Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Zwolle (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Contrabassist voor latin music

Bassist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 58x bekeken

Contrabassist voor latin musicHola, wij zijn AbandA en spelen met passie en liefde muziek uit met name Cuba en Brazilië, Zangeres, gitaar, percussie en trompet. Wat sinds kort ontbreekt is onze contrabassist Wij komen uit Zwolle en omgeving Assen. Leeftijd aan de verkeerde kant van 50. Oefenplaats op dit moment is Grolloo. Wil je meer weten? Bel Theo 0610892960

Muzikantenbank user Theo SmitTheo Smit

Gezocht ervaren Bassist.

Bassist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 274x bekeken

Gezocht ervaren Bassist.Wegens omstandigheden gezocht ervaren bassist,leeftijd niet belangrijk. Wij band uit de regio Raalte/Heino en repeteren ook in Raalte ( eigen rep.ruimte ). Ons repertoire bestaat o.a. uit nrs.van Eric Clapton,Joe Bonnamassa, John Mayer, Blues Beatles,Gary Moore enz........ De band bestaat uit Leadzanger,Sologitarist/zanger, Gitarist/zanger,Drummer/zanger. Misschien belangrijk om te melden onze … meer »

Rens Kelder

Band zoekt zanger omgeving Zwolle-Deventer

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 250x bekeken

Wij; bassist, gitarist en drummer zoeken een zanger voor het compleet maken van onze nieuwe band. Leeftijd; 45 plus. Stijl; jaren negentig rock/ grunge/metal met wat uitstapjes her en der. Waar; oefenen in eigen studio tussen Zwolle en Wijhe. Wanneer; om de week op donderdagavond. Niveau; ervaren. Optredens; af en toe (geen broodspelers) klik, humor en spelvreugde zijn belangrijk.

Coos

Creative/technische drummer gezocht ambitieus project

Drummer en Percussionist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 284x bekeken

Creative/technische drummer gezocht ambitieus projectIk ben Vocalist/Guitarist/Producer en ben op zoek naar een goede en open minded drummer (liefst met enige improvisering/creatief ervaring). Het gaat om een opname van een EP voor mijn solo werk. Ook is er een mogelijkheid om met mijn gehele band op te treden en opnames te doen. Genre : richting progressief/experimenteel/alternatief rock. Bijv. (Pink Floyd, Radiohead, Incubus) interesse contact: … meer »

Muzikantenbank user Thijs van der LindenThijs van der Linden

Gezocht ervaren Toetsenist/Hammond/player!!

Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 910x bekeken

Gezocht ervaren Toetsenist/Hammond/player!!Na een periode van niks doen ivm het Corona virus zijn we nu weer begonnen met repetities/audities! Wij band regio Raalte/Heino zoeken eenToetsenist/Hammondplayer. Ons repertoire bestaat o.a. uit nrs.van Eric Clapton,Joe Bonnamassa, Blues Beatles en Gary Moore enz........ De band bestaat uit Zanger, Sologitarist/Zanger, Gitarist/zanger,Bassist/Zanger, Drummer/Zanger allen 60+ Repetitie 1X per 2 … meer »

Rens Kelder

De Band Blue Cats

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 978x bekeken

De Band Blue CatsBlue Cats is een band die alle stijlen muziek spelen van de jaren 60 tot 2000. Leeftijd van de bandleden zijn 50+ Jonge muzikanten zijn ook zeker welkom. Wij zijn op zoek naar een ervaren en gemotiveerde Toetsenist, Pianist. En naar talenten volle Zanger of Zangeres die de band willen versterken. Leeftijd is niet zo belangrijk als je maar goed gemotiveerd bent. Kom jij uit de buurt van Steenwijk/Meppel … meer »

René R