Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Zwolle (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bas speler gezocht voor tfp

Bassist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 258x bekeken

Hallo mijn naam is Julian (gitarist) wij zijn een band op het moment van 2 man en zoeken nog een bas speler die graag met ons wil jammen om te zien wat we kunnen doen onze genre is voornamelijk rock hardrock en vooral die richtingen. Met vriendelijk groet julian en Ramon Graag contact via Facebook op de naam Julian van hulst ivm intresse

Muzikantenbank user Julian Van HulstJulian Van Hulst

Indo Rock band

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 289x bekeken

Wij zij op zoek naar indo's die graag indo Rock willen spelen. De bezetting bestaat uit zanger, slaggitarist/zanger, Bassist/twee stem tevens bandleider onze leeftijd is 60+ maar leeftijd speel geen rol bij ons. Motivatie en gezelligheid is bij ons het belangrijkste. Wij zijn op zoek naar een Drummer, sologitarist, zangers en percussionist/te, toetsenist/te eventueel ook naar een steel … meer »

René R

Nieuw Opterichten Meldic Black Metal

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 218x bekeken

Hallo mede muzikanten Ik ben jeffrey 25 jaar oud en heb 10 in de muziek gezeten als bassist. Ik zelf scream nu, en zou hier veder in willen Ik zelf heb de invloeden als wintersun, amaranthe, whithin temptation en slayer Ik zou graag de meldic black metal in willen met teksten over van alles Lijkt je het wat? Dan hoor ik graag van je jeffreybassist @ gmail .com 06 37 23 54 17

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

2e gitarist voor latin music

Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 635x bekeken

2e gitarist voor latin musicHola, wij zijn AbandA en spelen met passie en liefde muziek uit met name Cuba en Brazilië, Zangeres, gitaar, percussie, trompet en contrabas. We zoeken versterking in gitaar en ritme. Dus ben je gitarist met voorliefde voor good old latin (samba, son, bossa, bolero, cumbia enz.), bellen! Tres spelen bij de Cubaanse nummers is helemaal top, maar geen punt als dat er niet in zit. Wij komen uit Zwolle, … meer »

Muzikantenbank user Theo SmitTheo Smit

Gezocht ervaren Bassist.

Bassist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 763x bekeken

Gezocht ervaren Bassist.Wegens omstandigheden gezocht ervaren bassist,leeftijd niet belangrijk. Wij band uit de regio Raalte/Heino en repeteren ook in Raalte ( eigen rep.ruimte ). Ons repertoire bestaat o.a. uit nrs.van Eric Clapton,Joe Bonnamassa, John Mayer, Blues Beatles,Gary Moore enz........ De band bestaat uit Leadzanger,Sologitarist/zanger, Gitarist/zanger,Drummer/zanger. Misschien belangrijk om te melden onze … meer »

Rens Kelder

De Band Blue Cats

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 1240x bekeken

De Band Blue CatsBlue Cats is een band die alle stijlen muziek spelen van de jaren 60 tot 2000. Leeftijd van de bandleden zijn 50+ Jonge muzikanten zijn ook zeker welkom. Wij zijn op zoek naar een ervaren en gemotiveerde Toetsenist, Pianist. En naar talenten volle Zanger of Zangeres die de band willen versterken. Leeftijd is niet zo belangrijk als je maar goed gemotiveerd bent. Kom jij uit de buurt van Steenwijk/Meppel … meer »

René R