Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht/percussionist Utrecht

Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 94x bekeken

Stijl 50s/60s Elvis, Buddy Holly maar ook Patsy Cline , Janis Martin dus van alles wat maar niet altijd het geijkte werk. We zoeken iemand die weet wat hard en zacht is. We spelen semi akoestisch en electrisch maar op acceptabel ( semi akoestisch ) geluidsniveau. Bassist is inmiddels beschikbaar Onze leeftijd ligt tussen 30 en 50 jr. 1x in de 2wkn reperteren in Utrecht Woonachtig in directe omgeving Iemand … meer »

John Vroegh

Percussionist/slagwerker/cajonist/congaspeler

Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 251x bekeken

Percussionist/slagwerker/cajonist/congaspelerVoor onze semi-akoestische coverband TIEZ! zoeken wij een ervaren Percussionist/slagwerker/cajonist/congaspeler We zoeken een enthousiaste muzikant, die de band samen met de bassist op creatieve manier een stevige, ritmische basis kan geven. TIEZ! speelt, zoals we het zelf omschrijven: ‘Eagles & More’. Dat betekent een aantal Eagles-covers en daarnaast nummers als: Perfect (Fairground Attraction), … meer »

Marian

Muzikanten gezocht voor Ciske de Rat de musical

Bassist, Blazer en Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 239x bekeken

Theaterorkest.nl is gevraagd door Stichting Treatief Producties uit Oudewater om hun aankomende show muzikaal te begeleiden. De productie die zij gaan doen is Ciske de Rat de musical. Voor het orkest worden semiprof muzikanten gezocht of amateurs die op hoog niveau spelen en lezen. Het is een onbetaalde klus. De volgende partijen zijn nog vacant: altsaxofoon, tenorsaxofoon, trompet, hoorn, trombone, … meer »

Timo Pronk

Beste bluesband van Nederland in oprichting!

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 381x bekeken

Cuby + the Blizzards wordt beschouwd als de beste blues(rock)band die Nederland ooit heeft voortgebracht. Daar moet verandering in komen! Ik ben leadgitarist en zou graag een blues(rock)band willen oprichten met de ambitie om C+B van de troon te stoten. Daarvoor ben ik nog op zoek naar een bassist en een zanger (en eventueel een toetsenist). Mijn invloeden zijn BB King, Albert King, Freddie King, … meer »

Koen Visser

Coverband zoekt drummer en vocalist (e)

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 438x bekeken

We zijn 3 gedreven muzikanten die graag een coverband willen vormen. We bestaan momenteel uit 3 man die meerdere instrumenten kunnen bespelen. (Keys, gitaar, bass). Het doel is regelmatig op feesten en partijen te kunnen spelen. Kwa muziekstyl rock,hardrock,pop, rock n roll. Hier voor zoeken we een ervaren drummer(drumster) en zanger of zangeres. Stuur een video of audio en motivatie. Dan komt het … meer »

Erik Brouwer