Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Strijker aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnersorkest Merlijne zoekt muzikanten.

Strijker gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 82x bekeken

Beginnersorkest Merlijne zoekt muzikanten.Beste docenten, Wilt u ons aan de laatste muzikanten helpen om ons beginnersorkest Rotterdam i.o daadwerkelijk te doen starten. Blazers melden zich wel, maar de strijkers blijven achterwege. Daarom vooral de vraag aan viool en cello docenten om volwassen leerlingen 18+ te wijzen op deze www.beginnersorkestmerlijne.nl We spelen uitsluitend klassieke muziek. Buiten de docenten, iedereen die kan helpen … meer »

Muzikantenbank user Wil VeldhoenWil Veldhoen

Snarenspeler m/v gezocht

Bassist, Gitarist en Strijker gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 121x bekeken

Snarenspeler m/v gezochtHallo Jij, Speel jij met snaren, raak in het geheel? Jazzy, country, bluesy, eigen, jij? Zin om wekelijks muziek te maken samen met een gedreven (hobby)zangeres en andere open snarenvanger? Met covers in de basis als vertrekpunt, eigen werk als reis. Omdat het kan. Spelen in unieke settings, met plezier als basis. Bouw je mee? Laat van je horen 0617366823 Hartelijke groet, Myrtl.

Muzikantenbank user MyrtlMyrtl

Elvis project

Blazer en Strijker gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 121x bekeken

Beste muzikanten, ooit al eens in een Elvis band willen spelen? Dan is dit nu je kans. Wij gaan een Elvis project opzetten, maar willen absoluut geen Elvis imitator band worden. Elvis heeft uiteraard veel verschillende stijlen gezongen zoals Rock&Roll, Gospel, Country, blues. Wij gaan voor diversiteit en geven een eigen draai aan nummers. Doelstelling is optreden op feesten, festivals en theater. De … meer »

Elvisproject

Gitarist zoekt innovatieve muzikanten voor Post Rock / Instrumentale band omgeving Tilburg

Bassist, Drummer en Strijker gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 114x bekeken

Ik ben op zoek naar innovatieve mensen om mee te experimenteren en te jammen omgeving Tilburg. Geen hoge vereisten. Voorbeelden: Russian Circles, Explosions in the Sky. Ik sta ook open voor psychedelic en doom metal. Drummmer, gitarist, bassist, pianist, cellist, alles met talent is welkom. Het doel is mooie esthetische muziek.

Muzikantenbank user Tycho van DaelenTycho van Daelen

Nieuw op te starten orkest regio Rotterdam

Blazer, Overig en Strijker gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 268x bekeken

Nieuw op te starten orkest regio RotterdamBeginners orkest Merlijne Amsterdam en Almere telt 44 leden, daarnaast staat de teller op 11 Rotterdammers die zich hebben aangemeld voor het beginnersorkestmerlijne R'dam i.o Nog ca. 5 leden zoeken we om daadwerkelijk te kunnen starten met het orkest. Natuurlijk mogen het ook meer dan zijn. We spelen uitsluitend klassiek. Dus als het begint te kriebelen om weer te spelen haal je instrument uit de … meer »

Muzikantenbank user Wil VeldhoenWil Veldhoen

Violist . (fiddler) gezocht.

Strijker gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 153x bekeken

Violist . (fiddler) gezocht. Voorkeur 55+ voor nieuw te vormen muziekgezelschap puur voor ontspanning. Ook is een Drummer / cajon - speler erg welkom .We maken muziek in de stijl van Zydeco / Cajun of muziek die hieraan gerelateerd is Het gaat om akoestisch of waar nodig licht versterkte muziek. Accordeon , basgitaar , el – gitaar en akoestische gitaar zijn bezet. We repeteren voorlopig in Boekel … meer »

Ad

Koningsdag / evenementen Band

Gitarist, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 318x bekeken

Beste muzikanten, Ik zoek een mooi clubje om elke om met speciale evenementen te spelen. Gaat om een akoestische set-up, die makkelijke kunnen verplaatsen. ingepland 2020: 27 April 2020 - Leegwaterpark verplaatsbare koningsdag band. 5 Mei - wijkpark driegangen Verplaatsbare 5 Mei band Ik zelf ben 24 jaar en beroepsbassist, en speel zowel a als e bas en speel fretless.

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Pianist zoekt gevorderde muzikanten en/of vocalist voor duo of trio

Overig, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 233x bekeken

Ik ben een pianist van 60+ en zoek muzikanten in de regio Drenthe/zuid-Friesland (gemeente Westerveld) om samen te spelen. Mijn achtergrond is lichte muziek, maar ben daarin heel breed: pop, jazz, easy listening. Ervaring in begeleiding van zangeres, maar andere instrumenten lijkt mij ook leuk. Eventueel ook eigen werk. Ik ben conservatorium geschoold als gitarist, maar heb ca. 5 jaar geleden moeten … meer »

Walter

Fiddler/violist zoek aansluiting bij Ierse band

Strijker zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 116x bekeken

Fiddler/violist zoekt aansluiting bij een Ierse band. Ik speel ook slaggitaar en eventueel eenvoudige solo's, dus kan van instrument wisselen. Voor begeleiding bij de bekende Pubsongs en diverse instrumentale Reels en Jigs. Verder eventueel aanvulling van tweede (lage)stem of vanwege niet al te groot bereik solozang van bijv. "Working man" en "Whiskey in the Jar" welke ik al heb gezongen. Als ik een … meer »

Muzikantenbank user Ron VeringmeierRon Veringmeier