Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Strijker aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Violist(e) gezocht

Strijker gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 60x bekeken

Violist(e) gezochtSpeel je (ook) graag dansbare jazzmuziek uit de jaren '20 en '30 van de vorige eeuw, dan is spelen in de Ballroom syncopators iets voor jou. Een ui 13 muzikanten bestaande band die repeteert (als het weer mag) op donderdagavond in Helvoirt (in de buurt van Den Bosch, Ned) Wij spelen naar de originele arrangementen uit die tijd. Zie youtube: ballroom syncopators (voorbeelden).

Muzikantenbank user Frans van LithFrans van Lith

Sologitarist of solo-violist voor country flavouredband

Gitarist en Strijker gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 191x bekeken

Rotterdamse countryflavored band is bijna compleet. We zijn op zoek naar een sologitarist of solo violist, die invulling geeft aan songs van Zac Brown Band, John Mayer, Chris Stapleton, Ashley Campbell, Alison Krauss, CSNY, Neil Young, Tim Mc Graw, Ilse de Lange, Waylon, Common Linnets, Darius Rucker, Nitty Gritty Dirt Band, Emmylou Harris, Mark Knopfler, Taylor Swift ea. Repetities op zaterdag ochtend … meer »

Muzikantenbank user Carla MaljersCarla Maljers

Goedbetaalde bijbaan: Geef muziekles via Apprentus

Gitarist, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 329x bekeken

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je gitaar, piano of zing je? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen … meer »

Apprentus

Fiddler/violist zoekt aansluiting bij Ierse band

Strijker zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 306x bekeken

Fiddler/violist zoekt aansluiting bij een Ierse band. Ik speel ook slaggitaar en eventueel eenvoudige solo's, dus kan van instrument wisselen. Voor begeleiding bij de bekende Pubsongs en diverse instrumentale Reels en Jigs.Verder eventueel aanvulling van tweede (lage)stem. Als ik een aanvulling voor de band kan zijn, mail naar ronveringmeier@*******.com of bel me dan op tel.nr. 0610430465

Muzikantenbank user Ron VeringmeierRon Veringmeier

Fiddler/violist zoekt aansluiting bij een Ierse band.

Strijker gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 372x bekeken

Fiddler/violist zoekt aansluiting bij een Ierse band. Ik speel ook slaggitaar en eventueel eenvoudige solo's, dus kan van instrument wisselen. Voor begeleiding bij de bekende Pubsongs en diverse instrumentale Reels en Jigs. Verder eventueel aanvulling van tweede (lage)stem. Als ik een aanvulling voor de band kan zijn, mail naar ronveringmeier@*******.com of bel me dan op tel.nr. 0610430465

Muzikantenbank user Ron VeringmeierRon Veringmeier

Gezocht toetsen / violist

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 590x bekeken

Bandje zoekt muzikanten in omgeving Gemert om vooral samen eigen nummers te spelen. Genre Folk, blues, country Wij zijn gezellige toch ook serieuze band met gitaar, zang, bas en drum, banjo en doedelzak en zijn op zoek naar extra melodie instrumenten. Lijkt het jou leuk om een keer mee te spelen en bij wederzijdse klik je samen te voegen bij oze formatie reageer dan voor het maken van een afspraak.

Muzikantenbank user Stone LouterStone Louter

Violist gezocht voor folkgroep Gramhara

Strijker gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 795x bekeken

Wij zijn begin juni 2020 nog steeds op zoek naar een man/vrouw die het leuk vindt om Ierse muziek te spelen. In januari 2019 zijn wij in Waspik met een groep van 4 mannen gestart.Inmiddels is de groep uitgebreid met een fluitiste, percussionist en een banjo-/mandoline-/bas- en bouzoukispeler. Dus we zijn nu met 7 personen. Naast de Ierse muziek maken we wellicht nog kleine “uitstapjes” naar ballads, … meer »

Adrie Smits