Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Strijker aangeboden en gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Folkust

Gitarist en Strijker gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 818x bekeken

Folkustkleine groep gitaar/banjo en contrabassist, zang .. leeftijd 50-60 jaar zoeken versterking Gitarist, viool , cello, of mandoline , dwarsfluit ... of welkom omgeving Alkmaar Noord Holland voornamelijk akoestisch tikje Iers tikje Amerikaans folkpop covers inbreng welkom , kennismaken altijd leuk 0638147995 bel gerust en kijk eens vrij blijvend een paar keer meespelen altijd goed

Herman Evers

Violist gezocht voor folkgroep Gramhara

Strijker gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 604x bekeken

Wij zijn begin juni 2020 nog steeds op zoek naar een man/vrouw die het leuk vindt om Ierse muziek te spelen. In januari 2019 zijn wij in Waspik met een groep van 4 mannen gestart.Inmiddels is de groep uitgebreid met een fluitiste, percussionist en een banjo-/mandoline-/bas- en bouzoukispeler. Dus we zijn nu met 7 personen. Naast de Ierse muziek maken we wellicht nog kleine “uitstapjes” naar ballads, … meer »

Adrie Smits

Piratenkoor ManOverBoord

Bassist, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 1968x bekeken

Piratenkoor ManOverBoordWij zijn een Shantykoor met 25 leden M/V en treden naar buiten onder de naam Piratenkoor ManOverBoord. Wij oefenen op woensdagavond van 19:30 - 22 uur in Doorn, maar helaas onder het Corona-juk oefenen wij op gepaste afstand buiten, of bij tijdelijk bij vv Woudenberg. Wij zijn opzoek naar een Bassist en Irish Fiddler(violist)(m/v). Er is voor Tenoren en (Mezzo-)Sopranen nog beperkt ruimte. Ben jij … meer »

Muzikantenbank user Eddy de VriesEddy de Vries