Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Zwolle (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bigband Joint Venture Zwolle zoekt nieuwe leden

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 114x bekeken

Bigband Joint Venture Zwolle zoekt nieuwe ledenBigband Joint Venture in Zwolle is op zoek naar versterking en verjonging. We zoeken blazers (trompet, sax, trombone) en een pianist ter versterking van de rhythmsectie. Tevens zoeken we muzikanten die incidenteel willen invallen. Voor tenminste 6 weken zoeken we een gitarist. We spelen met de big band bekende en minder bekende jazz standards, maar ook moderne stukken. We zijn bovendien bezig om een … meer »

Muzikantenbank user Henk Van der KolkHenk Van der Kolk

Drummer omg zwolle zoekt muzikanten voor doom death metal band

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 110x bekeken

Drummer omg zwolle zoekt muzikanten voor doom death metal bandhoi ik ben een drummer op zoek naar enthousiaste muzikanten voor doom death metal band. wat ik zoek zijn 1 of 2 gitaristen. een bassist. zanger/zangeres. de muziek die ik graag zou willen spelen zijn eigen nummers loge doom death metal afgewisseld met snellere stukken. technisch hoog begaaft is niet nodig ben ik ook niet. ik zoek wel enthousiaste muzikanten die 1 keer per week willen oefenen. samen … meer »

Muzikantenbank user harry esterharry ester

Joni Mitchell tributeband zoekt artiesten (ruimte voor allerlei instrumenten)

Bassist, Gitarist en Overig gezocht in Zwolle (Overijssel) | 197x bekeken

Als enthousiaste zangeres van 29 jaar, ben ik op zoek naar enthousiaste muzikanten in de buurt van Zwolle, die met mij een Joni Mitchell tributeband op zouden willen starten. De focus zal vooral liggen op nummers van haar beginjaren 60ties/70ties albums zoals Song To A Seagull, Blue en Hejira, waar naar mijn mening haar beste muziek op staat. Mooi zou zijn om de nummers eerst in een kleine setting … meer »

annelieke vleugel

Drummer zoekt muzikanten voor doom metal band

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 124x bekeken

drummer zoekt muzikanten voor doom metal band. ik ben opzoek naar serieuse muziekanten die graag een doom metal band willen beginnen met mij. super goede techniek niet zo belangrijk wel plezier en enthousiasme. dus ook als je nog niet zo goed speelt is dat zekers geen probleem. ik zou graag logge doom metal willen spelen en afwisselend snellere stukken in de nummers verwerken. heb je zelf ideeen … meer »

Muzikantenbank user Harry EsterHarry Ester

Ghost project

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 266x bekeken

Hallo muzikanten, Ik zoek mensen die in een band vergelijkbaar met ghost willen spelen Geheel eigenstijl, bandnaam beslis je over mee Hier wat info We speelt heavy metal, de muziek karakteriseert zich als een mix tussen doom metal, psychedelische rock en hardrock. De teksten van de band zijn gebaseerd op occultisme, satanisme en eigen thriller- en horrorverhalen. Ook zijn er invloeden vanuit de … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg