Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Strijker aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pianist zoekt strijker(s) voor duo of trio

Overig en Strijker gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 121x bekeken

Pianist (60) zoekt in ALKMAAR strijker(s) om mooi samenspel op te zetten. Mijn achtergrond is dat ik altijd als gitarist/leraar heb gewerkt (conservatorium) in de 'lichte genres: pop, jazz, blues. Ook zelf veel gecomponeerd. Sinds 2014 ben ik begonnen met piano. Ik begeleid daarmee een zangeres, maar ik zou heel graag ook iets instrumentaals opzetten. Ik denk aan eigen werk,maar ik sluit niets uit. … meer »

Walter

Ben jij vocalist of melodie instrumentalist.

Blazer, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 157x bekeken

Zing je of bespeel je een melodie instrument. En wil je een keer begeleid worden op gitaar, om gewoon eens voor jezelf wat uit te proberen of te oefenen (bijv. voorbereiden op auditie). Omgekeerd is het voor mij een stukje netwerken en mij als muziekmaker blijven ontwikkelen. Regio Eindhoven-Den Bosch (met auto of ov goed bereikbare steden tot max. +/- uur reizen is bespreekbaar). Over mij: ervaren … meer »

Alexander

Violiste zoekt goede band in Nijmegen e.o.

Strijker zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 158x bekeken

Ik heb weer zin om muziek te maken met mensen waarmee het klikt. Ik speel (elektrische) viool, slaggitaar en waar nodig toetsen. Het gaat me vooral om de lol van het sámen muziek maken, op goed amateur-nivo en ook het liefst versterkt. Mijn muzikale voorkeur gaat richting melodieuze pop met folkinvloeden, maar ik sta open voor meerdere richtingen en voor combinaties met andere kunstdisciplines. Ik … meer »

Marijn

Muzikanten gezocht! Gitaar, viool, blazers

Drummer, Gitarist en Strijker gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 172x bekeken

Voor een klein/leuk orkest in Schaijk zijn we opzoek naar Muzikanten die graag gezamenlijk zijn/haar hobby willen uitoefenen. Gitaristen, Violisten, Cellisten, Slagwerkers en natuurlijk Koper- en Hout blazers zijn van harte welkom. We repeteren op maandagavond in Schaijk (bij Oss). Misschien iets voor jou? Stuur gerust een berichtje met jouw vragen of bel.Musica.landerd@*****.comOf bel 06-12895564

Ron

Americana band zoekt Fiddler/Violist(e)

Strijker gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 364x bekeken

Americana band zoekt Fiddler/Violist(e)Wij, The Last Straw, zoeken een violist(e) ter aanvulling van onze band. Wij zijn nu met 3: Zangeres, gitarist + zang, bassist + zang, maar zoeken nog naar dat extra sprankeltje. Onze muziekstijl is Americana, en daarin met name moderne blue-grass. We zoeken dus iemand met een beetje country-feel. Onze gemiddelde leeftijd is begin 40 (alle leeftijden zijn welkom). We hebben nu een repertoire van … meer »

Jaap Kersten

Oosterse en Westerse wereld muziek

Blazer, Strijker en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 252x bekeken

Wij zijn Onur en Erol, twee zangers die beide snaarinstrumenten bespelen (saz en gitaar). Onze muziekstijl bestaat uit Turkse, Griekse en Westerse muziek. Wij willen meer kleur in onze band brengen. Wij zijn opzoek naar muzikanten die out of the box denken. Strijkers, blazers of toetsenisten zijn meer dan welkom. Laat ons weten of je geïnteresseert bent. Tel: 06-51145186

Erol

Violist / fiddler gezocht

Strijker gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 187x bekeken

Violist . (fiddler) gezocht. Voorkeur 55+ voor nieuw te vormen muziekgezelschap puur voor ontspanning.We maken muziek in de stijl van Zydeco / Cajun of muziek die hieraan gerelateerd is Het gaat om akoestisch of waar nodig licht versterkte muziek. Accordeon , basgitaar , el – gitaar en akoestische gitaar zijn bezet. We repeteren voorlopig in Boekel en op termijn misschien in Eindhoven. Leeftijd … meer »

Ad

Gezocht, instrumentalisten die ook willen zingen en acteren

Accordeonist, Strijker en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 215x bekeken

Mijn naam is Timo Pronk en ik schrijf een muziektheatervoorstelling voor kinderen van 6-8 jaar. Voor deze show zoek ik enthousiastelingen die (het liefst) meerdere instrumenten spelen, zingen en acteren. Het is een onbetaalde klus, maar als het aanslaat is het de bedoeling het volgend theaterseizoen de show meerdere keren commercieel te spelen. Ik schrijf het script, liedjes en de arrangementen op … meer »

Timo Pronk