Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Zwolle (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Lacerate zoekt bassist/zanger

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 92x bekeken

Hey hallo wij zijn lacerate We spelen thrash/stoner/hardcore En we zijn op zoek naar een zanger en bassist maar mag ook een zanger/bassist zijn We hebben een eigen oefenruimte en bijna alles aanwezig Ben je geïnteresseerd om bij ons te komen spelen aarzel niet en neem contact op met ons via whatsapp 0626148194 we komen uit kampen mis wel goed om te weten 🔥🔥🔥

Muzikantenbank user Ronnie RietbergRonnie Rietberg

Who’s got the Guts?

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 99x bekeken

Who’s got the Guts?Wij zijn Guts & Co, een amateur rock/blues coverband uit Dalfsen / Zwolle. Doel: samen muziek maken voor ons plezier en eventueel een keer optreden. Wij zijn met spoed op zoek naar een drummer en een zangeres, voor vocale ondersteuning van onze leadzanger, die onze bende compleet zouden kunnen maken. Onze huidige drummer heeft aangegeven dat hij vanwege zijn werkzaamheden niet verder kan bij ons. … meer »

Muzikantenbank user Ton SourenTon Souren

Zanger / zangeres gezocht voor eigen nummers

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 89x bekeken

Ervaren gitarist (25) zoekt zanger of zangeres om samen nummers mee te schrijven. Heb een aantal ideeën/concepten liggen, maar zoek iemand om deze samen verder uit te werken. Eigen inbreng is dus van harte welkom! richting: pop/rock/soul Er zijn een drummer en bassist beschikbaar om eventueel uit te breiden naar een complete band. regio Meppel/Zwolle Ik ben benieuwd naar de reacties!

Muzikantenbank user WouterWouter

Bestaande band zoekt zangeres/zanger.

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 343x bekeken

Onze zangeres is gestopt vanwege omstandigheden, daarom zoeken we iemand met een goede stem. Mag een zanger of zangeres zijn. We zijn een ervaren band en spelen rock covers van toen en nu. Van The Eagles, Janis Joplin en Led Zeppelin tot Amy Winehouse, Foo Fighters en Muse. Uiteraard wordt de setlijst naar jouw stem aangepast. Verder, vinden we het belangrijk dat we lol met elkaar hebben … meer »

Gert Hillebrand

Ervaren rockstrot voor '70 blues based hardrock project

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 146x bekeken

Als groep ervaren muzikanten spelen we met passie, overtuiging en dynamiek graag blues based hardrock uit de jaren '70. Geen hitfestival, maar het werk van bijvoorbeeld de pre '80 Whitesnake aangevuld met ander werk uit die periode. Onze line up bestaat uit drummer, bassist, slag gitarist en solo gitarist. Meerdere vocalen in de achtergrond en vooral fun in het maken van deze muziek. Als we compleet … meer »

Moody

Bigband Joint Venture Zwolle zoekt nieuwe leden

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 220x bekeken

Bigband Joint Venture Zwolle zoekt nieuwe ledenBigband Joint Venture in Zwolle is op zoek naar versterking en verjonging. We zoeken blazers (trompet, sax, trombone) en een pianist ter versterking van de rhythmsectie. Tevens zoeken we muzikanten die incidenteel willen invallen. Voor tenminste 6 weken zoeken we een gitarist. We spelen met de big band bekende en minder bekende jazz standards, maar ook moderne stukken. We zijn bovendien bezig om een … meer »

Muzikantenbank user Henk Van der KolkHenk Van der Kolk