Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Zwolle (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Jeffrey kroonenberg zoekt band leden

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 293x bekeken

Jeffrey kroonenberg zoekt band ledenBeste Muzikanten, IK zou me eerst even voorstellen Over Mij: Ik ben Jeffrey Kroonenberg 22 jaar oud en Beroepsbassist. Ik ben geboren op 28 April 1995. Op mijn 15 jarige leeftijd ben ik begonnen met basgitaar spelen. op me 18 ben ik inval werk voor onbekende bandjes gaan doen. waardoor ik ik eigenlijk vrijwel alleen muziek kan spelen. ik ben begonnen op een ibanez, en speel nu op Squier, ga upgrade … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Songwriters duo uit Zwolle zoekt tweede gitarist

Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 126x bekeken

Songwriters duo uit Zwolle zoekt tweede gitaristHoi gitaristen van Overijssel, Wij, Raymon en Lotte, zoeken een gitarist die met ons mee wil spelen. Onze liedjes komen beter uit de verf met een tweede gitarist erbij. Natuurlijk staan we ook open voor eigen inbreng. Ben jij (of ken jij): - een creatieve gitarist - rond de 30 - Woonachtig in de omgeving van Zwolle Dan komen we graag met je in contact. Hopelijk tot snel! Groet, Ray … meer »

Muzikantenbank user Electric ForestElectric Forest

Devil Fixation zoekt bandleden

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 141x bekeken

Hallo, Wij zijn devil fixation en maken metal muziek met eigen teksten. ik en de zangeres zijn op zoek naar een Gitarist, drummer, Zanger en Grunter. Onze oude gitarist horen we niks meer van helaas. Waar door we opzoek zijn naar zo veel man. We maken in de stijl van Amaranthe muziek. Maar met teksten op de waarheid geïnspireerd. Lijkt het jou wat om in een goede metal band te spelen? Mail … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

B-More Coverband uit Zwolle zoekt een gezellige toetsenist

Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 109x bekeken

B-More Coverband zoekt een gezellige toetsenist. We spelen eens in de twee weken op zondagmiddag in onze Home Studio in Zwolle. Alles is er dus alleen instrument mee, inpluggen en klaar is Kees. We spelen voor ons plezier, zijn geen professionals, spelen dus ook niet van papier gewoon lekker relaxed middagje muziek maken. Mochten we op een gegeven moment voldoende nummers hebben, die we er lekker in … meer »

Muzikantenbank user B.BrummelaarB.Brummelaar

Toetsenist gezocht voor Rockband

Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 102x bekeken

Toetsenist gezocht voor RockbandWij zijn SideRoad , een 'classic' rockband. Begonnen in 2006 als The Sideburns. Door de komst van een zangeres hebben we de bandnaam veranderd in SideRoad. Voor meer bandinfo, zie : www.sideroad.eu Om onze muziek wat 'breder' te kunnen brengen, zijn we op zoek naar een goede toetsenist - volgens ons een hele goede toevoeging voor de band. Wel iemand met gevoel voor humor graag.....geen tere ziel … meer »

Muzikantenbank user HedzerHedzer

Zanger gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 955x bekeken

Zanger met professionele instelling gezocht, Wij zijn op zoek naar een zanger om het gapende gat te vullen dat onze oude zanger heeft achtergelaten. Wij spelen een mix van (hard)rock covers, zoals Guns ‘n’ Roses, Aerosmith, Green Day, Pink Floyd etc… en eigen werk. We oefenen meestal 1x in de week in de omgeving Zwolle in een studio. Wij zoeken iemand met een veelzijdig stemgeluid, goed podiumcharisma … meer »

Muzikantenbank user Ruben BoonenRuben Boonen

Wij zoeken nieuwe Frontman

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 185x bekeken

Pop-rock band met uitsluitend eigenwerk is op zoek naar een nieuwe frontman. Ben jij die zanger met groot bereik, veel energie en een podium beest? Dan zoeken we jou. Wij zijn 4 ervaren muzikanten, gitarist, bassist, toetsenist en drummer. Wat vragen wij van jou naast een goede stem, inzet, gezelligheid, goed gemotiveerde instelling, bereid om minimaal 1x per week te repeteren(in Zwolle). Kan … meer »

ToniMacroni

Christelijke poprockband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 142x bekeken

Hoi, wij zijn de band Next-Life. Op dit moment maken we een doorstart met nieuwe bandleden. We zijn alleen nog op zoek naar een zangeres. Is Jezus jouw Heer en wil je dit ook muzikaal uitdragen met eigen muziek en teksten? Dan is deze band wellicht iets voor jou. Stevige poprock muziek met christelijke teksten. Kijk op youtube: Next-Life Of op de website: www.next-life.nl voor meer info

Muzikantenbank user Edwin KostersEdwin Kosters

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Zwolle (Overijssel) | 273x bekeken

Drummer gezochtPlay It Again band speelt al jaren covers op hun eigen manier Akoestisch en Elektrisch. We hebben net een nieuwe zangeres en zijn nog op zoek naar een goede drummer.

Bert Kroese