Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist aangeboden en gezocht, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist(e) en toetsenist(e) gezocht.

Bassist en Toetsenist gezocht in Hoogeveen (Drenthe) | 262x bekeken

Bassist(e) en toetsenist(e) gezocht.Hoi hoi, Heb je zin in rock / metal, neem dan contact op met ons. We spelen op Donderdagavond in het podium te Hoogeveen. Van 19.00 tot max 22.30. Compleet ingericht met apparatuur. Momenteel spelen we covers van, diverse bands van MUSE tot METALLICA. Met in de toekomst eigen werk. Drummer, gitarist en zangeres zijn de huidige muzikanten. Kom eens kennis maken om lekker te spelen. Met muzikale … meer »

Muzikantenbank user DannyDanny

Muzikant till Fusion band?

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 579x bekeken

Hi, are you interested in building up a fusion group in the style of Frank Mccomb, Nickolas Payton, Ramsey Lewis etc? I am a (nonprofessional) bassist 50+ and would like to initiate ( or join) a band in this direction. I like a lot to groove and the complexity of the style and would like to start with 2 or 3 engaged hobby musicians slowly building up a repertoire within weekly rehearsals. Looking … meer »

Muzikantenbank user Ingo CoenenIngo Coenen

*Pianist* en *Trompettist* voor *Swingband*

Blazer en Toetsenist gezocht in Oost-Vlaanderen (België) | 361x bekeken

*Pianist* en *Trompettist* voor *Swingband*PIANIST en TROMPETTIST voor SWINGBAND Hey-Hey Swing Band zoekt muzikanten die mee willen gaan in ons verhaal en samen met ons beter worden. We hebben momenteel 3 blazers, bas en drums, er zijn vacatures voor trompet en piano. Voor de ritmesectie proberen we onze arrangementen om te zetten in behapbare akkoordenschema's. Kunnen improviseren op akkoorden zou fijn zijn, het willen leren is ok. … meer »

Muzikantenbank user Geert Van BosscheGeert Van Bossche

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Heerenveen (Friesland) | 565x bekeken

SHURE-the band- is op zoek naar een toetsenist. we spelen pop rock met een eigen twist. geruime tijd geleden is onze toetsenist vertrokken en we missen toch de aanvulling en lekkere solo's we zijn een band met gitarist, bassist, drummer en twee zangeressen. leeftijd van 30 tot halverwege vijftig. ben jij of ken jij de toetsenist die we zoeken? neem dan contact op voor een kennismaking kijk voor … meer »

PJ65

Toetsenist 60/80’s coverband omgeving Zwolle gezocht

Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 241x bekeken

Hoi, wij zijn een coverband in oprichting - nu nog trio - en zoeken een toetsenist (liefst met tweede stem). Al een dik uur repertoire staan. Stijl: blues-pop-rock, eighties en ouder. Van Hendrix tot The Cure en van Cream tot Fleetwood Mac. Puur en vooral met feel en ruimte voor improvisatie. Leeftijd maakt niet uit, de nodige ervaring welks Wij zijn rond de 50. Repeteren in Hedon Zwolle, tweewekelijks.

Michiel Kroes

Toetsenist gezocht

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 185x bekeken

*Toetsenist gezocht!* Nightshift22 is op zoek naar een enthousiaste toetsenist(e)! Wij zijn een coverband met zang, drum, (bas)gitaar en een flink aantal blazers en spelen dansbare wat oudere en recente hits. We repeteren wekelijks op de maandagavond in Nieuwe Wetering. Geïnteresseerd of vragen? Stuur mij vooral een berichtje!

Pablo

Coverband zoekt toetsenist en gitarist

Gitarist en Toetsenist gezocht in Limburg (België) | 709x bekeken

Hallo Muzikanten! Wij zijn op zoek naar jou, een ERVAREN toetsenist en gitarist om onze coverband compleet te maken. Ons team bestaat uit zangers, solo gitarist, bassist en een drummer. Ons repertoire omvat de grootste hits van de jaren '60 tot en met heden, van iconische bands zoals Queen, Eagles, Bee Gees, Zucchero, Neil Diamond. We maken ons klaar voor optredens! Onze repetities vinden plaats … meer »

Venta

Reggaeband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 229x bekeken

Roots-reggaeband uit Leiden met gemengd eigen werk/covers repertoire zoekt strakke toetsenist die weet hoe je reggae speelt of er zich iig in wil en kan verdiepen. We zijn nog wat in ontwikkeling maar hebben iig 1 optreden in de planning (25 november) Zodra t goed looptgaan we streven naar maandelijks optreden. Hier een playlist met stukjes optreden: https://youtube.com/playlist?list=PLdB-3c056m7_TtL6tXO5Fvnv8VmYeOKX5&si=adl1UCZwpcgt1a2C

Jan Ve