Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rockband "Waiting for Wood" zoekt drummer

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 174x bekeken

Wij zijn een Rock trio (tijdelijk een duo dus) en op zoek naar een drummer. We hebben een vaste oefenruimte op maandagavond in Db's Utrecht. Stijl 70's rock, alt rock, grunge, stoner The Who, The Band, Jimi Hendrix, Led Zeppelin, Radiohead, Muse, STP, QOTSA, Smashing Pumpkins, Foo Fighters, etc, etc... We hebben een ruige, dynamische sound en zingen graag 2 stemmig. Een drummer die hier en daar … meer »

Bas Becu

Drummer en zanger gezocht voor een startende Pink Floyd coverband

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 321x bekeken

Wij zoeken nog steeds een drummer en een zanger voor onze startende Pink Floyd coverband daarom opnieuw de advertentie. Wij zijn net gestart met onze Pink Floyd coverband (nog zonder naam) en wij zoeken nu nog met spoed een zanger en een drummer. Uitgangspunt is plezier hebben in samen muziek maken. De muzikanten die wij zoeken: - hebben een redelijk speelniveau, - hebben weinig of geen podium … meer »

Peter Relyveld

Drummer met vlieguren en passie gezocht voor Blues/Rockformatie!

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 365x bekeken

Marylebone is een Nederlandse Modern Rock/Blues-formatie bestaande uit de regio Utrecht met allemaal gepassioneerde muzikanten met een flink dosis ervaring in de muziekscene, festivals, Paradiso, Melkweg, radio, en meer…. Helaas heeft onze drummer aangegeven eind dit jaar te willen stoppen. Op goede voet, en met de commitment om alle staande optredens dit jaar te doen, tenzij we al bijtijds kunnen … meer »

Muzikantenbank user Maurice van WijkMaurice van Wijk

Wij zoeken een drummer!

Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 815x bekeken

Wij zoeken een drummer!Hi, we zijn met zijn vieren (zang, bas, piano, gitaar en gemiddeld 45 jaar oud) en spelen pop en rock (Amy Winehouse, Ilse de Lange, the Zombies, Daft Punk, dat werk). Vorige maand eerst concert gedaan in de nieuwe bezetting en dat ging beter dan we ooit gedacht hadden. Tijd voor de volgende stap: na 14 jaar ieder voor zich de maat te hebben bijgehouden, zijn we toe aan een drummer. Met een strak … meer »

Muzikantenbank user Marc WolteringMarc Woltering