Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Zwolle (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist, Toetsenist, Zanger gezocht

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 217x bekeken

Hallo muzikanten! Wij zijn Rumandaz, een gedreven band gevestigd in Zwolle, en we zijn op zoek naar medespelers die onze passie voor experimentele post-rock muziek delen en samen met ons willen creëren en optreden. Over ons: Onze band bestaat momenteel uit Jeroen op drums en Christiaan op gitaar. Samen zijn we vastbesloten om onze muzikale visie tot leven te brengen. Wekelijks komen we samen … meer »

Muzikantenbank user Jeroen SeegersJeroen Seegers

Gitarist en toetsenist gezocht tussen de 20 en 30 jaar

Gitarist en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 163x bekeken

Gitarist en toetsenist gezocht tussen de 20 en 30 jaarHoi allemaal!! Wij zijn de Band Fivetune! We zijn een jonge en energieke band met een breed repertoire. We spelen classics, country en pop. Denk bijvoorbeeld aan Johny B Goode, Sweet home Alabama en iedereen is van de Wereld. We zijn een hobby band en proberen twee keer per maand te repeteren. Dit doen we in een oefenruimte gelegen in Heino. We treden graag op bij lokale evenementen en vinden … meer »

Muzikantenbank user Merel WillemsenMerel Willemsen

Gitarist omgeving Kampen

Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 119x bekeken

Wij, zanger en toetsenist zijn op zoek naar een gitarist, om melodieuze en voornamelijk akoestische muziek te maken. We spelen deels covers en deels eigen muziek. We zijn beide gepensioneerd, dus kunnen er best wat tijd in steken.

Fokke Dijkstra

Funk coverband Zwool uit Zwolle zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 258x bekeken

Funk coverband Zwool uit Zwolle zoekt zanger(es)Ex-leden van de Zwolse coverbands Swunk en Cool Served zoeken een ervaren zanger of zangeres !! Onze band speelt vooral niet het geijkte repertoire van een standaard top 40 band maar zet een mengeling neer van bekende en minder bekende covers in de richting van Donny Hathaway, Lauryn Hill, Bruno Mars, Jamiroquai, Erykah Badu, Selah Sue en meer. Wij hebben de leeftijd 40+ en zijn van plan voornamelijk … meer »

Michiel van Amerongen

Indo rock Band

Drummer, Geluidstechnicus en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 594x bekeken

wij muzikanten, waar van drie met indo roets uit de omgeving van Meppel, Hoogeveen, wij zijn op zoek muzikanten met ervaring. als muzikanten hebben wij ruime ervaring in de muziek. De band bestaann uit. Bassit, slagsolo gitarist die ook lapsteel speeld, toetsenist, Drummer en Zanger. Wij hebben ons hart bij de indo, countrie en 60, 70 jarige muziek. Ons leeftijd is 60, 70 Plus. wij zoeken met … meer »

René R