Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Zwolle (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Doomhawk zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 91x bekeken

Doomhawk zoekt zangerHey jij daar met je geweldige stem!! Zoek jij een gave band die de beste hits van o.a. Metallica, Megadeth, Judas Priest, Slayer aan elkaar rijgt met daartussen ook nummers van Iron Maiden, Foo Fighters & Mannenkoor Karrespoor? Wacht dan niet langer en neem direct contact op via: 06-24939776 Doomhawk is een nieuwe jonge band uit Zwolle, bestaande uit 3 gitaristen, een bassist en een drummer, we … meer »

Muzikantenbank user Jack Van Den BergJack Van Den Berg

Toetsenist 60/80’s coverband omgeving Zwolle gezocht

Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 102x bekeken

Hoi, wij zijn een coverband in oprichting - nu nog trio - en zoeken een toetsenist (liefst met tweede stem). Al een dik uur repertoire staan. Stijl: blues-pop-rock, eighties en ouder. Van Hendrix tot The Cure en van Cream tot Fleetwood Mac. Puur en vooral met feel en ruimte voor improvisatie. Leeftijd maakt niet uit, de nodige ervaring welks Wij zijn rond de 50. Repeteren in Hedon Zwolle, tweewekelijks.

Michiel Kroes

Compacte groovy coverband zoekt creatieve, strakke drummer

Drummer gezocht in Zwolle (Overijssel) | 377x bekeken

Beste drummer (want dat ben je), We zijn een gloednieuwe Zwolse coverband bestaande uit (nu nog) een zangeres (45) en gitarist (43) met ongeveer 20 jaar ervaring. We hebben al een goede bassist op het oog en zijn nog op zoek naar jou: een groovy en strakke drummer om de band compleet te maken. Het repertoire? Dat kunnen we samen gaan invullen, waarbij we leunen op toegankelijke stijlen zoals … meer »

Rick van Es

Bassist (M/V) gezocht

Bassist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 856x bekeken

Hoi! Wij zijn op zoek naar een nieuwe bassist (M/V) voor onze band (slaggitarist met zang, drummer, JIJ als bassist, zangeres en sologitarist met zang). Wij oefenen elke week op de woensdagavond in Zwolle en spelen alleen covers (Blondie, Shania Twain, Dire Straits, Eric Clapton, The Scene, Melissa Etheridge, Tom Petty etc etc, van ballads tot Rock, als het maar met gitaren kan). Onze leeftijd: tussen … meer »

Muzikantenbank user Johan HofsteeJohan Hofstee

Wij zijn op zoek naar een sologitarist - regio Harderwijk

Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 988x bekeken

Hi, Wij zijn de Carolina Reapers, een rock coverband uit de regio Harderwijk. Carolina Reapers bestaat uit ervaren muzikanten (30-50 jaar) die in verschillende bands hebben gespeeld. Een aantal maanden geleden zijn wij gestart en hadden een sologitarist gevonden in de vorm van Carlos, helaas zijn wij nu Carloos en zoeken we opnieuw naar die ene solo gitarist om lekker te knallen en lol te hebben! Wij … meer »

Muzikantenbank user Ronald KingmaRonald Kingma

Gezocht: zanger of zangeres voor funk/soul coverband Zwolle

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 903x bekeken

Ex-leden van de Zwolse coverbands Swunk en Cool Served zoeken een ervaren zanger of zangeres !! Onze band speelt vooral niet het geijkte repertoire van een standaard top 40 band maar zet een mengeling neer van bekende en minder bekende covers in de richting van Kraak & smaak, Soulive, Betty Wright, Jamiroquai, Erykah Badu, Selah Sue met uitstapjes naar hiphop. Wij hebben de leeftijd 40+ en zijn van … meer »

Michiel van Amerongen

Band in omgeving Zwolle

Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 1713x bekeken

Wij zoeken een gitarist die de solo’s en gitaar riffs van ons repertoire voor zijn rekening kan nemen. Wij spelen covers en willen ook eigen werk gaan spelen.De muziekstijlen die onze voorkeur genieten zijn pop/rock/blues en lekkere nummers uit de seventies en eighties! Onze band telt momenteel 4 leden. Wij zijn zelf 50+ en zoeken een muzikant met de zelfde belangstelling die zich bij ons wil aansluiten. Wij … meer »

Muzikantenbank user Ton SourenTon Souren