Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Altijd al in een band willen drummen?

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 171x bekeken

Altijd al in een band willen drummen? Op woensdagavond 1 April 2020 start de ‘bandworkshop’. De bandworkshop is bedoeld voor drummers, bassisten, gitaristen, zangers/zangeressen, toetsen, blazers en anderen die misschien al wel privéles hebben, maar eens willen ervaren hoe het is om met anderen in een band te spelen. 10 repetities, 1 optreden Middels 10 repetitieavonden, begeleid door twee … meer »

franklin heilijgers

Zanger zoekt band

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 200x bekeken

Zanger zoekt bandHiii, Ik werk fulltime en zing graag daarnaast (hobby) en lijkt me leuk om eens te kijken of we bij elkaar passen! Ik woon in Gouda en lijkt me leuk om in een bandje te komen in Utrecht en wekelijks te oefenen plus af en toe optreden. Mijn doel is om meer authentiek te zijn als zanger en ik wil naast een bandje om de week zangles nemen om sneller te groeien. Ik heb jaren terug in een bandje gezeten … meer »

Muzikantenbank user Tom VoskuilTom Voskuil

Indo country rock lagu lagu band zoekt drummer

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 260x bekeken

M-PING een indoband uit regio Utrecht zoekt drummer. nieuwe Indo Belandah country rock band i.c.m. oude soul, reggae, disco, Ambon lagu lagu en reggae maar ook Hollandse hits. Bestaande uit ervaren muzikanten. Standplaats Utrecht. Repetitie om de 2 weken op dinsdagavond. Bezetting leadzangeres, bassist, gitaar en uitgebreide keyboards. Gemiddelde leeftijd 50-60 jaar. Wij zoeken een strak tempovaste … meer »

Muzikantenbank user paulpaul

Soul/funk drummer gezocht in Utrecht

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 230x bekeken

Strakke drummer gezocht voor een soul/funk band. We bestaan momenteel uit 3 man: gitaar/zang, gitaar, en basgitaar/zang. We zoeken een drummer die strakke ritmes kan toevoegen voor soulvolle muziek, a la Bill Withers, Curtis Mayfield. We oefenen 1x per 2 weken in Utrecht, daarnaast willen we af en toe optreden. Onze leeftijden zijn rond de 25. Als je geïnteresseerd bent, kan je ons een mail … meer »

Marten

Drummer en bassist voor rockband!

Bassist en Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 472x bekeken

Wij (gitarist en zangeres) zijn op zoek naar een drummer en een bassist om onze band compleet te maken! We schrijven onze eigen nummers, er is dus veel ruimte voor eigen inbreng. We hebben al een boel nummers liggen. We zoeken dus iemand die hier samen met ons invulling aan kan geven en om nieuwe nummers mee te schrijven. Wij vinden het leuk om regelmatig te repeteren, en als we daar klaar voor … meer »

Muzikantenbank user Anjès SmitsAnjès Smits

Muzikanten gezocht voor funkband

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 492x bekeken

Ik probeer een band samen te stellen van mensen die wat hebben met FUNK muziek. Die daar wel eens naar luisteren en dat ook kunnen en willen spelen. Zelf speel ik sinds een jaar of zes gitaar, zit daar ook voor op les. Daarnaast maak ik zelf nummers waarbij ik de partijen zelf inspeel. Enkele van mijn nummers zijn te beluisteren op www.soundcloud.com/anomalousone.Het idee is om een keer in de zes tot … meer »

Frank

Band zoekt Punk Drummer

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 190x bekeken

Beste drummer, Wij (Een band zonder naam) zoeken een drummer voor een leuke punkband zonder doel. We zijn 3 jongeren van rond de 18 jaar. En zoeken iemand die ook ongeveer deze leeftijd heeft Wij willen muziek maken en teksten schrijven die wat betekenen. En tekst schrijven zonder betekenis. Als je het leuk vind om met ons te spelen kan je het laten weten Leeftijdscategorie: tot 20 jaar

Muzikantenbank user Arie VanderploegArie Vanderploeg

Drummer gezocht voor Rock/metalband in Utrecht

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 355x bekeken

Drummer gezocht voor Rock/metalband in UtrechtWij (gitarist, bassist en zangeres) zijn op zoek naar een drummer om onze band compleet te maken! We schrijven onze eigen nummers, er is dus veel ruimte voor eigen inbreng. We hebben nu 6 nummers, waarbij de invulling voor de drumpartij nog deels open ligt. We zoeken dus iemand die hier samen met ons invulling aan kan geven! Ook liggen er nog veel ideeën op de plank. Wij vinden het leuk om regelmatig … meer »

Muzikantenbank user Anjès SmitsAnjès Smits