deze subtiel en soms woest in te delen bedachtzaam en met vaste hand bepaalt u cadans van de band wij schrijven werk en zijn in opbouw 'n bassist die zo stoïcijns swingt een dame wier fluit vrifool doorklinkt een gitaarzanger die kwetsbaar zingt we spelen in Utrecht, per week onregelmatig we willen een bard zijn, boud en baldadig we twijfelen … meer »

Muzikantenbank user DirkDirk