Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Zwolle (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

De Band Blue Cats

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 211x bekeken

Wij zoek naar gemotiveerden muzikanten. Kom je uit de beurt van Steenwijk/Meppel dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn 50+ muzikanten die nog steeds het optreden leuk vinden. wij zijn op zoek naar een slag/zanger gitarist, Zanger, en pianist. wij spelen nummers van Dire Staits, Clapton, Bill Wyman, Jimmy Hendrix, Van Morrison, tom Petty, Beatels, enzovoort. heb ik je in tressen gewekt en je wilt … meer »

René R

Bassist zoekt gitarist en Zanger / Zangeres

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 169x bekeken

Bassist zoekt gitarist en Zanger / ZangeresBeste Mede Muzikanten, Ik ben Jeffrey 24 jaar oud en heb veel ervaring met de basgitaar. Ik zelf zou covers / eigen werk willen spelen, of covers in eigen jasje gestoken. Ik zoek hier voor een gitarist die zo wel Akoestische al elektrische kan spelen. Ik zoek ook een Zanger / Zangeres, Natuurlijk mag de gitarist ook zingen. Ik zelf zou gaan bassen. Ik koop eind dit jaar een Akoestische bas. Waar … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Nieuw op te richten jazz band

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 151x bekeken

Beste Muzikanten, Ik zoek mensen die eigen nummers willen gaan schrijven en maken. ik zou graag de stijl jazz doen, mix van deze muzikanten: Caro emerald Big bad voodoo Daddy Zie jij je zelf in deze band spelen dan hoor ik graag van je. Het is de bedoeling om in feb de oefenruimte in te gaan. Ik zelf ben professioneel bassist. En speel ook veel stijlen weg. Ik zelf wil nog contrabas kopen. Met … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Lead / solo gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 435x bekeken

Drummer, bassist, gitarist en zangeres zoeken voor nieuw op te starten pop/rock band een solo gitarist.Enige ervaring is welkom, In een gemoedelijke sfeer repeteren maar er wel voor willen gaan. Repetitieruimte aanwezig in Epe onder Zwolle. Om de week repetitie en het is de bedoeling 10 a 12 keer per jaar op te treden.

Winston Nettekoven

Toetsenist

Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 273x bekeken

ToetsenistThe Bugs zoeken een toetsenist(e) Wij zijn een classic rock-/(neder)pop band afkomstig uit (de omgeving van) Zwolle en zoeken een toetsenist(e) met ervaring. 
Onze bezetting: zangeres, gitarist (lead en rhythm), bassist en drummer. De nummers die wij spelen zijn covers van o.a. Fleetwood Mac, Deep Purple, Stones, Earring, Pink Floyd, ZZ-top, Herman Brood, Beatles etc. Maar natuurlijk heb je ook … meer »

Muzikantenbank user Manfred DevileeManfred Devilee

Toetsenist gezocht (regio Zwolle)

Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 169x bekeken

Toetsenist gezocht (regio Zwolle)Amateur band zoekt toetsenist. Wij, bassist, gitarist en drummer met de nodige ervaring, allen 50+, uit Zwolle. Zijn op zoek naar een toetsenist. Ons doel is om puur "De Blues" te spelen, met hooguit een klein uitstapje naar de Blues-Rock. Wij zijn in het bezit van een eigen oefenruimte. Wij repeteren iedere zondag van 11:00 uur tot ???. Enige band- ervaring is wel gewenst, je moet zeker zijn … meer »

John

Zanger gezocht voor productie.

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 208x bekeken

Jonge zanger (rond 20) gezocht door producer voor een aantal Nederlandstalige nummers in de stijl van Nielson (leuke vrolijke hitgevoelige nummers). Hoeft geen boyband type te zijn. Liever een nerd met een goeie stem, en opname ervaring. Ook niet cameraschuw ivm productie videoclip(s). Studio is in Zwolle. Ben jij diegene die zich kan vinden in het profiel, stuur dan een email met korte bio + link … meer »

Muzikantenbank user Ron BroekhartRon Broekhart

Goede zangstem gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 430x bekeken

bezig met een muzikaal project: project betreft opname van een album er worden 14 liedjes opgenomen, start opname komende najaar winter. Liedjes hebben jaren op de plank gelegen maar nu tijd om ze uit te brengen. er is een studio en producer, er zijn (bevriende)muzikanten zoals bassist, drummer, toetsen, zangeres en gitaristen. Merendeel doe ik echter zelf. Ik doe ook de meeste zang, maar ik ben … meer »

peter

Ervaren rockstrot voor '70 blues based hardrock project

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 347x bekeken

Als groep ervaren muzikanten spelen we met passie, overtuiging en dynamiek graag blues based hardrock uit de jaren '70. Geen hitfestival, maar het werk van bijvoorbeeld de pre '80 Whitesnake aangevuld met ander werk uit die periode. Onze line up bestaat uit drummer, bassist, slag gitarist en solo gitarist. Meerdere vocalen in de achtergrond en vooral fun in het maken van deze muziek. Als we compleet … meer »

Moody