Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Strijker gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

IMPRO - Collectief zoekt Instrumentalisten

Bassist, Blazer en Strijker gezocht in Groningen (Groningen) | 166x bekeken

Wij zijn op zoek naar instrumentalisten die vrije improvisatie als leidraad zoeken. Muziek laten ontstaan! Muziek interactief met elkaar maken, gelaagd en avontuurlijk. Het collectief is al lang in ontwikkeling en naast een harde kern komen en gaan steeds weer nieuwe muzikanten en daardoor steeds weer verrassende bezettingen die prikkelen en inspireren. Kun jij je hierin vinden en spreekt het je … meer »

Toon Borghuis

Senior muzikanten gevraagd!

Gitarist, Strijker en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 283x bekeken

Senior muzikanten gevraagd!Gevraagd: goede senior-muzikanten om samen gezellig, maar ook goede muziek te maken en zo nu en dan op te treden. Met name denk ik aan een gitarist, toetsenist, violist, saxofonist, een percussionist, etcetera. Zelf heb ik veel ervaring als zangeres. Als genre denk ik onder andere aan jaren 60-70-muziek met een uitstapje naar wereldmuziek en wat ieder verder inbrengt. Regio Arnhem-Nijmegen-Den Bosch. … meer »

Muzikantenbank user Mieke HydraMieke Hydra

Fiddler/violist zoekt aansluiting bij een Ierse band.

Strijker gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 432x bekeken

Fiddler/violist zoekt aansluiting bij een Ierse band. Ik speel ook slaggitaar en eventueel eenvoudige solo's, dus kan van instrument wisselen. Voor begeleiding bij de bekende Pubsongs en diverse instrumentale Reels en Jigs. Verder eventueel aanvulling van tweede (lage)stem. Als ik een aanvulling voor de band kan zijn, mail naar ronveringmeier@*******.com of bel me dan op tel.nr. 0610430465

Muzikantenbank user Ron VeringmeierRon Veringmeier

Violist gezocht voor folkgroep Gramhara

Strijker gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 889x bekeken

Wij zijn begin juni 2020 nog steeds op zoek naar een man/vrouw die het leuk vindt om Ierse muziek te spelen. In januari 2019 zijn wij in Waspik met een groep van 4 mannen gestart.Inmiddels is de groep uitgebreid met een fluitiste, percussionist en een banjo-/mandoline-/bas- en bouzoukispeler. Dus we zijn nu met 7 personen. Naast de Ierse muziek maken we wellicht nog kleine “uitstapjes” naar ballads, … meer »

Adrie Smits

Piratenkoor ManOverBoord

Bassist, Strijker en Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 2506x bekeken

Piratenkoor ManOverBoordWij zijn een Shantykoor met 22 leden M/V en treden naar buiten onder de naam Piratenkoor ManOverBoord. Wij oefenen op maandagavond van 19:30 - 22 uur in Doorn, maar helaas onder het Corona-juk oefenen wij op gepaste afstand tijdelijk bij vv Woudenberg. Wij zijn opzoek naar een Irish Fiddler(violist)(m/v). Er is voor Tenoren en (Mezzo-)Sopranen nog beperkt ruimte. Ben jij op zoek naar een gezellige … meer »

Muzikantenbank user Eddy de VriesEddy de Vries