Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Zwolle (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Samenwerking gezocht voor vroege rockabilly/country

Bassist en Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 307x bekeken

Al zo'n tien jaar speel ik gitaar en ben ik fan van de vroege Rockabilly/Country/Blues-muzikanten. Denk bijvoorbeeld aan Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Hank Williams Sr., Eddie Cochran, Duane Eddy en natuurlijk de revivalisten zoals Brian Setzer en Reverend Horton Heat. Alleen muziek maken is leuk, maar het is natuurlijk leuker om dit samen met anderen te doen. Om die originele rockabilly-sound te … meer »

P.L. van der Linde

Samenwerking gezocht

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 484x bekeken

Beste Muzikanten, Ik zoek voor mijn eerste album mensen om mee samen te werken. ik zelf ben bassist al 7 jaar en ervaren. CD staat gepland voor 2020, het zou in de stijl Jazz / pop worden. de cd gaat Coverland I heten, dus het betreft hier covers. Ik wil beging 2019 serieus aan de slaag. Dit betreft ook minimaal 2 jaar aan live optredens op bouwen en te werken. Na 2 jaar word er veder gekeken of … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Lacerate

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 236x bekeken

Hallo wij zijn lacerate uit kampen overijssel we zijn op zoek naar een zanger en bassist of een basssist/zanger we spelen thrash/death metal en maken eigen nrs we bestaan nu uit 2 gitaristen en een drummer eigen oefenhonk aanwazig in kampen Dus lijkt het je wat om met ons wat te spelen nrs maken e.d neem dan contact met ons op via whats app 0626148194 ronnie

Muzikantenbank user Ronnie RietbergRonnie Rietberg

Muzikanten van echt

Drummer en Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 294x bekeken

Beste Muzikanten, Ik ben Jeffrey Kroonenberg Professionele Muzikanten. En ben 23 Jaar oud en speel al 7 Jaar Bas. En ben op zoek naar mensen die serieus aan de slag willen binnen de muziek. Wat gaan we doen binnen deze Band? We zijn een band die Entertainment verzorgd en muziek maakt voor feesten, bruiloften, kinderen, pretparken enz. Wij passen onze muziek aan op de wens van de klant Ik … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg