Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist aangeboden en gezocht in Nederland, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ben jij die toetsenman/vrouw die graag danceclassics speelt?

Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 121x bekeken

DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!!!! Wij zijn een ervaren band die danceclassics speelt. Momenteel bestaan we nog uit: Zangeres gitarist bassist drums Mogelijk komt hier nog een zanger/zangeres bij. Wij repeteren in overleg om de 14 dagen rond Utrecht Heb je interesse (of weet je iemand) bel dan 06-55883522 of mail info@***************.nlhttps://youtu.be/zYkHOD8j4ak?si=i5FgnL2jhB2jlx4a

Jim Rader

Zoek creatieve muzikanten voor eigen muziek

Bassist en Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 356x bekeken

Hallo allemaal, wij zijn een gitarist/componist en drummerop zoek naar muzikanten die er van houden creatief bezig te zijn en de wens hebben om in dit proces kwaliteiten van zichzelf te ontdekken. Stijl is rock, blues, folk geen Jazz. Mocht je geinteresseerd zijn als muzikant, kan zijn zanger, bassist, toetsenist,gitarist. Laat van je horen kijken we of er een klik is. Leeftijd 40 plus Mvg. Ed

Muzikantenbank user Ed de VriesEd de Vries

Veelzijdige toetsenist gevraagd

Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 224x bekeken

Hoi, Onze band Estrela zoekt met spoed een toetsenist(e). Onze toetsenist/zanger heeft om gezondheidsredenen af moeten zeggen. Een bekende producer heeft zijn medewerking toegezegd en wil nummers met ons gaan opnemen in de Sound Vision Studios te Arnhem. Daarna worden de nummers aangeboden bij platenmaatschappijen waar de producer zeer goede contacten mee heeft. Onze muziek is op Soundcloud te beluisteren. … meer »

Muzikantenbank user Alfonso CorazonAlfonso Corazon

Border Blues Rock zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 248x bekeken

Wij, Natasja, Ludo, Bob en ik zijn op zoek naar jou (en een drummer) om onze band compleet te maken! Hou je van bluesrock en vind je het ook leuk om, net zoals wij, geregeld van die stijl af te wijken? Dan zit je bij ons helemaal goed. Waar wij tot nu toe blij van worden, zijn nummers als: Beth Hart - Bad woman blues Gary Clark jr. - Bright lights Aynsley Lister - Angel o mine Koko Taylor - Voodoo … meer »

Muzikantenbank user Nick van den BergNick van den Berg

Rock Opera Stained

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Roermond (Limburg) | 422x bekeken

Rock Opera StainedKirmon Project zoekt musici vanaf 23 jaar die de rock songs van de opera op het podium willen performen als nieuwe band. De songs zijn geschreven door onze componist en al helemaal klaar om te performen. Het zijn niet de makkelijkste songs dus een uitdaging. Wie denkt, hier heb ik interesse is. Laat het ons weten. De omgeving waar gerepeteerd kan worden is vrijblijvend.

Stanislaw Kirner

Toetsenist gezocht voor coverband

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 327x bekeken

Voor een coverband met 3 ervaren muzikanten, gitaar/zang, drums en bas, zoek ik een toetsenist, evt tweede stem zeer welkom. Het repertoire bestaat uit songs uit de 60er, t/m 90er jaren. O.a. Robert Palmer, Style Council, Eric Clapton etc. Alle muzikanten hebben ervaring opgedaan met festivals, verschillende soorten zalen, opnames en hebben in bekende en onbekende bands gespeeld. Het doel is zo snel … meer »

Willem Augustijn

Gezocht (solo) gitarist en/of toetsenist en zanger(es) met overdag tijd om muziek te maken. Omgeving Ede/Wageningen.

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 895x bekeken

Ik ben een drummer van 62, recent gestopt met werken, en heb hierdoor tijd om overdag muziek te maken. Mijn stijl van drummen is gebaseerd op spelen ten behoeve van een band. Ik heb een brede muzieksmaak ten aanzien van artiesten en stijlen, meestal gebaseerd op (Neder) pop met invloeden van Rock, R&B, Funk, Disco, Country en Blues. In de jaren 70, 80 en 90 heb ik in allround coverbands gespeeld, … meer »

Ton van Rijswijk