Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Zwolle (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Samenwerking gezocht

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 280x bekeken

Beste Muzikanten, Ik zoek voor mijn eerste album mensen om mee samen te werken. ik zelf ben bassist al 7 jaar en ervaren. CD staat gepland voor 2020, het zou in de stijl Jazz / pop worden. de cd gaat Coverland I heten, dus het betreft hier covers. Ik wil beging 2019 serieus aan de slaag. Dit betreft ook minimaal 2 jaar aan live optredens op bouwen en te werken. Na 2 jaar word er veder gekeken of … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Lacerate

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 173x bekeken

Hallo wij zijn lacerate uit kampen overijssel we zijn op zoek naar een zanger en bassist of een basssist/zanger we spelen thrash/death metal en maken eigen nrs we bestaan nu uit 2 gitaristen en een drummer eigen oefenhonk aanwazig in kampen Dus lijkt het je wat om met ons wat te spelen nrs maken e.d neem dan contact met ons op via whats app 0626148194 ronnie

Muzikantenbank user Ronnie RietbergRonnie Rietberg

Muzikanten van echt

Drummer en Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 210x bekeken

Beste Muzikanten, Ik ben Jeffrey Kroonenberg Professionele Muzikanten. En ben 23 Jaar oud en speel al 7 Jaar Bas. En ben op zoek naar mensen die serieus aan de slag willen binnen de muziek. Wat gaan we doen binnen deze Band? We zijn een band die Entertainment verzorgd en muziek maakt voor feesten, bruiloften, kinderen, pretparken enz. Wij passen onze muziek aan op de wens van de klant Ik … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Toetsenist gezocht voor Rockband

Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 154x bekeken

Toetsenist gezocht voor RockbandOmdat wij het een goede uitbreiding van onze band vinden, zijn we op zoek naar een goede ervaren toetsenist, die ook met Hammond- en Fender Rhodes-geluid raad weet. Mét gevoel voor humor - geen 'tere ziel' . SideRoad is onstaan uit The Sideburns (est. 2006). Sinds de komst van een zangeres is de naam gewijzigd in SideRoad. We spelen 'Classic-' , Southern- en Bluesrock, veelal uit de jaren 70. Iedere … meer »

Muzikantenbank user HedzerHedzer

Indie/Post-Punk/Garagerockband Zoekt Zanger-Gitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 594x bekeken

Beste Mensen, Wij zijn de Flying Madcaps uit het pittoreske Wijhe(OV) en wij zoeken een zanger wie tevens gitaar speelt! Wij schrijven en spelen eigen nummers in een hardrock stijl met bluesinvloeden. Eigen inbreng van toekomstige bandleden is natuurlijk van harte welkom! Onze huidige line-up bestaat uit: Chris - Lead & Ritmisch gitaar Tomas - Drums Wouter - Bass In de link … meer »

Muzikantenbank user Flying MadcapsFlying Madcaps