Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer beschikbaar voor nieuwe uitdaging.

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 49x bekeken

Eigenlijk zoek ik een lekkere cover band waar we zonder al te grote ego`s lekker van Doobie Brothers tot aan Queen en van Clapton tot Pointer Sisters spelen. Maar de hooiberg laat zich af en toe moeilijk doorzoeken. Ben zelf 62 en lekker vlot in de omgang met een brede interesse in muziek. Ik zie het niet zitten om alleen maar voor de gezelligheid in een oefenruimte-studio te spelen. De investering … meer »

Han Leunk

Rock/Alternative band zoekt leden

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 323x bekeken

Lex (gitarist) en ik (zangeres) zijn op zoek naar bandleden om een nieuwe band op starten. Als je bands zoals muse,nu chemical romance, noel gallagher,kasabian,Queens of the stone,arctic monkeys,etc. leuk vindt laat het ons weten We gaan een keer in de week repeteren in Utrecht met als doel veel op te treden en uiteindelijk ook eigen muziek te maken. En natuurlijk beroemd te worden en … meer »

Muzikantenbank user Becks WiergowskiBecks Wiergowski

Funky all women brassband zoekt drummer/percussionist en extra blazers

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 155x bekeken

Lekker met de meiden... in een funky brassband. Zelf nummers schrijven en daarmee het podium op en de festivals langs. Doe jij mee? We zijn met een groepje blazers (leeftijd 20-40 omgeving Utrecht/Amsterdam) alvast van start gegaan en zoeken enthousiaste, ervaren bandgenoten (v!) voor de drums/percussie (eventueel aangevuld met elektronische effecten), en extra blazers. Vooral trompet, tenorsax, trombone … meer »

saxdulot

Gezocht: Semiprof DRUMMER die gek is van Ozzy Osbourne!!

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 121x bekeken

Mrs. Crowley, DE female-fronted Ozzy Osbourne coverband zoekt per direct een superstrakke drummer.De Prince of Darkness heeft altijd waanzinnige muzikanten in zijn band gehad. Dat moet de reden zijn waarom er amper Ozzy cover/tributebands te vinden zijn. Onze (gitarist, zangeres en nieuwe bassist) ambitie is om de grotere podia in NL te bestormen, dus we zoeken ook ervaren en tegelijk ambitieuze muzikanten … meer »

Fran Vaal

Percussionist/slagwerker/cajonist/congaspeler

Drummer en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 431x bekeken

Percussionist/slagwerker/cajonist/congaspelerVoor onze semi-akoestische coverband TIEZ! zoeken wij een ervaren Percussionist/slagwerker/cajonist/congaspeler We zoeken een enthousiaste muzikant, die de band samen met de bassist op creatieve manier een stevige, ritmische basis kan geven. TIEZ! speelt, zoals we het zelf omschrijven: ‘Eagles & More’. Dat betekent een aantal Eagles-covers en daarnaast nummers als: Perfect (Fairground Attraction), … meer »

Marian